فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

به نظر من طلا درتایم ۸ ساعت بررسی بشه طلا صعودیه به ۴۷۲۰

بیشتر دوستان تریدر کوتاه مدت هستند بنده هم سعی دارم بقیه را همراهی کنم هرچند خودم تریدر بلند مدت هستم

طلا روی 4582 سقف حجم دیروزش هستش و من به دنبال بهانه برای سل بودم که بهانه را بهم داد:

برخورد با سقف و تقریبا حالت اصلاحی قیمت

عدم تناسب شکل کندل با حجم آن که نشان دهنده واگرایی است

و حرکت قیمت.

حالا هم tp را زد روی 4576

جناب آقای ابری عزیز و بسیار گرامی لطفا سنگر بلند مدتی ها را حفظ کنید خخخخ شما بعنوان فرمانده ماها هستید :joy: :blossom: :blossom: :blossom:

ببینیم به نزدیکی poc میرسه یا اطراف vwap اصلاح می‌کنه

به قول آرام.پ:

کسی چی می‌دونه ببینیم چی میشه

اسنایپری فعال شد و توی بیش از ۹۰ پیپ سود هستیم؛

اگر کسی وارد شده مدیریت کنید. :check_mark:

بنده شاگرد و کوچیک همه دوستان هستم. روی استراتژی اصلی( حساب اصلی معاملاتی کم ریسک) ترید های من معمولا تا بیش از 12 ساعت طول میکشه . از طرفی دوست دارم هم گام بچه ها هم باشم.(در حساب معاملاتی پر ریسک و بالانس کم).

یعنی اگر بخوام کمی شیطنت بکنم یک حساب بالانس کم جدا دارم ( معاملات ریسکی و کم مدت را در آن انجام میدم)

فکر کنم آقا سینا دلسوخته این بازاره ، رذایل اخلاقی این بازار دیدشو کاملا نسبت به همه خراب کرده ولی خبر خوب اینه که در این تاپیک از این خبرها نیست همه اش فضائل اخلاقی هست اونم بخاطر گل روی دوستانی هست که بدون توجه به جنبه مادی قضیه دارن کار تحقیقاتی انجام میدن ، حالا شما مدتی اینجا بمونید متوجه میشید ، یک زمانی اون دور دورا به یکی گفتم فارکس چیه ؟ بلافاصله شماره کارت فرستاد خخخخخ !!! میدونم چه حسی داری ولی کلاس این تاپیک خیلی بیشتر از اینحرفهاس :blossom:

تایم پایین بازار بخاطر بحران انرژی خیلی نویز دارد. تایم بالاتر، به نظرم حرکات با معنی تر هستند.

سلام دوست عزیز۴۶۲۰ در مرحله اول و ۴۶۵۰ مرحله دوم برای اونایی که بای دارن.این سناریو بای برای قیمت بیاد زیر ۴۵۶۰ صدق نمیکنه.موفق و پر سود باشید:heart::bar_chart:

عزیزی برادر ممنون بخاطر همراهی :blossom:

توی H4 یک واگرایی واضح دیده میشه . قیمت یک حرکت به سمت پایین میزنه و به سمت بالا با قدرت حرکت میکنه .البته ممکنه ….

اقا احسان شما خیلی لطف دارید و انسان اگاهی هستید . من هم مانند بقیه دوستان مدت زیادی رو به دنبال فرمول ها و روش هایی که عده ای برای سوداگری انجام دادند رفتم تا زمانی که به لطف خدا و به کمک شاگردی اساتیدی دلسوز و با وجدان امثال استاد محمد علی پورصمدی تونستم مسیر درستی رو پیدا کنم و الان نزدیک پنج ساله فعال این بازار هستم ، امید وارم دوستان به این موضوع اگاه باشند که برای ورود افراد بی سوادی مثل من به این تاپیک و سوگیری های شخصی در مورد روند تبدیل به تریدر شدن و ماهیت معامله گری هیچ گونه فیلتری وجود نداره و مخاطب با هر سطحی از دانش و هر عمقی از دیدگاه میتونه عادات اشتباهی برداشت کنه و در نهایت مسیر اشتباهی طی کنه و سرمایه و وقت و انرژیشو طلف کنه و در های اوت بشه بدون اینکه بدونه اصلا چی شد

ممنون از محبتتون :heart:

اقا توحید الان بازار جوری شده برای 400 -500 پیپ

همون 12 رو باید معطل بمونی

نویز قبلا در تایم 1 دقیق بسیار زیاد بود الان تا تایم 15 دقیقه هم بازار پر از نویز شده

تایم بالا هم بخوای ترید کنی (1-4 ساعته ) بیشتر درگیر میشویم

اگر تحلیل دوستان رو یه تحلیل درست در نظر بگیریم بخاطر همین رنج شدن ها و نویز موجود در بازار است که دودستگی صعودی و نزولی مطرح است

من شخصا تارگت 4 ساعته رو تا 4680 میبینم ولی خب شاید تا پایان هفته طول بکشد با این بازار

اینجا دقیقا همونجایه که یه عده بای میگیرن یه عده سل کار هیچکدوم هم اشباه نیست

کاملا صحیح.اما وقتی من طبق استراتژی خودم وارد معامله ای شدم دیگه معامله خلاف روند من تو همین تایپک دلیل نمیشه من دو دل بشم و یا تردید کنم تو استراتژی خودم اینجا هم همینه تریدری که بخاد با این باد ها بلرزه قطعا تریدر نیست دوره سیگنال گرفتن ماله ساله۹۶و۹۷ بوده که هنوز ترید جا نیفتاده بود تو ایران الان هر کسی واسه خودش شکارچیه…نا آگاها که تازه آشنا شدن میرن سمت اینجور داستانا که بعدش متوجه میشن نباید رو دست کسی اسکی رفت🫡شما نگران نباش اینجا همه حواسشون هست

ولی بازار بیشتر سل رو نشون میده ولی بای حرکت میکنه

عزیزان چرا یه تایم فریم ام یک نویز میگید ؟

اسکیل رو بزرگ کنید و ببینید که هیچ نویزی وجود نداره !!!

امیدوارم حواسشون باشه

منم که تایمم پایینه هفته‌ای یه بارم ۴ ساعته رو نگاه نمیکنم نویز نمیبینم