پیوت میوت چیه دیگه همه چیز واضح است در تایم روزانه امروز و نهایت فردا صعودی هست بعد هم ریزش میکنه
این دیدگاه سینا درست هستش هنوز سقف پایین تری نداریم و هنوز توی اسپایک هستیم
اگر اسکلپری نمیدونم شاید درست باشه ولی روزانه نگاه میکنی میگم نه ریزش میکنه ولی امروز نه یک دو کندل روزانه هم جا داره ولی از فردا احتمال ریزش زیاده
در واقع اصولی اش هم همینه که موج نزولی تثبیت بده ولی خوب این سطح مقاومتی دیلی برای سل خیلی وسوسه برانگیزه و اکثرا کسانی که بلند مدتی کار میکنند خوب ازش استفاده میبرن
خخخخ پیوت همون میوته ![]()
من خودم دیدگاهم ریزشیه ولی میگم برای ورود زوده چون تاییدیه نگرفتم
دقیقاً منم مثل شما اسکلپ میکردم ولی روزانه اصلا در یک سطح دیگری است میای بعد از تغییر روند یک پوزیشن با مدیریت سرمایه باز میکنی بعد اونو مدیریت میکنی از ریوارد یک تا چند.
حالا من پکس گولد کار میکنم که آنچنان تفاوت هم نداره
الان کندل 4 ساعته ببینیید ؟ تقریبا یکساعت دیگه بسته میشه ، شدو بالاش میشه مقاومت جدیدی که ساخته در مقابل اون مقاومت پودر شده قبلی و اکثرا دیدم بعدش ریزش میکنه البته بازاره و هر احتمالی باید داد
من نگفتم الان پوزیشن باز کنید ولی احتمال بالا تا جمعه ریزش شروع بشه ولی خوب باز هم احتمال هست.
ریزش احتمال داره از همین امروز هم شروع
من 4ساعته نگاه نمیکنم فقط روزانه به یک ساعته.
روزانه اگر اون اتفاق که انتظار دارم بیوفته یک ساعته با تأیید ورود میزنم.
پس شما هم مثل من بلند مدتی هستید ، به به پس چرا اینقدر نظراتمون مخالفه ؟!؟! شناخت پیوتهای فعال برای بلند مدتی ها ازنون شب هم واجب تره البته هر کسی سیستم خاص خودشو داره ، اگر امکانش هست تحلیل خودتونو با چارت نشون بدید ممنونم
من قبل از این شرایط از تایم ۳۰ دقیقه به ۱ دقیقه نگاه میکردم ولی الان چون هم دسترسی به حسابم ندارم و هم بچه ها اکثرا تایم بلند کار میکنن دارم همراهی میکنم یکم داره خوشم میاد از این سبک
استرسش هم کمتره
ببینید من اون مطالبی که شما گفتید را متوجه نمیشم یعنی اینطور نیست که نمیدونم شاید دیدم ولی اصطلاح اونو نمیدونم.
شخصا چیز خاصی هم کار نمیکنم با اسامی مثل ict-rtm روزانه چارت وکس گولد و کوین های دیگر را در کریپتو بررسی میکنم اگر میگم اون اتفاق زیبا رقم خورد ورود میزنم.
اسکلپ ایتترادی اسکلپ سشن محور سویینگ انواع سبک رو تست کردم فقط روزانه خوبه و سود میده اینجا هم وین ریت از نظر من معنا ندارد چون تقریبا صد درصد هست اما ریسک به ریوارد مهم تر هست اینم بگم وین ریت صد درصد هست تقریبا حداقل برای من بجز اخبار مهم اما باید صبر کرد و همین را خیلی ها قبول ندارند و نمیخواهند چهار روز به چهار روز ترید کنند بلکه میخوان ثانیه به ثانیه ترید کنند که نمیشه و اینجا وین ریت تعریف میشه.
سطح مقاومتی دیلی بین 4674 تا 4681 خیلی قوی هست بعید میدونم بتونه ازش عبور کنه ، کندل 4 ساعته تا یکساعت دیگه بسته میشه و همه چی مشخص میشه ، ریزشیون در مقابل صعودیون مسئله اینست ![]()
از همین جا ها تقریبا میریزه در تایم روزانه high قبلی را که احتمالا امروز هست sweepبکنه کار تمامه.
در واقع ریزش احتمالا فردا یا پس فردا