هردو تیپی خورد خداروشکر
امروز عالی بود دوستان خداوند به همه مون اعصاب فولادی بده از همه تون سپاسگزارم
اصلاح خوبی میده
همگی خسته نباشید. انشاالله فردا هم مثل امروز عالی باشه براتون ![]()
دوستان من ، مطالبی که نظر بنده رو جلب کرد:
1- دچار اور ترید نشیم.
همونطور که یک تریدر دراودان داره ( مجموع حد ضرر روزانه) از نظر حقیر هم باید حد سود روزانه هم داشته باشد. ببینید عزیزان هر کدام از ما بر اساس یک استراتژی یا سبک خاصی ترید میزنیم. گاها نقطه ورود یکی دقیقا نقطه خروج دیگری هست . هر دو درست هست( به شرط اینکه سود کنیم) ولی مبادا با دیدن تحلیل ها یا تریدهای همدیگر شروع به اور ترید یا فورث ترید کنیم.( حتی زیاد پای چارت بودن جالب نیست افراط و تفریط در هیچ امری پسندیده و نکو نیست).
2- قرار هست از تحلیل های هم یاد بگیریم .
جاهایی هست که نظر خیلی ها و شاید همه مشترک باشد در جهت ترید، ولی ستاپ های هر کس بر اساس مدیریت ریسک و پوزیشن مختص اون فرد هست. بجای یادگیری در تله کپی ترید نیافتیم. چرا که شاید شروع به نقض ستاپ های خودمون بکنیم. اینکه به مرور زمان باهم آموزی ، ستاپ هامون رو بهینه خواهیم کرد حرفی نیست. ولی مبادا ستاپ های خودمان را زیر سوال ببریم ( با یک یا دو ترید ضرر ده)
3- قراره ستاپهامون را بهینه کنیم( طرف صحبتم با حرفه ای های تاپیک هست) قرار نیست استراتژی یا سبک تریدمون را کلا تغییر دهیم.
4- در مورد دوستانی که جدیدا در مسیر شروع ترید یا آموزش آن هستند .
خواهش میکنیم تحلیل های اساتید گروه را اسکرین شات بگیرید و اگر سبکی را نزدیک به سبک خود دیدید یا علاقه بیشتری به آن سبک احساس کردید . میتوانید از دوست و استاد محترمی که آن تحلیل یا ترید را گذاشته سوال بفرمایید و روی تحلیل ایشون وقت گذاشته و دنبال نمونه های مشابه آن در بازار باشید. مگر اینکه آن سبک قبلا ارایه شده باشد و مراجع و منابع آن در سایتها موجود باشد.
دوستان من، ذهن سالم در بدن سالم : ورزش - تغذیه مناسب و تفریح سالم ( مغز هم مثل بدن به تغذیه نیاز دارد)
5- برای مثال:
بنده عددی برای حد مجموع سود روزانه ، هفتگی و ماهانه در نظر گرفتم که ماهانه ، فصلی و سالانه در صورت وقوع شرایطی افزایش یا حتی شاید کاهش بدهم. وقتی بازار سود مرا حتی در یک معامله بدهد بنده تحلیل میکنم ولی ترید نمیکنم. اگر سود هفتگی بنده در یک روز اتفاق بیافتد بنده حداقل 3 روز معامله نمیکنم در مورد ضرر هم قطعا مشابه این عمل میکنم.( قرار نیست بازار را درو کنیم گاها این طرز فکر باعث میشود سود گرفته شده را به بازار برگردانیم)
بنده در موقعیتی مناسب و با مشورت اساتید گروه استراتژی و سبک ترید خود را با ارایه استیتمنت معاملات 3 ساله( سوددهی مستمر) به اشتراک خواهم گذاشت . و جزییات ستاپ ها را کاملا بیان خواهم کرد و علاقه مندان به سبک یا نحوه ترید من تمام جزییات آن را در لایو ترید بنده میتوانند سوال کنند. ( این هدف بنده و قرارم با خداوند هست که در صورت رسیدن به اهدافم تمام آنچه که بلدم در اختیار دیگران قرار بدهم ).
خدا خیرت بده برادر بزرگوار جناب آقای ابری عزیز ![]()
دوستان برنامه امروزم ، یک موج صعودی یکساعته ایجاد شده که بنظرم از پیوت 4523 بشه گرفتش تا 4582 و مجدد سلشو از 4582 تا 4454
احسان جان پیدا کردم کجا اشتباه شده👌، یکی از قرینگی ۳۶۰ درجه رو کلا حساب نکرده بودم ، پشت سر هم دو ساعت تحلیل کردن (اولی هفتگی بود) متاسفانه خستگی شدید ذهنی میاره و این کارم به صد در صد تمرکز ذهنی نیاز داره😔
خدا را شکر که خطا پیدا شد ! اره انسان هستیم دیگه اشتباه پیش میاد ![]()
این هیواگلد هم دگه شروع کرده به اذیت کردن…دامنه ی جدیدی هم که گزاشتن باگ داره
هی از تو پلتفرم پرتت میکنه بیرون…فک کنم باید مثل باقی بچه ها رو بیاریم به کانفیگ و….
کندل 5دقیقه 8:45 و 18:10 دقیقا همینکارو کردن …باب عزیزانی که با SELL LIMIT ,BUY LIMIT کارمیکنن و اسکلپی ورود و خروج میزنن
RR1:2.5 این معاملرو بستم ولی اینا مهم نیس
مهم اجرا و رعایت 100%پلن معاملاتی هست.دلایل معامله:البته بچه ها بهتراز من میدونن
1-کندل روزانه سیگنال نزولی میده2-درپریمیوم یکساعته و 5دقیقه بودیم3-F1h بالانس شده بود واماده یک اصلاح بود4-تایید ورود ب باکس زرد و داشت5-توجیه معامله قابل قبول بود
امروز باتوجه به سیگنال کندل روزانه من دنبال ستاپ sell در پریمیومها هستم مخصوصا بعد القای نقدینگی در سقف یکساعته
چه زجری شدن اینها ! از دیروز گرفتارشی ![]()
اره خدایی احسان جان
فرازگلد هم اذیت کرده…مسخرس واقعا
تمرکزت بجای اینکه تو معامله باشه همش باید بچیزای دیگه باشه که یوقت پولت تلف نشه بخاطر باگ پلتفرمها
جز اینها هم دیگه پلتفرمی نیست ، مجبورید باهاشون بسازید ! منکه خودمو راحت کردم کلا بیخیال ترید شدم ، اینجوری به درد نمیخوره فقط اعصابت خرابتر میشه ![]()
چرا متاتریدر نه؟!!
ی هیواگلد هست که باهاش کارمیکنم (متاسفانه و از اجبار) و ی بروکر امارکت(که الان دسرسی بهش نیست)