دوست عزیز بنده هم معامله کوتاه مدت دارم برای خرج روزانه هم معامله بلند مدت که از چهار ماه پیش بازه!
یک معامله گر باید بتونه در هر دو صورت معامله کنه و حساب های معاملاتی متفاوت داشته باشه
دوست عزیز بنده هم معامله کوتاه مدت دارم برای خرج روزانه هم معامله بلند مدت که از چهار ماه پیش بازه!
یک معامله گر باید بتونه در هر دو صورت معامله کنه و حساب های معاملاتی متفاوت داشته باشه
اگه تحلیل هایی که میزارید با ورود به معامله خودتون باشه برای مخاطب خیلی جذاتره
خط ابی نقطه ورود منه بای استاپ وارد میشم برای ریوارد سه
گفتم دسترسی به سیستم ندارم معامله ای نمیکنم اگر امکانشو داشتم این رو به این صورت وارد میشدم
تایم فریم m1
کندل چهار ساعته الان بالای سطحی هست که مشخص کرده بودم و اگه همینو کلوز بده تغییر دیدگاه میدم از ریزش به بالا رفتن قیمت
سبکها و تایم های معامله مون فرق میکنه آقا سینای گل ، من فقط بلند مدتی کار میکنم ، هر دوی ماها هم درست میگیم
30 دقیقه دیگه صبر کن تا کندل 4 ساعته بسته بشه با کندل بعدی 4 ساعته بهتر میشه تصمیم گرفت هرچند احتمال داره کندل بعدی بیاد کمی از کندل الان بالار بره ولی بعدش احتمالا ریزش شروع کنه احتمالا
توی کندل های یک ساعته هم توی اسپایک هستیم هنوز، احتمال داره اگر چهار ساعته بالای اون سطح مشخص شده من کلوز بده توی پولبک اسپایک وارد معامله بای بشم (البته توی دمو )
احتمال داره باید صبر کرد هر واکنشی بازار داد ما هم هم جهت با بازار واکنش نشون میدیم
الان دقیقا خورد به سقف محدوده پیوت دیلی 4682 بنظرم برگشتش بده باید صبر کرد کندل 4 ساعته بسته بشه ، کف محدوده اش 4655 بود و سقفش 4682
یه سِلِمون نشه؟ ریزش تا هسته زمین
لطفا این کاره نیستی . با سرمایه مردم بازی نکن
من از سال 2020 دارم مستمر طلا رو رصد و معامله میزنم ضرر کم نداشتم یه چیز و خییلی خوب فهمیدم
اولویت حرکت طلا فانداس و اولویت اصلیش همیشه صعودی هست چون پشتوانه ارزی چندین کشوره
چین توی 3 ماهه گذشته بالغ 300 تن طلا وارد کرده برررای مثال
همیشه من پشت دست چین بازی میکنم
وقتی بیت خرید با واحد های خیلی سنگین بازم پشت دستش بازی کردم
ستاپ ها توی تایم فریم پایین نباید روی موج 1 باز بشه چون تغریبا با کوچکتین خبر معامله استاپ میشه
بررای تایم فریم بالا هم فاندا حرف اول و اخر رو میزنه
الان نفت رنج شده دیشب اصلا امریکا اسکورت تنگه رو منحل کرده کلا بلبشو شده
خلاصه کلام اگ تایم پایین میزنین فاندا زیاد مهم نیست اگر روی موج 1 سوار نشید
این یه نظر شخصی بود
طلا خیلی مهمتر از این حرفاس که بخواد به ااین راحتی رریزش های سنگین تجربه کنه
از لحاظ تکنیکال روی دیلی تحلیل من بررای این هفته بدون در نظر گررفتن فاندا هدف 4740 -4710 هست
خلاصه طلا ماهیتش عدم قطعیت هست
داداش مردم خودشون میتونن وارد نشن زورشون نکرده که داره تحلیل هاشو میزاره هرکی خواست وارد میشه هرکی نخواست نمیشه!
داداش چرا اینجوری فکر میکنی ؟!؟! چیکار سرمایه مردم داریم ؟؟!؟!؟! اینجا یک تاپیک تحقیقاتی هست سیگنال دهی نیست !!!
سلام و احترام،
اینجا هر کسی آزاده که نظر و تحلیل های خودش رو بزاره. تصمیم گیری هم به عهده خود شخص هستش. اسم تاپیک هم معاملات و تحلیل روشه و همه در روز آزادانه حق اظهار نظر دارند.
به نظرم قوانین رو درست متوجه نشدید دوست عزیز.
بشین سر جات زیاد با قطعیت صحبت نکن
من چرا اینارو نمیتونم پیدا کنم می تونی عکسش بدی؟ میخوام یاد بگیرم
خخخخ آخر یکی پیدا شد به منم حمله کنه خخخخ ، پول مردم چیه دیگه !!!؟!؟؟ داریم با دوستان همفکری میکنیم همه این آقایان و خانوما استادن به حرف من که نیستن خودشون استراتژی دارن
عکس نمیشه داد آقا بابک فقط محدوده دارن که تحلیلش بالاتر گذاشتم