از طرفی هم اخبار جدی پایان ج ن گ مطرحه
مراقب باشید
احسان جان ،شما کارتون درسته ![]()
منظورم اینه روی ۴۰ پیپ سود خارج میشم
اختیار دارید ، بهرحال بازاره و به دلخواه کسی کار نمیکنه
دوست عزیز سعی کنید اگر تازه شروع کردید و حداقل سه سال نیست ترید رو شروع کردید از تی پی ثابت استفاده کنید پیپ اصلا معیار نیست
مهم اینه که سعی کنید همیشه ریوارد دو یا سه بگیرید بیشتر نگفتم چون به شدت نیاز به تجربه داره
آقا سینای عزیز تحلیل شما برای ادامه کار چیه ؟
هدف 4 ساعته 4679
برای هر معامله باید یک نقطه ورود مناسب بر اساس استراتژی که قبلا بکتست کردید پیدا کنید و نقطه حد ضرر رو بر اساس استراتژی ست کنید و تی پی ثابت بزارید برای معامله اون هم بر اساس همون استراتژی بکتست شده باید باشه
شما با وین ریت پنجاه درصد و ار ار یک به دو تا ابد سود ده خواهید ماند
با وین چهل درصد و آر دو هم تا ابد سودده میشه
ممنون از توضیحاتتون ولی این برام سواله چجوری نقطه دقیق خروج از بازارو باید بدونیم ؟
الان مقاومت جدید یکساعته را ساخت ، مونده کندل 4 ساعته که اونم 2 ساعت دیگه مقاومت پودر شده را بازسازی کنه و احتمالا شروع ریزش باشه تا کف پیوت دیلی
بکتست
از استراتژی باید بکتست بگیری و توی اون مشخص میشه چه ریواردی بهت میده
من دسترسی به سیستم ندارم ولی احتمال بالا ادامه روند صعودی اونم با گوشی دیدم کانتکست مناسبی نداشتم
ممنونم زحمت کشیدید ![]()
من هنوز دیدگاه سل رو دارم اما هنوز تاییدیه نداده اگه همینطور ادامه بده ممکنه تغییر دیدگاه بدم
نقطه خروج رو استراتژی مشخص میکنه
تیپی شما مشتقی از حد ضرر شما هست یعنی وقتی استاپ میگذارید دو برابرش باید تی پی بگذارید این میشه ریوارد یک به دو
جسارتا شما چه آموزشی رو دنبال کردید چه سبکی رو یاد گرفتید ؟
منتظره کندل 4 ساعته هم 1:45 دیگه بسته بشه اون شدوی روی کندلش میشه مقاومت جدید و احتمالا ریزش
منم منتظرم سل بگیرم