فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

با وین چهل درصد و آر دو هم تا ابد سودده میشه

ممنون از توضیحاتتون ولی این برام سواله چجوری نقطه دقیق خروج از بازارو باید بدونیم ؟

الان مقاومت جدید یکساعته را ساخت ، مونده کندل 4 ساعته که اونم 2 ساعت دیگه مقاومت پودر شده را بازسازی کنه و احتمالا شروع ریزش باشه تا کف پیوت دیلی

بکتست

از استراتژی باید بکتست بگیری و توی اون مشخص میشه چه ریواردی بهت میده

منکه چون ستاپم ورود داد مجبور شدم ورود کنم

من دسترسی به سیستم ندارم ولی احتمال بالا ادامه روند صعودی اونم با گوشی دیدم کانتکست مناسبی نداشتم

ممنونم زحمت کشیدید :blossom:

من هنوز دیدگاه سل رو دارم اما هنوز تاییدیه نداده اگه همینطور ادامه بده ممکنه تغییر دیدگاه بدم

نقطه خروج رو استراتژی مشخص میکنه

تیپی شما مشتقی از حد ضرر شما هست یعنی وقتی استاپ میگذارید دو برابرش باید تی پی بگذارید این میشه ریوارد یک به دو

جسارتا شما چه آموزشی رو دنبال کردید چه سبکی رو یاد گرفتید ؟

منتظره کندل 4 ساعته هم 1:45 دیگه بسته بشه اون شدوی روی کندلش میشه مقاومت جدید و احتمالا ریزش

منم منتظرم سل بگیرم

تنها نگرانی من از اون پایین قیمت 4594 هست ، خیلی حمایت قوی هست ، امیدوارم بتونه بشکنش و به کف پیوت دیلی در 4516 برسه و بعدش تغییر روند بده

ینی فقط من دیدگاه بای دارم؟

نه تنها نیستی :joy: آقا سینا هم هست

من از 4690 تایید بگیرم سل میزنم

البته دیدگاه من برای تایم فریم ام یک هست شاید در فریم بالاتر وارد اصلاح یا ریورس بشیم

چون تا یک کندل یک ساعته کلوز کنه من ده بار معاملم تکلیفش مشخص میشه

استاپمو زد .چون کوچیک بود طمع کردم وگرنه RR1:2 رو داده بود…

منم همینم

تایم 1 دقیقه

آپدیت : دید بلند مدتی ، روند کل نزولی : تا 1:20 دقیقه دیگه که کندل 4 ساعته با ایجاد مقاومت جدید بسته میشه احتمال حرکت نزولی تا کف پیوت دیلی را از محدوده سقف پیوتهای دیلی را میدم به شرطی که نخواد وی شکل بزنه بره بالا :scream: