فقط معاملات و تحلیل xauusd

قیمت در حال حاظر پایان سیکل 1 دفیفه را نشان میدهد

3 لایک کرده

ببینید من قصد تبلیغ یا زیر مجموع گیری برای این سبک یا خرید اندیکاتور را ندارم

ولی خب یه موردی هست که دوست دارم (فقط ) به اشتراک بزارم

من یعد از یک دهه ترید توی اکثر سبک ها نه همه

چیز دقیقی ندیدم البته وقت برای پرایس و حجم نگذاشتم

و فقط این سبک امواج و سیکل ها بود که توی زمن حال و بکتستی که ازش گرفتم جواب داد

چون به قول شخصی که ازش اندیکاتور رو گرفتم کل بازار روی امواج معامله میشود .

اگر منبعی در مورد این سبک پیدا کردید لطف کنید برای منم بفرستید /چون توی این 2 سال پیدا نکردم .

حالا سیکل چیه ؟

بطور خلاصه و ساده

هر لگ صعودی یا نزولی تا یک تارگت دقیق یا حداکثر یک محدوده دقیق

که در اون محدوده ما ریورس داریم یا رنج بازار

3 لایک کرده

نه

دو تا حق انتخاب استاپ داشتم که یکی واید تر بود البته استاپ اون هم میخورد

2 لایک کرده

آها ممنونم دمت گرم :folded_hands:

2 لایک کرده

فکر کنم سبک nds باشه

2 لایک کرده

سلام بزرگوار؛

بنده نرسیدم تمام پیام‌ها رو بخونم ولی سوال داشتم:

دیدگاه کلی شما درخصوص اندیکاتورها رو می‌تونم بدونم؟!

و اینکه نحوه‌ی ترید خودتون اندیکاتور محوره آیا؟!

2 لایک کرده

سبک اوردر فلو و حجم قیمت، میاد و اون بحث ترند قیمت رو با حجم معاملات ترکیب می‌کنه و نقاط دقیق‌تر بهت میده البته با دلیل مشخص که چرا مثلاً بازار از این نقطه ریخت یا بالا رفت و …..

دلایل و حرکات قیمت برات حالت فکت و مشخص دارند. و می‌دونی چرا الان اینجا اینجوری شد.

ولی با منابع بشدت محدود و کم طرف هستیم، برعکس اندیکاتورهای تکنیکال و پکیج ها و……

3 لایک کرده

این سبک اوردر فلو، پر زحمت، با منابع محدود، پر هزینه و بسیار درکش سخته، ولی در مقابل اندیکاتورهای تکنیکال ، ساده، راحت، رایگان، در دسترس با منابع آموزش بالا

بالایی در اختیار سازمان ها و …. بزرگ و بسیار محدود.

پایینی به وفور هست در اختیار همه.

حالا خودتون قضاوت کنید.

2 لایک کرده

درود! عذر می‌خوام می‌تونم بپرسم بر چه اساس فرمودید در فریم یک‌ساعته روند صعودی تشکیل شده؟!

2 لایک کرده

سلام کل موجها با این فرمول بدست میاد که اگر به صورت هشت فارسی رسم کنید صعودی و اگر هفت فارسی رسم کنید نزولی البته به نظر بنده به تنهایی سخته درک اون و در کنار روش شخصی کاربردی تره

2 لایک کرده

در ضمن اکثر ترید ها اعتقاد دارن اندیکاتور برای سیگنال دهی تاخیر داره و به نظر بنده دلیلش اینه که تا الان ندیدم کسی بلد باشه درست از اون استفاده کنه

البته خودم یکی از اون افرادی هستم که بلد نیستم

در حالی که شخصا فقط با ایچی کار می کنم و با روش دیگه ای کار ندارم

2 لایک کرده

همین ایچی از نظر خیلی از دوستان به کراس و ابر اول یا گردن ابر و کمو و کمو فیک و بنچمارک و تعادل در یک نگاه و … این مطالب بررسی میشه که به نظر کاملا غلطه و به شخصه بنده اینطوری نمی بینم.

2 لایک کرده

عالی هستید :joy::joy:

3 لایک کرده

TFRB_Ichimoku_Toolkit (3).ex4 (141.8 کیلوبایت)

این اندیکاتور که با کلیک در سه نقطه رسم میشه

3 لایک کرده

آقای مقصودی سلام

اولا در دوران دبیرستان یک دوست داشتم به نام احمد مقصودی که امیدوارم هر جا هست سالم باشه

دوما برام جالبه که شما ظاهراً بدون اندیکاتور کار می کنید و بیشتر تایم ۵ مین ولی بیشتر نقاطی که می فرمایید نواحی است که در ایچی توسط یکی از سه جز تنکن یا کیجن یا اسپن بی های یا لو از دست داده ولی هنوز نتونستم دلیل این رو بفهمم

3 لایک کرده

موضوع اصلی اینه که کاربری اندیکاتور اصلا برای سیگنال‌دهی نیست درواقع!

بنده که به شخصه حتی از یک اندیکاتور هم روی چارت استفاده نمی‌کنم چون با ماهیتش مشکل دارم!

وقتی می‌دونیم اندیکاتورها Lagging هستن (عقب‌تر از قیمت) و درنهایت هم یه جور Derivative از قیمت هستن، پس عملا یه نسخه‌ی کندتر از چیزی که درلحظه جلوی چشم‌مون هست رو دارن با تاخیر نشون‌مون می‌دن!

از دید من اندیکاتور درواقع یه ابزار کمکیه برای ساده‌سازی رفتار مارکت که می‌شه برای تشخیص قدرت روند، مومنتوم یا اشباع خرید و فروش و … ازش بهره‌برد؛ که توی اونم به‌صورت تقریبی خوبه و نقص داره خیلی وقتا!

نمی‌شه گفت اندیکاتور بی‌فایده‌ست ولی خب چیزی جدا از قیمت نیست و اصلا نمی‌تونه آینده رو بگه!

اندیکاتور بازتابی از رفتار گذشته‌ی قیمته (اونم با تاخیر) که خب برای مارکتی که context داره به‌تنهایی اصلا مفید نیست، ولی در کنار پرایس‌اکشن می‌تونه مفید باشه!

3 لایک کرده

بستگی به دیدگاه داره

شخصا به نظر بنده ایچی در یک روند صعودی توسط تنکن و اسپن بی و چیکو مقادیر نزول را به من می دهد و در یک روند نزولی مقادیر صعود

2 لایک کرده

خلاصه معاملات امروز من (بخاطر یکسری مسائل نتونستم به اشتراک بزارم)

طلا خانم رو من امروز فقط رو یک ساعته می‌دیدم و پانزده دقیقه سل باز میکردم کلا امروز روی سل طلا بودم .

پوزیشن اول :یک مینور ترند داشتم که با شکست اون وارد پوزیشن سل شدم و از طرفی زور خریداران به اتمام رسیده بود و نوبت به همپوشانی بای و سل از همدیگه رسیده بود .

پوزیشن دوم: اول بخاطر اون ناحیه ۶۴۴ بود که یک برخورد و ریزش دلگرم کننده داشت و دیگری بخاطر نزدیک شدن به ناحیه ایی که اوردر فروشندگان وجود داشت .

پوزیشن سوم:بخاطر شکست کف دابل بات قویمون و فیلینگر سویینگمون که کامل شد و به ما تائیدیه داد برای پوزیشن .

6 لایک کرده

بنده هم امیدوارم سالم باشن :sweat_smile:

فرمودید بنده در تایم‌فریم پنج‌دقیقه کار می‌کنم؟!!

جسارتا اگر کسی حتی از بنده بپرسه در چه تایم‌فریمی ترید می‌کنی، متوجه می‌شم هنوز چیز زیادی ازین مارکت متوجه نشده! خدایی نکرده مفهوم حرفم به شما ارتباطی پیدا نمی‌کنه‌ها، ازین جهت گفتم که بدونید من کلا با ترید در یک تایم‌فریم خاص به شدت مشکل دارم، چه برسه که بخواد پنج‌دقیقه باشه اونم روی طلا! :sweat_smile:

من هنگام ترید، تمام تایم‌فریم‌ها رو دارم دائم چک می‌کنم و به‌نظرم اگر کسی مالتی‌تایم‌فریم به چارت نگاه نکنه، دچار خطاهای زیادی خواهدشد!

من به واسطه‌ی سال‌هایی که ترید می‌کنم، قاعدتا درخصوص سبک‌های مختلف اطلاعاتی دارم ولی هرگز سمت ایچیموکو هم نرفتم راستش :sweat_smile:

5 لایک کرده

موافقم با حرفاتون و بسیار درسته بنده هم به مولتی تایم فریم بودن اعتقاد دارم .

و اصلا بخصوص طلا رو در یک تایم فریم اونم کوچیک مثال یک دقیقه و پنج دقیقه نگاه نمیکنم و منم اولین تجربه این مولتی تایم فریم رو سر نقره بدست آوردم و تجربه شد و به همه توصیه میکنم..

3 لایک کرده