این معامله منه رو طلا و بیت کوین:
پ.ن: برای مسابقه پراپکو هستش حساب.
کاشکی ریسک فری اش میکردی ، ورود در ادامه روند نزولی اگر بخواید بگیرید بنظرم صبر کنید تا موج نزولی بیاد و تثبیت بده در پولبکش میشه ورود خوبی داشت
اقای فرقانی الان یکی از دوستان در مورد اندیکاتور و سبکی که گفتم به من پیام داد
و دیدم که اندیکاتور کاملا درست است
شاید مشکل از سبک است چون با تایرگن من در تایم 1 ساعته دقیقا برابر است
نقطه زنی کردی ها !!! پوزیشن نگهداری میکنی ؟
آقا این سیمکارت رایتل کسی استفاده میکنه ؟ چند روز پیش دیدم تو اپلیکیشنش داره اینترنت پرو میفروشه 2 تومن . به همه میده یا افراد خاص ؟
من کلا ۶ ماهه طلا کار میکنم قبلش داوجونز کار میکردم
ممنونم بخاطر توضیحات ![]()
جواب رو نوشتم
ولی این بحث ها بصورت کلی مفید است
خیلی ها میگن بحث فاند 70 درصد و تحلیل تکنیکال 30 درصد است
من کاملا مخالف هستم هر دو مورد 50-50 هستند فقط بستگی به وزن دارد
استاپ شد
خوبه روی دمو دارم میزنم اگه الان حسابم دستم بود بد میرفت توی ضرر البته یه دیدگاه بای دارم که اگه تاییدیه بده باز میکنم
اره اینو من خیلی وقت پیش نوشتم چون منتظر تایید بود الان قرارش داده !!! 50 50 درسته
کلا استراتژیم جوری هست که استاپ کوچیکه و ریوارد های بالا میگیرم.
با پوزیشن هستم فعلا تا جایی که روند بخواد عوض شه.
در سیستم شما میشد حد ضرر بذاری 4566 و ورود 4562 ؟
یک دوستی داشتم فقط با این اندیکاتور پروفایل ولیوم کار میکرد اینقدر هم دوستش داشت بعضی وقتها هم واقعا خوب کار میکرد در حد نقطه زنی ولی بعضی مواقع هم خطا داشت ! درکش برای من کمی پیچیده بود 10 بار هم توضیح داد آخرش نفهمیدم ![]()
آفرین درستش همینه ![]()
این سبک نمیدونم کی باب شد
توی این یه دهه شخصا شاید از 3-4 سال پیش بحثش رو شنیدم
البته شخصا به سبک های پابلیک شده اعتماد و اعتقادی ندارم (چند سطرح میشود در این مورد استراژی های پابلیک نوشت)
و این مورد بد نیست و خوب هم نیست
البته من خلاصه سبک و شنیدم و اینجا گفتم
سقف/ کف یا کف /سقف رو مشخص میکنید . ان قیمتی که نصف قیمت بالا و نصف قیمت پایین (حداقل) شده است میشود تارگت
ترید با حجم اموزش و سیستم خاص خود را دارد . که بجز اموزش ماهنه چند صد یا حتی چند هزار دلار دلار باید
پرداخت شود تا دیتای واقعی بازار رو بتونی تهیه کنی
البته شخصا قبول ندارم به عنوان نوعی از تحلیل تکنیکال
دلیل هم بر میگرده به معاملات آپشن که خیلی از موارد ضرر ده میشوند و به نوعی کل پول (بدونه بیمه) از بین میرود
قیمت احتمالا در 4539 الی 4542 برگشت داشته باشد . البته اگر از همین محدوده بر نگیدد
اگر ریزش ادامه بده برگشتش ا ز پیوت حمایتی 4530 دارم
این سبک پروفایل ولیوم مال خیلی وقته ، خطا هم داره بعضی وقتها هم خوبه ، میشه باهاش نقطه زنی کرد