فقط معاملات و تحلیل xauusd

اگر به من بگن فقط یک اصل مهم درخصوص ترید بگو، می‌گم دائما مالتی‌تایم‌فریم به چارت نگاه کنید!

4 لایک کرده

منم میخواستم بگم که جز اولویت هاست ولی توجهی بهش نشده ،ریسک به ریوارد کم و بقول شما خطاهای زیادی بخاطر همین نگاه کوتاه مدتانه است .

3 لایک کرده

آخرین آپدیت با شروع بازار امروز 16 اردیبهشت 1405 : دید بلند مدتی و روند کلی نزولی : همچنان داره بر طبق تحلیلی که از صبح قرار دادم عمل میکنه ، فشار موج نزولی که از سقف پیوت 4585 شروع شده باعث شکست پیوت 4552 شده میمونه پیوت 4533 که با توجه به تثبیت موج نزولی احتمالا باعث یک بالایی میشه که بهترین موقعیت برای گرفتن سل میانمدتی را تا 4450 ایجاد میکنه و ادامه ماجرا هم که در تصویر مشخصه

4 لایک کرده

چارتتون چیه آقا احسان بزرگ؟

2 لایک کرده

کوچیک دوستان هستم ، چارت گروه لوتوس هست . در بورس فعالن ، موج صعودی کوتاه مدتی که از دیروز صبح فعال بود و باعث بالا رفتن قیمت تا پیوت 4586 شده بود به سلامتی و میمنت تغیر فاز نزولی داده و احتمالا باعث بشه قیمت در جهت تحلیلی که در بالا قرار دادم اصلاح کنه نقاط ورود سل خوبی هم میده ولی بهترینش در برخورد قیمت به پیوت 4533 و برگشتش به بالا خواهد بود

3 لایک کرده

با نهایت تشکر :folded_hands:t3:

2 لایک کرده

اوردرفلو واقعا یکی از بهترین و اصولی‌ترین و کامل‌ترین زاویه‌دیدها به بازار رو به آدم می‌ده و من به‌شخصه با اینکه نرفتم سراغ ولوم و فوت‌پرینت اما مصاحبه‌های tom alexander رو توی یوتیوب دیدم و ازش مفهوم واقعی acceptance و rejection رو یاد گرفتم و یه نکته‌ی مهم دیگه توی صحبتاش که یه جرقه‌ی مهم توی مغزم شکل داد این بود که متوجه شدم کندل مهم نیست، بلکه رفتار پشت کندله که مهمه! از ویدیوی‌های مصاحبه با paul rotter هم مطالب خوبی درخصوص بازی با سرعت و نقدینگی یاد گرفتم که خیلی تو نوشتن ستاپم کمکم کرد!

مهم‌ترین دستاوردایی که کنکاش بر پایه‌ی اوردرفلو برای من داشت این بود که فهمیدم Absorption مهم‌تر از Imbalance هستش و همچنین یاد گرفتم تایمینگ از ستاپ مهم‌تره!

درنهایت هم تونستم با تماشای طولانی‌مدت لایو چارت و ریپلای‌کردن توی گذشته‌ی بازار و ثبت و آنالیز حرکات کندل‌ها، تا حدودی رفتار قیمت رو به عنوان نتیجه سفارشات تفسیر کنم و درواقع به بخشی از مفاهیم اوردرفلو مبتنی بر پرایس‌اکشن برسم!

قاعدتا چیزایی که یاد گرفتم یه لایه عقب‌تر از اصل مفاهیم اوردرفلو هستش چون بدون Footprint و DOM و Volume Profile عملا اوردرفلوی واقعی رو نداری، ولی خب می‌شه یه نسخه‌ی ساده‌ترش رو از روی حرکات چارت متوجه شد!

جناب طاهرخانی جسارتا می‌تونم بپرسم شما از چه پلتفرمی برای دسترسی و رصد ابزار اوردرفلو استفاده می‌کنید؟ نینحاتریدر یا بوکمپ یا … ؟!

3 لایک کرده

عجب قیمتی بود این ۴۵۴۶!!

بیش از ۱۰۰۰ پیپ ازش رفت بالا :alien::pinched_fingers:t3:

2 لایک کرده

خبری چیزی اومد اینطوری رفت بالا

2 لایک کرده

اطراف ۴۶۵۹.۵۹ برای سل مناسبه به‌نظرم

2 لایک کرده

خبر جدیدی نیومد ولی تکنیکالی باید می‌رفت؛ منتها انتظار این مومنتوم رو نداشتم منم!

2 لایک کرده

امارات به دلیل شرایط جنگی پیش اومده اینترنت تمامِ کاربر‌‌ها را رایگان کرد تا اطلاع رسانی دچار اختلال نشه

2 لایک کرده

ج. ا هم بعد از شرایط جنگی هم اینترنت رو هنوز متصل نکرده تا اون رو به چند برابر قیمت به پاچه ملت فرو کنه

وطنم ای غرور پا برجا

3 لایک کرده

این خبر فیکه دوست عزیز!!

2 لایک کرده

فیک ماییم که هیچ دسترسی و تاثیری در روند تحولات دنیا نداریم . چون خدای ج. ا بر ما حکومت می کند

2 لایک کرده

یک تجربه با دوستان تریدر :

ببینید بحثی که من در مورد نقطه خروج تریدر( ادامه دارد ، فقط چون درگیر کارهستم، آخر هفته ها فرصت نوشتن میشه ) مطرح کردم باعث سوددهی من شده .

نظر شخصی: من قبل از ترید ضررم را محاسبه میکنم ایمان 100 درصد هم به تحلیلم داشته باشم بازهم اول ضرر را محاسبه میکنم. باید با مدیریت ریسکم بخونه : دو نوع معامله دارم کم ریسک و پر ریسک ( 2 درصد ریسک ، 1 درصد ریسک)

اگر معامله من چه تو سود و چه در ضرر باشه گام دومم این هست که چه چیزی تحلیل من را نقض میکند.

گام سوم : کدام نقاط بر اساس نقض تحلیلم باعث خروج از معامله میشوند( در ضرر و در سود) اگر پای چارت باشم بدلیل ورود بهینه خیلی کم معامله ام در منفی میرود. موقعی هم که پای چارت نیستم باز این نقاط را مشخص میکنم. هیچ وقت یک معامله در ضرر را وقتی میخوام چارت را ترک کنم باز نمیماند.

با اینکه R/R بزرگتری ترجیح میدم ولی به محض اینکه در سود ساختار جدید شکل میگیره معامله را فری ریسک میکنم ( باعث میشود اوقاتی که پای چارت نیستم ضرر نکنم ) . خیلی کم قیمت میتواند SL مرا تاچ کند چون اگر پای چارت باشم قبل از آن خودم معامله را ترک میکنم.

همین مطلب کوچک بنده را در مسیر سوددهی قرار داد. تا اینکه ستاپ های خروج مثل ورود دقیق تر باشند.

با اینکه معامله گر بلند مدت هستم ولی در سود صبر زیاد میکنم در ضرر نباید مدیریت ریسکم نقض شود.

3 لایک کرده

بازنشر اخبار زرد بدون حتی یک سرچ ساده واقعا از همه‌چی بدتره! :man_facepalming:t2:

2 لایک کرده

در مورد OF یا همان اوردر فلو ، میشه گفت OB همان بهینه شده OF هست . هر OF را انتخاب کنی بری تایم بالاتر میشود یک OB . و فقط با شکل چارت میشه تعیین کرد چون هیچ وقت یک ریتیل تریدر دسترسی به دیتای لول های دیگر نخواهد داشت.

در مورد تایمینگ: تایمینگ در حقیقت تشخیص جهت حرکت بازار هست . در بحث الگو تریدینگ خیلی ریاضیات پیچیده تری دارد که تا بحال حتی الگو تریدینگ هم نتونسته تایمینگ را بدون خطا تشخیص دهد . و ما با استراتژی ها مجبور به تخمین آن هستیم.

البته هیچ نوع تریدری بدون تخمین زدن جهت حرکت وارد ترید نمیشود . . این بحث به تایم ترید بستگی دارد ، چون مومنتوم حرکت در 1 ساعته شاید یک روند در 5 دقیقه باشد. پس جهت حرکت از دید دو تریدر متفاوت خواهد بود.

مقصودی جان از اینکه مطالب حرفه ای مطرح میکنی من از شما تشکر میکنم.

3 لایک کرده

دوستان وقتی میام تحلیل و کامنت بچه ها را بخونم تو تاپیک گم میشم. لطفا مطالب غیر ضروری ( به نظرم تحلیل و مطلبی در راستای کمک به تحلیل باشه بهتره) ننویسیم.

قبلا اینجوری نبود الان یک بیگانه بیاد تو این تاپیک شاید نتونته یا حوصله نکنه دو تا مطلب مفید بخونه. قبلا تحلیل پشت تحلیل بود یا بچه ها یک تحلیل را نقد میکردند، اینجوری شبیه یک کلاب گفتگوی دوستانه شده….

لطفا موافق ها تایید بدهند تا همه رعایت کنیم.

7 لایک کرده

خیر کاملا متفاوت است

1 لایک کرده