صرفنظر از مزخرف بودن این به اصطلاح بروکر، این مشکل شما ربطی به بروکر نداره و مشکل نت هست و الان اکثر سرور بروکرهایی که وصل هستند همین مشکل رو دارند .عملا چارتها اصلا قابل اتکا نیست باید مثلا در جایی مثل فراز تحلیل کنید بعد فقط توی بروکر پوزیشنتون رو باز کنید.کسانی که اسکلپر و بدتر از اون سوپر اسکلپر هستند اصلا در شرایط فعلی با هیچ بروکری به نظرم نباید کار کنند فقط برای دی تریدرها و سویینگ تریدرها امکان ترید هست اون هم با هزارتا بدبختی.
ولی دقت ما زیاده…!
اوضاش خرابه واقعا
معامله به موقع باز و بسته نمیشه و اگر دقت نکنی به راحتی سودت با ضرر بسته میشه
باید با پشتیبانیش حرف بزنیم
اینجوری باشه تعطیل بشه بهتره
دوستان شما به این مشکل بر نخوردید که لگ اکانت ریل ترندو، خیلی از اکانت دمو بیشتره؟؟توی دمو هم خیلی چارت بهتر حرکت میکنه، هم خیلی سریعتر پوزیشن ها باز و بسته میشن. انگار از قصده برای اینکه ضرر بدی تو ریل.
سلام دوستان روزتون بخیر.
لطفاً کسایی که از ترندو استفاده کردن ممنونم میشم از تجربیاتشون بگن.
اصلا ارزش اینو داره که موقع قطعی اینترنت حداقل اونجا ترید کرد؟
سلام . اسپرد خوب ، قطعی وصلی نداشته واسه من ، واریز نداشتم نمیدونم اونو ولی دموش اوکیه . فقط مشکلش اینه چارت رو نمیشه خیلی کشید جلو ![]()
![]()
هشدار و تجربه شخصی از همکاری با بروکر Trendo
طبق قوانین اعلامشدهی خود بروکر، در زمان اخبار رسمی پرریسک لوریج حساب از 1:500 به 1:200 کاهش پیدا میکند که این موضوع شفاف و قابل انتظار است ![]()
اما متأسفانه در عمل مشاهده شده که بروکر بهصورت سرانگشتی و خارج از چارچوب اعلامی، لوریج را حتی پایینتر از این مقدار هم کاهش میدهد.
در زمان اخبار غیررسمی، لوریج تا 1:100 یا حتی کمتر بسته میشود، که نتیجه آن:
کاهش شدید مارجین
رسیدن حساب به Margin Call
یا Stop Out شدن معاملات با ضرر
و این اتفاق عملاً از سمت بروکر رقم میخورد، نه بهدلیل اشتباه معاملاتی تریدر.
نکته مهم اینجاست که من با بیش از ۷ سال سابقه معاملهگری، تا امروز با چنین رفتاری از هیچ بروکری مواجه نشده بودم.
تأکید میکنم این متن صرفاً برای انتقال تجربه شخصی و بررسی عملکرد بروکر نوشته شده و هدف آن آگاهسازی سایر معاملهگران است، نه تخریب یا قضاوت قطعی.
لطفاً قبل از همکاری:
- شرایط تغییر لوریج را دقیق بخوانید
- تجربه کاربران دیگر را بررسی کنید
- و با سرمایهای وارد شوید که توان ریسک آن را دارید
آگاهی، بهترین ابزار مدیریت ریسک است.
برای اینکه دقیقاً درک کنید چطور تغییر ناگهانی لوریج (Leverage) توسط بروکر میتواند باعث کال مارجین (Margin Call) یا استاپ اوت (Stop Out) شود، بیایید با یک مثال عددی و واقعی پیش برویم.
مثال: معامله روی نماد یورو/دلار (EUR/USD)
مشخصات حساب شما:
-
موجودی (Balance): ۱,۰۰۰ دلار
-
حجم معامله: ۰.۵ لات (معادل ۵۰,۰۰۰ واحد از ارز پایه)
-
لوریج اولیه: ۱:۵۰۰
مرحله ۱: محاسبه مارجین با لوریج ۱:۵۰۰ (وضعیت عادی)
فرمول:
Margin=LeverageVolume×Contract Size
محاسبه:
**Margin=0.5×100,000/500=50000/500=100USD
نتیجه: بروکر فقط ۱۰۰ دلار از پول شما را درگیر (قفل) میکند. شما ۹۰۰ دلار مارجین آزاد (Free Margin) دارید که اجازه میدهد نوسانات بازار را تحمل کنید.**
مرحله ۲: تغییر ناگهانی لوریج به ۱:۱۰۰ (زمان خبر یا دستکاری)
حالا فرض کنید بروکر در زمان خبر، لوریج حساب شما را ناگهان از ۱:۵۰۰ به ۱:۱۰۰ کاهش میدهد.
محاسبه مارجین جدید:
Margin=0.5×100,000/100=50000/100=500USD
نتیجه: حالا بروکر بهجای ۱۰۰ دلار، ۵۰۰ دلار از موجودی شما را برای همان معامله قفل میکند!
مرحله ۳: چرا حساب Stop Out میشود؟ (نکته طلایی)
تریدها بر اساس Margin Level (سطح مارجین) بسته میشوند. فرمول آن این است:
Margin Level=(Used MarginEquity)×100
فرض کنیم معامله شما کمی در ضرر است و Equity (دارایی فعلی) شما به ۴۰۰ دلار رسیده است:
- با لوریج ۱:۵۰۰:
400/100*100=400%
(حساب کاملاً امن است و هیچ خطری ندارد
)
- با لوریج ۱:۱۰۰ (بعد از تغییر بروکر):
400/500*100=80%
(اگر سطح Stop Out بروکر ۱۰۰٪ یا ۸۰٪ باشد، معامله شما بلافاصله با ضرر توسط سیستم بسته میشود
)
نتیجهگیری برای تریدرها:
همانطور که در مثال دیدید، قیمت اصلاً حرکت خاصی نکرد، اما فقط با تغییر لوریج از سمت بروکر، سطح مارجین شما از ۴۰۰٪ به ۸۰٪ سقوط کرد. این یعنی بروکر بدون اینکه بازار علیه شما حرکت کند، میتواند حساب شما را به مرز انفجار و بستن اجباری معاملات ببرد.
همیشه قبل از ترید در زمان اخبار، چک کنید که لوریج حساب شما ثابت میماند یا خیر!
دمت گرم که وقت گذاشتی اینا رو روشن و شفاف توضیح دادی واقعا متاسفم براشون که اینقدر جیب ایرانی جماعت رو با کلک میزنن
لوریج بروکر صرافی که نیست
لوریج بروکر برای اینه بتونی حتی با سرماه کم وارد معامله بشی و یا بیشتر از ۲۰ درصد سرمایه حجم بزنی
وقتی بروکر کار میکنی کراس کار میکنی ایزوله کار نمیکنی که بعدشم موقع اخبار یا قبلش لوریج رو بباره پایین نمیتونی حجم بالا بزنی و وقتی حجم بالا داشته باشی برات همون حساب میشه فرقی با بعدش نداره توی بروکر لوریج فقط برای تعیین مقدار حجم ورودی هست نه صرافی که وقتی لوریجت کمه کندل ۱۰ پیپ حرکت کنه تو حجم ورودیتو سود میکنی یا وقتی زیاده کندل ۱ پیپ حرکت کنه اندازه حجم ورودیت سود میگیری …من خودم چندین سال دارم صرافی بروکر کار میکنم ندیدم یبارم حتی لوریج بروکر مثل صرافی عمل کنه الانم ترندو کار میکنم همچین چیزی رو حس نکردم بعدشم اگه ترس ازدست دادن پول دارین با ۱۰ دلار سرمایه کار کنین با۵۰ دلار که حجم ورودیتون ۱ دلار باشه رو جفت ارز نه طلا نفت هروقت اینترنت اوکی شد برین سر بروکر اصلیتون
موقتا ترندو کار میکنم تا وضعیت اوکی بشه اولویت هم سر برداشتش هست که خوب تا کنه بقیه شرایطش اوکیه حالا چقد واریز داشتی چقد برداشت داشتی ازش؟
کسی که انقد غرق میکنه خودشو توی یه بروکری حتما پول زیادی داره توش وگرنه خوب میدونه با این وضعیت ترید حداکثر نهایتا ۲۰ تا ۵۰ تا تهش بخاد ادم کار کنه و پول زیاد نمیزنه توش!!! که یه اتفاق افتاد خیالش نباشه که اونم تو همه بروکر ها هست
بروکر های بدرد بخور نیستن . سرمایت رو بخطر ننداز .
چقد ؟؟؟
به نظرم به fxpro فک کن تحقیق کردم خیلی میگن خوبه..ولی نت ملی نیس.
میخواستم مثلا ۲۰۰دلار بریزم دیدم مشکلی نیس اضافه کنم باز
پولدار شدی فرشته ![]()
![]()
Fxpro رو پیگیر شو.
آی گور با گور بشم با این پولداریم ![]()
پولدارای لعنتی ![]()
مسئله مهم اینه که هیچ جایی این تغییر اهرم دیده نمیشه.
میگن اهرم را در شرایط خاص به اختیار خودشون میتونن تغییر بده ولی این را نمیتونی جایی ببینی.
توی پلتفرم اختصاصیشون اهرم را روی مثلا 2000 تنظیم کردی، وقتی هم که معامله باز میکنی در تب معامله مارجین مصرفی و مارجین آزاد را بر اساس اهرم 2000 نمایش میده ولی وقتی بخای معامله جدید باز بکنی خطای عدم موجودی میده.
یعنی اطلاعاتی که در رابطه با مارجین، مارجین آزاد، سطح مارجین، در تب معامله نرم افزار میبینید کاملا فیک هست.
من چند بار تست کردم و هر بار با خطای عدم موجودی برخورد کردم.
علاوه بر این که این تغییر اهرم بی اطلاع و به اختیار بروکر انجام میشه، توی پلتفرمشون هم این خطای آشکار وجود داره که نه عدد اهرم در تنظیمات حساب تغییری میکنه و نه مشخصات صفحه معاملات واقعیه.
این موضوع باعث میشه شما ببینی مارجین آزاد داری و خیالت راحته و اعتماد میکنی ولی وقتی میخواهی معامله جدید برای پوشش ضرر معامله بازِ خودت انجام بدی با خطای عدم موجودی مواجه میشی و چاره ای جز بستن معاملات با ضرر نداری.
من وینگو دارم و راضیم برداشت هم داشتم سه روزه واریز شده و روی نت ملی هم اوکیه
راجب وینگو زیاد تعریف شنیدم هنوز حساب باز نکردم ببینم چجوره ![]()
هیچ متاتریدری نصب نمیشه رو کامپیوترم خسته شدم بخدا . انقد الان عصبیم میخوام ول کنم تریدو کلا .
فقط ترندو نصب شد بقیه اصلا نمیشن .تحت وب زدم کار کردن باهاش سخته .یدونه پیدا نمیکنم چیزایی که رسم کردم پاک کنم یا تمام صفحه کنم چارتو .خسته ام کردن