فقط معاملات و تحلیل xauusd

تک‌سناریو، تمیز!

4 لایک کرده

درود

به نظرم الان تکنیکال

در تایم ۱۵مین

ریزش تا۴۶۲۶

نشون میده

4 لایک کرده

با ۱۵ پیپ اختلاف به عدد دلخواهم نرسید و منم برحسب رفتارش رو پولبک به این اوردربلاک یه ورود زدم فعلا!

4 لایک کرده

من با توجه به این دیدگاه، ۶۰ پیپ استاپ گذاشتم و ۶۰۰ پیپ تی‌پی!

7 لایک کرده

من اینجا رو ۵۶۰ پیپ بستمش چون حوصله‌ی تحمل اصلاح رو نداشتم؛

با اینکه احتمال می‌دم برگرده بازم…

6 لایک کرده

2 معامله در تغییر روند به صورت فست اسکلپ

2 لایک کرده

طلا به شدت ریزشی هست فقط شاید یکی دو روز دیگر صعودی باشه.

3 لایک کرده

درود

با احترام به نظر شما

برعکس شما من روند روزانه رو کلا صعودی میبینم

این ریزش که من گفتم تایم ۱۵مین وپولبک هست

:folded_hands:

2 لایک کرده

هم دلیل خوب برای سل داره هم برای بای

4 لایک کرده

فکر کنم بتونه برگردونه ۴۷۳۶

1 لایک کرده

رسیده به ناحیه 4700 داره رنج میزنه…. اعصاب خوردی داره…. :pensive_face::expressionless_face:

1 لایک کرده

امروز خبر داریم؟

2 لایک کرده

پوزیشن امروز روی طلا

6 لایک کرده

تایم لندن امروز بهتر طبق سیستمون عمل کرد و ۱به۴ تونستم بگیرم اما با شروع نیویورک یه چارت نامتوازنو داریم اما با اینکه معامله ای تو این تایم انجام نمیدم کلی در صورت تداوم روند صعودی احتمالا امروز۴۷۹۰رو میبینه اگه قیمت زیر نقطه۴۶۶۰ نیاد روند صعودیه و نقطه ای که گفتم احتمال زیاد تاچ خواهد شد

2 لایک کرده

اگر مفهوم عمومی OB را در نظر بگیریم کاملا حق با شماست. ولی بنده موقع تشریح ستاپم بعد دیگری از OB یا شبه OB یا OB پنهان که حجم سفارشات بانک تریدینگ در آن نهفته هست را توضیح میدم و اینکه بانک تریدر ها چه ایندکس هایی ( نشانه هایی) از خود بجا میگذارند و چه کدهای مخفی با هم هماهنگ میکنند بحث و نقد خواهیم کرد. در مورد بحث نویز قیمتی( که یکی از دوستان نقد کردند) بدلیل اینکه الگو تردینگ ها در تایم پایین با کدهای متفاوت ورود و خروج میزنند هم کاملا تشریح و اثبات خواهم کرد.( مخصوصا در شرایط فوق فاندامنتالی این نویزها فراوان میشود و باعث میشود دوستان به ستاپ های خود شک کنند) که این امر با تحلیل مولتی تایم فریم تا حدی باعث حذف نویز میشود. یعنی اگر حتی اسکلپر هم تایمینگ یا جهت بازار را دست تشخیص ندهد وین ریتش پایین می آید.

نتیجه اینکه ماها به دیتای لول های دیگر بجز قیمت وچارت دسترسی نداریم و حتی سفارشات ORDER BOOK مخصوص موسسات هم ممکن هست در لحظه اخر کنسل شوند.

لذا بنده معتقدم ما فقط ردپای پول هوشمند یا سفارشات بزرگ را میتوانیم دنبال کنیم.

موفق باشید.

4 لایک کرده

یادش بخیر این ویدیوهارو تو اینستا میدیدیم
باریکلا :clap:

2 لایک کرده

نظر شخصی:

بنده به خاطر خبرهای مختلف امروز و فردا تا شفاف شدن کامل اوضاع ترید نخواهم کرد ( در حساب اصلی ام که اصلا ).دوستانی که ریل کار میکنند حتی تا حد امکان از حساب ها برداشت بزنیم .

3 لایک کرده

دوتا اسکلپ ریز هم من گرفتم

2 لایک کرده

تحلیلتون چی بوده اینجا؟

2 لایک کرده

چجوری میفهمید قیمت تا اونجا میره؟ و سود میده ؟

2 لایک کرده