استراتژی مکانیکی داوجونز( ساده - مفهومی - همراه ستاپ مدیریت ریسک و ترید)

این استراتژی مناسب همه نیست

به شدت نوسان بالایی داره داوجونز در اپن بورس نیویورک

باید حتما فیلتر های شخصی روش اعمال بشه

2 لایک کرده

آیا میتونید برای فیلتر هایی که مد نظرتون هست پیشنهادات دقیقی بدید ؟

درود بر شما عزیز خیلی خوشحالم ک دوست داشتی و ازت ممنونم ک وفت گذاشتی و خوندی و خودت هم چک کردی :folded_hands:

2 لایک کرده

:folded_hands: خواهش میکنم ممنون از شما ک وفت گذاشتید و خوندید ،خوشحال میشم زیر همون تاپیک هم نظرتون رو بنویسید ک به بقیه دوستان کمک بکنه

1 لایک کرده

دمت گرم رفیق. ممنون . من هم چک کردم و برام مفید بود میشه شخصی سازی کرد و استفادش کرد .سپاس

1 لایک کرده

منم تقریبا همینه سبکم و جواب میده فقط یکم فیلتر باید‌داشته باشی واسه اینکه کمتر گیر فیک بریک اوت بیوفتی

صبر تا کلوز کندل ۵ دقیقه بعد باز شدن سشن نیویورک

کندل شکست از همه کندل های سطح رنج بزرگتر باشه و همه شدو های سطح رنج پوشش بده

1 لایک کرده

فیلترکه زیااااده

اما باید توجه کنید استفاده زیاد از فیلتر میتونه دست شما رودراجرا محدود کنه

من چند مورد عرض میکنم شما روی گذشته مارکت بررسی کنید ببنید کدومش براتون مناسب تره

ثبیت کندل بالای سطح یا زیر سطح (فیلتر ثانیه)

نفوذ کندل قبل از اپن بورس به سطوح مهم

انتهای لگ دو

تکمیل الگوی وی

نواحی ریورس قیمت

کلوز جمعه

و خیلییی فیلترهای دیگه ای هست که با بکتست زیاد میتونید پیداشون کنید

2 لایک کرده

به به دوستای داوجونزی اینجا جمعشون جمعه ! منم سالها با این داوجونز جیب بر کلنجار میرفتم ، اخرش فهمیدم طرف خیلی وسط بازه برخلاف نزدک کار درست !!! برای همین تنها استراتژی که دیدم باهاش جواب میده بلند مدتی هست و کناره های پیوتهای روزانه و هفتگی باید اردر بذاری مگر نه بخوای باهاش اون وسطهای روند کار کنی حسابی فریبکاره بدجوری جیبتو میزنه :joy:

:joy::joy::joy::joy: مارکت میکرا کلا خوابیدن تو داوجونز که استاپ بزنن و بعدش بادبان هارو بکشن:rofl::rofl:

5 لایک کرده

عالی میشه که ستاپ خودتم زیر همین پست بگی برای بچه ها یا فیلتر هایی که مورد نظرته برامون بگی بچه ها ایده بگیرن

2 لایک کرده

پیوت روزانه و هفتگی رو موافقم اما اینکه بخوای اوردر بزار خیلی جالب نیست به جاش اگه بخوام با اون کار کنم با کندل تایید وارد میشم

1 لایک کرده

منم یک ستاپ مثل همین داشتم که که رنج قبل نیوریورک پیدا میکردی و فیک بریک شو میگرفتی ولی یک ماه مثبت بود یه ماه نبود مگر تایید های شهودی خودتو بهش اضافه میکردی که وین ریتشو بالا ببری در کل بنظرم ستاپ های مکانیکی بالا پایین خیلی دارن چون اگر تمام میکانیکی میشد یه ربات مینداختن بازارو درو میکرد این استراتژی هم میتونه سودده باشه به شرطی که شخصی سازی بشه

2 لایک کرده

اره با کندل تایید که بهتره ولی طبق اردرگذاری من خیلی طول میکشه تا قیمت به سقف هفتگیش برسه باید هر هفته یکسری به اردر بزنی

اناهید این ستاپ مکانیکیه و همه چیش معلومه کاملا خودخواهانه میگم واسه همه میشه ! چون قانون و قواعدش مشخص شدس اسکلپی نیست که توی کندل اوپن زده میشه …

1 لایک کرده

صد در صد که اره روبات مینداختن همه چیو درو میکردن اما میدونی تو این استراتژی قانون گذاشتم این قوانینه که این استراتژی رو خاص میکنه و فیلتر های اجرا کردنش بسته به سلیقه و خلاقیت تریدره اما بخوام کامل جمش کنم قضیه رو تریدر تا به سود کم و ریوارد دو قانع نباشه هیچوقت نباید به پولداری و سبک زندگی لاچری و رویا هایی که همه مون داریم فکر کنه

اصل ترید اینه ولی همه تو ایران دنبال عصا موسی میگر دیم

1 لایک کرده

عرض ادب…اول اینکه مرسی به دلیل اینکه هدفتون کمک بود….اما ممکنه این شیوه برا شما مناسب بوده باشه و همینطور سودده باشه…ولی ممکنه کمی شهود ام بهش اضافه کرده باشید که قابل انتقال نیست…

ستاپی که قابل انتقال به دیگران باشه، باید بسیار مکانیکی و با جزئیات و قوانین بسیار زیاد باشه…وگرنه احتمالا اون روش به سوددهی نمیرسع…بسیاری از اوقات هستش که فردی که این شیوه رو به صورت بیانی دریافت کرده و در حال تست کردنش هست، در لایو مارکت دچار ابهام میشه و شهود و نظر شخصی رو دخالت میده و کارو خراب میکنه…

2 لایک کرده

والا من یدونه ستاپ دارم که دارم بکتستشو میگیرم

کلا به این شکله که آخرین سقف و کف بازار رو مشخص میکنم بعدش منتظر بریک میمونم بعد اینکه بریک کرد تو m1 منتظر پولبک به خط آخرین سقف یا کف میمونم

اگه پولبک زده شد معامله میزنم بر اساس کندل هایی که تو بکتست دیدم

1 لایک کرده

اگه نزد چی ؟ روزت تموم شده ؟ بکتستت چطوری بوده ؟ میتونی از نتایج و نوع پوزیشن گرفتنت چند تا عکس بزاری ؟

اگه هم نزد بدون معامله میرم روز بعدی

چشم فقط الان کنار سیستم نیستم تا شب میفرستم

1 لایک کرده