دوستان من با دلایل زیر ترید گرفتم: انتظار دارم قیمت بتواند 4484 را بزند
سقف سشن نیویورک دیروز سویپ شد.
سطح 50 درصد رنج اصلاح خورد
حرکت اصلاحی دارای واگرایی هست، یعنی حرکت صعودی بدون پشتوانه حجمی است .
دوستان من با دلایل زیر ترید گرفتم: انتظار دارم قیمت بتواند 4484 را بزند
سقف سشن نیویورک دیروز سویپ شد.
سطح 50 درصد رنج اصلاح خورد
حرکت اصلاحی دارای واگرایی هست، یعنی حرکت صعودی بدون پشتوانه حجمی است .
دوست عزیز اینجا همه تحلیل و دیدگاهشونو در کمال ارامش و احترام ب اشتراک میزارن
من تو پیام خصوصی هم برات توضیح دادم…ن پکیج ن دوره ن سیگنال
فقط ب اشتراک گذاشتن تحلیل و دیدگاهامون هرچندساده و مبتدی…
دوست عزیز نمیدونم فاز شما چیه ؟ اساتید خیلی محترمانه با شما صحبت میکنند در صورت عدم توانایی همراهی بقیه با اخلاق حرفه ای خواهشا اجازه بدید بقیه از این تاپیک لذت ببرند.
شما دلایل ورود به معامله داشتید و به خوبی توضیح دادید که چرا این ستاپ رو معامله کردید.
همیشه پر سود باشید
تریدرهای ایرانی بهترین تریدرهای دنیا هستند…
همین روزاییکه با نت داغون و له و پلتفرمهای مسخره معامله میکنیم ژاپن رکورد سرعت اینترنت دوباره زده
1.02 پتابیت بر ثانیه یعنی کل دیتاهای نتفلیکس در یک ثانیه دانلود میکنه
دوست عزیز شما هم اگه تریدری تحلیلها تون رو هر چند کوتاه و مختصر با دلیل اینجا بزار تا همه دوستان ازش استفاده کنند من هم موافقم نباید توی همچین تاپیکی >نقطه ورود و خروج < داد چون اصل کار حرفه ای این نیست و خیلیها ممکنه نادانسته تقلید کنند و متضرر بشن شما هم تحلیل بزار ما استفاده کنیم و لذتش رو ببریم تا نقطه قوت و ضعف دیدگاههای مختلف سنجیده بشه هم تقویت ذهنی برای شماست و هم دوستان تریدر خودشونو با تحلیل شما ارزیابی میکنند
سپاس
خیلی موافقم ، وقت تلف کردن در یک تاپیک تخصصی بیشتر انرژی منفی میده.
املای نانوشته غلط ندارد.
از بیرون گود دیگران را قضاوت نکنیم.
اتفاقی که جمعه هفته پیش افتاد امروز هم افتاد .
که صد در صد دستکاری مارکت میکر یا همون بازار گردان رو توی چارت نشون میدهد به بهانه اخباری که توی این چند روز اومده
عکس اول یه سیکل اصلاحی که 40 پیپ مانده به پایان روند صعودی شده و با زدن سقف قبلی دوباره روند اصلاحی و تارگت و پایان سیکل اصلاحی
عکس بعدی هم که از دیروز شروع شد بعد از همون اصلاح رخ داد .یعنی برای سیکل یا به قولی تارگت صعودی که پایان سیکل 4595 بود اینجا اختلاف 120 پیپ بود
یعنی قیمت اصلی که قراره ریورس قیمت داشته باشیم توی این هفته هم دقیق انجام نمیشه
بصورت کاملا خلاصه : دستکاری زمانی (اصلاح زمانی بیش از حد) خواهیم داشت
دوستانی که اسکلپ یا ترید کوتاه مدت میکنند شکست سطح 4585 شاید قیمت را تا 4600 ببرد بنده sl ام در 4600 هست .
به نظر من طلا درتایم ۸ ساعت بررسی بشه طلا صعودیه به ۴۷۲۰
بیشتر دوستان تریدر کوتاه مدت هستند بنده هم سعی دارم بقیه را همراهی کنم هرچند خودم تریدر بلند مدت هستم
طلا روی 4582 سقف حجم دیروزش هستش و من به دنبال بهانه برای سل بودم که بهانه را بهم داد:
برخورد با سقف و تقریبا حالت اصلاحی قیمت
عدم تناسب شکل کندل با حجم آن که نشان دهنده واگرایی است
و حرکت قیمت.
حالا هم tp را زد روی 4576
جناب آقای ابری عزیز و بسیار گرامی لطفا سنگر بلند مدتی ها را حفظ کنید خخخخ شما بعنوان فرمانده ماها هستید
![]()
ببینیم به نزدیکی poc میرسه یا اطراف vwap اصلاح میکنه
به قول آرام.پ:
کسی چی میدونه ببینیم چی میشه
بنده شاگرد و کوچیک همه دوستان هستم. روی استراتژی اصلی( حساب اصلی معاملاتی کم ریسک) ترید های من معمولا تا بیش از 12 ساعت طول میکشه . از طرفی دوست دارم هم گام بچه ها هم باشم.(در حساب معاملاتی پر ریسک و بالانس کم).
یعنی اگر بخوام کمی شیطنت بکنم یک حساب بالانس کم جدا دارم ( معاملات ریسکی و کم مدت را در آن انجام میدم)
فکر کنم آقا سینا دلسوخته این بازاره ، رذایل اخلاقی این بازار دیدشو کاملا نسبت به همه خراب کرده ولی خبر خوب اینه که در این تاپیک از این خبرها نیست همه اش فضائل اخلاقی هست اونم بخاطر گل روی دوستانی هست که بدون توجه به جنبه مادی قضیه دارن کار تحقیقاتی انجام میدن ، حالا شما مدتی اینجا بمونید متوجه میشید ، یک زمانی اون دور دورا به یکی گفتم فارکس چیه ؟ بلافاصله شماره کارت فرستاد خخخخخ !!! میدونم چه حسی داری ولی کلاس این تاپیک خیلی بیشتر از اینحرفهاس ![]()
تایم پایین بازار بخاطر بحران انرژی خیلی نویز دارد. تایم بالاتر، به نظرم حرکات با معنی تر هستند.
سلام دوست عزیز۴۶۲۰ در مرحله اول و ۴۶۵۰ مرحله دوم برای اونایی که بای دارن.این سناریو بای برای قیمت بیاد زیر ۴۵۶۰ صدق نمیکنه.موفق و پر سود باشید:heart:![]()
عزیزی برادر ممنون بخاطر همراهی ![]()