نمی دونم دلیلش چیه با اینکه تریدینگ ویو از لحاظ رابط کاربری بهتره تا متاتریدر ولی با متاتریدر خیلی راحت ترم
یکم چون رنگ و لعابش بیشتر و ابزارا دسترسیش راحت تره خودمم همینجوری ام
مثلث و شکست در تایم 5 دقیقه و سعودی شد
تلاش بعدی سل 560.5 تا 485
4582 هم بنظرم ریزش خوبی ایجاد کنه ، در پیوت بالاترش 4600 هم میشه حجم اضافه کرد
منم نظرم رو ۴۶۰۰ هست ولی از ۴۵۸۴ ازش میگیرم سقف نیویورکم هست
جاخوبیه برای sell
من قبل اینکه به این قیمت برسه، ستاپ سل رو گرفتم و به نظرم میتونه از همینجا یه 250 پیپی بده. ولی اگر 4566 هم برسه، دوباره ورود میزنم.
دوستان من اولین باره که توی سشن لندن دارم چارت لایو رو میبینم همیشه همینجوره یا الان به خاطر شرایط منطقه این شکلیه ؟؟
استاپ خورد
دلایل : مهم ترینش این بود که خلاف روند نباید وارد میشدم و دوم اینکه یکم عجولانه وارد شدم باید یه تاییدیه بهتر میگرفتم
میرسیم به دره آق قلا فقط احسان میدونه کجاست
سلام خدا قوت.هنوز تو 4 ساعته کف آخرو نزده.بلاتکلیفه بد .نظرم اینه که فعلا اسکلپ کن جای ریسکی هست برای ترید 4 ساعته البته نظر منه
از بالا سل زدم نصف حجم رو خالی کردن الان همون نصف رو اوردر گذاشتم قبلی هم ریسک فری رو ۴۵۷۵
معدن طلای آق دره ![]()
آپدیت : روند کل نزولی ، هم اکنون قیمت تحت فشار موج کوتاه مدت اصلاحی صعودی یکساعته هست ،سه پیوت بلند مدتی 4575 و 4583.97 و 4595 در بهترین موقعیتها برای سل بلند مدتی تا 4450 و 44100 هستند البته میشه هم صبر کرد ببینیم این موج صعودی که داره قیمت ساپورت میکنه بالا ، روی کدام پیوت مقاومتی تغییر فاز نزولی میده دقیقا میشه خود خودش برای یک سل عالی چندساعته