فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

شما کارت درسته اتفاقا یه ایل دارن پشت دستت معامله میزنن

سرتون تو کار خودتون باشه و یادتون باشه من اون‌قدری زندگی کردم که متوجه کنایه‌ها بشم!

اینجا هیچ حاشیه‌ای ایجاد نکنید لطفا؛ چون من پیام‌های معنادار رو بی‌جواب نمی‌ذارم :wink:

افراد زیادی روی قیمت ۴۵۸۳ اتفاق‌نظر داشتیم و واکنش هم تمیز بود :check_mark:

امین جان داداش وجدانا بیخیال . منم با ۸۳ وارد شدم دستت درد نکنه

لطفا چت روم نکنید اینجارو. تحلیل و یادگیری همین.

چرا ناراحت میشی تعریف کردیم که ازت

معنای حرفامو ول کن حالا به معنای کارت فکر کن

دونسته یا ندونسته داری با سرمایه مردم بازی میکنی از نداستن یک عده که فقط در قید و بند سود و پول و طمع هستن داری کره میگیری ، شما تریدری پولسازی سود دهی بشین کار خودتو بکن

همین ذهنیت هایی که امثال شما دارن تهش میشه دوره ها الابختکی و نمیدونم کانال سیگنال و چرت و پرت که خدا تومن میگیری میکنید تو پاچه خلق الله با دلار ۲۰۰ تومنی …

دوست عزیز صحبت یا برداشتی از حرف هرکسی داری تو صحبت خصوصی باهاش مطرح کن…اینجا فقط برا اشتراک گذاشتن تحلیلها و دیدگاهها رو طلاست

آپدیت : دوستان قیمت رسید به محدوده پیوتها برا سل : بیشترین احتمال شروع ریزش از 4589 تا 4450 و بالاترین پیوت مقاومتی 4612 هست ، هر جایی هم که این موج صعودی که داره قیمت به بالا ساپورت میکنه تغییر فاز نزولی بده کم ریسک ترین موقعیت سل بلند مدتی میشه

هیچ کس اینجا به کسی سیگنال نمیده همفکری که ضرر نداره هم از هم چیز یاد میگیریم هم حوصلمون سر نمیره

چی می‌گی برادر؟!

من تو این کامیونیتی تاپیک سیگنال دارم و برید نتایج رو ببینید؛ اینجا هم که هرچی تحلیل گذاشتم صحیح بودم؛ الانم که گفتم رو ۴۵۸۳ وارد شید و ۸۵ پیپ سود داد؛ مشکل‌تون چیه الان دقیقا؟!

شما هم تحلیلی داری بذار؛ ضمنا هم کسی مجبور نیست رو حساب سیگنال یا تحلیل دیگری ترید کنه برادر!! قطعا اینا نظرات شخصی بنده‌ست!

درنهایت هم این ادبیات لمپنیسم در شأن من نیست و دیگه اگر ریپلای بدید پاسخی نمی‌دم!

فقط کماکان متوجه نمی‌شم مشکل‌تون با بنده چیه!!! :sweat_smile::man_facepalming:t2:

شما شاید برای یک عده بتونید با سودتون کار اشتباهتون رو توجیه کنید ولی قطعا برا بنده هیچ تفاوتی از برداشتم نسبت به کار شما ایجاد نمیکنه

مسیر تریدر شدن با کاری که شما میکنید فرسنگ ها منافات داره

شما بجز مارکتینگ و تبلیغات خودتون و جلب اعتماد مردم برای برنامه های بعدیتون کار دیگه ای نمیکنید

۸۵ پیپ سود نکن ۸۵۰۰ پیپ سود بکن در مفهموم کار شما تغییری ایجاد نمیشه

مسیر درست رو اگر میتونید نشون مردم بدید

دلتونم نسوزه برای مردم که بگید بزار پشت دستم پول در بیارن

اینا در خلوتشون همشو میخوان برگردونن به مارکت و حتی بیشتر از اون مقدار هم .

دوستان من با دلایل زیر ترید گرفتم: انتظار دارم قیمت بتواند 4484 را بزند

سقف سشن نیویورک دیروز سویپ شد.

سطح 50 درصد رنج اصلاح خورد

حرکت اصلاحی دارای واگرایی هست، یعنی حرکت صعودی بدون پشتوانه حجمی است .

دوست عزیز اینجا همه تحلیل و دیدگاهشونو در کمال ارامش و احترام ب اشتراک میزارن

من تو پیام خصوصی هم برات توضیح دادم…ن پکیج ن دوره ن سیگنال

فقط ب اشتراک گذاشتن تحلیل و دیدگاهامون هرچندساده و مبتدی…

دوست عزیز نمیدونم فاز شما چیه ؟ اساتید خیلی محترمانه با شما صحبت میکنند در صورت عدم توانایی همراهی بقیه با اخلاق حرفه ای خواهشا اجازه بدید بقیه از این تاپیک لذت ببرند.

شما دلایل ورود به معامله داشتید و به خوبی توضیح دادید که چرا این ستاپ رو معامله کردید.

همیشه پر سود باشید

تریدرهای ایرانی بهترین تریدرهای دنیا هستند…

همین روزاییکه با نت داغون و له و پلتفرمهای مسخره معامله میکنیم ژاپن رکورد سرعت اینترنت دوباره زده

1.02 پتابیت بر ثانیه یعنی کل دیتاهای نتفلیکس در یک ثانیه دانلود میکنه

دوست عزیز شما هم اگه تریدری تحلیلها تون رو هر چند کوتاه و مختصر با دلیل اینجا بزار تا همه دوستان ازش استفاده کنند من هم موافقم نباید توی همچین تاپیکی >نقطه ورود و خروج < داد چون اصل کار حرفه ای این نیست و خیلیها ممکنه نادانسته تقلید کنند و متضرر بشن شما هم تحلیل بزار ما استفاده کنیم و لذتش رو ببریم تا نقطه قوت و ضعف دیدگاههای مختلف سنجیده بشه هم تقویت ذهنی برای شماست و هم دوستان تریدر خودشونو با تحلیل شما ارزیابی میکنند

سپاس

خیلی موافقم ، وقت تلف کردن در یک تاپیک تخصصی بیشتر انرژی منفی میده.

املای نانوشته غلط ندارد.

از بیرون گود دیگران را قضاوت نکنیم.

اتفاقی که جمعه هفته پیش افتاد امروز هم افتاد .

که صد در صد دستکاری مارکت میکر یا همون بازار گردان رو توی چارت نشون میدهد به بهانه اخباری که توی این چند روز اومده

عکس اول یه سیکل اصلاحی که 40 پیپ مانده به پایان روند صعودی شده و با زدن سقف قبلی دوباره روند اصلاحی و تارگت و پایان سیکل اصلاحی

عکس بعدی هم که از دیروز شروع شد بعد از همون اصلاح رخ داد .یعنی برای سیکل یا به قولی تارگت صعودی که پایان سیکل 4595 بود اینجا اختلاف 120 پیپ بود

یعنی قیمت اصلی که قراره ریورس قیمت داشته باشیم توی این هفته هم دقیق انجام نمیشه
بصورت کاملا خلاصه : دستکاری زمانی (اصلاح زمانی بیش از حد) خواهیم داشت

دوستانی که اسکلپ یا ترید کوتاه مدت میکنند شکست سطح 4585 شاید قیمت را تا 4600 ببرد بنده sl ام در 4600 هست .