فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سپاس.بکتست گرفتم اما خیلی جاها ۱۵۰ پیپ داده جاهای نادر ۶۰ تا بخاطر همون ۶۰ تا میذارم ۴۰ پیپ ،میخواستم نکته ی خروج به موقع از بازارو بدونم

کندل چهار ساعته همین الان داره به سطحی که از قبل مشخص کرده بودم اگر زیر اون کلوز بده سیگنال خوبی برای ریزش میده

یه هدف روزانه برای خودت بزار اونو گرفتی یا به اندازه نصفش ضرر کردی.دیگه ترید نکن.

تا زمانی که کف پایین تری نزدیم در این کانال روند صعودی پابرجاست و به احمال قوی سطح ۴۶۷۰ به این راحتی ها نخواهد شکست پس من باید منتظر بمونم برای ستاپ بهتر

احسان خان این 4681 از کجا نوشتی

اره بهترش همینه که موج نزولی که تثبیت داد وارد شد

احسنت داری دقیقا منظورم همینه

ایشونم بر اساس ستاپشون وارد معامله شدن پس کار درستی انجام دادن

اگر ستاپ خلاف جهت هست قطعا استاپ بیشتری داره و در عوض ریوارد های بیشتری هم میتونن بگیرن .

اینجا میشه سقف پیوت سوم دیلی ، در واقع محدوده اش میشه از کف سطح 4658 تا سقف سطح 4681 ، معمولا در این سطح سه تا اردر کم حجم در کف و وسط سطح و بالای سطح قرار میدم

پیپ رو معیار قرار نده ببین استاپت کجاست ریوارد دو یا سه بگیر اینطور بهتره توی بکتست هات هم همین رو رعایت کن

برای مثال ممکنه استاپت ۱۰ پیپ باشه تی پیت رو بزار روی ۳۰ پیپ ممکنه یه جا استاپت ۱۰۰ پیپ باشه تیپیت رو بزای ۲۰۰ پیپ پس پیپ رو معیار قرار نده ریوارد رو معیار قرار بده

یا یه راه دیگه اینه که تی پیت رو بزاری روی سطوحی که ممکنه قیمت از اونجا برگزده که اونا از قبل مشخص شدن

پیشنهاد می‌کنم تایم روزانه را نگاه کنید منی که کریپتو کار میکنم الان روی پکس گولد همه چیز گویاست نمی‌دونم شما دارید چطوری جیب بروکر ها را شارژ میکنید

پیوت میوت چیه دیگه همه چیز واضح است در تایم روزانه امروز و نهایت فردا صعودی هست بعد هم ریزش می‌کنه

این دیدگاه سینا درست هستش هنوز سقف پایین تری نداریم و هنوز توی اسپایک هستیم

اگر اسکلپری نمی‌دونم شاید درست باشه ولی روزانه نگاه می‌کنی میگم نه ریزش می‌کنه ولی امروز نه یک دو کندل روزانه هم جا داره ولی از فردا احتمال ریزش زیاده

در واقع اصولی اش هم همینه که موج نزولی تثبیت بده ولی خوب این سطح مقاومتی دیلی برای سل خیلی وسوسه برانگیزه و اکثرا کسانی که بلند مدتی کار میکنند خوب ازش استفاده میبرن

خخخخ پیوت همون میوته :joy:

من خودم دیدگاهم ریزشیه ولی میگم برای ورود زوده چون تاییدیه نگرفتم

دقیقاً منم مثل شما اسکلپ میکردم ولی روزانه اصلا در یک سطح دیگری است میای بعد از تغییر روند یک پوزیشن با مدیریت سرمایه باز می‌کنی بعد اونو مدیریت می‌کنی از ریوارد یک تا چند.

حالا من پکس گولد کار میکنم که آنچنان تفاوت هم نداره

الان کندل 4 ساعته ببینیید ؟ تقریبا یکساعت دیگه بسته میشه ، شدو بالاش میشه مقاومت جدیدی که ساخته در مقابل اون مقاومت پودر شده قبلی و اکثرا دیدم بعدش ریزش میکنه البته بازاره و هر احتمالی باید داد

من نگفتم الان پوزیشن باز کنید ولی احتمال بالا تا جمعه ریزش شروع بشه ولی خوب باز هم احتمال هست.