فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

تایم چهار ساعته البته تایم بالا و پایین رو هم نگاه می کنم و برای ورود تأیید تایم ۱۵برام مهمه و شده تا سه یا چهار روز تو پوزیشن موندم البته شده که سه چهار روز هم نتونستم پوزیشنی بگیر ولی اگر تأیید بده اولا راحت میشه ریسک فری کرد دوما به کار های خودم هم میرسم و فکرم درگیر نیست

متناسب با سن خودمه برام خوبه شما جون هستید و می تونید استرس و هیجان رو تحمل کنید اسکلپ می زنید

آقا نزن این حرفو ما که جونتریم :wink: من 43 سالمه اسکلپ میزنم روزی 2 ساعتم بیشتر کار نمیکنم.یا تو دوساعت اوکی میشه یا دیگه ترید نمیکنم.تا فردا

طلای اگه بای بگیریم تا 4600 میره آیا؟؟؟ قیمت فعلی 4579

دهه هفتادی هستم ولی هفتاد میلادی :sweat_smile:

…….

تِرِیدِریی؟

دوستمون خیلی زحمت کشید :rofl:

بزار یه فیبوناتچیکو بندازم بگم

اینا چشونه ؟

مگه گیم بازی میکنن

از هم نظر میپرسن معامله میکنن !!!

پشمام :joy::joy::joy::joy::joy:

این تحلیل صبح و معاملات بنده هست هر دو معامله در صود هستند اگر سویپ سقف سشن روز قبل قطعی شود (یعنی نشکند )هر دو معامله را بسته منتظر تاییدیه فروش میمانم اگر بشکند در معاملات خرید میمانم

فعلا مقاومت اول را رد کرد البته هنوز کندل تاییدی یکساعته نداریم و فقط کندل نیم ساعته تاییدی داریم چون کندل ساعت 16:30 برای روند خیلی مهمه الان هدف مقاومت بعدی یعنی 4590 است. فعلا این مقاومت را باید رد کند

همفکری خیلی مهم شاید نکات ریزی در یک تحلیل از دید تحلیگر مخفی باشد که همفکری ان نکته را یاداور می شود

حاجی حرمت ترید رو از بین بردن :rofl:

طبق تحلیلم بهش نرسید و 4583 که سیگنال اولم بود و پاکش کردم نقطه‌ورود خوبی بود! :smirking_face:

خدایش دیدی اینا چکار میونن خنده داره

نه به خوبی شما؛ گاهی یه کارایی می‌کنیم…

پیشنهاد می‌کنم وارد سل بشید…

بچه ها با عزیزانی که هم سبک خودشون تحلیل میکنن همفکری هم میکنن…گاها ممکنه چیزی و دقت نکردن دیگری یاداوری کرده یا از اشتباه در اورده

4590 یک تارگت حداقلی است یعنی پایان یک سیکل قیمتی که (باید) زده بشود

اگر این تارگت زده نشود یعنی اصلاح خیلی بیشتر .یعنی سیکل های قیمتی نامتعارف تر .

حدودا در محدوده قیمتی 5200 هم دو سه مورد وجود داشت که زده نشده هنوز

بعضیا یجور حرف میزنن انگار خودشون بازار رو حرکت میدن…. خب اگه اینجوریه به وقتش سیگنال بده… ببینیم چیکاره ای… دعات میکنیم

بچه ها من یک سل گرفتم