فقط معاملات و تحلیل xauusd

تنها نگرانی من از اون پایین قیمت 4594 هست ، خیلی حمایت قوی هست ، امیدوارم بتونه بشکنش و به کف پیوت دیلی در 4516 برسه و بعدش تغییر روند بده

2 لایک کرده

ینی فقط من دیدگاه بای دارم؟

3 لایک کرده

نه تنها نیستی :joy: آقا سینا هم هست

3 لایک کرده

من از 4690 تایید بگیرم سل میزنم

3 لایک کرده

البته دیدگاه من برای تایم فریم ام یک هست شاید در فریم بالاتر وارد اصلاح یا ریورس بشیم

چون تا یک کندل یک ساعته کلوز کنه من ده بار معاملم تکلیفش مشخص میشه

3 لایک کرده

استاپمو زد .چون کوچیک بود طمع کردم وگرنه RR1:2 رو داده بود…

5 لایک کرده

منم همینم

تایم 1 دقیقه

2 لایک کرده

آپدیت : دید بلند مدتی ، روند کل نزولی : تا 1:20 دقیقه دیگه که کندل 4 ساعته با ایجاد مقاومت جدید بسته میشه احتمال حرکت نزولی تا کف پیوت دیلی را از محدوده سقف پیوتهای دیلی را میدم به شرطی که نخواد وی شکل بزنه بره بالا :scream:

2 لایک کرده

2 لایک کرده

سپاس.بکتست گرفتم اما خیلی جاها ۱۵۰ پیپ داده جاهای نادر ۶۰ تا بخاطر همون ۶۰ تا میذارم ۴۰ پیپ ،میخواستم نکته ی خروج به موقع از بازارو بدونم

2 لایک کرده

کندل چهار ساعته همین الان داره به سطحی که از قبل مشخص کرده بودم اگر زیر اون کلوز بده سیگنال خوبی برای ریزش میده

3 لایک کرده

یه هدف روزانه برای خودت بزار اونو گرفتی یا به اندازه نصفش ضرر کردی.دیگه ترید نکن.

3 لایک کرده

تا زمانی که کف پایین تری نزدیم در این کانال روند صعودی پابرجاست و به احمال قوی سطح ۴۶۷۰ به این راحتی ها نخواهد شکست پس من باید منتظر بمونم برای ستاپ بهتر

3 لایک کرده

احسان خان این 4681 از کجا نوشتی

3 لایک کرده

اره بهترش همینه که موج نزولی که تثبیت داد وارد شد

2 لایک کرده

احسنت داری دقیقا منظورم همینه

3 لایک کرده

ایشونم بر اساس ستاپشون وارد معامله شدن پس کار درستی انجام دادن

اگر ستاپ خلاف جهت هست قطعا استاپ بیشتری داره و در عوض ریوارد های بیشتری هم میتونن بگیرن .

1 لایک کرده

اینجا میشه سقف پیوت سوم دیلی ، در واقع محدوده اش میشه از کف سطح 4658 تا سقف سطح 4681 ، معمولا در این سطح سه تا اردر کم حجم در کف و وسط سطح و بالای سطح قرار میدم

1 لایک کرده

پیپ رو معیار قرار نده ببین استاپت کجاست ریوارد دو یا سه بگیر اینطور بهتره توی بکتست هات هم همین رو رعایت کن

برای مثال ممکنه استاپت ۱۰ پیپ باشه تی پیت رو بزار روی ۳۰ پیپ ممکنه یه جا استاپت ۱۰۰ پیپ باشه تیپیت رو بزای ۲۰۰ پیپ پس پیپ رو معیار قرار نده ریوارد رو معیار قرار بده

یا یه راه دیگه اینه که تی پیت رو بزاری روی سطوحی که ممکنه قیمت از اونجا برگزده که اونا از قبل مشخص شدن

2 لایک کرده

پیشنهاد می‌کنم تایم روزانه را نگاه کنید منی که کریپتو کار میکنم الان روی پکس گولد همه چیز گویاست نمی‌دونم شما دارید چطوری جیب بروکر ها را شارژ میکنید

2 لایک کرده