تنها نگرانی من از اون پایین قیمت 4594 هست ، خیلی حمایت قوی هست ، امیدوارم بتونه بشکنش و به کف پیوت دیلی در 4516 برسه و بعدش تغییر روند بده
ینی فقط من دیدگاه بای دارم؟
نه تنها نیستی
آقا سینا هم هست
من از 4690 تایید بگیرم سل میزنم
البته دیدگاه من برای تایم فریم ام یک هست شاید در فریم بالاتر وارد اصلاح یا ریورس بشیم
چون تا یک کندل یک ساعته کلوز کنه من ده بار معاملم تکلیفش مشخص میشه
استاپمو زد .چون کوچیک بود طمع کردم وگرنه RR1:2 رو داده بود…
منم همینم
تایم 1 دقیقه
آپدیت : دید بلند مدتی ، روند کل نزولی : تا 1:20 دقیقه دیگه که کندل 4 ساعته با ایجاد مقاومت جدید بسته میشه احتمال حرکت نزولی تا کف پیوت دیلی را از محدوده سقف پیوتهای دیلی را میدم به شرطی که نخواد وی شکل بزنه بره بالا ![]()
سپاس.بکتست گرفتم اما خیلی جاها ۱۵۰ پیپ داده جاهای نادر ۶۰ تا بخاطر همون ۶۰ تا میذارم ۴۰ پیپ ،میخواستم نکته ی خروج به موقع از بازارو بدونم
کندل چهار ساعته همین الان داره به سطحی که از قبل مشخص کرده بودم اگر زیر اون کلوز بده سیگنال خوبی برای ریزش میده
یه هدف روزانه برای خودت بزار اونو گرفتی یا به اندازه نصفش ضرر کردی.دیگه ترید نکن.
تا زمانی که کف پایین تری نزدیم در این کانال روند صعودی پابرجاست و به احمال قوی سطح ۴۶۷۰ به این راحتی ها نخواهد شکست پس من باید منتظر بمونم برای ستاپ بهتر
احسان خان این 4681 از کجا نوشتی
اره بهترش همینه که موج نزولی که تثبیت داد وارد شد
احسنت داری دقیقا منظورم همینه
ایشونم بر اساس ستاپشون وارد معامله شدن پس کار درستی انجام دادن
اگر ستاپ خلاف جهت هست قطعا استاپ بیشتری داره و در عوض ریوارد های بیشتری هم میتونن بگیرن .
اینجا میشه سقف پیوت سوم دیلی ، در واقع محدوده اش میشه از کف سطح 4658 تا سقف سطح 4681 ، معمولا در این سطح سه تا اردر کم حجم در کف و وسط سطح و بالای سطح قرار میدم
پیپ رو معیار قرار نده ببین استاپت کجاست ریوارد دو یا سه بگیر اینطور بهتره توی بکتست هات هم همین رو رعایت کن
برای مثال ممکنه استاپت ۱۰ پیپ باشه تی پیت رو بزار روی ۳۰ پیپ ممکنه یه جا استاپت ۱۰۰ پیپ باشه تیپیت رو بزای ۲۰۰ پیپ پس پیپ رو معیار قرار نده ریوارد رو معیار قرار بده
یا یه راه دیگه اینه که تی پیت رو بزاری روی سطوحی که ممکنه قیمت از اونجا برگزده که اونا از قبل مشخص شدن
پیشنهاد میکنم تایم روزانه را نگاه کنید منی که کریپتو کار میکنم الان روی پکس گولد همه چیز گویاست نمیدونم شما دارید چطوری جیب بروکر ها را شارژ میکنید