اقا احسان شما خیلی لطف دارید و انسان اگاهی هستید . من هم مانند بقیه دوستان مدت زیادی رو به دنبال فرمول ها و روش هایی که عده ای برای سوداگری انجام دادند رفتم تا زمانی که به لطف خدا و به کمک شاگردی اساتیدی دلسوز و با وجدان امثال استاد محمد علی پورصمدی تونستم مسیر درستی رو پیدا کنم و الان نزدیک پنج ساله فعال این بازار هستم ، امید وارم دوستان به این موضوع اگاه باشند که برای ورود افراد بی سوادی مثل من به این تاپیک و سوگیری های شخصی در مورد روند تبدیل به تریدر شدن و ماهیت معامله گری هیچ گونه فیلتری وجود نداره و مخاطب با هر سطحی از دانش و هر عمقی از دیدگاه میتونه عادات اشتباهی برداشت کنه و در نهایت مسیر اشتباهی طی کنه و سرمایه و وقت و انرژیشو طلف کنه و در های اوت بشه بدون اینکه بدونه اصلا چی شد
ممنون از محبتتون ![]()
اقا توحید الان بازار جوری شده برای 400 -500 پیپ
همون 12 رو باید معطل بمونی
نویز قبلا در تایم 1 دقیق بسیار زیاد بود الان تا تایم 15 دقیقه هم بازار پر از نویز شده
تایم بالا هم بخوای ترید کنی (1-4 ساعته ) بیشتر درگیر میشویم
اگر تحلیل دوستان رو یه تحلیل درست در نظر بگیریم بخاطر همین رنج شدن ها و نویز موجود در بازار است که دودستگی صعودی و نزولی مطرح است
من شخصا تارگت 4 ساعته رو تا 4680 میبینم ولی خب شاید تا پایان هفته طول بکشد با این بازار
اینجا دقیقا همونجایه که یه عده بای میگیرن یه عده سل کار هیچکدوم هم اشباه نیست
کاملا صحیح.اما وقتی من طبق استراتژی خودم وارد معامله ای شدم دیگه معامله خلاف روند من تو همین تایپک دلیل نمیشه من دو دل بشم و یا تردید کنم تو استراتژی خودم اینجا هم همینه تریدری که بخاد با این باد ها بلرزه قطعا تریدر نیست دوره سیگنال گرفتن ماله ساله۹۶و۹۷ بوده که هنوز ترید جا نیفتاده بود تو ایران الان هر کسی واسه خودش شکارچیه…نا آگاها که تازه آشنا شدن میرن سمت اینجور داستانا که بعدش متوجه میشن نباید رو دست کسی اسکی رفت🫡شما نگران نباش اینجا همه حواسشون هست
ولی بازار بیشتر سل رو نشون میده ولی بای حرکت میکنه
عزیزان چرا یه تایم فریم ام یک نویز میگید ؟
اسکیل رو بزرگ کنید و ببینید که هیچ نویزی وجود نداره !!!
امیدوارم حواسشون باشه
منم که تایمم پایینه هفتهای یه بارم ۴ ساعته رو نگاه نمیکنم نویز نمیبینم
در مورد نوشته های آقای احسان که موضوعش، افراد موجود در بازار آموزشی بود:
در این سیستم و در کشورمان متاسفانه در این کامیونیتی متوجه افراد سودجویی زیادی شدم که خوشبختانه تا کنون در دام این افراد گرفتار نشده ام، البته دلیل هم داره، و اون این هستش که با یوتیوب و منابع معتبر خارجی کار را برای آموزش جلو بردن که زمان زیادی برد. و ویدئو های آموزشی داخل یوتیوب واقعا از تمام لحاظ دارای کیفیت بالاتر هستند، و فقط نیاز به تسلط بر زبان انگلیسی دارد.
الان من برای کار بر روی سیستم ارتقاء یافته خودم به حالت حجم و….. هیچ منبع داخلی ندارم که توضیح کامل داده باشه، ولی در یوتیوب واقعا عالی است و توضیحات رو کامل ارائه می دهند.
دوست من ، تو این تاپیک هم افراد حرفه ای هستند هم افرادی که در اوایل مسیر هستند.
نسل جدید تریدر ها نه پکیج میخرند نه میشه بهشون فروخت، نه هر استاد نمایی را با دوتا ترید قبول میکنند . مطمینم و یقین دارم راهی که نسل من 10 ساله رفتیم این نسل شاید چند ماهه بره.
فقط بخاطر هوش بالا کمی عجول هستند و کمال گرا.
اینجا هم کسی ادعای آموزش یا … نکرده. فقط و فقط دیدگاه هامون را به اشتراک میگذاریم .
شاید در بهبود و تعدیل ستاپ ها و سبک های همدیگر کمکی کرده باشیم.
از دلسوزی بزرگوارانه شما متشکرم.
من سعی میکنم نقد منفی از کسی نکنم و گاها اگر دوستی مورد خطاب بنده بوده تنها دلیلش این هست ![]()
که روان این دوستان تحت تاثیر حرف های شخص غیر حرفه ای مثل من قرار نگیرد.
آفرین به دیدگاهت کاملا باهات موافق آقا سینا اگه به حرفه ای ترین تریدر ها یک چارت بدون مشخصات و تایم نشان بدهید محاله تشخیص بده مال کدوم تایم و زمانه
در بازار رنج همین هست گاها نقطه ورود یکی خروج دیگری هست و فقط سعی کنیم کمی شکیبا و معتدل رفتار کنیم. بازار غیر تکنیکالی هست.
حجم های مخالف با مدیریت ریسک حسابمون نگیریم هر آن امکان حرکت نامتعارف هست
در حال حاظر به سبب اخبار نویز بازار توی این 2 ماه بسیار زیاد شده است
کندل های تایم بالاتر هم کندل های تایم پایین هستند که میسازند
از لحاظ ظاهری و زمانی در تایم بالاتر نیز تاثیر میگذارند
عزیزان جمله کلی نبود کاملا موافقم . جمله این هست:
در شرایط بحران انرژی تایم پایین بدلیل رفتار متفاوت الگو تریدر ها ، با نویز همراه هست
شما مشخصا سعی میکنید که تاپیک رو در حد حرفه ای و بدون مشکل ادامه بدید و برای همه دوستان هم قابل احترام هست . اتفاقا نسل جدید نسلی عجول هست و به دنبال موفقیت های آنی به هر قیمتی
اقای ابری عزیز فراموش نکنیم که پول محصول ثانویه معامله گری هست . و افراد خیلی دیر به این نکته میرسند و درک میکنند ، بر این اساس هر حرفی و سخنی که به نزدیک شدن ذهن شخص به این ذهنیت و دیدگاه کمک نکنه قطعا مضر هست
دوست من، اینجا هیج فردی سود شخصی ندارد.
در مورد حجم: هیچ موقع با صراحت و دلیل مستند به شما میگم ما ریتیل تریدرها هیچ وقت به دیتای حجم واقعی دسترسی نخواهیم داشت. توصیه من این است اگر به سبکی بر اساس حجم تمایل دارید مکمل سبک اصلی خود کنید به تنهایی نمیتواند دلیل ورود باشد.
فقط موسسات خیلی رده بالا مثل گولدمن ساکس به این دیتاها دسترسی دارند.
در مارکت نویز هیچ مفهومی نداره
شما احتمالا دارید به یک سایکل تریدینگ رنج در تایم فریم ام یک که کندل ها دارای اورلپ هستند نگاه میکنید . یعنی مارکت در حد کندل ها تریدینگ رنج هست ، در غیر این صورت مارکت کاملا قابل معامله هست و سایکل دارد .
شما کارتون درسته دوست عزیز دارم میبینم که با کمال دلسوزی سعی میکنی همه تجربه چند سالتون را در اختیار مبتدیهای امثال بنده قرار بدی که واقعا کار سختیه من از شما تشکر میکنم گاهی اطرافیان از کلماتی که مد نظر نیست برداشت اشتباه دارند بزاریم تاپیک به کار اصلیش برگرده
ممنونم
تو این یه تیکه فشردگی که درست شده با ده روش و استراتژی میشه وارد معامله شد تجربه خیلی خیلی مهمه