سقف مقاومتی شکست احتمالا الان ریزش میکنه تا 4514 برای تغییر روند
کندل یکساعته هم بسته شد ی القای نقدینگی میکنه و sell
مهندس درست میگید خیلی کم دیدم که وی شکل بزنه بره بالا ، به این سادگی ها تغییر روند نمیده مگر اینکه بره کف پرش دوباره ببینه
آخی ورودت خیلی خوب بود ، لامصب رفت دقیقا بالای سقف پیوت پودر کرد حالا احتمالا ریزش شروع کنه قشنگ تا کف میاد پایین
این کندل یکساعته که ببنده یک مقاومت جدید میسازه و ریزش 25 دقیقه دیگه
رنجو از سقف شکست یکم برای سل الان دیگه ریسکش بالاست
عجب حجمی رو شکار کردید ،عالیههه
اره …هنوز تاییدیه ایی هم برای ورود نداده
نه خوبه ، اینهمه اومده بالا که مقاومت بشکنه ، این حرکتشو با موج صعودی قبلی انتظار داشتم
فکر میکنم یکم زوده
از 4672 نمیتونه بالاتر بره
بهتره صبر کرد تا موج نزولی کوتاه مدتی تثبیت بده کم ریسک تره
مهندس این عددهاتون خیلی عالیه ، دقیقا میشه دوتا پیوت قوی هفتگی بالای این پیوت دیلی که شکسته شده
احسان جان شما دو بار تحلیلت فیل شده و من فکر میکنم دلیل اصلیش اینه که برای قیمت باید نباید تعیین میکنی عزیزم
نمیتونه نداره قیمت هر جا بخواد میره ما فقط میتونیم همراهش بریم همین و بس
فدات داداش انقدر استاپ خوردم اینجورجاها…حالا پا بده ی تایید درست به بشه بگیریمش خوبه…
نه هنوز فیل نشده چون محدوده داریم احتمالا تا 15 دقیقه دیگه شروع ریزش سنگین میبینی
نمیدونم چرا برای عکس تحلیل و صحبت درمورد پوزیشن گیری منتظر تایید باشم و زمان رو از دست بدم
من چون بلند مدتی کار میکنم محدوده میگیرم از سقف پیوت دیلی تا کمی بالاترش میشه همین دوتا پیوت هفتگی که قیمت الان تقریبا نزدیکشون شده ، سه تا اردر سل میذارم البته بهتره صبر کرد که موج نزولی کوتاه مدتی بیاد و تثبیت بده ولی اینجاها در سیستم بلند مدتی من برای سل خیلی کم ریسکه
احتمالا با شروع سشن لندن شروع کنه به ریزش