یکی از مهمترین فاکتورها در بررسی بروکر هایی که باهاشون آشنایی نداریم حضور آنها در نمایشگاه های بین المللی است ، طبق اطلاعات شما در میان بروکرهای فعال با اینترانت داخلی بروکر دیگری جز ترندو دارای چنین برندی جهانی هست یا خیر ؟
در ۴۸ ساعت اخیر تمرکز روی این پلنفرم آنچه به شدت کعاکلات رو تهدید می کرد سرعت دایال اپی در بسته شدن ترید ها بود . شما هم تجربه ای مشابه دارید ؟
شدیدا باگ داره من یه معامله باز کردم اونجا باز نشد و چند دقیقه ایی گذشت معامله بعدی رو باز کردم استاپ گذاشتم همه چی خوب بعد از 20دقیقه نگو اون معامله رو هم باز کرده بود و رفته بودم داخل ضرر زیاد
جسارتا من زمان رو بسیار مناسب میبینم برای هفت تیر کش شدن قورباغه ها تو این شهر خر تو خر . امیدوارم ترید های خوب شما ممتد باشه ولی اگر کش بک داره دستور بدین ثبت نام میکنم لینک رف میدم تا تمام کارمزد به خوذتون برگرده .
نه اصلا مهم نیست, صرفا وظیفه دیدم چون از بروکر ترندو راضی نبودید بروکری که خودم کار میکردم رو معرفی کنم. هیچ قصد خاصی از رفرال کد نداشتم ولی در کل بروکر خوبیه
(اشتباه از من بود, متوجه سوتفاهم شدم و حق هم دارید. رفرال کد رو پاک میکنم که برای بقیه دوستان یه وقت سوتفاهمی پیش نیاد که دنبال منفعت شخصی بوده باشم)
منم این بروکر رو بوسیله شما شناختم و من متاسفم برا اونایی که حاضرن بروکر خارجی گردنش کلفت شه ولی یه همزبون خودشون چیزی نگیره . تازه این رف ها همه درصد داره تو کش بک .
باور بفرمایید منظوری نداشتم و اگر منو میشناختید میدونستید الان سال هاست خیلی ها با کش بک لایت من دارن کار میکنن
دلخورم کردی داداش یکی طلبت
یه زمان از مبدا کره پروفرما میگرفتم . وقتی 1 صادر کننده می گفت مثلا پشت طوسی تنی 2 دلار امکان نداشت تو یه کره ای دیگه رو بتونب خواب ببینی بگه 1.999999 تو واقعیت که هیچی . تازه محصولات مال خود کره هم نبود .
دلاز 1000 تومن بود
وقتی دلار شده بود 7 تومن من سیمان و کلینکر صادر میکردم . شرکتی که بودم زیر مجموعه هلدینگ فارس و خوزستان بود و شستا . شرکت سرمایه گزاری تامین اجتماعی . کلینکر 1 مرحله قبل سیمانه . یعنی خاک کشور رو بفروشی هواش رو کثیف کنی تا کلینکر صادر شه .
نمیخریدن از ایران مجبور میکردن کلینکر بفروشیم بعد من قیمت میدادم 20 دلار 2 روز بعد طرف فاکتور میاورد برام 18 دلار از شرکت غزیبه نه ها ! زیر مجموعه خود فارس و خوزستان .
من اضلا افتخار نمیکنم ایرانی هستم ولی به اینکه از این ایرانی بازیها در نمیارم واقعا مفتخرم .
جناب امامی نژاد بنده پست های شما رو از وقتی که به این کامیونیتی اومدم دنبال میکردم و باور کنید هیچ برداشت بدی یا ناراحتی پیش نیومد. باعث خوشحالی منه که تونسته باشم کمکی به شما کنم
درضمن سایت و چارت تریدینگ ویو هم در دسترس قرار گرفته و از اونجایی که میدونم دل خوشی از این سایت های ایرانی مثل فراز و بایتیکل ندارید گفتم که اطلاع داشته باشید