فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

دوستان اگر ریزش شروع بشه تا حمایت قدرتمند 4593 اول اینکه اون محدوده شما هم این حمایت خیلی قوی را چجوری میبینید ؟ دوم اینکه طبق استراتژی شما میتونه شکسته بشه یا نه ؟ چون برام مهمه که قبل از تغییر روند کلی از نزولی به صعودی مجدد کف پرشی دیلی در قیمت 4517 را ببینیم

فول مارجین من ترید نمیکنم حتی اگر اون 100%باشه.

تریدر اوکراینی را هرگز فراموش نکن اگر می‌دونی کی بود.

اینجا چارتکش ببینم جواب اونو میدم.

این باته قطعا نه ؟

سپاس از لطفتون :folded_hands:

دوستانی که تحلیل های با قطعیت میگن لطفا عکس معاملات خودشون رو اون تحلیل هم بزارن تا برای مخاطب قابل اعتمادتر باشه که خودتون هم رو تحلیل خودتون ریسک میکنید. نه باد هوا!

شاید کندل بعدی این بشه

شما تریدر پنج دقیقه هستی پس نیازی نیست که به چارت روزانه نگاه بکنید.

مطمئنن اگر پنج دقیقه ترید میکنید تا زمانی که من وارد پوزیشن بشم چند ده تا باید پوزیشن بگیرید مخاطب من تریدر های سویینگ هست نه اسکلپ

تیک تاک :grinning_face:

4681 سقفشه احتمالا برگشتش میده

سلام،

از مطلبی که نوشتی معلوم هستش که مطالب رو خوب می‌دونی چی هستند. که این عالی هستش، از نینجا و بوم مپ هر دو استفاده می کنم، ولی فقط فعلا روی GC، تا بعد برم روی NQ و YM, ولی این سبک بسیار منابع محدودی داره اگر چیز بدرد بخور در یوتیوب البته به زبان انگلیسی، که بتونه چیز جدیدی داشته باشه برات می‌زارم ، البته تو نوشته شما چند سرنخ برای سرچ دیدم که باید بررسی کنم،

البته شغل اصلی من اصلا چیز دیگه ای هست.

تی پی 1 تاچ شد و معامله ریسک فری. حالا هرچی شد

این جا 4679 منتظر سل هستم اگر بشکنه تا 4753

این کندل 4 ساعته که تا 40 دقیقه دیگه بسته میشه خیلی مهمه ، در واقع سقف پیوت دیلی مشخص میکنه ، احتمال ریزش بعد از بسته شدنش میدم البته کم ریسک تر اینه که صبر کرد تا موج نزولی یکساعته تثبیت بده اینجوری کم ریسک تره

دوست عزیز بنده هم معامله کوتاه مدت دارم برای خرج روزانه هم معامله بلند مدت که از چهار ماه پیش بازه!

یک معامله گر باید بتونه در هر دو صورت معامله کنه و حساب های معاملاتی متفاوت داشته باشه

اگه تحلیل هایی که میزارید با ورود به معامله خودتون باشه برای مخاطب خیلی جذاتره

خط ابی نقطه ورود منه بای استاپ وارد میشم برای ریوارد سه

گفتم دسترسی به سیستم ندارم معامله ای نمیکنم اگر امکانشو داشتم این رو به این صورت وارد میشدم

تایم فریم m1

کندل چهار ساعته الان بالای سطحی هست که مشخص کرده بودم و اگه همینو کلوز بده تغییر دیدگاه میدم از ریزش به بالا رفتن قیمت

سبکها و تایم های معامله مون فرق میکنه آقا سینای گل ، من فقط بلند مدتی کار میکنم ، هر دوی ماها هم درست میگیم

30 دقیقه دیگه صبر کن تا کندل 4 ساعته بسته بشه با کندل بعدی 4 ساعته بهتر میشه تصمیم گرفت هرچند احتمال داره کندل بعدی بیاد کمی از کندل الان بالار بره ولی بعدش احتمالا ریزش شروع کنه احتمالا