جناب سینا منظورم این هست ، افراد حرفه ای مثل شما باید ما را راهنمایی کنند صرفا نقد منفی باعث دلسردی میشود.
اگر مطلب و یا ستاپ حتی تحلیلی که نکات آموزشی برای ما دارد بفرمایید ، الان 10 سال پیش نیست دوستان میدونند که یک تریدر باید صبور و شکیبا منتظر تکمیل ستاپشون باشند.
متاسفانه شما هیچ بار آموزشی رو نمیتونید با یک پوزیشن اسکرین شات به مخاطب ارائه دهید بجز در شرایطی که این دوستان دانش آموخته شما باشند و بتوانند با شما درک متقابل و دیدگاه یکسانی داشته باشند . در غیر این صورت صرفا برای پشت بازو گرفتن و اثبات توانایی های شخصیتان به دیگران هست و بس !
ریپلای کامنت شما فکر نکنم به بحثی که من کردم ارتباط داشته باشه جناب.این تحلیلی که گذاشتمم با کندل ۱۵ دقیقه ای نظرمو گفتم.اسکالپ و غیره معنایی نداره من در جواب دوستمون که گفت۴۶۰۰ slگذاشتم پاسخ دادم که بنظرم اون شخص با اون slکه گذاشته قطعا اسکالپر نیس. حالا شما برو یه تایپک جدید بساز.موضوع هارو باهم قاطی نکنید.دقیقتر تایپک هارو مطالعه بفرمایید👍
می شود دوست محترم از دیتاهای حجم و …. استفاده کرد و نه بصورت خاص بصورت ترکیب، البته تسلط به زبان انگلیسی درست مانند یک دروازه میماند، در آن سوی این دروازه با دنیای متفاوتی و بسیار متنوع و جذاب طرف هستیم.
البته شغل اصلی من چیز دیگری است و در کنار آن ترید را هم دارم. به دلیل همین شغل مجبور به یادگیری و کسب اطلاعات شدم.که در ترید هم کمک کرد و مفید بود