بهینه‌سازی استراتژی معاملاتی مبتنی بر fvg و اوردر‌بلاک در سشن لندن

سلام وقت بخیر امروز حدود ۳ساعت بک تست گرفتم یه باگ دیگه توی سبم معاملاتیم پیدا کردمه فک کنم هم روانشناسیه حالا میخام از شما کمک بخام بهتر مشکل رو برطرف کنم!

معمولا من در جهت روند ۱۵ دقیقه توی سکشن لندن وارد معامله میشم بیشتر توضیح بدم.

ساعت ۱۰:۳۰ پای چارت میوایسم و روند ۱۵ دقیقه میبینم موقعیت اگر دیدم ریفاین میکنم در ۵دقیقه و در برگشت قیمت به fvg یا ob وارد میشم در واقع order میزارم. و اگر تا ساعت ۱۴:۳۰ پوزیشنم فعال نشد کنسل میکنم و میرم واسه روز بعد….

حالا مشکلم اینه توی بک تست بعضی وقتا از همین ستاپ استفاده میکنم وین ریت ۶۰ با ریسک به ریوارد ۱ به ۳ بهم میده بعضی وقتا هم قاطیش کنم با شکست و تاییدیه بیشتر و عجله و اینجور چیزا وین ریت میاد ۵۰ و ریسک به ریوارد میره سمت ۲.۵۰

الان نمیدونم باگی که دارم از تایم فریممه یا از عدم تشخیص درست روند یا لگ حرکتی یا ریسک به ریوارد یا فری کردن زودهنگام یا مشکل دیگه ایی

و اینکه تایم فریمم ثابته ۱۵ دقیقه و ۵ دقیقه فقط.

منتظر تجربه عزیزان هستم!

چند نمونه پوزیشن

1 لایک کرده

ممنون میشم حتی اگر نظر داشتی به اشتراک بزار ممکنه نکته توش باشه🌹

با اجازتون میخوام یه نکته ای خدمتتون عرض کنم که شاید خودتونم رعایتش میکنید

سعی کنین در هر ۱ ساعت نهایتا ۵ تا بکتست بگیرید

نتیجه این مورد رو به شخصه دیدم

چون زمانی که ذهن خسته میشه هر موقعیتی که پیدا میکنه روش بکتست میزنه میگه ببینم چی میشه

در اکثر مواقع هم میبینید یهو ۵ تا استاپ پشت هم خوردین

و اینکه بنده چیز عجیبی تو حرفاتون ندیدم

معمولا تایید گرفتن یکم ورود رو عقب میندازه

در نتیجه اگه ریسک به ریواردتون کم بشه بخاطر همون تایید گرفتنه

1 لایک کرده

بنظر من تایمتو کار کن روش

مثلا ۱۴ یا ۱۳ یا ۱۶ و ۱۷

تازه به این نکته پی بردم طبق حرفتون استراتژیم برعکسه من توی بک تست استاپ زیاد میخورم توی ریل اینطور نیست

دلیلش هم تمرکز و با دقت معامله کردنه انگار توی بکتست زیاد سفت نمیگیرم سرسری رد میکنم ولی توی ریل و لایو مارکت یه محدوده رو خیلی روش دقت میکنم و نهایتن در روز یک پوزیشن میگیرم اگر خیلی خیلی بشه دو تا

مرسی اشاره کردین

1 لایک کرده

روند 15 دقیقه ای رو چطوری چک میکنی ؟ روند درون روزی مد نظرته ؟ روند 3 4 روزه رو این تایم فریم مدنظرته ؟ یا بیشتر از 3 4 روز ؟

بیشتر با صبحا راحتم بخاطر مشغله ذهنی و بار روانی ظهرا و بعد ظهرا خیلی خونه شلوغ و اعصاب بهم زنه

روند درون روزیه معمولا چند کندل آخر دو سه روز بعضی وقتا

ساعات اولیه لندن منتظر باش کانسالیدیت کنه در 5 دقیقه شکستش رو بگیر ریواردتو بیار رو دو اوکی میشه . اگر fvg محور میزنی منتظر باش بک بزنه به fvgی که کانسالیدیتو شکسته .

میتونی بیشتر راجبش توضیح بدی کانسالیدیت

تریدینگ رنج یا سایدوی خودمونه . در ساعات اولیه لندن دو حالت شکل میگیره یا یه تریدینگ رنج میسازه اونو بریک اوت میکنه یا از همون شروعش اسپایک طور حرکت میکنه . یکی از این دو حالت رو مد نظرت باشه .

1 لایک کرده

اها گرفتم منظورت چیه بزار حتما یادداشت میکنم

پست با موفقیت ویرایش شد

درود دوست عزیز لطفا ار چارتن فایل اپلود کن خالی و چندتا موقیت هم که گرفتی رو هم بذاز در چارت مال چند روز متفاوت تا درک بهتری از موضع که مطرح کردید پیدا کنم ببینم عیب کجاست . در اکثر وقت ها ما در تله عقب افتادن از سیگنال میشم و این خیلی خوبه اردمیذازی و تایم داری براش و ورد نشد کنسل میزنی میری برای فردا :slight_smile:

هم ضرر و هم سود و هم فری رو واستون دو سه تا اپلود میکنم

1 لایک کرده

قطعا از عدم تشخیص جهت درست مارکته چون اگه بهترین سیستم معاملاتی هم داشته باشی اگه جهت درست تشخیص ندی استاپ میشی

1 لایک کرده

فروارد تستش چطوریاست

دو تا پوزیشن سود

1. اوردر کاشتم و گذاشتمش تا فعال بشه

1. در برگشت به محدوده آبی وارد شدم

دوتا پوزیشن ضرر

1. گفته بودم اینا رنج رو شکست رو به پایین در پولبک به محدوده آبی اوردربلاک در تایم5دقیقه وارد سل میشم

1. اینجا هم مشخصه دیگه

دوتا پوزیشن که فری شدن

1 لایک کرده

چندتا از پوزیشن ها از هم نوع فری و استاپ و تیپی گذاشتم واستون بهتر متوجه بشین فک کنم همین طوره اکثر استاپ هام همین دلیل توشون بوده تشخیص نادرست روند حرکتیه

زیاد مسلط نیستم بش تستش نکردم