من یه چند باری روش ترید کردم قدیما. ولی حالی که ترید طلا میده.یه چیز دیگست ![]()
بله و دلیل دیگه این هست که معمولا پایه روند توی تایم لندن توی توکیو گذاشته میشه خیلی بی سروصدا.
من دیدم بانکها یه نقدینگی مثلا برای صعود توی سشن توکیو درست میکنن مخصوصا آخراش که آلمان میاد تو کار.بعد توی تایم لندن میان اون نقدینگی رو بر میدارن باهاش روندو ادامه میدن.
عرض کردم که سفته بازی و دستکاری توی این فلز بسیار زیاده
شما یه سرچ ساده در گوگل بکنی دستکاری در نقره
چندین بانک بزرگ رو نام میبرن که این کار رو انجام دادن یه چیزی تو مایه های سهام های ایرای شده
3 بانک بزرگ بین المللی یعنی دویچه بانک، اچ اس بی سی و بانک نووا اسکاتیا از سوی مقامات قضایی به مشارکت در دستکاری در قیمت جهانی نقره متهم شده اند. به گزارش پایگاه اینترنتی بیزینس استاندارد، در حالی که پیش از این برخی بانکهای بزرگ بین المللی به دستکاری در قیمت جهانی طلا متهم شده اند سه بانک بزرگ دیگر نیز به اتهام مشابهی در خصوص قیمت نقره متهم هستند.
این مال اون سقف5600 و 4400 است فکر کنم
نقدینگی بانکها رو از چه طریقی دیدید؟
آیا دقیق از منبعی دریافت اطلاعات داشتید؟
خیر روی چارت گپهای نقدینگی کاملا مشهود هستن و بازار در تمام مدت به سمت اینها در حرکت هست و بالا و پایین میره.
نقره بلند مدت باز کنی سودا بینظیری میده
مثلاً امروز صبح ساعت ۷.۳۰ ، این قیمت 530 که بالای vwap بسته شده، حجمش مناسبه و اصلاح قیمت هم انجام شده، این نقطه ورود من شد و الان روی 563 بسته شد و tp خورد.
البته به ورود هم روی 542 داشتم که اون رو روی 560 دستی بستم
به ۴۵۴۶ هم برسه بای میگیرم!
ببینیم تعریف کنیم
این سیگنال ممکنه فعال نشه و نرسیده بهش چارت بریزه؛
چون poi برای من پایینتره ولی به دلیل روان جمعی رو استاپ بقیه نقطهورود دادم!
ببینیم چه خواهد شد! ![]()
امیدوارم برسه چون منم توهمون محدوده دنبال sellهستم…
پوزیشن فعال شد ولی با توجه به اخطار دوستان سه پیپ در پوزیشن استاپ را ورود کردم و ریسک. فری می کنم
دقیقا درست میفرمائید من مدتها تقره ترید میکردم نوسانات و دستکاریهای خیلی عجیب و وحشتناکی دارد
فک کنم کمی زود وارد شدهبودید…
دوستان سعی کنید فقط تحلیل از طلا و نکات مفید ارائه کنید تا تحلیل های خوب برخی از دوستان میان سیل زیاد پست ها گم نشود الان از هر 20 پیام یکی فقط تحلیل است.
۴۶۱۰فکر کنم ورود بده