وقتی با دمو تمرین انجام میدید و مشکلی پیش نمیاد ولی همین که حساب رو شارژ میکنید
از پس کله سرتو میبره، نمیدونم چرا نمیشه به هر برنامه ای که ی ایرانی از کنارش رد میشه اعتماد کرد ،بطور مثال امروز من حسابم ۱۵۰ دلار داشتم و استاپم ۱۰ دلار بود ،نه تنها بشدت کندل سازی میکنه بعد بطور خیلی عجیبی یهو رفت سمت استاپ با وجود اینکه توی سود بودم و استاپم رو زد و کل ۱۵۰ دلار رو خالی کرد!!!
نه تنها کندل سازی ش تابلو بود بلکه کل حساب رو خالی کرد
با تجربه ای که من دارم اصلا و به هیچ عنوان نباید به هیچ برنامه و پلتفرم داخلی اعتماد کرد!
کاملا درست بشدت کندل سازی میکنید میتونید با یک صرافی دیگه همزمان نگاه کنید من توی یک شش ماه بیشتر از 7000تتر در این صرافی از دست دادم و جالب اینه که برادشت باید ریالی باشه چون تتر رو به قیمت بازار برات میخره و به قیمت دلخواهش میفروشی .. قوانینش خیلی مزخرفه هر چه خودشون میخوان اون میشه
ادم عاقل از تجربیات دیگران استفاده میکنه ،ولی آدم باهوش میخواد خودش تجربه کسب کنه ،خوبه در بعضی موارد خودمون تجربه بدست بیاریم این بد نیست، ولی در مواردی که منتج میشه گرفتار شدن در یک کلاهبرداری فرق میکنه ،دلیلی هم ندارم غیراز این باشه میتونستم نگم بذارم شما هم توی دام این کلاهبرداری ها بیوفتید ،اگه میدونستم یه ویدئو ضبط میکردم که باور کنید
من اصلا توی هیچ بروکری نیستم و کاربر کریپتو هستم! اما وقتی در مورد کلاهبرداری یا اعتبار یک بروکر، صرافی، یا هر پلتفرمی صحبت می کنیم مستندات ارائه بدیم.
دویت عزیز معمولا برای جلب و اعتماد سازی نیازه که حتما با مستندات توضیح داده بشه نه وقتی یک پلتفرم یا بروکر و یا صرافی دارایی مردم رو با هر ترفندی بالا بکشه ،دوس داری دارایی بره ،بسمالله یه حساب توی ترندو نسخه ایرانی ریجستر سو واریز کن به حرفم میرسی خودانی اختیار داراییت رو داری