فقط معاملات و تحلیل xauusd

3 لایک کرده

از طرفی هم اخبار جدی پایان ج ن گ مطرحه

مراقب باشید

4 لایک کرده

احسان جان ،شما کارتون درسته :folded_hands:

3 لایک کرده

منظورم اینه روی ۴۰ پیپ سود خارج میشم

3 لایک کرده

اختیار دارید ، بهرحال بازاره و به دلخواه کسی کار نمیکنه

3 لایک کرده

دوست عزیز سعی کنید اگر تازه شروع کردید و حداقل سه سال نیست ترید رو شروع کردید از تی پی ثابت استفاده کنید پیپ اصلا معیار نیست

مهم اینه که سعی کنید همیشه ریوارد دو یا سه بگیرید بیشتر نگفتم چون به شدت نیاز به تجربه داره

2 لایک کرده

آقا سینای عزیز تحلیل شما برای ادامه کار چیه ؟

2 لایک کرده

هدف 4 ساعته 4679

3 لایک کرده

برای هر معامله باید یک نقطه ورود مناسب بر اساس استراتژی که قبلا بکتست کردید پیدا کنید و نقطه حد ضرر رو بر اساس استراتژی ست کنید و تی پی ثابت بزارید برای معامله اون هم بر اساس همون استراتژی بکتست شده باید باشه

شما با وین ریت پنجاه درصد و ار ار یک به دو تا ابد سود ده خواهید ماند

2 لایک کرده

با وین چهل درصد و آر دو هم تا ابد سودده میشه

3 لایک کرده

ممنون از توضیحاتتون ولی این برام سواله چجوری نقطه دقیق خروج از بازارو باید بدونیم ؟

2 لایک کرده

الان مقاومت جدید یکساعته را ساخت ، مونده کندل 4 ساعته که اونم 2 ساعت دیگه مقاومت پودر شده را بازسازی کنه و احتمالا شروع ریزش باشه تا کف پیوت دیلی

2 لایک کرده

بکتست

از استراتژی باید بکتست بگیری و توی اون مشخص میشه چه ریواردی بهت میده

3 لایک کرده

منکه چون ستاپم ورود داد مجبور شدم ورود کنم

4 لایک کرده

من دسترسی به سیستم ندارم ولی احتمال بالا ادامه روند صعودی اونم با گوشی دیدم کانتکست مناسبی نداشتم

2 لایک کرده

ممنونم زحمت کشیدید :blossom:

3 لایک کرده

من هنوز دیدگاه سل رو دارم اما هنوز تاییدیه نداده اگه همینطور ادامه بده ممکنه تغییر دیدگاه بدم

3 لایک کرده

نقطه خروج رو استراتژی مشخص میکنه

تیپی شما مشتقی از حد ضرر شما هست یعنی وقتی استاپ میگذارید دو برابرش باید تی پی بگذارید این میشه ریوارد یک به دو

جسارتا شما چه آموزشی رو دنبال کردید چه سبکی رو یاد گرفتید ؟

2 لایک کرده

منتظره کندل 4 ساعته هم 1:45 دیگه بسته بشه اون شدوی روی کندلش میشه مقاومت جدید و احتمالا ریزش

2 لایک کرده

منم منتظرم سل بگیرم

4 لایک کرده