فقط معاملات و تحلیل xauusd

احسان جان من تارگت 4484 را در نظر گرفتم . البته منظورم این نیست که الان این تارگت را میده ولی این بازار احتمالات هست یهو دیدی شانس ما الان قیمت برگشت

3 لایک کرده

ظاهرا این بخش تبدیل به رینگ بوکس شده . نه تحلیل طلا .

4 لایک کرده

ببخشید استاد یاد میگیریم حتما

2 لایک کرده

عزیزان براچی 48ساعته این تاپیک اینجوری شده…یکم رو ادبیاتمون بیشتر دقت کنیم و حرفای خارج تحلیل ودیدگاهو توی پیام خصوصییتون انتقال بدید

ممنون

7 لایک کرده

احسنت دقیقا همینه :clap:

3 لایک کرده

درسته مهندس ، این انگار نمیخواد یکمرتبه بیاد کف پیوت 4450 ببینه ، همینطوری میاد یک ضربه به پیوت اول هفتگی میزنه دوباره میره بالا تا پیوتهای 4 ساعته دوباره میاد پایین یک ضربه به پیوت هفتگی اول و دوباره برو بالا تا پیوتهای 4 ساعته !!! عدد 4484 شما عالیه :clap:

3 لایک کرده

قیمت یک سطح معتبر را سویپ کرد

خط روند مینوری شکست

محدوده رنج کندلی شکست.(چنانچه این سطح به بالا نشکند)

ورود مجدد برای فروش

5 لایک کرده

توحید جان یکم باهات مخالفم

بازار توی اواحر دوره اول ترامپ و اواسط دوره بایدن و تا الان بدجوری بهم ریخته بعید میدونم

افرادی که توی این مدت وارد شدن سر از بازار در بیارن

:grinning_face_with_smiling_eyes:

3 لایک کرده

دوستان بنظرم اگر بزرگواران در اول تحلیل هاشون ، سبکشون هم بنویسن ، چون دیدم همین موضوع باعث اختلاف بین تریدرهای بلند مدتی و سویینگی و اسکلپی میشه ، مثلا اسکلپیون میگن روند نزولیه در حالیکه برای سویینگی کوتاه مدتی صعودیه و برای بلند مدتی هم نزولیه !!! همگی هم درست میگن خخخخ ! اینجاس که بین علما اختلاف میفته و بحث پیش میاد ! همانطور که آقای ابری در کامنتهاشون گفتن نباید به همدیگه از جهت نوع تحلیل ایراد بگیریم باید همدیگه را تحمل کنیم و نوع سبک را در کامنتها و تحلیل ها مشخص کنیم

5 لایک کرده

احسان جان من قبلا مینوشتم تحلیل کلی یا دید کوتاه مدت ،

به نظرت این شکل بهتره یا بنویسیم مثلا دید بلند مدت یا کوتاه مدت

4 لایک کرده

دوستان به نظر من باتوجه به اینکه توی تایم فریم ۴ ساعت روند نزولی قدرت خودش رو دار از دست میده و وارد یه تریدینگ رنج شده و توی تایم فریم یک ساعت یک روند سعودی تشکیل شده اگر کندل یک ساعته و چهار ساعته بالای سطح بنفش مشخص شده کلوز بده میشه یه بای خوب رو گرفت و انتظار داشت تا قیمت به سطوح بالاتر برسه

3 لایک کرده

اره مهندس ، بنظرم دعوای دوستان اکثرا بخاطر همینه ، دید کوتاه مدت و بلند مدت بنویسیم عالیه

3 لایک کرده

یعنی 4620 ؟؟؟…….

3 لایک کرده

۴۶۲۰ یا بالاتر

البته اگر اتفاقی تا فردا توی منطقه نیوفته

3 لایک کرده

دوستان شب بخیر

فعلا خداحافظ تا فردا

پرسود و موفق باشید

موفقیت شکستی هست که یکبار دیگر تلاش شده

7 لایک کرده

آقای خالقی این چارت داوجونزه دوره ترامپ صعودی و بایدن نزولی را ببین جالبه ! الان اسم این دوتا را آوردی یادم افتاد

2 لایک کرده

لامصبا اینترنت وصل کنید دیگه ! ترید به کنار ، 3 ماهه کلش بازی نکردم :joy:

4 لایک کرده

کلش جزء محدود گیم هایی هست که ازش خوشم نمیاد با اینکه خیلی پر طرفداره

3 لایک کرده

حتما کالاف میزنی ! سرورهای استیم هم بستن

1 لایک کرده

همه نوع گیمی میزنم ولی علاقه خودم سمت گیم های سیم ریسینگ هست

2 لایک کرده