فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

نقدینگی بانکها رو از چه طریقی دیدید؟

آیا دقیق از منبعی دریافت اطلاعات داشتید؟

خیر روی چارت گپهای نقدینگی کاملا مشهود هستن و بازار در تمام مدت به سمت اینها در حرکت هست و بالا و پایین میره.

نقره بلند مدت باز کنی سودا بینظیری میده

مثلاً امروز صبح ساعت ۷.۳۰ ، این قیمت 530 که بالای vwap بسته شده، حجمش مناسبه و اصلاح قیمت هم انجام شده، این نقطه ورود من شد و الان روی 563 بسته شد و tp خورد.

البته به ورود هم روی 542 داشتم که اون رو روی 560 دستی بستم

به ۴۵۴۶ هم برسه بای می‌گیرم!

ببینیم تعریف کنیم

این سیگنال ممکنه فعال نشه و نرسیده بهش چارت بریزه؛

چون poi برای من پایین‌تره ولی به دلیل روان جمعی رو استاپ بقیه نقطه‌ورود دادم!

ببینیم چه خواهد شد! :sweat_smile:

امیدوارم برسه چون منم توهمون محدوده دنبال sellهستم…

پوزیشن فعال شد ولی با توجه به اخطار دوستان سه پیپ در پوزیشن استاپ را ورود کردم و ریسک. فری می کنم

دقیقا درست میفرمائید من مدتها تقره ترید میکردم نوسانات و دستکاریهای خیلی عجیب و وحشتناکی دارد

فک کنم کمی زود وارد شده‌بودید…

دوستان سعی کنید فقط تحلیل از طلا و نکات مفید ارائه کنید تا تحلیل های خوب برخی از دوستان میان سیل زیاد پست ها گم نشود الان از هر 20 پیام یکی فقط تحلیل است.

۴۶۱۰فکر کنم ورود بده

من خیلی ترید روی نقره رو دوست داشتم؛ منتها pip value خیلی بالاتری نسبت به طلا داشت و با توجه به دستکاری‌ها به قول شما، بی‌خیالش شدم…

نظرتان در مورد اهداف کوتاه مدتم بفرمائید الان قیمت 4568 است فکر کنم تا رسیدن به 4610 هم می توان نوسان گرفت البته من از دید اسکالپ میگویم .

به نظر من مقاومت های مهم 4,576 - 4,591- 4,613 است و احتمالا با ورود خریداران مهم ساعت 17 این مقاومتها بشکند به سمت 4613 نظر دوستان را خیلی دوست دارم بفهمم

به نظرم بازار فرصتهای بهتری میده مقاومتها خطرناکی سر راشه