ممنون دمت گرم ![]()
اطراف ۴۵۸۳ بهنظر بنده هم مناسبه ![]()
خیلی باهاش کار کردم، ریالی و خوب؛ پشتیبانی هم عالیه
کاربراش هم ازش تعریف کردن توی گرجستانه
نه دوست عزیز گیگی از ۲۵۰ تا ۴۰۰ میخرم
قشنگ خورد به پیوت 4551 برگشتش داد احتمالا همون باکس 4523 پرتش کنه بالا تا 4582 دوباره ادامه ریزش ! موج صعودی یکساعته داره ساپورتش میکنه بالا ولی تایم 4 ساعته اکثرا نزولی هستن
مهندس بیا یک تاپیک جدا برای بورس هم بزن ، خیلی خوبه صندوقهای طلا و نقره و زعفران فعلا باز هستن تایم دیلی سودهای خوبی میدن ، عیار تو یکماه ۴۰ درصد سیمین توی چند روز که از کف گرفتمش ۴۵ درصد البته الان داره پولبک میزنه ، نهال توی ۳ ماه ۶۰ درصد ، همین سیستم فارکس بردم اونجا خیلی کار باهاشون راحته ، دو ایکس از کف گرفتم توی ۳ ماه قبل از جنگ ۳۰۰ درصد سود داد ، فعلا که بروکرها قطع هستن برای سرگرمی بد نیست ، دوستان اینجا که فارکس کار میکنند بورس دیگه براشون خوراکه البته باید بلند مدتی و یکطرفه کار کنند
به جز تحلیل طلا راجب هیچ چیز دیگه ای صحبت نکنیم. عنوان تاپیک رو رعایت کنیم!!!
CHatGPT عزیز این بحث خداروشکر دیروز تموم شد…بله حق با شماس
سلام و روز به خیر،
4566 به نظرم مقاومت مهمیه و احتمال واکنش به این نقطه و اصلاح تا 4525 زیاده. باید دید چطوری میشه
آپدیت اعداد ورود جهت سل : جلوی این موج صعودی اصلاحی که الان داره قیمت ساپورت میکنه سه تا پیوت مقاومتی قوی هستن حواستون بهشون باشه ، 4576 و 4583 و 4599 احتمال میدم از 4583 روند اصلاحی برگشت بده تا کف 4456
سلام فکر میکنم زیادی ترید رو سخت گرفتیم.انقدرم سخت نیست بخدا. مگه چقدر میخوایم بگیریم که نیاز به انقدر اعداد و ارقام داره؟
میشه بیشتر توضیح بدید ![]()
به نظر من این تحلیلهای خیلی پیچیده برای کسانی هستش که توی تایمهای بلند مدت با حجمهای بالا ترید میکنن.نه برای یه اسکلپ کوچیک که میخواد نمیدونم 20 دلار یا 200 دلار در بیاره.درسته که مهمه بدونیم روند الان چیه و یا مقاومتها کجان ولی در نهایت توی تایم یک دقیقه یا 5 دقیقه میشه توی یه لگ کوچیک سود روزانه رو گرفت و رفت.![]()
آقا احسان پیوت های شما تو کدوم تایم فرم هستن؟