احسان جان من تارگت 4484 را در نظر گرفتم . البته منظورم این نیست که الان این تارگت را میده ولی این بازار احتمالات هست یهو دیدی شانس ما الان قیمت برگشت
ظاهرا این بخش تبدیل به رینگ بوکس شده . نه تحلیل طلا .
ببخشید استاد یاد میگیریم حتما
عزیزان براچی 48ساعته این تاپیک اینجوری شده…یکم رو ادبیاتمون بیشتر دقت کنیم و حرفای خارج تحلیل ودیدگاهو توی پیام خصوصییتون انتقال بدید
ممنون
احسنت دقیقا همینه ![]()
درسته مهندس ، این انگار نمیخواد یکمرتبه بیاد کف پیوت 4450 ببینه ، همینطوری میاد یک ضربه به پیوت اول هفتگی میزنه دوباره میره بالا تا پیوتهای 4 ساعته دوباره میاد پایین یک ضربه به پیوت هفتگی اول و دوباره برو بالا تا پیوتهای 4 ساعته !!! عدد 4484 شما عالیه ![]()
قیمت یک سطح معتبر را سویپ کرد
خط روند مینوری شکست
محدوده رنج کندلی شکست.(چنانچه این سطح به بالا نشکند)
ورود مجدد برای فروش
توحید جان یکم باهات مخالفم
بازار توی اواحر دوره اول ترامپ و اواسط دوره بایدن و تا الان بدجوری بهم ریخته بعید میدونم
افرادی که توی این مدت وارد شدن سر از بازار در بیارن
![]()
دوستان بنظرم اگر بزرگواران در اول تحلیل هاشون ، سبکشون هم بنویسن ، چون دیدم همین موضوع باعث اختلاف بین تریدرهای بلند مدتی و سویینگی و اسکلپی میشه ، مثلا اسکلپیون میگن روند نزولیه در حالیکه برای سویینگی کوتاه مدتی صعودیه و برای بلند مدتی هم نزولیه !!! همگی هم درست میگن خخخخ ! اینجاس که بین علما اختلاف میفته و بحث پیش میاد ! همانطور که آقای ابری در کامنتهاشون گفتن نباید به همدیگه از جهت نوع تحلیل ایراد بگیریم باید همدیگه را تحمل کنیم و نوع سبک را در کامنتها و تحلیل ها مشخص کنیم
احسان جان من قبلا مینوشتم تحلیل کلی یا دید کوتاه مدت ،
به نظرت این شکل بهتره یا بنویسیم مثلا دید بلند مدت یا کوتاه مدت
دوستان به نظر من باتوجه به اینکه توی تایم فریم ۴ ساعت روند نزولی قدرت خودش رو دار از دست میده و وارد یه تریدینگ رنج شده و توی تایم فریم یک ساعت یک روند سعودی تشکیل شده اگر کندل یک ساعته و چهار ساعته بالای سطح بنفش مشخص شده کلوز بده میشه یه بای خوب رو گرفت و انتظار داشت تا قیمت به سطوح بالاتر برسه
اره مهندس ، بنظرم دعوای دوستان اکثرا بخاطر همینه ، دید کوتاه مدت و بلند مدت بنویسیم عالیه
یعنی 4620 ؟؟؟…….
۴۶۲۰ یا بالاتر
البته اگر اتفاقی تا فردا توی منطقه نیوفته
دوستان شب بخیر
فعلا خداحافظ تا فردا
پرسود و موفق باشید
موفقیت شکستی هست که یکبار دیگر تلاش شده
آقای خالقی این چارت داوجونزه دوره ترامپ صعودی و بایدن نزولی را ببین جالبه ! الان اسم این دوتا را آوردی یادم افتاد
لامصبا اینترنت وصل کنید دیگه ! ترید به کنار ، 3 ماهه کلش بازی نکردم ![]()
کلش جزء محدود گیم هایی هست که ازش خوشم نمیاد با اینکه خیلی پر طرفداره
حتما کالاف میزنی ! سرورهای استیم هم بستن
همه نوع گیمی میزنم ولی علاقه خودم سمت گیم های سیم ریسینگ هست