دوستان برنامه امروزم ، یک موج صعودی یکساعته ایجاد شده که بنظرم از پیوت 4523 بشه گرفتش تا 4582 و مجدد سلشو از 4582 تا 4454
احسان جان پیدا کردم کجا اشتباه شده👌، یکی از قرینگی ۳۶۰ درجه رو کلا حساب نکرده بودم ، پشت سر هم دو ساعت تحلیل کردن (اولی هفتگی بود) متاسفانه خستگی شدید ذهنی میاره و این کارم به صد در صد تمرکز ذهنی نیاز داره😔
خدا را شکر که خطا پیدا شد ! اره انسان هستیم دیگه اشتباه پیش میاد ![]()
این هیواگلد هم دگه شروع کرده به اذیت کردن…دامنه ی جدیدی هم که گزاشتن باگ داره
هی از تو پلتفرم پرتت میکنه بیرون…فک کنم باید مثل باقی بچه ها رو بیاریم به کانفیگ و….
کندل 5دقیقه 8:45 و 18:10 دقیقا همینکارو کردن …باب عزیزانی که با SELL LIMIT ,BUY LIMIT کارمیکنن و اسکلپی ورود و خروج میزنن
RR1:2.5 این معاملرو بستم ولی اینا مهم نیس
مهم اجرا و رعایت 100%پلن معاملاتی هست.دلایل معامله:البته بچه ها بهتراز من میدونن
1-کندل روزانه سیگنال نزولی میده2-درپریمیوم یکساعته و 5دقیقه بودیم3-F1h بالانس شده بود واماده یک اصلاح بود4-تایید ورود ب باکس زرد و داشت5-توجیه معامله قابل قبول بود
امروز باتوجه به سیگنال کندل روزانه من دنبال ستاپ sell در پریمیومها هستم مخصوصا بعد القای نقدینگی در سقف یکساعته
چه زجری شدن اینها ! از دیروز گرفتارشی ![]()
اره خدایی احسان جان
فرازگلد هم اذیت کرده…مسخرس واقعا
تمرکزت بجای اینکه تو معامله باشه همش باید بچیزای دیگه باشه که یوقت پولت تلف نشه بخاطر باگ پلتفرمها
جز اینها هم دیگه پلتفرمی نیست ، مجبورید باهاشون بسازید ! منکه خودمو راحت کردم کلا بیخیال ترید شدم ، اینجوری به درد نمیخوره فقط اعصابت خرابتر میشه ![]()
چرا متاتریدر نه؟!!
ی هیواگلد هست که باهاش کارمیکنم (متاسفانه و از اجبار) و ی بروکر امارکت(که الان دسرسی بهش نیست)
حرفت درسته اعصابت خرابترمیشه
فقط با اینترنت پرو کار میکنند اونم میگن خیلی قطع و وصلی داره
اره قطعی وصلی داره …با اونم وسط معامله باشی یهو میپره خارجت میکنه بازباید برگردی تو پلتفرم معاملاتیت
موج صعودی یکساعته از 4528 داره قیمت بالا میبره تا پیوتهای 4582 و 4598 برای سل تا 4454 و 4400 خیلی خوبن
دوستانی که گرفتن میگن فقط به درد آپدیت چارتهاشون در متاتریدر میخوره
نه اینطور نیست؛
توی بروکر متاگلد ثبتنام کنید اوکیه!
بروکر خوبی هم هست.
به به چه زیباس ![]()
واریز برداشتش چجوریه امین؟؟؟
خودت بااون کارمیکنی؟