خخخخ آخر یکی پیدا شد به منم حمله کنه خخخخ ، پول مردم چیه دیگه !!!؟!؟؟ داریم با دوستان همفکری میکنیم همه این آقایان و خانوما استادن به حرف من که نیستن خودشون استراتژی دارن
عکس نمیشه داد آقا بابک فقط محدوده دارن که تحلیلش بالاتر گذاشتم
اگر میخواید یک مزاحمی را برای همیشه نبینید کافیه به راحتی مسدودش کنید ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
صلوات بفرستین آقا
من هم همین مشکل رو دارم با این دوستان هر چقدرم گفتیم گفتن شما یه تحلیل نمیتونی بزاری و فلان بیسار منم امروز تصمیم گرفتم تحلیل بزارم که بفهمن وقتی کسی تحلیل درست و معامله سود ده انجام میده حق نداره پشت بازو بگیره و کار اشتباهش رو توجیه کنه
اینجا اکثر دوستان حسن نیست دارند ولی وقتی کار اشتباه بکنی حسن نیست هیچ مفهومی نداره
با شما کاملا موافقم
و امید وارم هیچ کس سیگنال نکنه معاملشو اینجا
صرفا به گفتن نکات اموزنده و تجربیات خودش بسنده کنه به والله خیلی بیشتر به درد مبتدی ها و حتی حرفه ای ها میخوره تا سیگنال دادن و شیر کردن اسکرین شات پوزیشن
تازه جوین شدی تو کامیونیتی فاز کوسه برداشتی
خنده میکنی ؟؟؟![]()
![]()
آقا سینا کسی سیگنال نکرده !!! اینجا اصلا تاپیک سیگنال دهی نیست ، هر کسی تحلیل هاشو با دلیل میذاره
دوستان خواهشمندم کامیونیتی رو خراب نکنید و به روال قبل برگردیم اینگونه رفتار ها از شماها بعید است
سیگنال دادن بد نیست بنظرم. با تاییدیه های معامله گر و در جهت فکری شخص باشه میتونه از سیگنال تاییدیه قوی تر بگیره و معامله کنه!
شیر کردن پوزیشن و سودهای معاملات هم به بچه ها انگیزه میده بنظرم و باعث تلاش بیشتر میشه…
فقط با قطعیت حرف زدن جالی نیست و باعث گمراهی میشه.
نظر شخصی بود با تشکر
عزیزان، دقت کنید چی میگم
لطفا یه وقتایی اصلا پاسخ ندید. بهترین جواب همینه که بی محلی کنید به کسانی که دنبال شر میگردن.
بزارید برای خودشون پرسه بزنند و داد بیداد کنن ![]()
آقا منم تازه جوین شدم ولی در کل اینجا فقط اطلاعاتمون رو بین هم شیر میکنیم قرار نیست که به عنوان سیگنال ازش استفاده بشه که قرار باشه پول کسی لطمه ای بهش وارد بشه دوس داشتی و میای تحلیل دوستان رو مشاهده میکنی همین.
با دلیل و نکته اموزنده باشه خیلی هم عالی هست طوری که نقطه ورود با تاخیر شیر بشه که هیچ کس نتونه به عنوان سیگنال ازش استفاده کنه بنظرم خیلی هم بهتر میشه
اصلا از همون اولش اینجا قرار نبوده سیگنال دهی باشه ، مگر نه من اصلا جرات نمیکردم بیام یک تحلیل بذارم ، اینجا چون تاپیک تحقیقانی و تحلیل وهمفکری بود اومدم مگر نه تاپیک سیگنال دهی زیاده در هیچکدامشون حضور ندارم
برادر زرگر قبل اینکه بااین ادبیات صحبت کنی بهتره ی بار از اول پستها و ادبیات بچه هارو مطالعه کنی بعد قضاوت کنی…هیچکدوم از عزیزان ن سیگنال ن دوره و نه پکیج… ارائه نمیدن فقط دیدگاه و تحلیلاشونو ب اشتراک میزارن
داداش اونی که فکر میکنه با سیگنال کسه دیگه میشه ترید کرد هنوز سرش به سنگ نخورده هر چیم بگی فایده نداره یه چند بار که کال بشه میفهمه که نمیشه.
سلام و احترام،
دوست عزیز، تاپیک رو عنوانش رو بخون. معاملات و تحلیل
اینجا من به عنوان یه کاربر میتونم بیام معاملات و تحلیل های خودم رو به اشتراک بزارم.
یکی میگه اشتباهه، یکی میگه دمت گرم عجب چیزی
دلیل نداره کسی درست بگه و دلیل هم نداره غلط باشه
اینجا ما دور هم فقط فقط نظرات و معاملاتی که میکنیم رو اشتراک میزاریم.
حالا بخش بعدی حرفت که اون دوستمون هم گفت. اینجا همه سواد کافی ترید رو دارند و خودشون تحلیل ها و معاملات خودشون رو دارند، مگه کپی ترید زدیم اینجا؟ این حرفا چیه. شما خودت اشتباه کردی که تا الان تحلیل هاتو نزاشتی. ماهم دوست داریم از نظرات و تحلیل های بقیه چیزی یاد بگیریم.
یکی از مهارتهای تریدر تسلط بر رفتار خودشه . ما اینجا همه جور تحلیل داریم . یکی میگه صعودی یکی میگه نزولی و همه هم درست میگن و دارند از بازار سود میگیرند . بقول آقای آهنگری هیچ معامله ای غلط نیست فقط زمان رسیدن به نتیجه فرق میکنه .
یادمون باشه هیچ کسی مسئول اکانت ما نیست و نمیتونیم ضرر خودمون رو تقصیر کس دیگری بیاندازیم .
بعضی از دوستان ( به چه دلیلی که نمیدونم ) میخواهند اثبات کنند که نفر یک بازارهای مالی هستند و همینطور بعضی دیگر تحمل این گزافه گویی ها رو ندارند .
وقتی یاد گرفتید همه تحلیلها رو بشنوید و بدون قضاوت و با استراتژی خودتان معامله کنید بردید . جالبه بدونید که اطلاعات زیاد برای تریدر همیشه خوب نیست و شما بیشتر گیج میکنه . اطلاعات باید نتیجه بده وگرنه بی فایده است .
دیتای زیاد رو به زنه حامله مثال میزنند که باید به موقع زایمان کنه وگرنه باعث مرگ خودش و بچه میشه .
پس ادب رو رعایت کنیم ، تحلیلها رو ببینیم و نهایت خودمان تصمیم بگیریم و اگر فکر میکنیم نکته ای هست که بدرد دوستان میخوره توی گروه ارسال کنیم .
جسارت کردم . ببخشید
خلاصه که سخت گرفتید یا دنبال سخت گرفتنید.
دوست داشتید استفاده کنید و فعالیت داشته باشید اینجا. ماهم خوشحال میشیم.
کسی هم به کسی دیگه کاری نداشته از زمانی که من دیدم حداقل پس تصمیم با خودتونه