فقط معاملات و تحلیل xauusd

نمی دونم دلیلش چیه با اینکه تریدینگ ویو از لحاظ رابط کاربری بهتره تا متاتریدر ولی با متاتریدر خیلی راحت ترم

3 لایک کرده

یکم چون رنگ و لعابش بیشتر و ابزارا دسترسیش راحت تره خودمم همینجوری ام

3 لایک کرده

مثلث و شکست در تایم 5 دقیقه و سعودی شد

3 لایک کرده

تلاش بعدی سل 560.5 تا 485

3 لایک کرده

4582 هم بنظرم ریزش خوبی ایجاد کنه ، در پیوت بالاترش 4600 هم میشه حجم اضافه کرد

2 لایک کرده

3 لایک کرده

منم نظرم رو ۴۶۰۰ هست ولی از ۴۵۸۴ ازش میگیرم سقف نیویورکم هست

3 لایک کرده

فکر کنم تا ته کانال بریزه

5 لایک کرده

جاخوبیه برای sell

3 لایک کرده

چرا سل؟

1 لایک کرده

من قبل اینکه به این قیمت برسه، ستاپ سل رو گرفتم و به نظرم میتونه از همینجا یه 250 پیپی بده. ولی اگر 4566 هم برسه، دوباره ورود میزنم.

1 لایک کرده

میشه یه اسکلپ ریسکی گرفت اینجا

3 لایک کرده

دوستان من اولین باره که توی سشن لندن دارم چارت لایو رو میبینم همیشه همینجوره یا الان به خاطر شرایط منطقه این شکلیه ؟؟

2 لایک کرده

استاپ خورد

دلایل : مهم ترینش این بود که خلاف روند نباید وارد میشدم و دوم اینکه یکم عجولانه وارد شدم باید یه تاییدیه بهتر میگرفتم

3 لایک کرده

سلام وقت بخیر

اگر بشه چی میشه

3 لایک کرده

میرسیم به دره آق قلا فقط احسان میدونه کجاست

4 لایک کرده

سلام خدا قوت.هنوز تو 4 ساعته کف آخرو نزده.بلاتکلیفه بد .نظرم اینه که فعلا اسکلپ کن جای ریسکی هست برای ترید 4 ساعته البته نظر منه

3 لایک کرده

از بالا سل زدم نصف حجم رو خالی کردن الان همون نصف رو اوردر گذاشتم قبلی هم ریسک فری رو ۴۵۷۵

3 لایک کرده

معدن طلای آق دره :joy:

2 لایک کرده

آپدیت : روند کل نزولی ، هم اکنون قیمت تحت فشار موج کوتاه مدت اصلاحی صعودی یکساعته هست ،سه پیوت بلند مدتی 4575 و 4583.97 و 4595 در بهترین موقعیتها برای سل بلند مدتی تا 4450 و 44100 هستند البته میشه هم صبر کرد ببینیم این موج صعودی که داره قیمت ساپورت میکنه بالا ، روی کدام پیوت مقاومتی تغییر فاز نزولی میده دقیقا میشه خود خودش برای یک سل عالی چندساعته

3 لایک کرده