به بروکر ترندو اصلا اعتماد نکنید،من تجربه بدی داشتم
وقتی با دمو تمرین انجام میدید و مشکلی پیش نمیاد ولی همین که حساب رو شارژ میکنید
از پس کله سرتو میبره، نمیدونم چرا نمیشه به هر برنامه ای که ی ایرانی از کنارش رد میشه اعتماد کرد ،بطور مثال امروز من حسابم ۱۵۰ دلار داشتم و استاپم ۱۰ دلار بود ،نه تنها بشدت کندل سازی میکنه بعد بطور خیلی عجیبی یهو رفت سمت استاپ با وجود اینکه توی سود بودم و استاپم رو زد و کل ۱۵۰ دلار رو خالی کرد!!!
نه تنها کندل سازی ش تابلو بود بلکه کل حساب رو خالی کرد
با تجربه ای که من دارم اصلا و به هیچ عنوان نباید به هیچ برنامه و پلتفرم داخلی اعتماد کرد!
کاملا درست بشدت کندل سازی میکنید میتونید با یک صرافی دیگه همزمان نگاه کنید من توی یک شش ماه بیشتر از 7000تتر در این صرافی از دست دادم و جالب اینه که برادشت باید ریالی باشه چون تتر رو به قیمت بازار برات میخره و به قیمت دلخواهش میفروشی .. قوانینش خیلی مزخرفه هر چه خودشون میخوان اون میشه
ادم عاقل از تجربیات دیگران استفاده میکنه ،ولی آدم باهوش میخواد خودش تجربه کسب کنه ،خوبه در بعضی موارد خودمون تجربه بدست بیاریم این بد نیست، ولی در مواردی که منتج میشه گرفتار شدن در یک کلاهبرداری فرق میکنه ،دلیلی هم ندارم غیراز این باشه میتونستم نگم بذارم شما هم توی دام این کلاهبرداری ها بیوفتید ،اگه میدونستم یه ویدئو ضبط میکردم که باور کنید
من اصلا توی هیچ بروکری نیستم و کاربر کریپتو هستم! اما وقتی در مورد کلاهبرداری یا اعتبار یک بروکر، صرافی، یا هر پلتفرمی صحبت می کنیم مستندات ارائه بدیم.
دویت عزیز معمولا برای جلب و اعتماد سازی نیازه که حتما با مستندات توضیح داده بشه نه وقتی یک پلتفرم یا بروکر و یا صرافی دارایی مردم رو با هر ترفندی بالا بکشه ،دوس داری دارایی بره ،بسمالله یه حساب توی ترندو نسخه ایرانی ریجستر سو واریز کن به حرفم میرسی خودانی اختیار داراییت رو داری
بروکر ای بوک و بی بوک داریم جهت یادآوری، اکثر این بروکرها بی بوک هستن ،یعنی سودشون از ضرر کردن معاملهگران بدست میاد ،و همینطور که عرض کردن کندل سازی میشه یعنی بازارش مصنوعیه ولی بروکرهای ای بوک هیچوقت کاری نمیکنن که معامله گران باعث ضرر یا حتی کال مارجین بشن ،سود این بروکر ها از طریق کارمزد معاملات، اسپرد و کمیسیون بدست میاد و معامله گر هرچی بیشتر معامله کنه به نفعشونه و درضمن وقتی ترید میکنی مستقیم به بازار جهانی وصل هستی و خیالت راحته
سلام وقت شما بخیر
دوست عزیز، در ترندو سلامت کندلها و دادههای قیمتی قابل بررسی است و هیچگونه کندلسازی یا دستکاری قیمت انجام نمیشود. برای بررسی دقیقتر، میتوانید قیمت و کندلها را با مرجع قیمتی همجهت و معتبر مانند IC Markets مقایسه کنید.
اگر درباره این معامله مورد مشخصی دارید، لطفاً شماره حساب، نماد، زمان دقیق معامله و اسکرینشات یا ویدئوی قبل و بعد از فعال شدن استاپ را برای پشتیبانی ترندو یا داوری ایران بروکر ارسال کنید تا بررسی فنی و شفاف انجام شود.
سلام وقت شما بخیر
دوست عزیز، اسلیپیج زمانی رخ میدهد که قیمت با سرعت بالا حرکت کند و سفارش در اولین قیمت قابل اجرا بسته شود. این موضوع فقط مختص زمان خبر نیست و گاهی در شرایط عادی بازار نیز به دلیل نوسان، نقدینگی یا اسپرد ممکن است رخ دهد. همچنین اسلیپیج فقط برای حد ضرر نیست و در حد سود هم میتواند اتفاق بیفتد.
در مورد برداشت ریالی نیز بازهای که اشاره کردید، همزمان با اختلال در زیرساختهای بانکی بوده و به همین دلیل برخی برداشتها با تأخیر یا بررسی مجدد مواجه شدند.
درباره ارسال عکس به پشتیبانی هم در صورت بروز مشکل، میتوانید با تغییر سرور یا استفاده از لینک ارسالشده توسط پشتیبانی، مستندات خود را ارسال کنید تا مورد دقیقتر بررسی شود.
جناب من یا هرکسی دیگه از این دوستان معامله گر براساس یه اعتماد نسبی وارد یک پوزیشن در این بروکر ترندو (نسخه ایرانی)شدیم یا میشیم ولی بجای اینکه ترندو (نسخه ایرانی) برای جلب اعتماد، حداقل نکات استاندارد رو باید رعایت میکردین نه اینکه به محض شارژ حساب ریل تمام تلاش این بروکر این باشه که حساب معامله گر ها رو خالی کنه، چون فکرشو نمیکردم برای من در ترندو (نسخه ابرانی) پیش بیاد متاسفانه ویدویی ظبط نکردم هرچند اسکرین و مشخصات رو در بخش پشتیبانی ارسال کردم ولی متاسفانه اصلا جواب ندادن،قیمت با وجود اینکه سر جای خودش بود بطور معجزه آسایی درست مثل یک فیلم تخیلی حسابمو خالی کرد !!!
اکانت من ۱۵۰ دلار بود باوجود اینکه استاپ گذاشته بودم نمیدونم چطور با وجود اینکه قیمت سرجای خودش بود چطور کال شدم حتی استاپ هم فعال نشد!!! با وجود اینکه استاپم ۱۰ دلار بود!!!
حتی اگه استاپ فعال میشد بازم میمیپذیرفتم ولی چطور ممکنه که حساب خالی بشه البته ۲ دلار و خورده ای لطف کردن از حسابم موند ،جالب تر اینه که بعداز حدود یک ساعت بعد مجددا به بروکر مراجعه کردم دیدم حتی اون ۲ دلار خورده ای با وجود اینکه یک ساعت از بسته شدن معامله گذشته ،اونم برداشت شده بود!!!..
منم خروج از اکانت رو زدم و کلا این بروکر ترندو(نسخه ایرانی ) رو پاک کردم حتی دلیلت اکانت هم کردم
لطفا اگه مشکلی داره اسکرین شات بذارید ،قبل از شما هم چند نفر اومدن رو هوا حرف زدن و دیگه بحث و ادامه ندادن ما مدرکی ندارید وگرنه میذاشتید،در مورد بروکر آلپاری هم یکی اومد گفت پولمو بلوکه کردن نمیدن آخرش یه چت نشون داد بدون هیستوری معاملات