آها ممنون دمت گرم
طلا صعودی تا 4890
نشد
شاید بالاتر ها
لگهای بزرگ که خیلی خوبن ، تازه زیاد هم نمیخوای پای چارت باشی ، پوزیشنها را میذاری میری دنبال زندگیت بعد از چند روز میای میبین گرفته و توی سود ادامه میدی یا حجم بالا میبری ، لگهای 17 هزار پیپ تا 25 هزار پیپی سودهای خوبی دارن داداش استرس هم صفر
4556
4486
4000 حذف شده برای درک سریعتر
امیرجان من چارتم درست کار نمیکنه چون شما هم اسکلپ میزنی اگه موقعیتی دیدی لطفا بهم بگو
choch M5 xauusd
دوستانی که از چارت فراز استفاده میکنن برا شمام قطع میشه؟؟
داداش من یه تایمی که خیلی صبرم کمتر بود فست اسکلپ میکردم حتی یک ساعت هم نمی تونستم صبر کنم برای نتیجه معامله اما یکم که گذشت دیدم خیلی داره بهم فشار میاره یکم شل کردم الان توی تایم فریم ۵ دقیقه سعی میکنم یه لگ رو بگیرم همون برای روزم کافی باشه
چارت منم باگ داره …همش با تاخیر میاره یا قطع میشه
چشم
الان که اینترنت قطعه در معامله ای نیستم مگر نه چون موجهای بلند مدتی میگیرم همیشه پوزیشنهام درگیر هستن چون خروجی ندارم مگر بعد از برخوردشون به پیوتهای هفتگی ، در واقع همیشه داخل موج هستم ، اندازه حرکتی هم مشخصه صبر میکنم تا به اون حد برسه مثلا از اون سقف ریزشی نگه میداشتم تا این کف پیوت اول ، از کف پیوت اول میگیرم تا اون سقف پیوت هفتگی اول 4835 اینجوری همیشه پوزیشن درگیره و خروجی نداریم بجز همون سقف و کف پوتهای هفتگی ، اصلا مثل شماها نمیتونم در طول روز چند بار پوزیشن باز کنم خیلی خسته کننده و پر استرس میشه مخصوصا اگر حجم بالا استفاده کنید
تریدینگ ویو بالا میاد
به به مبارک باشه صفا باشه
تردینگ ویو آزاد شد ، به امید آزادی بروکرها ![]()
همش بر میگرده به شخصیت و روانشناسی هر فرد که با دیگری متفاوته
امیدوارم پراپ فرم سگب آزاد بشه
موج صعودی یکساعته خوب داره ساپورت میکنه الان هم که بالاتر نمیره چون درگیر پیوت شده احتمالا یک برگشت میزنه تا 4537 یا 4527 و حرکت صعودی تا 4582 و بعدش ریزشش تا 4450
اسیر شدیم به ابلفض
سلام دوست عزیز خوبی میتونم بدونم سبکت چیه ممنون
ای خوش آن روز که سایت بروکرها باز شوند ،
چهره چارتها در متاتریدر ها آشکار شوند ![]()