به جز تحلیل طلا راجب هیچ چیز دیگه ای صحبت نکنیم. عنوان تاپیک رو رعایت کنیم!!!
CHatGPT عزیز این بحث خداروشکر دیروز تموم شد…بله حق با شماس
سلام و روز به خیر،
4566 به نظرم مقاومت مهمیه و احتمال واکنش به این نقطه و اصلاح تا 4525 زیاده. باید دید چطوری میشه
آپدیت اعداد ورود جهت سل : جلوی این موج صعودی اصلاحی که الان داره قیمت ساپورت میکنه سه تا پیوت مقاومتی قوی هستن حواستون بهشون باشه ، 4576 و 4583 و 4599 احتمال میدم از 4583 روند اصلاحی برگشت بده تا کف 4456
سلام فکر میکنم زیادی ترید رو سخت گرفتیم.انقدرم سخت نیست بخدا. مگه چقدر میخوایم بگیریم که نیاز به انقدر اعداد و ارقام داره؟
میشه بیشتر توضیح بدید ![]()
به نظر من این تحلیلهای خیلی پیچیده برای کسانی هستش که توی تایمهای بلند مدت با حجمهای بالا ترید میکنن.نه برای یه اسکلپ کوچیک که میخواد نمیدونم 20 دلار یا 200 دلار در بیاره.درسته که مهمه بدونیم روند الان چیه و یا مقاومتها کجان ولی در نهایت توی تایم یک دقیقه یا 5 دقیقه میشه توی یه لگ کوچیک سود روزانه رو گرفت و رفت.![]()
آقا احسان پیوت های شما تو کدوم تایم فرم هستن؟
من تجربشو ندارم…باید جالب باشه
من خودم دقیقا همینکارو میکنم ولی احسان و توحید تایم بلند کارمیکنن و حرکتهای بزرگ
سبکها مختلف دیگه
حتی بچه ها چندروزی پوزیشن باز دارن ولی من نمیتونم.ذهنم کششو نداره اصن
556 بسمت 486 محتمل
از 4 ساعته تا هفتگی
اره داداش خیلی خوبه ، هر زمان دوست داشتی تاپیکشو زدی بگو تا بیایم بترکونیم ، اگر هم وقت کردی یک نگاه به صندوق نقره سیمین بنداز شروع پولبکش هست ، فکر کنم سود خوبی داشته باشه ، فکر کنم آقای ابری هم پایه باشه البته هنوز ازش نپرسیدم
آقا مسعود عزیز این عددهای 3 رقمی ماجراشون چیه ؟
به ۴۵۴۴ برسه ریسک بای میکنم!
۴ اول رو نمینویسن چون فعلا توی ۴۰۰۰ هستیم دیگه
من 7 ساله ترید میکنم حدود 3 سالشو درگیر گرفتن لگای بزرگ بودم و فهمیدم اشتباهه به جنگ عصابش نمی ارزه یه لگ کوچیک با حجم مناسب و خوب که مجبور نشی ساعتها پای چات بشینی بیشتر می ارزه. در آخرشم اسکلپرا بیشتر پول در میارن ![]()
میدونی داداش سبکهای معاملاتی وشکل معاملات برمیگرده به روانشناسی و روحیات افراد
من خودمم مثل توام …نمیتونم انقد صبور باشم…تکلیف معاملاتم باید همون روز بسته بشه چ سود چ ضرر
90%مواقع هم روی TP2 میزنم بیرون یا ریسک فری میکنم روی اون نقطه