فقط معاملات و تحلیل xauusd

لغو کردم 560 رو

فعال شد اما همینجا میبندم

درست نخورد

2 لایک کرده

من قهرمانم :rofl: :sweat_smile: :joy: :joy:

6 لایک کرده

فکر کنم اول 4537.42 رو ببینه بعد بره بالا

3 لایک کرده

امیدوارم یبار دیگه برگرده :smiling_face_with_tear:

زیادی با اعتماد بنفس بستم

561 یبار دیگه

2 لایک کرده

همین دیگه بعد بچه ها sell میخواستن بگیرن اینو قبول داری اسکلپ کردن لازمه 2 الی 3 سال کار کردن رو حساب real?

2 لایک کرده

بله حتما توی هر کاری مخصوصا ترید نیاز به تجربه داره

3 لایک کرده

درست روند کلی نزولی ولی الان سایکل سعودی تشکیل داده تو کوتاه مدت سعود رو بگیرید بعد اگه نتونست مقاومت پیش رو رو رد کنه تو موقعیت خفن تر دنبال sell بگردید

4 لایک کرده

اصلا الان به خاطر شرایط جنگی خیلی تحلیلا قشنگ در نمیاد که بخواید باهاش درست پیش برید و معامله خوب بزنید

3 لایک کرده

کلا بهتره توی این وضعیت که هر لحظه ممکنه یکی یکیو بزنه.با نصف حجم معمول و با سودای کم ترید کنیم.ریسک بدون فکر همون قماره

3 لایک کرده

بهتره که یاد بگیریم روزی مثلا 150 پیپ 100 پیپ بگیریم.بعد با افزایش حجم میشه سودو بیشتر کرد برای سود بیشتر نیاز نیست حتما یه روند کامل رو گرفت مدیریت سرمایه مهمترین بخش این داستانه.

5 لایک کرده

کاملا حرفت درسته برادر . ولی من خودم تو این موج صعودی صبح دوتا اسکلپ گرفتم و دیگه بای نمیگیرم تا زمانی که قیمت نفت بالاست و تنگه بسته‌اس بیشتر سل میگیرم

5 لایک کرده

امروز فکر نکنم از 4585 بتونه بالاتر بره

2 لایک کرده

باید دید واکنشش به مقاومت چیه

3 لایک کرده

این قطع شدن اینترنت یه سری مزایای هم داشت.مثلا خود من یه حساب جدید با 50 دلار باز کردم و دارم یه سری چیزا رو دوباره تست میکنم.مثلا متوجه شدم توی تایم توکیو قبل از باز شدن لندن راحتتر طلا ترید میکنم و خیلی کمتر استاپ میخورم.الان سعی میکنم صبح 8 تا 10 ترید کنم و دیگه ترید نکم.خیلی خوبه پیشنهاد میدم امتحان کنید.

3 لایک کرده

سه تا ناحیه فروش بالاسرمونه اولیش ۴۵۸۴ درود بر شما

2 لایک کرده

اره واقعا مزایایی هم داشته ولی خوب معایبش هم داره خیلی اذیت میکنه ! با چه پلتفرمی کار میکنید ؟

2 لایک کرده

اتفاقا منم هر وقت صبح ترید کردم بهتر نتیجه گرفتم

3 لایک کرده

ممنون آقای نصیری ، انگار از نظر فاندی هم مورد تایید شما هست

3 لایک کرده

Mitigation ob

Shift flow

Entry on ifvg

Tel chanell : forex_edg

Bale chanell: forex_edge

4 لایک کرده

از وقتی متاتریدر قطع شده برکتم از ترید رفته:grin::grin: