فقط معاملات و تحلیل xauusd

بزرگواری، انشاالله از تحلیل های بعدی با توضیحات بیشتر مزاحم دوستان میشم :heart:

3 لایک کرده

8 لایک کرده

سلام به دوستان عزیز دیدم اینجا ی تایپ خوب هست گفتم منم گوشه ای معاملات خودم رو بذارم معاملات روز پنجشنبه و جمعه رو میذارم

پنجشنبه ساعت 14و45 آماده استارت بودم و بعد از تنلیل موقعیت سل برام مشهود بود تا کف کانال ولی چون جز پلنم نبود ورود نداشتم و منتظر برخورد به کف شدم نزدیک ساعت 18 ورود به معامله بای داشتم با استاپ و تارگت مشخص شده در اسکرین

با تجمیع نقدینگی در کف و دوتا نفوذ خوب معامله بای دوم هم ست شد بعد از رسیدن قیمت به سقف وارد معامله سل شدم که بازار بسته شد و فاندامنتال هم میگه بازار با ریزش باز میشه

8 لایک کرده

داداش چطوری ورود زدی توی اون نقطه وقتی خط روند پایینی هنوز شکسته نشده بود و از کجا میدونستی خط روند بالایی رو بین اون دوتا سویینگ بزاری؟؟؟

5 لایک کرده

خیلی عالی فقط استاپت خیلی زیاد نیس 34دلار در هر انس؟

و یک موضوع دیگه معاملاتتو لایو بزار بهمراه دلیل معامله (البته منظورم ستاپت نیس چون شخصیه اگه دوست داشتی بهش اشاره کن)

5 لایک کرده

ستاپ شخصی من در این LTR فقط در دو محدوده مشخص اجازه ورود میده و از صبح تا الان بهش نرسیده…پس امروز وبدون هیچ پوزیشنی میبندم

7 لایک کرده

بله استاپ بلند هست ولی حجم ورود کنترل شده بود چون روی چارت نبودم ترجیحم این بود روی تایم سایکل بازار ورود بزنم

4 لایک کرده

به استاپ رو از آخرین گره مینور قبلی گرفتم که مطمئن ترین جا برای منه ولی معامله اول 1به 1 و دوم 1به 3 رو با همون استاپ داد باز اگه دوستان اگه با من ورود زدن بگن استاپ رو کجا گذاشتن و به چه دلیل خوشحال میشم

6 لایک کرده

من با اردر بلاک نزولی 4805 وارد شدم. خط روند هارو برا confirmation کشیدم بیشتر.

در مورد خط روند بالایی من با کندل قبلش کشیده بودم. یه کندل زد و نقدینگی بالاش برداشت که بالای خط روند سایه زده که باز برام یه confirmation دیگس.

6 لایک کرده

حتما R/R خیلی بالاس تو استراژیت. چون برای فروش میشد کمی پایینترم وارد شد. درست آخر اردر بلاک زدی.

5 لایک کرده

تقریبا اره ولی اون محدوده هاییکه مشخص کردم فقط برای ورود بودن نه تارگت رفت و برگشتی

6 لایک کرده

من برام اسپایک و بیس مهمه. بیشتر با 1 به 1 یا 1 به 2 راحتم. بوضوح امروز برام فروش بود مگر اینکه سقف قبل لندن بشکنه.

6 لایک کرده

سلام خدمت همه عزیزان
بنده با توجه به نقطه ای که دیروز اعلام کردم و فاصله الان قیمت به نقاط مدنظرم، تصمیم گرفتم از همینجا پوزیشن بای بگیرم ولی با ریسک خیلی کم و در حد یک صدم فقط
دلایلم: شدت کندل های باز شده صعودی که قوی بوده+کف سازی بر روی لول 0.38 فیبوناچی+ شدت روند نزولی برای اصلاح مینی موج قبلیش به نظرم خیلی ضعیف بود و کندل هاش هم زیاد بوده و انتظار دارم حداقل تا گپ موجود روند صعودیش رو ادامه بده که حدود 400 پیپ نسبت به نقطه ورود من میشه.
ببخشید اگر خیلی ساده اس خلاصه :heart:

9 لایک کرده

احتمال ادامه مسیر امروز تا فردا را به این شکل میبینم براساس حمایت و مقاومتها و موجهای صعودی و نزولی

7 لایک کرده

در واقع مسیر به این شکل میبینم که قیمت پس از برخورد به کف پیوت حمایتی 4740 حرکت میکنه تا 4813 برخورد به سقف مقاومتی و اصلاح تا 4767 و سپس حمایت میشه تا محدوده 4849 و دقیق ترش 4865 و اگر بخواد موج نزولی اصلی را بسازه از این محدوده هست که احتمالا بیاد پایین تا پیوتهای هفتگی اش را تاچ کنه سه تا هستن 4534 و 4400 و 4284 ! شرمنده که نمیتونم براساس استراتژی های رایج توضیحش بدم چون اینرا خودم ساختم و براساس هیچ کدام از استراتژی های موجود نیست که البته تا الان که سودساز بوده و همین کافیه :grin:

6 لایک کرده

جونکه در چالش سخت رایگان فول فاند شرکت کردم مجبورم در حد پوزیشن نقطه ای کار کنم بخاطر همین اردرهامو مجبورم کمی از اون حد ورودی کمتر یا بیشتر بذارم ، دیشب هم قیمت تا نزدیک اردر من 4730 اومد ولی از 4740 برگشت زد ولی در حالت عادی در بروکر معمولا د جاهایی که مطمئن هستم قیمت پیوت میده اردر میچینم مثلا از 4766 که شروع پیوتهای حمایتی هست تا 4745 که پایانش بود از حجم کم تا زیاد به این شکل اکثرا سود خیلی خوب میده شب هم میام پوزیشنها را جمع میکنم ولی اگر مثل امروز که قیمت از سقف پیوت هفتگی اولش برگشت زده دیگه باید احتیاط کرد و تمرکز گذاشت روی گرفتن قیمت در پوزیشن سل از قیمتهای 4831 و 4850 و 4866

5 لایک کرده

میتونید لطفا سبک معاملاتی که لستفاده میکنید رو به اشتراک بزارید

3 لایک کرده

به به خیلی هم عالی …..

3 لایک کرده

درود، نتیجه این پوزیشنم رو خواستم به اشتراک بزارم خدمتتون.
بیشتر از 50 تا سود، نیاز نداشتم و دیگه بستمش ولی 4829 تارگت اولم هست و بعدش همون اعدادی که قبلتر اعلام کرده بودم.
متشکر از همه عزیزانی که لایک کردند :heart:

4 لایک کرده

خیلی عالیه امیدوارم همیشه پوزیشن هات سودده باشن ولی باتوجه به استاپت حداقل باید تا RR1:1صبر میکردی…حیفه . حجم سرمایه درگیر شدت تواین معامله نسبت به سودت و نقطه خروجت توجیه نداره…اینجوری دوتا مشکل برات درست میکنه یکی اینکه تو درازمدت ضررده میشی و مهمتر از هرچیزی خودتو عادت میدی به خروج زودتر از معامله

4 لایک کرده