آیا بروکر ترندو از دسترس خارج شده است؟

با سلام و احترام

دوستان من قبل از جنگ هم با بروکر ترندو کار کردم و واقعا از همه لحاظ راضی بودم، سرعت واریز و برداشت- سرعت باز کردن و بستن پوزیشن- اسپرد بی‌نظیر روی طلا - بونوس واریز و…

اما بعد از جنگ حقیقتش راضی نیستم.

یهو وسط معامله ،دچار اختلال نت میشه و از اونجایی که من اسکلپرم همین دیشب باعث شد معامله داخل سود را با ضرر ببندم، همچنین همین اختلال گاهی اوقات باعث میشه فوراً، معامله شما را باز نکند و یهو میبنی بالای یک اسپایک رفتی بای زدی😐

خیلی وقت‌ها شما موجودی کافی دارید و می‌خواهید چند پله اضافه وارد بشید اما بروکر میگه موجودی ندارید.این باگی هست که بعد از جنگ من چند بار دیدم و دوباره باعث شد من یک تریدم روی طلا به خاطر همین باگ با ضرر بسته بشه، چون روی دو نقطه قصد ورود داشتم.

مورد بعد برداشت سخت هست . باید سلفی بفرستی با یک متن دست نوشته و… که می‌توانستند یک کد روی گوشی بفرستند و دردسر کمتری داشته باشه.

خلاصه تصمیم گرفتم امروز به بعد بروم داخل هیواگلد و فرازگلد. هر چند به اونا هم اعتماد کردن سخته ولی چاره‌ای نیست.

موفق و پایدار باشید.:heart:

سلام وقت بخیر بروکر ترندو از دسترس خارج شده؟؟

نصب در بازار و مایکت خطا میده

و پلتفرم نصب شده هم در حال آپدیت

ممنون میشم پیگیری کنید

1 لایک کرده

بله برای منم همینجوریه

آره برای منم متاسفانه از دیشب مینویسه در حال آپدیت …

1 لایک کرده

سلام دوست عزیز. این موضوع توسط کارشناسان در حال بررسی است

2 لایک کرده

کسی میدونه چرا غیر فعال شده بروکر ترندو از دیروز؟ معامله ی باز داشتیم

2 لایک کرده

از امروز صبح دوباره دسترسی برگشته.

ترندوآشعاله. ی هفتس پدرمونو درآورد

ترندو خیلی چرت شده ی مدته

تا قبل از قطع شدن اینترنت کسی اسم ترندو نشنیده بود،از آب گل آلود ماهی گرفتن همینه دیگه!

بروکر های جعلی میان بالا و تریدر های مبتدی هم عجول برای زدن دکمه خرید-فروش!

میگشتی میدیدی خیلی وقته ترندو بوده اون موقع که اومده بود چک میکردم میخاستم کار کنم به ایران خدمات نمیداد اوایل بعدا اومده خدمات دهیشو شروع کرده اون موقع میخاستم ترندو هم کار کنم که نمیشد که حساب متا 4 و 5 هم داشت و بعدا اومده حتما حذفشون کرده پلتفرم خودشو شکل داده درکل بد نیست و خیلی خوبه برای ریسک کم بیشتر از 100 تا توصیه نمیشه

ترندو همیشه در حال اتصاله یه دایره هست یه داستانی داره وسطش در حال لود شدن … تازه جالبه هر چیزی تو هر قسمتش برای یه نوع حساب باز میشه برای یه نوع حساب داره لود میشه ، یعنی ادمین گفته با ادب باشیم ، یعنی این بروکر اینقدر خوبه اینقدر عالیه اینقدر توپه خیلی خیلی ، واقعا همینطور بهتون حال میده از پولتون بر میداره

1 لایک کرده

با قطعی اینترنت اونوقت چطوری سرور های ترندو از داخل ایران سر درآوردن؟ برای فعال کردن حساب تماس از داخل ایران میگرفتن،درسته؟حتما مجوز از وزارت ارتباطات گرفتن!!!

یک معامله بدون دردسر نمیشد باهاش انجام داد با نت ملی،سرور هاش در متا ۴ و ۵ مرتب قطع وصل میشدن.

با نت ملی اسم ترندو افتاد سر زبونا و خیلیا اومدن داخلش ثبت نام کردن و البته ضرر.

سه چهار روزه بیشتر قطع بوده تا وصل؛ بدون اینکه به کاربرها اطلاعی در مورد اختلال در سرورهاش بده که حداقل متضرر نشن.

ترندو چیه؟……………

نوشتم تو متن پیام!

بابا اینا کلاهبردارن.دندن تیز کردن برای مال و اموال تریدر ایرانی.نرید سمت این بروکرهای خشتک نشان

اونایی که سود کردن چیشدن؟

معلومه الکی پوزیشن بگیری ضرر میکنی چه این بروکر چه بروکر های دیگه

بروکر های دیگه هم که ضرر میکنن بقیه چی پس حتما بیخودن بروکرایی که کار میکنن

کدوم بروکرو پیشنهاد می دین؟