فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

بنده هم به مفاهیم اردرفلو از نگاه پرایس‌اکشن پرداختم اتفاقا برای تکمیل ستاپم؛

منم معتقدم پرایس‌اکشن می‌تونه یه لایه از Order Flow رو نشون بده، اما معادل‌سازی کاملش با OB یا پولبک، باعث می‌شه بخش مهمی از رفتار واقعی بازار رو از دست بدیم!

در نهایت فکر می‌کنم اختلاف بیشتر سر تعریف‌هاست، نه اصل موضوع :+1:

دوستان من تازه بیدار شدم دیدم طلا یه حرکت شارپ سمت بالا داشت خبری بود که توی سشن آسیا همچین حرکتی زد ؟؟

سلام .دیروز چقدر گفتم بازار به شدت در تایم ۶س صعودیه تا ۴۷۰۰

طلا روند صعودی را آغاز کرد برا ۵۰۰۰ ببینیم چی میشه:face_with_thermometer::saluting_face:

سلام صبح بخیر من فکر میکنم یه پرچم میبینم باز شما هم نظر بدید.ولی بنظر نمیاد که روند عوض بشه.فعلا من سلرم

اگه تا 4679 بیاد من از اونجا سل میکنم احتمالا تا خط پایین الگو

روزهایی که در آسیا این حرکت اکسپنشن داریم دیگه سشن لندن ترید نکنیم بهتره

موافقم..منتظر ی حرکت اسپایکی صعودی و هیجانی تا 4669و4679 هستم بعد ی sell خوب بشه ازش گرفت

اپدیت : دید بلند مدتی : روند کل همچنان نزولی : دوستان عجب حرکت خلاف روندی زده دقیقا تا پیوت سقف مقاومتی دیلی 4654 نگهش داشته احتمال ادامه ریزش میدم تا پیوت کف حمایتی 4477 البته در قیمتهای 4593 و 4603 یک استراحتی داره

تا 4669 بیاد که FVGروزانه روهم بالانس کنه بعد بریم برای TP تحلیلت عالی میشه…

درود بر شما جناب احمدی!

چندتا نکته:

اول اینکه شروع پیام‌تون اصلا جالب نبود ولی خوبم، ممنون! :wink:

دوم اینکه اگر شما صرفا آموزش به‌اصلاح اساتید رو علم می‌دونید، باهم هم‌نظر نیستیم و من وقتی دیدم آمار تریدرهای ضررده در این بازار، نزدیک به ۹۸درصد هست، متوجه شدم آموزش‌ها و سبک‌های عرف در بازار، نتیجه‌ی مطلوبی نداده که اگر می‌داد آمار دقیقا عکس این می‌بود! پس سعی کردم الفبا و مفاهیم اصلی داستان رو یاد بگیرم، و بشینم حرکات چارت رو رصد، ثبت، و آنالیز کنم ! وقت بسیاااار زیادی هم گذاشتم برای این کار تا درنهایت به یک ستاپ شخصی رسیدم! این علمی‌ترین روش یادگیری هر مهارتیه بزرگوار!

سوم اینکه شما هرطور صلاح می‌دونی تحلیل و توصیف بذار؛ تحلیل یا سیگنال بنده اگر برای کسی مفید نیست، کافیه عبور کنه! توهین یا بی‌احترامی که نمی‌کنم مثل خیلی از دوستان!

نکته‌ی پایانی هم اینکه این موضوع رو یکی از دوستان بسیار محترمانه‌تر در چت خصوصی عنوان کردن، و بنده هم پاسخ دادم:

پ.ن: به‌نظرم خیلی بهتره انقدر ریپلای‌های بیجا ندیم به کسی و اگر پیامی برامون مفید نبود، گذر کنیم و درنهایت هم اگر نقدی داریم، در دایرکت عنوان کنیم!

به نظرم فعلا صعودی هستیم و تا ۵۰۰۰ میریم بالا

من یه سل ریز گرفتم فکر میکنم نیاز داره یه پایین بزنه بعد بره بالا

از همین جا 4655 احتمالا یک ریزش سنگینی انجام میده

ایشالا اول Hi دیروزو بزنه.FVGروزانرو بالانس کنه.به اردربلاک BTS یکساعته ی سویینگ بزنه نقدینگی برداره

ی کندل 5دقیقه اسپایک هیجانی صعودی هم بزنه که بخاد همرو فریب بده

بعد بریزه

میشه همون 4669تا4679

مهندس اون قیمتی که میگید پیوتهایی هستن ولی احتمالا از همین 5655 ریزش شروع کنه احتمالا

ایشالا تا 4669 بره بالا :smiley:

اخ اخ اخ

حیف…فک کنم من اشتباه کردم حق باتو و علیرضا هست

ریزشو شروع کرد

فکر نکنم ریزش باشه.صبر کن

خداکنه.. از اون sellهای تمیزه …حیف از دست بره

اگه زودتر بریزه نتونم بگیرمش لبتابمو از پنجره میندازم تو جوب :rofl: