ترندو " جهانی ترین برند داخلی "

یکی از مهمترین فاکتورها در بررسی بروکر هایی که باهاشون آشنایی نداریم حضور آنها در نمایشگاه های بین المللی است ، طبق اطلاعات شما در میان بروکرهای فعال با اینترانت داخلی بروکر دیگری جز ترندو دارای چنین برندی جهانی هست یا خیر ؟

در ۴۸ ساعت اخیر تمرکز روی این پلنفرم آنچه به شدت کعاکلات رو تهدید می کرد سرعت دایال اپی در بسته شدن ترید ها بود . شما هم تجربه ای مشابه دارید ؟

1 لایک کرده

ما در ریل چنین تجربه ای نداریم

1 لایک کرده

مهدی عزیز متشکرم ، قبل از شروع در دمو شما تست کرده بودید ؟

۲ سرور امارات فعال داره در حال حاضر و این کندی به میزانیه که شما سفارش رو وارد میکنید و پیامی مبنی بر عدم ست شدن سفارش دریافت میشه .

طبیعتا مجدد کار رو تکرار میکنید و همون پاسخ رو دریافت میکنید .

تا اینکه out of nowhere یهو تمام اردر ها ست میشن و مارجین خودتون رو زیر ۱۰۰ میبینید.

اسپانسر دوره ی اخر نمایشگاه دبی بوده ، چیزی از تیم پشتش نمیدونم ووقعا ایرانی هستند ؟

2 لایک کرده

من اصلا نمیتونم باهاش کار کنم بسیار کند شده همش در حال آپدیته!! حال بهم زنه!

درگاه پرداختشون غیرقانونیه، پروندشونو فرستادم تعزیرات!!!

1 لایک کرده

شدیدا باگ داره من یه معامله باز کردم اونجا باز نشد و چند دقیقه ایی گذشت معامله بعدی رو باز کردم استاپ گذاشتم همه چی خوب بعد از 20دقیقه نگو اون معامله رو هم باز کرده بود و رفته بودم داخل ضرر زیاد

3 لایک کرده

هیجی پس اینم از ترندو با اون همه جایزه نمایشگاه دبی . وطن ای پاره ی تن تو چه داری که ناسا هم اینجا بود الان تعدیل نیرو داشت اخه!

4 لایک کرده

جناب امامی نژاد بروکر ایکس چیف وصله من استفاده میکنم راضیم

فقط برای mt5 نیاز به تنظیمات پروکس داره که خود پشتیبانی فرستاده.

1 لایک کرده

با توجه به اینکه از ۵ جی هم دارم استفاده میکنم تا اینتزنت به شرایط عادی بر نگرده نمبتونم تصمیم نهایی بگیرم متاسفانه . ریسک داره

1 لایک کرده

جسارتا من زمان رو بسیار مناسب میبینم برای هفت تیر کش شدن قورباغه ها تو این شهر خر تو خر . امیدوارم ترید های خوب شما ممتد باشه ولی اگر کش بک داره دستور بدین ثبت نام میکنم لینک رف میدم تا تمام کارمزد به خوذتون برگرده .

1 لایک کرده

نه اصلا مهم نیست, صرفا وظیفه دیدم چون از بروکر ترندو راضی نبودید بروکری که خودم کار میکردم رو معرفی کنم. هیچ قصد خاصی از رفرال کد نداشتم ولی در کل بروکر خوبیه

(اشتباه از من بود, متوجه سوتفاهم شدم و حق هم دارید. رفرال کد رو پاک میکنم که برای بقیه دوستان یه وقت سوتفاهمی پیش نیاد که دنبال منفعت شخصی بوده باشم)

1 لایک کرده

اقا این چه حرفیه . هیچ ایرادی نداره . نکنید لطفا

1 لایک کرده

امیدوارم بدردتون بخوره. اگه مشکلی در مراحل ثبت نام یا باز کردن حساب روی mt5 بود بگید تا کمک کنم :heart:

ابلفضل خان

منم این بروکر رو بوسیله شما شناختم و من متاسفم برا اونایی که حاضرن بروکر خارجی گردنش کلفت شه ولی یه همزبون خودشون چیزی نگیره . تازه این رف ها همه درصد داره تو کش بک .

باور بفرمایید منظوری نداشتم و اگر منو میشناختید میدونستید الان سال هاست خیلی ها با کش بک لایت من دارن کار میکنن

دلخورم کردی داداش یکی طلبت

یه زمان از مبدا کره پروفرما میگرفتم . وقتی 1 صادر کننده می گفت مثلا پشت طوسی تنی 2 دلار امکان نداشت تو یه کره ای دیگه رو بتونب خواب ببینی بگه 1.999999 تو واقعیت که هیچی . تازه محصولات مال خود کره هم نبود .

دلاز 1000 تومن بود

وقتی دلار شده بود 7 تومن من سیمان و کلینکر صادر میکردم . شرکتی که بودم زیر مجموعه هلدینگ فارس و خوزستان بود و شستا . شرکت سرمایه گزاری تامین اجتماعی . کلینکر 1 مرحله قبل سیمانه . یعنی خاک کشور رو بفروشی هواش رو کثیف کنی تا کلینکر صادر شه .

نمیخریدن از ایران مجبور میکردن کلینکر بفروشیم بعد من قیمت میدادم 20 دلار 2 روز بعد طرف فاکتور میاورد برام 18 دلار از شرکت غزیبه نه ها ! زیر مجموعه خود فارس و خوزستان .

من اضلا افتخار نمیکنم ایرانی هستم ولی به اینکه از این ایرانی بازیها در نمیارم واقعا مفتخرم .

1 لایک کرده

جناب امامی نژاد بنده پست های شما رو از وقتی که به این کامیونیتی اومدم دنبال میکردم و باور کنید هیچ برداشت بدی یا ناراحتی پیش نیومد. باعث خوشحالی منه که تونسته باشم کمکی به شما کنم

1 لایک کرده

درضمن سایت و چارت تریدینگ ویو هم در دسترس قرار گرفته و از اونجایی که میدونم دل خوشی از این سایت های ایرانی مثل فراز و بایتیکل ندارید گفتم که اطلاع داشته باشید

2 لایک کرده

خبر خوش تو رو من چجوری جبران کنم . یه تماس باهام بگیر هر وقت خواستی

1 لایک کرده

بنظرم تو شرایط فعلی منطقی ترین گزینه بروکر Eplanet هستش

هم اسپرد های عالیه هم کمیسیونش منطقیه

بقیه بروکرها رو نیستم

سرعت اپدیت چارتش خیلی پایینه ولی

حاجی واقعا از خبرت خوشحال شدم دمت گرم

1 لایک کرده