فقط معاملات و تحلیل xauusd

من خیلی ترید روی نقره رو دوست داشتم؛ منتها pip value خیلی بالاتری نسبت به طلا داشت و با توجه به دستکاری‌ها به قول شما، بی‌خیالش شدم…

3 لایک کرده

نظرتان در مورد اهداف کوتاه مدتم بفرمائید الان قیمت 4568 است فکر کنم تا رسیدن به 4610 هم می توان نوسان گرفت البته من از دید اسکالپ میگویم .

2 لایک کرده

به نظر من مقاومت های مهم 4,576 - 4,591- 4,613 است و احتمالا با ورود خریداران مهم ساعت 17 این مقاومتها بشکند به سمت 4613 نظر دوستان را خیلی دوست دارم بفهمم

2 لایک کرده

به نظرم بازار فرصتهای بهتری میده مقاومتها خطرناکی سر راشه

2 لایک کرده

تتر تا ۱۶۷ میاد پایین دوستان!

اگر کندل یک‌ساعته‌ش بالای ۱۹۰ کلوز نده!

2 لایک کرده

بنده اسکلپ نمی زنم چون تایم پایین نیاز به بررسی داره و برای بنده سخته و حوصله پای چارت نشستن. ندارم

2 لایک کرده

من تحلیلم اینه که کندل سی‌دقیقه‌ای بالای 4583 کلوز نمی‌ده!

چون طلا رو ریزشی می‌بینم…

2 لایک کرده

به نظر بنده هم ریزش داره ولی چون تایم ۴ ساعته تا الان تونسته قیمت تنکن را کراس کنه اگر بالای تنکن کلوزه کنه تا های اون احتمالا می ره بعد بر می گرده اگر نمونه کلوز کنه احتمال داره از همین جا ها بر گرده در حال حاضر ستاد معاملاتی غیر این ندارم

1 لایک کرده

ببخشید ساسان جان مثلا تو چه تایم هایی ورود میزنید و مثلا الان چه پوزیشن هایی باز دارید و تا چه مدت باز میمونن؟؟ ببخشید سوالهام زیاد شد

2 لایک کرده

تایم چهار ساعته البته تایم بالا و پایین رو هم نگاه می کنم و برای ورود تأیید تایم ۱۵برام مهمه و شده تا سه یا چهار روز تو پوزیشن موندم البته شده که سه چهار روز هم نتونستم پوزیشنی بگیر ولی اگر تأیید بده اولا راحت میشه ریسک فری کرد دوما به کار های خودم هم میرسم و فکرم درگیر نیست

متناسب با سن خودمه برام خوبه شما جون هستید و می تونید استرس و هیجان رو تحمل کنید اسکلپ می زنید

3 لایک کرده

آقا نزن این حرفو ما که جونتریم :wink: من 43 سالمه اسکلپ میزنم روزی 2 ساعتم بیشتر کار نمیکنم.یا تو دوساعت اوکی میشه یا دیگه ترید نمیکنم.تا فردا

4 لایک کرده

طلای اگه بای بگیریم تا 4600 میره آیا؟؟؟ قیمت فعلی 4579

2 لایک کرده

دهه هفتادی هستم ولی هفتاد میلادی :sweat_smile:

4 لایک کرده

…….

تِرِیدِریی؟

2 لایک کرده

دوستمون خیلی زحمت کشید :rofl:

3 لایک کرده

بزار یه فیبوناتچیکو بندازم بگم

2 لایک کرده

اینا چشونه ؟

مگه گیم بازی میکنن

از هم نظر میپرسن معامله میکنن !!!

پشمام :joy::joy::joy::joy::joy:

2 لایک کرده

این تحلیل صبح و معاملات بنده هست هر دو معامله در صود هستند اگر سویپ سقف سشن روز قبل قطعی شود (یعنی نشکند )هر دو معامله را بسته منتظر تاییدیه فروش میمانم اگر بشکند در معاملات خرید میمانم

6 لایک کرده

فعلا مقاومت اول را رد کرد البته هنوز کندل تاییدی یکساعته نداریم و فقط کندل نیم ساعته تاییدی داریم چون کندل ساعت 16:30 برای روند خیلی مهمه الان هدف مقاومت بعدی یعنی 4590 است. فعلا این مقاومت را باید رد کند

3 لایک کرده

همفکری خیلی مهم شاید نکات ریزی در یک تحلیل از دید تحلیگر مخفی باشد که همفکری ان نکته را یاداور می شود

4 لایک کرده