فقط معاملات و تحلیل xauusd

تا یجایی حرفت درست ولی ذکر دلیل معامله باعث تغییر زاویه دید خیلی از عزیزان میشه همینکه باعث ی جرقه تو ذهن یک تریدر دیگه بشه کافی و عالیه…مهمترین موضوع اینه که تو این کامیونیتی وتاپیک اشتباهاتمون بفهمیم تا تکرار نشن…تقریبا یکسال و نیم من کانال تلگرام داشتم همینکه تریدرها معامله لایوشونو ب اشتراک میزاشتن همراه بادلیل فارغ از نتیجه خیلی تاثیر مثبت تو بهبود راندمان همه داشت چون خیلی وقتا میفهمیدن دلایلشون اشتباهه یا کافی نیست برای ورود…گاها ذکردلیل یکنفر دیگه باعث میشه من استراتژیمو اچارکشی دوباره بکنم…هدف همینه…مثلا من ده تا معامله ایندم همشون استاپ میشن هم دونفر بیان ایراد کارمو بگن جلو افتادم و از سیکل اشتباه در اودم

10 لایک کرده

سلام. یک توضیح مختصر در مورد پلن معاملاتی خودتون میدید

3 لایک کرده

روبیکا داری؟ که بتونم اونجا بهت پیام بدم؟

2 لایک کرده

سوالت خیلی کلیه … من تقریبا سه سال فقط طلا معامله مکنم واز هیچ جفت ارز دگه هیچی نمیدونم.سبکهای اسمارت مانی و ict والقای نقدینگیرو باهم تلفیق و شخصی سازی کردم(چون این سبکها بخودی خودشون در دراز مدت ضررده هستند باید شخصی سازی بشن)

نقطه ورودام روی ch0ch پنهان هستش و تارگت ها و استاپهام(بسته به موقعیت چارت)روی اردربلاکهای پنهان و fvg های پنهان هستش

4 لایک کرده

حالا هرچی بیشتر جلو بریم و معاملاتمو ب اشتراک بزارم در ضمن معامله در مورد همشون بیشتر صحبت میکنم

2 لایک کرده

اره داداش

AmiRoyalL

2 لایک کرده

داداش دمت گرم..

فقط اندیکاتورتو با تنظیماتشو میتونی بهم برسونی؟

2 لایک کرده

داداش من اصن اندیکاتور ندارم و با کارکردن اندیکاتور کاملا مخالفم چون جدا از خطاها و باگ زیادشون در بهترین حالت زمانی به شما تایید میدن که چارت حرکتشو شروع کرده دیگه

2 لایک کرده

سلام کجا به اشتراک میزاری؟

2 لایک کرده

همینجا به اشتراک میزارم…

از 8:30تا 13:00 اگه معامله ای بگیرم میزارم اینجا بهمراه دلیلش

5شنبه و جمعه معامله داشتم که بصورت لایو ب اشتراک گزاشتم

3 لایک کرده

توی شارپ ترن امروز با choch5m میشد RR1:2 گرفت حداقل

5 لایک کرده

سلام کجا لایو می‌دارید

2 لایک کرده

همین جا…اگه ستاپم ورود بده 8:30تا13:00 معامله لایو میزارم

2 لایک کرده

سلام وین ریتت چنده دوست عزیز؟

2 لایک کرده

متاسفانه امروز که نبودم برخلاف همیشه به محدوده بیضی شکل سفید رنگ که اردرهای بای لیمیت گذاشته بودم پولبک نزد و از کمی بالاتر حرکت صعودیش ادامه داد! شاید یک برگشتی بزنه پولبک به 4783 تکمیل کنه ، حالا دیگه پوزیشن های بای که نگرفتن بستم تمرکز میذارم روی سل لیمیت ها ، این سه عددی که مشخص کردم مقاومتها هستند در روند نزولی که احتمالا شکل بگیره ، اگر پوزیشنها را بگیره چه سود چه ضرر همین جا میذارم ، چون در چالش فول فاند رابین سود هستم اون اردر بالایی میذارم مگر نه اگر در بروکر بودم هرسه را اردر میذاشتم ، دلیلم هم برای اینکار اینه که اولین سقف مقاومتی هفتگی تاچ شده احتمالا بخواد برگرده پایین کف حمایتی هفتگیش تاچ کنه

3 لایک کرده

خیلی چیزا دخیل میشن تو جواب این سوال ولی بخام خیلی مختصر بگم تقریبا 80%

تو بازه سه ماهه که بررسی میکنم وقتی معامله ها طبق پلن مدیریت سرمایه ریسک فری میشن یا RR بالاتری میدن 5% الی 10% بالا پایین میشن…

2 لایک کرده

موافقم.تحلیل قوی هست …مخصوصا تو همون محدوده بیضی شکل اگه میومد خیلی پوزیشن خوبی برای buy میداد

3 لایک کرده

ممنونم اره متاسفانه امروز کلا پای کار نبودم و این هم مثل همیشه پولبک خوبی نزد البته بعضی مواقع وسط راه یادش میاد و پولبک یکمرتبه کامل میکنه ولی دیگه بهتره تمرکز بذارم روی سل تا وقتی که این موج نزولی اول همچنان پابرجا باشه مگر نه اگر مثبت بشه احتمال داره بجای 4865 از 4914 ریزشش شروع کنه ، قبل از اینکه صعودی کامل بشه رنج بین این دوتا سطح 4914 و 4503 شروع میکنه

3 لایک کرده

درود و عرض ادب خدمت شما و همه ی دوستان . امیرخان پیشنهادی داشتم اگر صلاح میدونید لطفا برای اینکه مطالب و تحلیل ها و نکته هایی که اینجا اشتراک میزادید و لطف میکنید در صورت صلاح دید در یک کانال روبیکا باشه که لابه لای مطالب و چت ها و کامنت ها گم نشن و اینجا هم باشه برای بیان نکته نظرات همه ی عزیران … آرزوی موفقیت و سلامتی برای همه ی عزیزان این محفل و ایران عزیز

2 لایک کرده

خیلی خوب میشد طرفای 4750 ورود میداد ولی طبق پلن معاملاتیم چون هم در دیسکانت LTR یکساعته و هم 5دقیقه هستم باید در اصلاح ورود میزدم

4 لایک کرده