اخرین سقفی که طلا زد خیلی جالب بود المانی لمس کرد که خیلی بعید میدونستم بهش برسه ، باهات موافقم که روند بلند مدتی صعودی اش فعلا رنج نزولی شده شاید چندماهی همین محدوده بمونه ولی در کل احتمالا روند صعودی مجدد شروع کنه ، فکر کنم یک پایینی تا سه سطح 4477 و 4360 و مهمترینشون 4243 بزنه ولی بالاتر در قیمت 4762 هم یک حمایت خوبی داره احتمالا نوسان صعودی روی اون بده و ادامه اصلاح نزولی
اینکه اسم تاپیک گذاشتید فقط معاملات طلا خیلی مناسبه ، نزدیک 10 سال فقط با داوجونز بودم ، سودش خوب بود حرکاتش هم دیگه حفظ بودم ولی دو سالی که اومدم سراغ طلا الان فهمیدم چقدر از سودهاش جا موندم ! واقعا تریدش پرسوده و از خاک بلند میکنه کلا عاشق طلا شدم
ان شاءالله اینترنت هم باز بشه بتونیم ترید ادامه بدیم دلم برای بروکرم تنگ شده فقط این چارتها و دلارها را میبینم که نمیتونم بگیرمشون واقعا ناراحت کننده اس ![]()
این اردر بلاکها واقعا خیلی چیزهای عجیبی هستند ، هر استراتژیستی یک اسمی براشون در نظر میگیره ولی بنظرم تنها در مفهوم اردرهای فعال نشده نمیشه خلاصه اش کرد ماجرای اینها و موقعیتهاشون پیچیده تر از این حرفهاس شاید بگید مگر غیر از عرضه و تقاضا در چارت چیز دیگه ای هم مگه میشه وجود داشته باشه ؟ اینو دقیق نمیدونم ولی اثرات یک چیز دیگه هم در این موقعیتها مشهوده ، مثلا اگر قیمت به 4759 رسید واکنش ببینید خیلی جالبه ! بنظرم به این بازار نباید فقط به یک دید خشک تکنیکالی نگاه کرد ماجراهای دیگه ای در جریانه که نمیدونیم مثل فیل مولوی ! اگر اشتباه میکنم بگید
اخ اخ اخ…ازبروکر گفتی و داغ دل تازه کردی من با امارکت کارمیکردم دلم تنگ شده برای کار باهاش اصن در یک سطح دیگه بود نسبت به پلتفرمهای ایرانی…ولی ناراحت نباش بقول سون تزو نویسنده کتاب هنرجنگ عقب ایستادن و هیچ کاری نکردن اگه با فکرواندیشه درست همراه باشه بخشی از مسیر پیشرفت…بنظر من الانا سفت بچسب به لایو تست ستاپ معاملاتیت فرصت خوبیه برای اچارکشی کردن ستاپت…وقتی همه چی درست شد خیلی قویتر میری جلو اینجوری حس از دست دادن روزها و سودهارو هم نداری یا کمتر داری…
عرض سلام و احترام خدمت همه عزیزان.
به نظر بنده طلا یکم به خاطر اوضاع جنگ و قیمت جهانی نفت، رفتار معقولی از خودش نشان نمیده ولی بنده بیشتر نظرم روی سل گرفتن از نقاط 4910 و 5030 هستش با تارگت های 4500 و 4300 و بابت پوزیشن بای گرفتن در این شرایط موافق نیستم مگر اینکه اتفاق خاصی بیوفته.
موفق و پیروز باشید.
خیلی عالی ک نظرتو گفتی…حالا دلیلت چیه؟؟؟
ای بنازم که قشگ گفتی !!! دقیقا همین اتفاق برای من افتاد !!! عقب نشستم و به سیستم و اشکالاتش نگاه کردم و تکمیلش کردم !!! آفرین خیلی قشنگ و دقیق وضعیت منو حدس زدی ![]()
درود بر شما
جسارتا اگر میخواستم تحلیل و دلایل تکنیکالیم رو بزارم که خب عکس میفرستادم از روی چارتم.
بنده صرفا به عنوان یک تریدر ساده نظرمو گفتم و در جایگاهی نیستم که بخوام چارت و تحلیل های خودم را بزارم ولی نظرم را به صورت عادی بیان کردم.
البته که چارتم چیز خاصی هم نداره و صرفا بر اساس متد و سبک ترید شخصیم، تحلیل و برنامه خودم برای تریدم را مطرح کردم که ممکنه اصلا اشتباه باشه و ضرر بده
.
داداش اشکالی نداره ، هر چقدر ساده هم باشه تحلیلت بذار ببینیم ، چارت هرچقدر ساده تر بهتر
این چه حرفیه داداش.برای چی در جایگاهی نباشی…اصن ازاین ساده تر که مثلا خط روند کشیدی چون شکسته تحلیلت معامله سل هست(برای مثال گفتم)…من خودمو میگم مثلا ی تحلیل میزارم دلیلشم میگم 100درصد هم تحلیلم اشتباه میشه هم دلیلام درست نیستن عوضش چندتا از دوستان دیگه میان اشتباهمو میگن اینجوری ن خودم اون اشتباهو تکرار میکنم نه تریدرهای دیگه ایی که مثل من تحلیل میکردن…ب مرور سطح هممون بالاتر میره
فدات داداش…میدونی وقتی زمستون میاد براهمه میاد…هممون یجورایی گیرکردیم من اصل سرمایم تو امارکت هستش ولی الان تو هیواگلد معامله میکنم واقعا تا خودمو تطبیق دادم باهاش اذیت شدم هنوزم اذیتمم… ولی مهم اینه که تو این شرایط نزاریم روزا الکی رد بشن
درود دوست من
در قسمت اول و دوم کاملا تناقض داره نظر شما
شما نظرت اینه که انتظار از بازار موجب ضرر میشه
بعد میگید در تایم فریم یک و چهار تشخیص روند بدید و در 5و15ترید کنید
این معنیش اینه که شما هم انتظار از بازار دارید که در جهت تشخیص شما حرکت کنه درسته؟
در کل تشخیص روند بازار با تحلیل هر کسی به اندازه دانش در این بازار سبب انتظار برای اجرا میشه
درست اینه که ما بگیم برای تشخیص و تحلیل خودتون
۱ـ تعصب نداشته باشید چون امکان داره اشتباه تحلیل کرده باشی
۲-حتما مدیرت سرمایه انجام بشه
۳ـحتما برای معامله ای که مطمین به سود هم هست
استاپ بزارید
موفق باشید
سلام خدمت عزیزان و تریدرها و اساتید و با تجربه های بازار های مالی مخصوصا انس جهانی ، ۱۸ سال در بازار های مالی فعالیت دارم و شغل اصلیم تریدری هستش، این تاپیک رو جهت تحلیل ها و ایده های معاملاتی روی چارت انس جهانی بازگشایی کردم .
قطعا با تمام تجربیات احساس پختگی کامل نمیکنم و خطا و اشکالات در این مسیر همچنان وجود خواهد داشت ، ازین جهت ایده ها و تحلیل های بنده سند قطعی نیست و صرفا به عنوان پیشنهاد و آنچه خودم انجام خواهم داد مطرح و ارسال خواهد شد و دوستان با توجه به اطلاعات و دانش شخصی و حرفه ای خودشون باید اقدام کنند .
پاینده باشید
شماndsکار میکنین.؟ یک سوال در مورد سیمتری داشتم؟
در حال حاظر مارکت بسته هستش و معمولا با باز شدنش میتونه ما رو شگفت زده کنه مخصوصا در این شرایط منطقه ، اما آنچه از جمعه برای من به یادگار مانده تحلیل و انتظار بنده برای رسیدن قیمت انس جهانی به قیمت 4780 هستش . مناطق مشخص شده در باکس محدوده حرکتی و بازی قیمت هستش و بالاترین قیمت حد ضرر تلقی میشه اما میتونه با وجود رسیدن به بالاترین قیمت بازم به پایین برگرده . روش من به این صورت هستش که قیمت بعدی که انتظار دارم تاچ بشه رو پیدا میکنم . محدوده بازی و نوسان رو مشخص میکنم با تقسیم لات و رصد مارکت تا تارگت یا خروج پیش میرم.
![]()
منم در لایت فایننس کار میکردم خیلی خوب بود ، آمارکتس شما هم خیلی خوبه پشتیبانی محترم و کار راه اندازی داره ، الانم یک چالش رایگان فول فاند از رابین سود گرفتم همینجوری تفننی دارم وقت میگذرونم تا ببینم کی اینترنت وصل میشه برگردم سر کارم البته بورس هم کار میکنم که اونم عالی بود ولی اونم بستن !!! فقط نهال و صندوقهای طلا و نقره مونده که البته منتظرم حرکتی بزنند ، کلا دست و بالمونو بستن گرفتار این اینترنت شدیم اره سخته که بعد سالها از خونه امن بروکرت بیای بیرون و خودتو بخوای با این پلتفرم های مسخره من دراوردی وفق بدی
بیشتر منظورم پیش بینی های بلند مدت بود . قطعا ما با پیش بینی وارد پوزیشن میشویم ولی انتظار بلند مدت در صورت عدم رعایت مدیریت سرمایه ما رو با مشکل مواجه میکنه .
سلام
جالب بود تحلیلت. منم تجربم زیاده تو ترید طلا اکه نت درست شه به اشتراک میذارم. دوس دارم با چند نفر تحلیل گر طلای خوب یه کانال تلگرامی بله ای چیزی داشته باشم.