فقط معاملات و تحلیل xauusd

جناب سینا منظورم این هست ، افراد حرفه ای مثل شما باید ما را راهنمایی کنند صرفا نقد منفی باعث دلسردی میشود.

اگر مطلب و یا ستاپ حتی تحلیلی که نکات آموزشی برای ما دارد بفرمایید ، الان 10 سال پیش نیست دوستان میدونند که یک تریدر باید صبور و شکیبا منتظر تکمیل ستاپشون باشند.

لطفا در راستای مطالب مفید فقط ما مستفیض بفرمایید.

1 لایک کرده

نه عزیز

ببین خیلی موضوع پیچیده ای است نویز با رنج فرق دارد

رنج سیکل محسوب نمیشود ولی نویز سیکل محسوب میشود

2 لایک کرده

استاد یک تحلیل ارایه بفرمایید مستفیض بشیم.یا در نقض گفته های من سند تحلیل از ترید لایو ارایه دهید.

بنده تریدهایم در حضور دوستان هست و سعی میکنم بگم میشه حتی با اصول کلاسیک با تکیه بر مدیریت ریسک و پوزیشن سودده بود

همون استاد صمدی ( اگر اسم را اشتباه نکنم) یکبار با ترید شانسی ولی رعایت R/R درست ،نشان داد میتوان سود ده بود.

3 لایک کرده

ببخشید مغز این حقیر رگ به رگ شد

جسارتا من در سبک پرایس اکشن البروکس عرض کردم شما رو نمیدونم

2 لایک کرده

متاسفانه شما هیچ بار آموزشی رو نمیتونید با یک پوزیشن اسکرین شات به مخاطب ارائه دهید بجز در شرایطی که این دوستان دانش آموخته شما باشند و بتوانند با شما درک متقابل و دیدگاه یکسانی داشته باشند . در غیر این صورت صرفا برای پشت بازو گرفتن و اثبات توانایی های شخصیتان به دیگران هست و بس !

2 لایک کرده

به نظرم باید گروه بلند مدتی ها از گروه اسکالپ جداشود اگر دوستان موافقند یک نفر زحمت ان را بکشد کسی مایل نبود خودم موضوع اسکالپ را بسازم

2 لایک کرده

بار آموزشی ، استاد ، پرایس اکشن ، البروکس و …. میشه بیخیال بشی …………………..

2 لایک کرده

بنده قرار نیست با شما دوئل بکنم

1 لایک کرده

ریپلای کامنت شما فکر نکنم به بحثی که من کردم ارتباط داشته باشه جناب.این تحلیلی که گذاشتمم با کندل ۱۵ دقیقه ای نظرمو گفتم.اسکالپ و غیره معنایی نداره من در جواب دوستمون که گفت۴۶۰۰ slگذاشتم پاسخ دادم که بنظرم اون شخص با اون slکه گذاشته قطعا اسکالپر نیس. حالا شما برو یه تایپک جدید بساز.موضوع هارو باهم قاطی نکنید.دقیقتر تایپک هارو مطالعه بفرمایید👍

2 لایک کرده

من یه سل گرفتم ولی نمیدونم کجا تارگت بزنم میشه راهنمایی کنید… ممنون

2 لایک کرده

من سبک سیکل ها و چرخش ها ایچیموکو کار میکنم

که با امواج و پترن های I,V,N و غیره که اونم در ایچیموکو است کاملا متفاوته

2 لایک کرده

لایو ترید . تایم فریم یک ساعته و بالاتر . حرفه ای .

کلمات قابل احترامی بود برای بنده از جانب شما اما تا همین چند دقیقه پیش

از این لحظه شما باید بیخیال بشی

3 لایک کرده

اتفاقا بودن هر دو گروه خوبه . ما فقط تحلیل ها را میبینیم و خودمان تصمیم میگیریم چه کار کنیم . اینکه با چندین استراتژی به یک تصمیم میرسند خیلی جالبه .

3 لایک کرده

دقیقا ماحصل فعالیت دوستان فوق حرفه ای همین پیام دوست عزیزمان هست

تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل

2 لایک کرده

می شود دوست محترم از دیتاهای حجم و …. استفاده کرد و نه بصورت خاص بصورت ترکیب، البته تسلط به زبان انگلیسی درست مانند یک دروازه می‌ماند، در آن سوی این دروازه با دنیای متفاوتی و بسیار متنوع و جذاب طرف هستیم.

البته شغل اصلی من چیز دیگری است و در کنار آن ترید را هم دارم. به دلیل همین شغل مجبور به یادگیری و کسب اطلاعات شدم.که در ترید هم کمک کرد و مفید بود‌

3 لایک کرده

خوب شما راهنمایی کنید که دوستان راه درست را بروند . این تاپیک برای همینه که از تجربیات همدیگه استفاده کنیم .

3 لایک کرده

کم سیگنال می‌ذارم ولی معمولا مطمئن می‌ذارم!

بدون یک پیپ درادان فعال شد و ۱۸۰ پیپ تی‌پی خورد.:alien:

3 لایک کرده

شما سبک خوبی رو کار میکنید سبکی که از ۹۰ درصد اندیکاتور تریدر ها بهتر و قوی تر هست

اما زبان الفبای بازار یعنی پرایس اکشن برای هر کندل یک دقیقه توضیحی داره و مفهومی درش وجود داره

در مارکت هیچ نویزی وجود نداره

چیزی که نمیتونیم درکش کنیم به مفهوم نویز نیست صرفا باید نحوه درک کردنش رو یاد بگیریم

امید وارم هر روز اکولیبریوم های خفن شکار کنی

3 لایک کرده

درود بر شما بسیار زیبا….

3 لایک کرده

دوست عزیز واقعا متعجب شدم که این سبک رو میشناسید

چون نه ویدیویی و نه اموزش پابلیک شده ای داره

شنیدم که فقط 2 تا استاد توی ایران داره که من فقط یک نفرشون رو میشناسم (منظورم اینه در این حد جدیده )

و خب نظر شخصی من اینه که پرایس و ایچیموکو و الیوت و پترنها و غیره همه زیر مجموعه این سبک میشن واسه همین تعجب کردم

2 لایک کرده