بنده هم به مفاهیم اردرفلو از نگاه پرایساکشن پرداختم اتفاقا برای تکمیل ستاپم؛
منم معتقدم پرایساکشن میتونه یه لایه از Order Flow رو نشون بده، اما معادلسازی کاملش با OB یا پولبک، باعث میشه بخش مهمی از رفتار واقعی بازار رو از دست بدیم!
در نهایت فکر میکنم اختلاف بیشتر سر تعریفهاست، نه اصل موضوع
اپدیت : دید بلند مدتی : روند کل همچنان نزولی : دوستان عجب حرکت خلاف روندی زده دقیقا تا پیوت سقف مقاومتی دیلی 4654 نگهش داشته احتمال ادامه ریزش میدم تا پیوت کف حمایتی 4477 البته در قیمتهای 4593 و 4603 یک استراحتی داره
اول اینکه شروع پیامتون اصلا جالب نبود ولی خوبم، ممنون!
دوم اینکه اگر شما صرفا آموزش بهاصلاح اساتید رو علم میدونید، باهم همنظر نیستیم و من وقتی دیدم آمار تریدرهای ضررده در این بازار، نزدیک به ۹۸درصد هست، متوجه شدم آموزشها و سبکهای عرف در بازار، نتیجهی مطلوبی نداده که اگر میداد آمار دقیقا عکس این میبود! پس سعی کردم الفبا و مفاهیم اصلی داستان رو یاد بگیرم، و بشینم حرکات چارت رو رصد، ثبت، و آنالیز کنم ! وقت بسیاااار زیادی هم گذاشتم برای این کار تا درنهایت به یک ستاپ شخصی رسیدم! این علمیترین روش یادگیری هر مهارتیه بزرگوار!
سوم اینکه شما هرطور صلاح میدونی تحلیل و توصیف بذار؛ تحلیل یا سیگنال بنده اگر برای کسی مفید نیست، کافیه عبور کنه! توهین یا بیاحترامی که نمیکنم مثل خیلی از دوستان!
نکتهی پایانی هم اینکه این موضوع رو یکی از دوستان بسیار محترمانهتر در چت خصوصی عنوان کردن، و بنده هم پاسخ دادم: