نظر کاربران درباره بروکر Trendo

بله این مشکل را داره

با ترندو کار نکردم اما حدودا یه سالی هست که میشناسمش از لحاظ اینکه تو این شرایط بخواین برا تست یا حداقل میزان ترید کنین که عقب نمونین و بیکار نشین خوبه اما برا مبالغ بیشتر اصلا

با کندل سازی(خیلی شدید نه اما انگولک میکنه) ، اسپرد و استاپ تی پی اذیت میکنه

1 لایک کرده

دوست عزیز.. بروکر دیگه ای در حد مونتا میشناسین که معرفی کنین

مونتا آس بود. (چارت بی نقص. واریز و برداشت میتونم بگم آنی ). بعد امتیاز بین المللی بالا داشت.

ایکس چیف کار کردم بد نبود ولی در حد مونتا نیست.

دوست عزیز متاسفانه بروکرهای بدرد بخور با ما کار نمیکنند. پس با هر کدومشون کار میکنی سودها را زود به زود بیار بیرون نذار تو حساب انباشته بشه.

1 لایک کرده

خلاصه میگم : ۲ هفتس میشناسم این بروکرو تا قبل از قطعی نت اصلا نشنیده بودم بروکری با نت ملی کار کنه ، ۲۰ دلار واریز داشتم هفته پیش ترید کردم و ۱۲۳ دلار برداشت زدم پنجشنبه صبح ، در کمال تعجب ساعت ۱:۳۰ ظهر پایا شده بود سودم به حسابم.

پشتیبانی دیر جواب میده انتظارشو داشته باش

بعضی وقتا چارت ها لود نمیشن یا پوزیشن ها نمایش داده نمیشن ، بابد اپلیکیشن رو باز کنی ببندی

با شرایط فعلی نت که معلوم نیست کی باز شه ، ارزش ترید کردن با ۱۰۰ دلار رو داره. مبالغ بالا رو نمیتونم با اطمینان بگم ولی مبالغ پایین حتما ارزشش رو داره. یه کم واریز کنید تست کنید مطمعن شید

واریز اولیه ممکنه نشینه درجا ، چت انلاین که بگید یکم اطلاعات تراکنش رو نشون بدی منتقل میکنن به بخش مالی بعد میشینه تو حسابتون واریزیتون

اشغال ترین بروکر جهانه اگر شما زیر پنج پیپ حد ضرر داشته باشی اصلا فعال نمیشه بماند که بعضی وقتها که نزدیک خبر بشه سرورها میرینن بدجور اصلا کار نداریم که موقع خبر اصلا کار می‌کنه یا نه .

یکبار هم برای خود من پیش اومد که یه سفارش برای خودش باز کرد .

من تازگی هاتوش ثبت نام کردم هر موقع معامله م سودمیش خودش به بهونه لغزش قیمتی معامله روباضررمیبست ولی همچنان معامله روی نمودار نشون داده میشد تابه تی پی می‌رسید.بعدکه تاریخچه رو میبینم باضرربرام بسته نه حدضرری که من تعیین کردم.این مسئله دوسه بارتکرارشده .بروکرمسخره ایه نمیزاره توسودکنی فقط خوبیش اینه که تادلاراخرمیشه روانس معامله کرد.کندل سازی هم که نگم …فقط واریز داشتم برداشت نه.اسپلیج یالغزش قیمتی به قول خودشون همون حسابم وخالی کرد

1 لایک کرده

دوستان اپلیکیشن ترندو برای ترید وصله واریز برداشت ریالی داره

https://fxtrendo.com/invite?market=cafebazaar&code=2420621

سلام به همه دوستان.

تصمیم گرفتم از امروز با پول واقعی ترید رو شروع کنم روی پلتفرم ترندو و قصد دارم هر روز تجربه‌هام، تحلیل‌هام، سود و ضررها، اشتباهات و چیزهایی که یاد می‌گیرم رو توی این تاپیک ثبت کنم

برای شروع معادل ۲۱۵ تتر،ریال واریز کردم و ۴۳ تتر هم بونوس بهم داد

موفق باشید مدیریت سرمایه رو جدی بگیرید :bouquet:

1 لایک کرده

البته لازمه بگم من تقریبا یک سال روی ارز دیجیتال کار کردم که برام بیشتر ضرر داشت تا سود. اما تقریبا دو ماه قبل از قطعی اینترنت با حساب دمو رو تری‌دی ویو روی طلا کار میکردم رو تایم فریم یک دقیقه که احساس کردم خیلی به روحیات من سازگار تره و بهتر میتونم جواب بگیرم. بعد از قطعی اینترنت ترندو رو پیدا کردم و روی اون هم کار کردم با حساب دمو و از دیروز تصمیم گرفتم پول بریزم و شروع به کار کنم

این سود یه‌روزه‌ست، نه درآمد ثابت!

این اسکرین‌شات رو می‌ذارم فقط برای ثبت روند کارم، نه برای این‌که بگم همه چیز عالیه

قطعاً روزهای منفی هم خواهم داشت و اون‌ها رو هم همین‌جا می‌ذارم تا تصویر واقعی‌تری از ترید داشته باشیم

2 لایک کرده

ارزوی موفقیت و سود مستمر دارم برات . از صمیم قلب. مدیریت سرمایه یادت نره

مدیریت سرمایه رو سفت چسبیدم :grin:

خیلی قطع و وصل میشه اذیت نمیشین؟من رو دمو اعصابم خورد شد

3 لایک کرده

این مشکل و خیلی از بچه ها گزارش دادن زیاد برای من اتفاق نمیوفته ولی اگه اتفاق بیوفته نهایت دو یا سه ثانیه قطع بشه. چاره دیگه ای نیست تو این وضعیت که آلفا گلد ایکس اجازه اسکلپ نمی‌ده هیوا رو هم خودم خوشم نیومد بهترین گزینه میشه همین ترندو

دوستان شماا هم وقتی چارت باز میشه کندل ها باگ دارند و دیر شکل میگیرند و یک گپ غیر منطقی در قیمت حال بازار ایجاد میشه براتون گاهی وقتا؟ راه حلی دارید؟ طبیعیه؟ یا مشکل از نت همراه اول هستش!
؟؟؟؟؟

3 لایک کرده
1 لایک کرده

بله برا منم همین طوره

1 لایک کرده

اینجوری ترید اعصاب خرد کنه🫤

1 لایک کرده