هنوز نظرم روی بای روی قیمت ۴۵۴۶ هست!
بنده وقتی ترید بلند مدت میگیرم وقتی قیمت ساختار جدید داد فری ریسک میکنم و تا حداقل TP1 را نگیرم تو بازار میمونم.
ولی گاها با دوستان ترید کوتاه مدت میگیرم . و در همه تحلیل ها شرایط نقض تحلیلم را هم میگم.
دوست عزیز شما در حدی نیستی که در مورد من نظر بدی شما بشین روی کندل چهار ساعته بلکه برسی به تارگتت فردا
کرایشم من میدم
اقای سینا
احترام عزیزان رو اگه نمیتونی نگه داری اینجا فعالیت نکن…
اینکه جو این تاپیک در نهایت احترام و ارامش باشه از استراتژی و پلن و سود و…خیلی مهمتره
شما خوبی از کی بوده هر کی هر چی پست میذاره سوال میپرسه یا کمک میخاد میای یه پارازیت میدی… خودت برگرد بالا ببین چه کردی… چقدر دیگه باید رعایت بکنیم و چیزی نگیم…؟ ؟؟؟
استاد گرانقدرتون بی احترامی کردن
جناب رهپیما، اینجا افراد یا تریدر هستن، یا نیستن!
کسی که تریدر نیست که چه با سیگنال، چه بیسیگنال اگر بخواد در لایو مارکت ترید کنه، محکوم به فناست!
بنده اگر سیگنالی میذارم، مخاطبم تریدرها هستن!
سیگنال میتونه ایجاد همافزایی درخصوص تحلیل افراد بکنه و گاهی کمی اطمینانخاطر رو بیشتر کنه؛ بازهم اگر نظر اکثریت اینه که سیگنال یا نقطهورودی رو اینجا به اشتراک نذارم، بنده میپذیرم.
فقط باید تایپکو دقیق مطالعه کنید و اگرم رو کسی ریپلای کردین پاسخ درخور بدین بازم میگم ریپلای شما اصلا ربطی به موضوع من نداشت.اگه منظور کامنت من نبود خواهشا ریپلایم نمیکردی.اینجا بحث دعوا و جدل نیست یاد بگیرین هر چیزی رو هر جا غیر بحث موجود نگین.عزت زیاد
خدا رو شاکرم که حداقل مشخص شد مشکل بحث و جدلها هرگز شخص بنده نبودم! ![]()
من اینجا با دوستانم هم اندیشی میکنیم هیچ ادعا و حدی هم ندارم ، لطفا مزاحم ما نشو
برو تحلیل های من رو ببین میفهمی در حد شاگردم .
شکار این اسپایک حد رو مشخص میکنه
اندیکاتور حجم مربوط به بروکری هست که باهاش کار میکنی و اعتبارش بالا نیست .
کاملا درسته . من یه دوستی دارم میره تو ۴ ساعته ۴تا خط میندازه رو چارت میاد ۵ دقیقه از هر طرف خط بشکنه باش پوزیشن میگیره خیلی هم موفقه بله تمرین و تکرار اصولی رمز موفقیته
رفقا اگر خواستید وارد پوزیشن سل بشید، عجله نکنید لطفا…
من اطلاعی در موردش حجم ندارم
بروکر من ارانته است ولی در حال حاظر با الپاری ترید میکنم
اولش گفتم توی حجم و پرایس سرشته ندارم
آره آفرین دقیقا ! ![]()
البته الان روی چارت تست کردم دیدم 2 خط عمودی داره یک خط عمودی یکی در سقف و دیگری در کف قرار میگیره
و حرفتون درسته حدودا 100 پیپ بین الپاری و تریدینگ تفاوت داره
عزیزجان حالت خوبه؟
از نظرم این که اکثر بچها جبهه خاصی گرفتن نسبت به حرف های شما اینه که گفتی من فقط پایه این کار رو یاد گرفتم و استراتژیم رو خودم با اصول اولیه ساختم.
و اینکه قصدت سیگنال دادنه. کسی از سیگنال اینجا نمیخواد استفاده کنه. از علم میخوان استفاده کنن
شما به جای سیگنال دادن معامله رو اینجور توصیف کن اگر کسی سبکش با تو یکی بود استفاده میکنه
- دلیل ورود
- دلیل خروج
- دلیل منطقه استاپ
- دلیل منطقه تارگت
پیروز باشید
آپدیت : محدوده پیوت کار خودشو انجام داد ، قیمتو پرت کرد پایین الان رسید به یک پیوت حمایتی 4 ساعته و کمی فرستادش بالا حالا باید منتظر تغییر فاز موج صعودی که از صبح فعاله به نزولی باشیم که دیگه میشه گفت در جهت روند کلی نزولی میاد برایی تاچ پیوت هفتگی کف 4450 ، دوستان اینها که میگم احتمالاته اگر اشتباه میکنم لطفا راهنمایی کنید ، البته دوباره اولین موج 4 ساعته هم داره قیمتو ساپورت میکنه که باید ببینیم اینم تغییر فاز نزولی میده یا نه
بزرگواران <
>