فقط معاملات و تحلیل xauusd

جناب احسان و امیر عزیز ، بدون حضور شما حضرات این تاپیک شور و شوقی ایجاد نمیکند . بنده هم با احترام به این دوستان، اگر دوستان فعالیت نکنند بنده هم ترجیح میدم فعالیتی در این تاپیک نداشته باشم.

با احترام به همه

پرسود وموفق باشید

5 لایک کرده

درسته ترامپ تویت زده که قصد حمله دوباره داره و بازارم هیجانی عمل میکنه مثل تایم توکیو امروز.هرچند خودم تو این مدت رییل نمیزنم ولی توصیه میکنم به دوستان دو روز مونده تا آخر هفته رو یا معامله نزنن یا با مدیریت ریسک کارشونو کنن

4 لایک کرده

دیگه اینجا تاپیک تحلیلی نیست ، یک عده وارد شدند نشسته اند دارند عقده های چند ساله خود و افسردگیشون را سر بقیه خالی میکنند.

عزیز من اینجا تاپیک تحلیل طلا( یعنی دلایل ورود و خروج از معامله که بعد آموزشی پیدا کند) بود .نه جای سیگنال دهی و حاشیه

5 لایک کرده

فقط تحلیل طلا و نقطه ورود با رعایت حجم دوستان خواستین میتونین ببینید https://event.alocom.co/class/saeed13/520d8c6b بزنید رو لینک باز میشه و 5 نفر ظرفیت داره

3 لایک کرده

درود دوست با سواد من

از شما این ادبیات بعید بود

تمام پستهای شما رو مطالعه کردم لذت بردم

به نظرم بعضی افراد که اولیش خودم هستم فقط از روی دیدن کندل ها میتونم روند و بفهمم چون چند سال فقط چارتو نگاه کردم و حرکت کندل هارو دیدم

وقادر به توضیح دادن چرایی روند با دانش روز نیستم

و ترجیح میدم فقط نظرم رو با گذاشتن اعداد بدم

و افرادی مثل شما که دانش مطالعاتی این داستان رو دارید تایید یا تکذیب کنید و خوشحال میشم از نظرات افراد با دانش

بارها اینجا فقط اعداد با یک چارت خالی پست گذاشتم و دقیق بوده

لطفاً همرو با یک چوپ نزنید و صبورتر باشید قصد ما هم کمک و یادگیری هست

در مورد آقا احسان هم من واقعا ناراحت شدم و انشالله برمیگرده لذت می‌بریم از نظرات ایشان

موفق باشید

3 لایک کرده

خبری نیست

2 لایک کرده

فردا ممکنه ساعت ۴ یه خبری باشه

2 لایک کرده

توحید جان من ازت خاهش میکنم همچنان تو این تاپیک فعالیتتو ادامه بده…اینکه شما بی دریغ تجربیاتتو در اختیار من و دیگرعزیزان ب اشتراک میزاری بینهایت برام ارزشمنده(البته قبول دارم متاسفانه یک دونفر عقده ایی حرفهای نامربوطی زدن تو این تاپیک و اصن نفهمیدن هدف نشون دادن اینکه کی بهتره نیس اینجا)…

حیف شما و احسان عزیز هست که نباشین و منو باقی عزیزان از تحلیلهای قوی و دیدگاهتون بی ثمر بمونیم…

5 لایک کرده

ورود اسنایپری با کمترین حجم ممکن

7 لایک کرده

دوستان کسی هنوز دیدگاه ریزشی رو داره ؟؟

2 لایک کرده

ریزش نه ولی اصلاح داریم که قطعا مقداری نزول داره . نظر من در کل فعلا صعودیه .

4 لایک کرده

با توجه به اخباری که کم و بیش توی منطقه میاد و همچین کانتکستی رو میشه توی اصلاح وارد شد

2 لایک کرده

توی چهار ساعته هنوز پولبکی‌ نداشتیم و هنوز توی اسپایکه احتمالا یه روند صعودی خوبی داشته باشیم تا سطح های بالا یا حتی میتونه وارد کانال ۵۰۰۰ بشه

2 لایک کرده

من رو این پولبک ورود مجدد کردم:

5 لایک کرده

همین‌جاها رو ۴۶۸۳ هم می‌تونه یه اصلاح به بالا بده

2 لایک کرده

من برای ورود منتظر سیگنال مک دی توی تایم 5 دقیقه میمونم .

2 لایک کرده

درود بر شما دوست و استاد گرامی جناب آقای ابری . خوشحال خواهم شد اگه جنابعالی قبول زحمت کنی تاپیک شخصی با مدیریت خودتون بسازید تا از تحلیلهای نابتون استفاده کنیم امیدوارم این درخواست رو رد نکنی

4 لایک کرده

منم موافقم که خودشون تاپیک بزنن

4 لایک کرده

سل رو بستم و یه بای ۱ به ۲ با ۳۵ پیپ استاپ گرفتم روی همین قیمتی که گفتم:

2 لایک کرده

نقدینگی + روان جمعی

2 لایک کرده