این چند وقت که بیکار بودم شروع کردم به تست کردن استراتژی و سبک های مختلف و متوجه این شدم که ستاپ هایی مکانیکی ان با روانشناسی خودم خیلی جور در میاد و تعداد اوور ترید و ترید های بدون دلیلم خیلی خیلی کم میشه
سر همین رفتم دنبال ستاپ های مکانیکی که داخل یه بازه زمانی مشخص ستاپ تشکیل میشه حتا لازم نیست مارکت استراکچر یا چیزای دیگه اییو نگاه کنی و نه با فرکتال کار داره فقط یکم دانش پرایس اکشنی میخواد
و اینکه قرار نیست اموزشش بدم چون یه سری دوستان هستن که میخوان از اب گل الود ماهی بگیرنو گوزو به شقیقه ربط بدن
قبلا یه تاپیک راجبش گذاشتم ولی خب بکتستم کامل نبود بازه زمانی 6 ماهه بود و وین ریتم 50 شد دوباره اومدم همون رو داخل بازه زمانی 2 ساله تست کردم و وین ریت دقیق شد 50 دوباره بیشترین استاپ پشت سر همی که خوردم هم 4 یا 5 بوده
بنظرتون برای پراپ فرم همچین ستاپی مناسبه یا خیر ؟
یه چیزی هم اضافه کنم
ستاپ داخل داوجونزه و تایم ترید هم ۲ ساعت بعد شروع شدن نیویورکه تا پایان سشن
ستاپ های مکانیکی وین ریت و ریوارد های خوبی نسبت به بقیه ستاپ ها دارن استراتژی قبلی منم مکانیکی بود با وین ریت ۷۰ و ریوارد ۱۰ روی طلا نکته خوبی که دارن نسبت به هفته قبل تحلیل ارائه میدن و اکثرا دقت بالایی به خاطر مولتی تایم فریم بودن دارن ولی سر اتفاقی که برای طلا از سال گذشته افتاد متاسفانه دیگه این ستاپ جوابگو نبود چون کلا چارت صعودی بود ولی روی بقیه جفت ارز ها جواب میداد به نظر من وین ریت این ستاپ ممکنه یکم اذیتت کنه بسته به ریواردت سعی کن معاملات اولتو خیلی با دقت بیشتری وارد بشی
نه واقعا همین بود کلی هم هزینه بابتش داده بودم اگه بتونم اموزش رایگانشو میسازم برا همه میذارم واقعا ستاپ خوبی بود تا پارسال که طلا کلا فاز صعودی گرفت از اونجایی هم که فقط رو طلا ترید میکردم اونموقع مجبور شدم ستاپمو عوض کنم
البته یکم نسبت به روحیات خودم شخصی سازیش کرده بودم دوستانی هم بودن که ریواردشون خیلی بیشتر از من بوده تو کامیونیتی دوره ریوارد های بالای ۴۰ تا ۷۰ هم بین بچه ها دیده بودم
اما چیزی که توی متنتون نگفته بودین میزان ریسک به ریوارده. مشکل پاس کردن پراپ زمانیه که زیادی طول بکشن تا پاس بشن:
حالا یا تریدر روانشناسیش بهم میخوره و درادون میخوره چه با اوورترید چه با اوورسایز
بعضی پراپ ها هم که اصلا میگن باید ۳۰ روزه پاس کنی وگرنه فیل!
اونو حساب کن + حدودا خطا ۰.۲٪ برای اسلیپیج و اسپرد
نکته آخر: حتی استراتژی که یک سال دمو خورده و تایید سوددهی داده دلیل بر سوده بودن توی بازار اصلی نیست! همه واقعیت های ما موقعی که پول میاد وسط عوض میشه! با مدیریت مالی ریسک کنید
عجیبییییبه و تو اگر در روز یک پوزیشن داشته باشی که با توجه به توضیحات مولتی تایم قریم هم کار میکنه در عرض یک ماه به سود فصایی میرسی پس الان یک ستاپ سووده تر داری که اونو دیگه نداری حداقل یک لاگ یا استیمنت ارائه بده
مولتی تایم فریم برای تحلیل یعنی تو هر تایم فریم موضوع خاصی رو دنبال میکنیم ولی ورود ها رو ۵ دقیقس روزانه هم معامله نمیده هفته ای یه معامله با ستاپ (A+) یه معامله با ستاپ (A) و حدودا یکی دو معامله با ستاپ (B)، نقطه ورود های مختلفی داره تقریبا ۱۱ مدل ورود به معامله داره که با توجه به روحیات خودت یکیشو انتخاب میکنی
این ستاپ با گذشته مارکت تحلیل میده و چون طلا کلا وارد فاز صعودی شد دیگه کار نکرد
استیتمنت و لاگ هم برای کسیه که دوره میفروشه نه من اگه حوصلم بکشه میخوام رایگان اموزشش بدم همون هم استیتمنت نشون میدم هم لایو معامله میکنم عشق کنید قبلا یبار برای یکی استیتمنت فرستادم رزومه کرد رفت دوره فروخت و از اون موقع دیگه برای هیشکی چیزی نمیفرستم فقط لایو نشون میدم
ما گوش به فرمان هستیم استیمنت و لاگ برای دوره فروشی نیس چون وقتی با دلیل ورود بگی دیگه برای دوره فروشی کارای نداره در کل بنظرم یک تاپیک درست کن و یکم توضیح بده در موردش
یه سوال دارم لطفا منطقی جواب بدید . فرض بر این که میشد ماهی چهل درصد از بازار بگیریم ( ما ) . قطعا در آسیا هزاران برج خلیفه داشتیم که برای تریدر ها بودند و یکیش قطعا برای من بود . با سرمایه های چس مثقالی شدنیه اما به چه درد میخوره . به عنوان همکار شما . دنبال این درصد ها نباشید آخرش کچل میشید .
متاسفانه خیلیا با سرمایه های خیلی کوچیکی این بازار رو استارت میزنن و هرچی هم سود میکنن درجا برداشت میزنن
خیلیا یکی دو بار که مارکت یقشون میکنه سریع دنبال استراتژی جدید و جایگزین کردنش میگردن
و اصلی ترین مشکل اینه که خیلی از دوستان نحوه مدیریت پول رو به خوبی یاد نگرفتن یعنی به جای سرمایه گذاری و کارهای تولیدی سریع سودشونو خرج مسافرت و ماشین و بقیه چیزا میکنن