فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

چرا سل؟

من قبل اینکه به این قیمت برسه، ستاپ سل رو گرفتم و به نظرم میتونه از همینجا یه 250 پیپی بده. ولی اگر 4566 هم برسه، دوباره ورود میزنم.

میشه یه اسکلپ ریسکی گرفت اینجا

دوستان من اولین باره که توی سشن لندن دارم چارت لایو رو میبینم همیشه همینجوره یا الان به خاطر شرایط منطقه این شکلیه ؟؟

استاپ خورد

دلایل : مهم ترینش این بود که خلاف روند نباید وارد میشدم و دوم اینکه یکم عجولانه وارد شدم باید یه تاییدیه بهتر میگرفتم

سلام وقت بخیر

اگر بشه چی میشه

میرسیم به دره آق قلا فقط احسان میدونه کجاست

سلام خدا قوت.هنوز تو 4 ساعته کف آخرو نزده.بلاتکلیفه بد .نظرم اینه که فعلا اسکلپ کن جای ریسکی هست برای ترید 4 ساعته البته نظر منه

از بالا سل زدم نصف حجم رو خالی کردن الان همون نصف رو اوردر گذاشتم قبلی هم ریسک فری رو ۴۵۷۵

معدن طلای آق دره :joy:

آپدیت : روند کل نزولی ، هم اکنون قیمت تحت فشار موج کوتاه مدت اصلاحی صعودی یکساعته هست ،سه پیوت بلند مدتی 4575 و 4583.97 و 4595 در بهترین موقعیتها برای سل بلند مدتی تا 4450 و 44100 هستند البته میشه هم صبر کرد ببینیم این موج صعودی که داره قیمت ساپورت میکنه بالا ، روی کدام پیوت مقاومتی تغییر فاز نزولی میده دقیقا میشه خود خودش برای یک سل عالی چندساعته

لغو کردم 560 رو

فعال شد اما همینجا میبندم

درست نخورد

من قهرمانم :rofl: :sweat_smile: :joy: :joy:

فکر کنم اول 4537.42 رو ببینه بعد بره بالا

امیدوارم یبار دیگه برگرده :smiling_face_with_tear:

زیادی با اعتماد بنفس بستم

561 یبار دیگه

همین دیگه بعد بچه ها sell میخواستن بگیرن اینو قبول داری اسکلپ کردن لازمه 2 الی 3 سال کار کردن رو حساب real?

بله حتما توی هر کاری مخصوصا ترید نیاز به تجربه داره

درست روند کلی نزولی ولی الان سایکل سعودی تشکیل داده تو کوتاه مدت سعود رو بگیرید بعد اگه نتونست مقاومت پیش رو رو رد کنه تو موقعیت خفن تر دنبال sell بگردید

اصلا الان به خاطر شرایط جنگی خیلی تحلیلا قشنگ در نمیاد که بخواید باهاش درست پیش برید و معامله خوب بزنید

کلا بهتره توی این وضعیت که هر لحظه ممکنه یکی یکیو بزنه.با نصف حجم معمول و با سودای کم ترید کنیم.ریسک بدون فکر همون قماره