فقط معاملات و تحلیل xauusd

سقف مقاومتی شکست احتمالا الان ریزش میکنه تا 4514 برای تغییر روند

3 لایک کرده

کندل یکساعته هم بسته شد ی القای نقدینگی میکنه و sell

3 لایک کرده

مهندس درست میگید خیلی کم دیدم که وی شکل بزنه بره بالا ، به این سادگی ها تغییر روند نمیده مگر اینکه بره کف پرش دوباره ببینه

2 لایک کرده

آخی ورودت خیلی خوب بود ، لامصب رفت دقیقا بالای سقف پیوت پودر کرد حالا احتمالا ریزش شروع کنه قشنگ تا کف میاد پایین

2 لایک کرده

این کندل یکساعته که ببنده یک مقاومت جدید میسازه و ریزش 25 دقیقه دیگه

1 لایک کرده

رنجو از سقف شکست یکم برای سل الان دیگه ریسکش بالاست

1 لایک کرده

عجب حجمی رو شکار کردید ،عالیههه

2 لایک کرده

اره …هنوز تاییدیه ایی هم برای ورود نداده

3 لایک کرده

نه خوبه ، اینهمه اومده بالا که مقاومت بشکنه ، این حرکتشو با موج صعودی قبلی انتظار داشتم

2 لایک کرده

فکر میکنم یکم زوده

2 لایک کرده

از 4672 نمیتونه بالاتر بره

2 لایک کرده

بهتره صبر کرد تا موج نزولی کوتاه مدتی تثبیت بده کم ریسک تره

4 لایک کرده

مهندس این عددهاتون خیلی عالیه ، دقیقا میشه دوتا پیوت قوی هفتگی بالای این پیوت دیلی که شکسته شده

2 لایک کرده

احسان جان شما دو بار تحلیلت فیل شده و من فکر میکنم دلیل اصلیش اینه که برای قیمت باید نباید تعیین میکنی عزیزم

نمیتونه نداره قیمت هر جا بخواد میره ما فقط میتونیم همراهش بریم همین و بس

5 لایک کرده

فدات داداش انقدر استاپ خوردم اینجورجاها…حالا پا بده ی تایید درست به بشه بگیریمش خوبه…

2 لایک کرده

نه هنوز فیل نشده چون محدوده داریم احتمالا تا 15 دقیقه دیگه شروع ریزش سنگین میبینی

2 لایک کرده

بزرگواران صبر کنید برسه به ناحیه مشخص شده تثبیت بهمون بده و بعد وارد پوزیشن شیم

4 لایک کرده

نمی‌دونم چرا برای عکس تحلیل و صحبت درمورد پوزیشن گیری منتظر تایید باشم و زمان رو از دست بدم

1 لایک کرده

من چون بلند مدتی کار میکنم محدوده میگیرم از سقف پیوت دیلی تا کمی بالاترش میشه همین دوتا پیوت هفتگی که قیمت الان تقریبا نزدیکشون شده ، سه تا اردر سل میذارم البته بهتره صبر کرد که موج نزولی کوتاه مدتی بیاد و تثبیت بده ولی اینجاها در سیستم بلند مدتی من برای سل خیلی کم ریسکه

4 لایک کرده

احتمالا با شروع سشن لندن شروع کنه به ریزش

2 لایک کرده