فقط معاملات و تحلیل xauusd

سلام دوست عزیز

منم ۶ ساله تجربه ترید رو اونس طلا رو دارم و ۲ سال اخیر رو لایت فایننس بودم

از ۹ اسفند که دیگه نتونستم کار کنم

این مدت رو بیت پین کمی پکس گلد کار کردم حجم های کوچیک با اهرم های کم ولی خب تقریبا همش ضرر بود چون نقدینگی قابل مقایسه نبود . تترگلد نوبیتکس رو هنوز چک نکردم

نظر شما چیه

3 لایک کرده

سلام دوست عزیز من اطلاعی ندارم چون با هیچکدومشون کارنکردم تاحالا .فقط خودم درحال حاضرتو هیواگلد معامله میکنم…

2 لایک کرده

فرمایشت کاملا درسته و بابت نکاتی که گفتی متشکرم ازت.
من اکانتی که الان باهاش کار میکنم مال رابین سوده و مجبورم با سیستمشون پیش برم و الان در مرحله میانگین کم کردن هستم.
ولی با اکانت دیگه ای که داشتم، تا 4821 رفتم باهاش و دیگه بستمش.
در مورد اون حد ضرر هم من راستش پای چارت میشینم و حواسم به پوزیشنم هست و اگر حس کنم روندی که مد نظر دارم داره فیل میشه، زودتر از موعد میبندمش و اون حد ضرر داخل عکس بدترین حالت ممکن برام هستش.
یکم ستاپ و سیستم معاملاتی که دارم جالب نیست، حق میدم بهتون :heart:
انشاالله که شماهم پر سود و موفق باشید :rose:
با اجازه سایر اساتید انشاالله باز پوزیشن دیگه ای باز کنم، اینجا به اشتراک میزارم تا از نظرات شما عزیزان استفاده کامل کنم :folded_hands:

3 لایک کرده

خیلی عالیه داداش همین که حواست هست و معاملتو تا لحظه اخر مدیریت میکنی عالیه

4 لایک کرده

دمت گرم

میتونی تجربه کارت با هیوا گلد رو نسبت به قبلیت که فکر کنم ا مارکتس بود بگی خلاصه

3 لایک کرده

اصن هیچ پلتفرم ایرانی با بروکرهای قوی و باتجربه قابل قیاس نیس خیلی عقبن…مثلا بعضی دوشنبه ها مثل امروز تا ساعت 10:30 صبح اصن هیواگلد باز نیس که بتونی زودتر معامله کنی …نسبت حجم و پولش هم که فرق داره با تومن هست بجای دلار…برداشت پول هم از 8ساعت تا 48ساعت طول کشیده گاهی

3 لایک کرده

منظورم تی پی و استاپ هست

رو همونها بسته میشه یا مشکل نقدینگی هست ؟

3 لایک کرده

خوبه بازم اره ولی باید باید بایدخودت حواست باشه چون پیش اومده برام که دیرتر عمل کنه فقط از شانسم اوندفعه تو سود بود سودم بزرگتر شد…

4 لایک کرده

من که واقعا از روی عکس هایی که به اشتراک گذاشتید نفهمیدم کجا ورودتون به معامله هاست و کجا حد سود و ضررتون هست. عکس ها کوچک و شلوغه و تم دارک هم گذاشتید برای من هیچیش معلوم نیست.

3 لایک کرده

عکسهایی ک من ازمعاملاتم گزاشتم واضح هست شاید چارت عزیزان دیگرو میگی…چون من معاملاتمو لایو ب اشتراک میزارم و حتی لحظه ایی هر تصمیمی که میگیرم بازم اسکرین میگیرمو میزارم

بازم تو اسکرینهام سعی میکنم واضحتر باشه

3 لایک کرده

من در همین لحظه اینترنت می داشتم این پوزیشن رو می کاشتم

ببین اینطوری عکس رو از قبل بگذار قبل از اینکه قیمت به نقطه ی ورودت برسه. یا حداقل بگو من در سطحی که برای ورود مشخص کردم منتظر تایید کندلی در تایم فریم 1 دقیقه می مونم. عکس هایی که می گذارید خیلی مبهمه

4 لایک کرده

میدونی از ی لحاظ حرفت درسته ها ولی چون توهمون لحظه خودم دارم با گوشی تو هیوا گلد ست میکنم باز همونموقع ژورنالم میکنم یکم طول میکشه ولی اینم حرفیه …تو معاملات بعدیم اینکارو میکنم

3 لایک کرده

XAUUSD BUY :pinched_fingers:

6 لایک کرده

یک پا اسنایپری برای خودت :+1: . استاپت کجا بوده؟
حالا میشه بیای و توضیح بدی چرا در این نقطه به معامله ورود داشتید. منظورم کلی بود دوستان بعد از اینکه مثلا حد سودشون خورده نیاند روی چارت فراز بگند ما اینجا ورود کردیم و اینجا سود گرفتیم و این حرف ها. عکس از چارت بروکرتون بگذارید یا روی چارت فراز از قبل نقطه ورودتون رو مشخص کنید و بعدا که معامله انجام شد و با سود یا ضرر بسته شد بیاند توضیح بدن تحلیلشون از ورود در اون سطح چی بوده

5 لایک کرده

عزیزی، مرسی :heart:

3 لایک کرده

حرف درستیه…اگه میخاین معاملتونو به اشتراک بزارین از همون اول بصورت لایو بزارین بعدشم دلیلشو بگین(صحبتم ستاپ نیس چون ی چیز شخصیه ولی دلیل ورود به معامله رو بگید )

3 لایک کرده

دوست عزیز دلیل معاملت چی بوده؟؟؟

4 لایک کرده

دلایل شخصی :grimacing:

:folded_hands:

3 لایک کرده

خلاصه دوست عزیز خوشحال میشیم عزیزان معاملاتشونو ب اشتراک بزارن

ولی اولا لایو دوما با ذکر دلیل…که همه یچیزی یاد گرفته باشن وگرنه این شکل پست ها جز جنبه خودنمایی کاذب هیچ فایده ایی نداره مثل اینه که من همینجوری عکس سوییچ ماشینمو بزارم :rofl:

6 لایک کرده

ترید با همه شغلای دنیا فرق میکنه دوست عزیز، حتی اگه دلیل معاملم رو هم بگم بازم هیچ سودی برای شما و بقیه نداره

همینطور که وقتی بقیه تریدرا دلیل معامله هاشون رو میگن بازم من و شما نمیتونیم صرفا با دونستن اون دلایل برای خودمون معامله ای باز کنیم

اگه اینجوری بود الان همه ما باید با ستاپ های پابلیک شده مایکل و البروکس و… بازارو جارو میکردیم

هر کسی بلاخره یه روزی با روش مخصوص به خودش که ممکنه من و شما اصلاً اون روش رو قبولش نداشته باشیم، سود دهیش توی این مارکت شروع میشه

فقط باید وقتش برسه…

3 لایک کرده