حاجی حرمت ترید رو از بین بردن ![]()
طبق تحلیلم بهش نرسید و 4583 که سیگنال اولم بود و پاکش کردم نقطهورود خوبی بود! ![]()
خدایش دیدی اینا چکار میونن خنده داره
نه به خوبی شما؛ گاهی یه کارایی میکنیم…
پیشنهاد میکنم وارد سل بشید…
بچه ها با عزیزانی که هم سبک خودشون تحلیل میکنن همفکری هم میکنن…گاها ممکنه چیزی و دقت نکردن دیگری یاداوری کرده یا از اشتباه در اورده
4590 یک تارگت حداقلی است یعنی پایان یک سیکل قیمتی که (باید) زده بشود
اگر این تارگت زده نشود یعنی اصلاح خیلی بیشتر .یعنی سیکل های قیمتی نامتعارف تر .
حدودا در محدوده قیمتی 5200 هم دو سه مورد وجود داشت که زده نشده هنوز
بعضیا یجور حرف میزنن انگار خودشون بازار رو حرکت میدن…. خب اگه اینجوریه به وقتش سیگنال بده… ببینیم چیکاره ای… دعات میکنیم
بچه ها من یک سل گرفتم
شما کارت درسته اتفاقا یه ایل دارن پشت دستت معامله میزنن
سرتون تو کار خودتون باشه و یادتون باشه من اونقدری زندگی کردم که متوجه کنایهها بشم!
اینجا هیچ حاشیهای ایجاد نکنید لطفا؛ چون من پیامهای معنادار رو بیجواب نمیذارم ![]()
افراد زیادی روی قیمت ۴۵۸۳ اتفاقنظر داشتیم و واکنش هم تمیز بود ![]()
امین جان داداش وجدانا بیخیال . منم با ۸۳ وارد شدم دستت درد نکنه
لطفا چت روم نکنید اینجارو. تحلیل و یادگیری همین.
چرا ناراحت میشی تعریف کردیم که ازت
معنای حرفامو ول کن حالا به معنای کارت فکر کن
دونسته یا ندونسته داری با سرمایه مردم بازی میکنی از نداستن یک عده که فقط در قید و بند سود و پول و طمع هستن داری کره میگیری ، شما تریدری پولسازی سود دهی بشین کار خودتو بکن
همین ذهنیت هایی که امثال شما دارن تهش میشه دوره ها الابختکی و نمیدونم کانال سیگنال و چرت و پرت که خدا تومن میگیری میکنید تو پاچه خلق الله با دلار ۲۰۰ تومنی …
دوست عزیز صحبت یا برداشتی از حرف هرکسی داری تو صحبت خصوصی باهاش مطرح کن…اینجا فقط برا اشتراک گذاشتن تحلیلها و دیدگاهها رو طلاست
آپدیت : دوستان قیمت رسید به محدوده پیوتها برا سل : بیشترین احتمال شروع ریزش از 4589 تا 4450 و بالاترین پیوت مقاومتی 4612 هست ، هر جایی هم که این موج صعودی که داره قیمت به بالا ساپورت میکنه تغییر فاز نزولی بده کم ریسک ترین موقعیت سل بلند مدتی میشه
هیچ کس اینجا به کسی سیگنال نمیده همفکری که ضرر نداره هم از هم چیز یاد میگیریم هم حوصلمون سر نمیره
چی میگی برادر؟!
من تو این کامیونیتی تاپیک سیگنال دارم و برید نتایج رو ببینید؛ اینجا هم که هرچی تحلیل گذاشتم صحیح بودم؛ الانم که گفتم رو ۴۵۸۳ وارد شید و ۸۵ پیپ سود داد؛ مشکلتون چیه الان دقیقا؟!
شما هم تحلیلی داری بذار؛ ضمنا هم کسی مجبور نیست رو حساب سیگنال یا تحلیل دیگری ترید کنه برادر!! قطعا اینا نظرات شخصی بندهست!
درنهایت هم این ادبیات لمپنیسم در شأن من نیست و دیگه اگر ریپلای بدید پاسخی نمیدم!
فقط کماکان متوجه نمیشم مشکلتون با بنده چیه!!! ![]()
![]()
شما شاید برای یک عده بتونید با سودتون کار اشتباهتون رو توجیه کنید ولی قطعا برا بنده هیچ تفاوتی از برداشتم نسبت به کار شما ایجاد نمیکنه
مسیر تریدر شدن با کاری که شما میکنید فرسنگ ها منافات داره
شما بجز مارکتینگ و تبلیغات خودتون و جلب اعتماد مردم برای برنامه های بعدیتون کار دیگه ای نمیکنید
۸۵ پیپ سود نکن ۸۵۰۰ پیپ سود بکن در مفهموم کار شما تغییری ایجاد نمیشه
مسیر درست رو اگر میتونید نشون مردم بدید
دلتونم نسوزه برای مردم که بگید بزار پشت دستم پول در بیارن
اینا در خلوتشون همشو میخوان برگردونن به مارکت و حتی بیشتر از اون مقدار هم .