کدوم بروکرها با نت ملی برای ترید وصل هستن؟

کدوم بروکرها تو این شرایط قطعی اینترنت بین‌الملل، وصل هستند و تونستن با نت ملی شرایط اتصال به متاتریدر یا وب تریدر خودشون رو فراهم کنن؟

کسی می‌تونه ترید کنه الان؟

32 لایک کرده

سلام ارانته وصل نیست. فعلا با نت ملی من فقط بروکرهای آلپاری و وینگو مارکتس رو میتونم پلتفرمش باز کنم.

21 لایک کرده

من شنیدم وینگو وصله
دیروز ثبت نام کردم نوشت زنگ میزنن اما خبری نشد

23 لایک کرده

منم دقیقا چند روزه الان ثبت نام کردم ولی هنوز تماس نگرفتن که ثبت نامم انجام بدن. الان تو این شرایط فقط گرین آپ فکر کنم با ترندو از طریق اپلیکیشن امکان ثبت نام و فعالیت داره. البته وینگو اگه حساب دارین سروراش برای ترید وصل هستن.

21 لایک کرده

من از طریق رادار ایران بروکر متوجه شدم کدوم بروکر سرورهاشون وصلن و رفتم بعضی هاشون چک کردم. دلتا و اوربکس که اصلا وصل نمیشن. آمارکتس هم وصل نمیشه. آلپاری را تونستم وصل بشم اما به سختی.فقط باید سرورهای آسیا را انتخاب کنید

16 لایک کرده

وینگو را ثبت نام کردم ولی بعد از یکهفته هنوز باهام تماس نکردن که ثبت نامم را تکمیل کنن. میگن وینگو هم وصله

14 لایک کرده

یکی از دوستان میگفت که برای بروکر وینگو میخواستن ثبت نام انجام بدن بهشون گفتن باید اول واریز انجام بشه بعد افتتاح حساب انجام میدن حداقل واریزیش هم صد دلاره.
بروکر ترندو هم از اپش میشه استفاده کرد و یه بونوس 100 دلاری هم میده فقط تو بعضی موقع هم تاخیر توی نمایش کندل ایجاد میشه. حداقل واریزش ده دلاره که مناسبه ولی داخل اطلاعیه های خود اپلیکیشن گفتن که فعلا زیرساخت برای برداشت ریالی امکان پذیر نیست.

12 لایک کرده

آلپاری میشه ثبت نام کرد؟

11 لایک کرده

من به پشتیبانیشون داخل بله پیام دادم پرسیدم امکان ثبت نام هست که لینک ثبت نام سایت رو فرستادن ولی سایت باز نمیشه.
کسایی که قبلا حساب داشتن داخلش و متاتریدر متصل بوده میتونن سرورشو تست کنن که میتونن معامله کنن یا نه ولی سایتش برای ثبت نام باز نمیشه

11 لایک کرده

فعلا نه. آلپاری فقط اونایی که حساب دارن میتونن معامله کنن و امکان ثبت نام جدید وجود نداره. سرورهای متاتریدرش هم قطع و وصل میشه و پایدار نیست.

11 لایک کرده

اینطوری باشه که دارن از شرایط موجود سو استفاده میکنن به نظرم

15 لایک کرده

آره اینکه حتما واریز داشته باشی تا بتونی ثبت نام کنی سیاست مارکتینگ جالبی نیست.

12 لایک کرده

داداش اگه الپاری حسابت دموعه میتونی به اشتراک بذاری منم وصل شم برای بکتست میخوام؟

11 لایک کرده

سلام دوستان میشه راهنمایی کنید چطوری با الپاری وصل میشید و ترید میکنید سپاس

5 لایک کرده

نمیشه

اگه قبل ثبت نام کردی و متاتریدرش رو نصب کردی میتونی بری تو بخش سرورا دونه دونه تست کنی

7 لایک کرده

متاسفانه با اکثر اپراتور ها اینکار کردم تنها روزی که کامل داشتم هفته پیش دوشنبه بود سپاس از راهنماییتون

7 لایک کرده

من خودم داخلش حساب داشتم ولی چون متاتریدر رو حذف کرده بودم دیگه نمیتونم تست کنم

انشاالله که درست بشه

5 لایک کرده

بروکر ترندو نسخه اندرویدش الان وصله میتونید از بازار دانلود کنید

واریز برداشت ریل و دمو رو میتونید از داخل پلتفرمش انجام دهید

11 لایک کرده

شما واریز کردی؟ ریالی واریز کردی یا تتری؟

4 لایک کرده

سلام چجوری سایت الپاری براتون بالا میاد؟!

3 لایک کرده