سلام
بستگی به استراتژی داره که اون اندیکاتور باهاش و براش طراحی ده
بله ترید من با اندیکاتور است چون اموزشاین سبک را ندیده ام
سلام
بستگی به استراتژی داره که اون اندیکاتور باهاش و براش طراحی ده
بله ترید من با اندیکاتور است چون اموزشاین سبک را ندیده ام
ارادتمندم، درس پس میدیم؛
فقط جسارتا اوردرفلو و اردربلاک رو شاید بشه گفت به هم مرتبطن، ولی اصلا یکی نیستن!!
خیلی از رفتارهای Order Flow اصلا هیچ OB واضحی روی چارت نمیسازن.
اوردربلاک صرفا یه نشونه رو چارته درصورتی که اوردرفلو یک مفهومه که جریان واقعی سفارشات رو مشخص میکنه!
کاملا درسته که ما دیتای واقعی اردرها رو نداریم،
ولی داریم اثرش رو روی قیمت میبینیم (مثل rejection، absorption، fake breakout).
پس نمیشه گفت صرفا با شکل چارت تعیین میشه؛ در واقع داریم رفتار پشتش رو تفسیر میکنیم.
درخصوص اینکه جهت بازار مطلق نیست و به تایمفریم بستگی داره هم که قاعدتا همنظر هستیم، ولی این ارتباطی به یکی بودن OB و Order Flow نداره.
اردربلاک یه ابزار پرایساکشن محسوب میشه برای تعیین نواحی نقدینگی، درصورتیکه اردرفلو یه لایهی بسیار عمیقتریه که توضیح میده “چرا“ قیمت اونجا واکنش داده!
درنهایت بنده تا همیشه در حال یادگیری هستم و اگر ایرادی در عرایضم هست، پای نادانی بذارید. ![]()
دید کلی ![]()
از نظر بنده اسپایک یک حرکت بدون ساختار هست و فقط قدرت یک طرف معامله گر دارد ( تحلیل اینکه این قدرت هیجانی هست یا بر اساس تقاضا بدلیل عدم وجود ساختار کمی سخت هست.
خلاف اسپایک معامله نمیکنم.
لذا ترجیح فعلی بنده : این هست معامله نکنیم تا بازار ساختار بده،به قول همیشگی ( مشت خودش را باز کند) تا بر اساس ساختار بشود نظرات کوتاه یا بلند مدتی داد.
بازار بشدت تحت تاثیر بحران انرژی هست
دوست من ، منظور من از OF از دید پرایس اکشن هست اوردر فلو از دید پرایس اکشن (چون به دیتا دسترسی نداریم)مومنتوم قبل از حرکت هست. آخر هفته با شکل توضیح میدم .به نوعی در تحقیق ما مشخص شد OF تقریبی در دل پولبک هست و OB ریباین شده آن هست . بخاطر همین بازار به پولبک ها واکنش میدهد. اینکه کدام پولبک یا به شکل دیگر حتی به قول احسان کدام پیوت معتبرتر هست؟ بحث زیاد داریم.
( من اینجا بحثی در مورد ولیوم پروفایل یا هرگونه دیتای حجمی که خیلی روش تحقیق هم کردم نمیکنم.اگر منظور شما OF از دید حجم هست؟ حق با شما هست)
بنده هم به مفاهیم اردرفلو از نگاه پرایساکشن پرداختم اتفاقا برای تکمیل ستاپم؛
منم معتقدم پرایساکشن میتونه یه لایه از Order Flow رو نشون بده، اما معادلسازی کاملش با OB یا پولبک، باعث میشه بخش مهمی از رفتار واقعی بازار رو از دست بدیم!
در نهایت فکر میکنم اختلاف بیشتر سر تعریفهاست، نه اصل موضوع ![]()
دوستان من تازه بیدار شدم دیدم طلا یه حرکت شارپ سمت بالا داشت خبری بود که توی سشن آسیا همچین حرکتی زد ؟؟
سلام .دیروز چقدر گفتم بازار به شدت در تایم ۶س صعودیه تا ۴۷۰۰
طلا روند صعودی را آغاز کرد برا ۵۰۰۰ ببینیم چی میشه:face_with_thermometer:![]()
سلام صبح بخیر من فکر میکنم یه پرچم میبینم باز شما هم نظر بدید.ولی بنظر نمیاد که روند عوض بشه.فعلا من سلرم
اگه تا 4679 بیاد من از اونجا سل میکنم احتمالا تا خط پایین الگو
روزهایی که در آسیا این حرکت اکسپنشن داریم دیگه سشن لندن ترید نکنیم بهتره
موافقم..منتظر ی حرکت اسپایکی صعودی و هیجانی تا 4669و4679 هستم بعد ی sell خوب بشه ازش گرفت
اپدیت : دید بلند مدتی : روند کل همچنان نزولی : دوستان عجب حرکت خلاف روندی زده دقیقا تا پیوت سقف مقاومتی دیلی 4654 نگهش داشته احتمال ادامه ریزش میدم تا پیوت کف حمایتی 4477 البته در قیمتهای 4593 و 4603 یک استراحتی داره
تا 4669 بیاد که FVGروزانه روهم بالانس کنه بعد بریم برای TP تحلیلت عالی میشه…
درود بر شما جناب احمدی!
چندتا نکته:
اول اینکه شروع پیامتون اصلا جالب نبود ولی خوبم، ممنون! ![]()
دوم اینکه اگر شما صرفا آموزش بهاصلاح اساتید رو علم میدونید، باهم همنظر نیستیم و من وقتی دیدم آمار تریدرهای ضررده در این بازار، نزدیک به ۹۸درصد هست، متوجه شدم آموزشها و سبکهای عرف در بازار، نتیجهی مطلوبی نداده که اگر میداد آمار دقیقا عکس این میبود! پس سعی کردم الفبا و مفاهیم اصلی داستان رو یاد بگیرم، و بشینم حرکات چارت رو رصد، ثبت، و آنالیز کنم ! وقت بسیاااار زیادی هم گذاشتم برای این کار تا درنهایت به یک ستاپ شخصی رسیدم! این علمیترین روش یادگیری هر مهارتیه بزرگوار!
سوم اینکه شما هرطور صلاح میدونی تحلیل و توصیف بذار؛ تحلیل یا سیگنال بنده اگر برای کسی مفید نیست، کافیه عبور کنه! توهین یا بیاحترامی که نمیکنم مثل خیلی از دوستان!
نکتهی پایانی هم اینکه این موضوع رو یکی از دوستان بسیار محترمانهتر در چت خصوصی عنوان کردن، و بنده هم پاسخ دادم:
پ.ن: بهنظرم خیلی بهتره انقدر ریپلایهای بیجا ندیم به کسی و اگر پیامی برامون مفید نبود، گذر کنیم و درنهایت هم اگر نقدی داریم، در دایرکت عنوان کنیم!
به نظرم فعلا صعودی هستیم و تا ۵۰۰۰ میریم بالا
از همین جا 4655 احتمالا یک ریزش سنگینی انجام میده
ایشالا اول Hi دیروزو بزنه.FVGروزانرو بالانس کنه.به اردربلاک BTS یکساعته ی سویینگ بزنه نقدینگی برداره
ی کندل 5دقیقه اسپایک هیجانی صعودی هم بزنه که بخاد همرو فریب بده
بعد بریزه
میشه همون 4669تا4679
مهندس اون قیمتی که میگید پیوتهایی هستن ولی احتمالا از همین 5655 ریزش شروع کنه احتمالا