ادعای کاربر درباره تخلف درباره بروکر ترندو Trendo

به بروکر ترندو اصلا اعتماد نکنید،بشدت کلاهبرداره

وقتی با دمو تمرین انجام میدید و مشکلی پیش نمیاد ولی همین که حساب رو شارژ میکنید

از پس کله سرتو می‌بره، نمیدونم چرا نمیشه به هر برنامه ای که ی ایرانی از کنارش رد میشه اعتماد کرد ،بطور مثال امروز من حسابم ۱۵۰ دلار داشتم و استاپم ۱۰ دلار بود ،نه تنها بشدت کندل سازی میکنه بعد بطور خیلی عجیبی یهو رفت سمت استاپ با وجود اینکه توی سود بودم و استاپم رو زد و کل ۱۵۰ دلار رو خالی کرد!!!

نه تنها کندل سازی ش تابلو بود بلکه کل حساب رو خالی کرد

با تجربه ای که من دارم اصلا و به هیچ عنوان نباید به هیچ برنامه و پلتفرم داخلی اعتماد کرد!

مدرک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای این چنین مواردی بهتره با مستندات صحبت کنیم

دقیقا درست هست فرمایش جنابعالی.

متاسفانه این بروکر فقط از جیب کاربران درآمدش رو داره نه راه قانونی… اون هم کادر مدیریتی هست که بازم متاسفانه یه هموطن استاد و … هدایتش میکنه…

دقیقا ، خیلی جذاب و شیک میاد از حسابمون پول قرض میگیره نمیده :rofl: اقا اصلا یه طوریه لامذهب که نگو

کاملا درست بشدت کندل سازی میکنید میتونید با یک صرافی دیگه همزمان نگاه کنید من توی یک شش ماه بیشتر از 7000تتر در این صرافی از دست دادم و جالب اینه که برادشت باید ریالی باشه چون تتر رو به قیمت بازار برات میخره و به قیمت دلخواهش می‌فروشی .. قوانینش خیلی مزخرفه هر چه خودشون می‌خوان اون میشه

مدرک 15 کاراکتر

خود دانی عزیزان ،فرق ادم عاقل با آدم باهوش اینه:

ادم عاقل از تجربیات دیگران استفاده میکنه ،ولی آدم باهوش میخواد خودش تجربه کسب کنه ،خوبه در بعضی موارد خودمون تجربه بدست بیاریم این بد نیست، ولی در مواردی که منتج میشه گرفتار شدن در یک کلاهبرداری فرق میکنه ،دلیلی هم ندارم غیراز این باشه میتونستم نگم بذارم شما هم توی دام این کلاهبرداری ها بیوفتید ،اگه میدونستم یه ویدئو ضبط میکردم که باور کنید :grinning_face:

تصمیم با خود شماست،

من اصلا توی هیچ بروکری نیستم و کاربر کریپتو هستم! اما وقتی در مورد کلاهبرداری یا اعتبار یک بروکر، صرافی، یا هر پلتفرمی صحبت می کنیم مستندات ارائه بدیم.

حالا من اینو قبول ندارم کندل سازی میکنه از خودشون یه چیزایی میگن اینا

البته خب چارت هر بروکری فرق میکنه

خود بنده ۵۴ دلار یا ۵۰ شارژ کردم ترندو

استاپ میزاشتم رد میشد ازش نمی بست طلا ۱ دلار استاپ بود

۵ دلار بالاتر از استاپ من رفته نبسته

بدون تایم خبر عادی عادی

۴ بار اتفاق افتاده

خلاصه درپید بود موقع برداشت ۳ روز طول کشید برداشت ریالی انجام بشه فاجعه ها هی لغو میشد

بخش پشتیبانی نمیشد عکس بفرستی مشکل توضیح بدی ارسال میزدی ولی چیزی ارسال نمیشد غیب بود

هی لغو میکردن تو مخی بودن خلاصه

از چه صرافی استفاده می‌کنید

فعلا ال بانک. توی ایران بروکر راجبش حتما بخون بعد تصمیم بگیر

دویت عزیز معمولا برای جلب و اعتماد سازی نیازه که حتما با مستندات توضیح داده بشه نه وقتی یک پلتفرم یا بروکر و یا صرافی دارایی مردم رو با هر ترفندی بالا بکشه ،دوس داری دارایی بره ،بسم‌الله یه حساب توی ترندو نسخه ایرانی ریجستر سو واریز کن به حرفم میرسی خودانی اختیار دارایی‌ت رو داری