متاسفانه شما هیچ بار آموزشی رو نمیتونید با یک پوزیشن اسکرین شات به مخاطب ارائه دهید بجز در شرایطی که این دوستان دانش آموخته شما باشند و بتوانند با شما درک متقابل و دیدگاه یکسانی داشته باشند . در غیر این صورت صرفا برای پشت بازو گرفتن و اثبات توانایی های شخصیتان به دیگران هست و بس !
به نظرم باید گروه بلند مدتی ها از گروه اسکالپ جداشود اگر دوستان موافقند یک نفر زحمت ان را بکشد کسی مایل نبود خودم موضوع اسکالپ را بسازم
بار آموزشی ، استاد ، پرایس اکشن ، البروکس و …. میشه بیخیال بشی …………………..
بنده قرار نیست با شما دوئل بکنم
ریپلای کامنت شما فکر نکنم به بحثی که من کردم ارتباط داشته باشه جناب.این تحلیلی که گذاشتمم با کندل ۱۵ دقیقه ای نظرمو گفتم.اسکالپ و غیره معنایی نداره من در جواب دوستمون که گفت۴۶۰۰ slگذاشتم پاسخ دادم که بنظرم اون شخص با اون slکه گذاشته قطعا اسکالپر نیس. حالا شما برو یه تایپک جدید بساز.موضوع هارو باهم قاطی نکنید.دقیقتر تایپک هارو مطالعه بفرمایید👍
من یه سل گرفتم ولی نمیدونم کجا تارگت بزنم میشه راهنمایی کنید… ممنون
من سبک سیکل ها و چرخش ها ایچیموکو کار میکنم
که با امواج و پترن های I,V,N و غیره که اونم در ایچیموکو است کاملا متفاوته
لایو ترید . تایم فریم یک ساعته و بالاتر . حرفه ای .
کلمات قابل احترامی بود برای بنده از جانب شما اما تا همین چند دقیقه پیش
از این لحظه شما باید بیخیال بشی
اتفاقا بودن هر دو گروه خوبه . ما فقط تحلیل ها را میبینیم و خودمان تصمیم میگیریم چه کار کنیم . اینکه با چندین استراتژی به یک تصمیم میرسند خیلی جالبه .
دقیقا ماحصل فعالیت دوستان فوق حرفه ای همین پیام دوست عزیزمان هست
تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل
می شود دوست محترم از دیتاهای حجم و …. استفاده کرد و نه بصورت خاص بصورت ترکیب، البته تسلط به زبان انگلیسی درست مانند یک دروازه میماند، در آن سوی این دروازه با دنیای متفاوتی و بسیار متنوع و جذاب طرف هستیم.
البته شغل اصلی من چیز دیگری است و در کنار آن ترید را هم دارم. به دلیل همین شغل مجبور به یادگیری و کسب اطلاعات شدم.که در ترید هم کمک کرد و مفید بود
خوب شما راهنمایی کنید که دوستان راه درست را بروند . این تاپیک برای همینه که از تجربیات همدیگه استفاده کنیم .
شما سبک خوبی رو کار میکنید سبکی که از ۹۰ درصد اندیکاتور تریدر ها بهتر و قوی تر هست
اما زبان الفبای بازار یعنی پرایس اکشن برای هر کندل یک دقیقه توضیحی داره و مفهومی درش وجود داره
در مارکت هیچ نویزی وجود نداره
چیزی که نمیتونیم درکش کنیم به مفهوم نویز نیست صرفا باید نحوه درک کردنش رو یاد بگیریم
امید وارم هر روز اکولیبریوم های خفن شکار کنی
درود بر شما بسیار زیبا….
دوست عزیز واقعا متعجب شدم که این سبک رو میشناسید
چون نه ویدیویی و نه اموزش پابلیک شده ای داره
شنیدم که فقط 2 تا استاد توی ایران داره که من فقط یک نفرشون رو میشناسم (منظورم اینه در این حد جدیده )
و خب نظر شخصی من اینه که پرایس و ایچیموکو و الیوت و پترنها و غیره همه زیر مجموعه این سبک میشن واسه همین تعجب کردم
بنظرم بهتره همون موقع که پوزیشن میگیرید در گروه اعلام کنید .
متوجه منظورتون نشدم بزرگوار؛ سیگنالش رو خیلی وقت پیش همینجا گذاشتم دیگه! ![]()
قیمت به poc رسید
ببینیم میتونه به اطراف vwap برسه و موقعیت بای بده