فقط معاملات و تحلیل xauusd

بنظرم بهتره همون موقع که پوزیشن میگیرید در گروه اعلام کنید .

3 لایک کرده

کندل یک‌ساعته بالای این سقف کلوز نداد و روند در یک‌ساعته کماکان نزولیه فعلا!

1 لایک کرده

متوجه منظورتون نشدم بزرگوار؛ سیگنالش رو خیلی وقت پیش همین‌جا گذاشتم دیگه! :thinking:

3 لایک کرده

قیمت به poc رسید

ببینیم می‌تونه به اطراف vwap برسه و موقعیت بای بده

2 لایک کرده

بسیار عالی . من ندیده بودم

3 لایک کرده

ارادت؛

همین تصویر آخری که از نتیجه‌ی کار گذاشتم، ریپلای به سیگنالی که گذاشته‌بودم بود.

2 لایک کرده

برادر راه درست دوری از اینگونه تاپیک ها و صرفا تمرین و تکرار و انتخاب یک سبک معاملاتی درست و قابل اجرا و ساده و در عین حال پر تکرار هست

شما باید ذهن خودتون رو بزارید برای کار از یک نفر یاد بگیرید و بس ولی کامل یاد بگیرید از کسی یاد بگیرید که دلسوز باشه .

معامله گری شمارو با خودتون با افکار خودتون تنها خواهد کرد تا بلاخره شما به یک راهی برسید و مصمم بشید که به هر قیمتی این مسیر رو به تنهایی قدم بردارید ، لطفا در اینجا به دنبال اموزش نباشید .

چارت زیاد ببینید وقت زیاد بزارید نحوه حرکت کندل ها رو زیاد ببینید دقت کنید

معامله کنید با کمترین حجم سود کنید ضرر کنید بازخورد بگیرید و خودتون رو اصلاح کنید

استراتژی مناسب خودتون رو بر اساس اموخته هاتون ایجاد کنید

بکتست بگیرید بکتست بگیرید به نتایج بکتست فکر کنید

پلن معاملاتی درستی بچینید و اشتباهاتش زو به مرور زمان اصلاح کنید

فراموش نکنید قطعا موفق میشید

فقط فقط فقط ایمان داشته باشید به خودتون

مثل کور بی عصا استراتژی که ساختید رو بگیرید و ول نکنید اونقدر اصلاحش کنید تکرارش کنید که روانتون رام بشه

مشکلات روانی رو از ضعف های استراتژی تفکیک کنید هر کدوم رو جداگانه بررسی کنید

لطفا وقت بگذارید اینجا خبری نیست خیالتون تخت …

4 لایک کرده

متأسفانه یه عکس می‌فرستیم باید تائید بشه.!!!؟؟؟؟؟

3 لایک کرده

نه توان تحلیل داری، نه حرفات حرف حساب هست ، آخه عزیز من اومدی اینجا فقط بشینی کامنت زیر پست دوستان بگذاری . حتما ما باید تاوان افسردگی شما را بدیم ؟ تو این مدت یک مسافر اسنپی هم میرفتی لااقل امروز سود میکردی.

4 لایک کرده

2 لایک کرده

دوست عزیز ای کاش بجای این همه نوشتن ی بار پستهای مارو تو همین تاپیک نگا میکردی میفهمیدی ماهم همینو میگیم وهدفمون هم همینه

همه از اهمیت بکتست و لایوتست و تمرین و استمرار انقدرگفتیم که صحبتهای شما دیگه از تکرار مکررات رد شده

لطفا ادامه نده دیگه

2 لایک کرده

نه دوست عزیز هر سبکی خصوصیات خودش رو داره

ولی شما وقتی دیدی چند سبک رو ترکیب کردن فرار کن چون خیری توش نیست

ایچیموکو به صورت مستقل هم خوبه اما وقتی با پرایس اکشن ترکیب میشه قوی تر میشه

شما میتونید دوره اصلی که منبع تمامی اساتید ایچیموکو کار هست رو بشینید ببینید از اقای کریس

ایشون برای اولین بار با فارسی شکسته بسته ایچیموکو رو به ایران شناختوندن و الباقی از روی ایشون کپی های بی کیفیت و دست و پا شکسته تولید کردن و فروختن

اشتباه نکنم در سایت فراچارت موجود باشه دوره ایشون سرچ کنید کریس میاره براتون .

2 لایک کرده

چقدر برخی از دوستان تهاجمی هستند دوست عزیز با کس دیگری دعوا کردید یا ناراحتید چرا سر من خالی میکنید من فقط یک پیشنهاد دادم اصلا منظورم کامنت شما نبود

2 لایک کرده

و جالبه که عکس درخصوص تحلیل و چارته!!

بارها به پشتیبانی پیام دادم ولی کماکان همونه! اصلا متوجه نمی‌شم متر ارزیابی‌شون چیه!!

2 لایک کرده

Anchored_Volume_Profile.ex4 (46.7 کیلوبایت)

این اندیکاتور حجم برای متا

البته بهتر از این فکر کنم توی تریدینگ باشه

ولی چون نویسنده اش استاد بنده ات فکر کنم مفید باشه یا شاید چیزه بیشتری نسبت به تریدینگ اضافه کرده باشه

2 لایک کرده

دوستان اگر کسی کتکمان نمی زند ادامه بازار امشب را چطور می بینید

3 لایک کرده

دوست عزیز ، بچه ها میدونند من تریدر کوتاه مدت نیستم. اگر برید تحلیل های بنده را ببینید شرایط نقض تحلیل برای تریدرهای کوتاه مدت را هم مینویسم.

1 لایک کرده

چیزی که توی حجم فهمیدم اندازه چند ساعت

اینه که باید تارگت میشه اون جایی که حجم نصف میشه

بین دو حجم زیاد

سواد زیادی در این مورد ندارم

2 لایک کرده

به خاطر همین دلایل هست دیگه بنده با سیگنال دادن مخالفم. ملت به جای اینکه تلاش کنند خودشون چیزی رو یاد بگیرند. می‌خوان لقمه آماده رو یکی بیاره دهنشون

4 لایک کرده

2 لایک کرده