ادعای کاربر درباره تخلف درباره بروکر ترندو Trendo

ترندو عالی و خوبه ولی یه وقتای انگار از دست شون در میده برا من کندل بالا تر از تریدینگ ویو در بروکر های oandaو… بود ولی خوبه

تاریخچه ثبت میشه ،ولی دیگه اینقدر خورد توی ذوقم که کلا خروج زدم و دلیلت اکانت کردم چون وقتی به پشتیبانی پیام دادم اصلا جواب ندادن حتی یک روز صبر کردم که جواب بدن ولی هیچ..!

دوست عزیز هیچکی برای اینکه به بقیه هشدار بده از روی هوا به کسی تهمت نمیزنه ،جالبه بخدا ،معمولا وقتی کسی بخواد در مورد پلتفرم یا صرافی،بروکر تعریف کنه اتفاقا باید با مستندات توضیح بده در غیر اینصورت احتمالا ذی نفعه، ولی هیچکسی بی دلیل به هیچ کسی یا هیچ چیزی الکی یا بقول شما از رو هوا نقد نمیکنه ،اگه به سایت‌های معتبر یه سری بزنید و مثلا از همین الپاری ی استعلام بگیرید بهت توضیح میده کدوم بروکر مجوز یا رگوله نداره من نوعی یه وظیفه داشتم در مورد بروکر مذکور هشدار دادم ،حالا شما یا میپذیری یا نمیپذیری ،اختیار دارایی خودتون رو دارید

فدات شم با اسپلیچ اشنایی داری؟ :joy:

والا من مشکلی ندیدم اسپلیچشون تو سود هم هست(کم تره تو سود یکم زرنگی میکنن :joy:)
اگه پولتونو خورده مدرک بزارید سرمایمونو بکشیم بیرون.اگه نه هم که بشینید یه گوشه.

همون قدر تو آشنایی داری کافی

آره درست میگی
من زیادی رسمی و تحلیلی جواب دادم

برای همچین متنی یه جواب ساده تر و خودمونی تر بهتره

اگه مستنداتش رو داری بزار بقیه هم ببینن
اینطوری هم بقیه باخبر میشن هم خود بروکر فرصت داره توضیح بده

صرفا با حرف نمیشه قضاوت کرد ولی اگه چیزی که میگی با فیلم و تاریخچه معاملات مشخص بشه واقعا موضوع جدیه

خب سند و عکس بزار،خودت داری حرف خودتو نقض میکنی،من اصلا دفاع نمیکنم از بروکر ولی لطفا با عکس و هیستوری معاملاتتون حرف بزنید