شما الان مطمعنی که صد در صد خواهد ریخت ؟
اگر مطعمنی کل بالانست رو چرا ریسک نمیکنی روش؟
شما الان مطمعنی که صد در صد خواهد ریخت ؟
اگر مطعمنی کل بالانست رو چرا ریسک نمیکنی روش؟
آها متوجه شدم که متوجه نشدید ، اشکالی نداره داداشم ما بلند مدتی ها باید هوای همو داشته باشیم ![]()
خوب من نگفتم قطع قاطع گفتم خبر میتونه جهت رو عوض بکنه.
و اینکه برو چارت روزانه و چند کندل قبلی را بررسی کن من میگم به استناد به گذشته ریزش میکنه اگر میگی نه یعنی داری قمار میکنی
53 دقیقه دیگه تا ریزش بزرگ اماده باشید
دوست عزیز قمار از کجا در اومد الان
من دارم بهت میگم قطعیتی وجود نداره
شما میگی در تایم فریم یک ساعته قطعی میریزه
منم میگم ریسک بکن روش فول مارجین اگه قطعیه
بعد شما میگی نه اخبار بیاد قطعی نیست
خب اخبار از روز اول هست تا ابد
پس در این صورت هیچوقت مارکت قطعیت نداره دیگه
درسته ؟ میپذیری ؟
نه نمیپذیرم جواب شما طولانی هست.
احتمال هست قطعیت هست.
شما رفتی یک سبک یاد گرفتی از چارتکش ها داری اونو اجرا میکنی ولی نیاز به اونا نیست گذشته را نگاه بکن متوجه شو من هم نگفتم یک ساعته گفتم روزانه.
منتظر بریک ۴۶۷۰ هستم
دوستان اگر ریزش شروع بشه تا حمایت قدرتمند 4593 اول اینکه اون محدوده شما هم این حمایت خیلی قوی را چجوری میبینید ؟ دوم اینکه طبق استراتژی شما میتونه شکسته بشه یا نه ؟ چون برام مهمه که قبل از تغییر روند کلی از نزولی به صعودی مجدد کف پرشی دیلی در قیمت 4517 را ببینیم
فول مارجین من ترید نمیکنم حتی اگر اون 100%باشه.
تریدر اوکراینی را هرگز فراموش نکن اگر میدونی کی بود.
اینجا چارتکش ببینم جواب اونو میدم.
سپاس از لطفتون ![]()
دوستانی که تحلیل های با قطعیت میگن لطفا عکس معاملات خودشون رو اون تحلیل هم بزارن تا برای مخاطب قابل اعتمادتر باشه که خودتون هم رو تحلیل خودتون ریسک میکنید. نه باد هوا!
تشکر ![]()
شما تریدر پنج دقیقه هستی پس نیازی نیست که به چارت روزانه نگاه بکنید.
مطمئنن اگر پنج دقیقه ترید میکنید تا زمانی که من وارد پوزیشن بشم چند ده تا باید پوزیشن بگیرید مخاطب من تریدر های سویینگ هست نه اسکلپ
تیک تاک ![]()
4681 سقفشه احتمالا برگشتش میده
سلام،
از مطلبی که نوشتی معلوم هستش که مطالب رو خوب میدونی چی هستند. که این عالی هستش، از نینجا و بوم مپ هر دو استفاده می کنم، ولی فقط فعلا روی GC، تا بعد برم روی NQ و YM, ولی این سبک بسیار منابع محدودی داره اگر چیز بدرد بخور در یوتیوب البته به زبان انگلیسی، که بتونه چیز جدیدی داشته باشه برات میزارم ، البته تو نوشته شما چند سرنخ برای سرچ دیدم که باید بررسی کنم،
البته شغل اصلی من اصلا چیز دیگه ای هست.
این کندل 4 ساعته که تا 40 دقیقه دیگه بسته میشه خیلی مهمه ، در واقع سقف پیوت دیلی مشخص میکنه ، احتمال ریزش بعد از بسته شدنش میدم البته کم ریسک تر اینه که صبر کرد تا موج نزولی یکساعته تثبیت بده اینجوری کم ریسک تره