آموزش استراتژی orb+volume داجونز -مکانیکی-بسیار ساده-همراه با عکس

درود بر شما دوستان عزیز :rose:

این استراتژی بر پایه منطق ORB (Open Range Breakout) یا شکست رنج باز شدن بازار بنا شده است.
همچنین از حجم (Volume) بازار در لحظه باز شدن (Opend) به عنوان فیلتر تعیین جهت معامله استفاده می‌شود که در عمل نقش یک «نویزگیر» را ایفا کرده و تا حد زیادی ما را از حرکات فیک (Fake Break) ابتدای بازار دور نگه می‌دارد.

از آنجا که مایلم استراتژی بسیار ساده باشد (که مشخص هم هست)، هرچه ستاپ ساده‌تر باشد، اجرای آن برای تریدر راحت‌تر خواهد بود.

این استراتژی برای هر تریدری با هر سبکی که آموزش دیده باشد، مناسب است.
چون پرایس‌اکشن ساده است، دوستانی که سبک‌ها یا ستاپ‌های دیگری دارند نیز می‌توانند این استراتژی ساده و مبتنی بر احتمالات را به سیستم معاملاتی خود اضافه کنند.

:left_arrow: نماد مورد بررسی: داوجونز (Dow Jones)
این استراتژی روی نمادهای دیگر مانند نزدک (Nasdaq) و اس‌اند‌پی (S&P) و سایر شاخص‌ها نیز ممکن است جواب دهد، اما نیاز به بکتست و بهینه‌سازی دارد.

توضیحات اجرایی را به تفصیل نمی‌گویم، زیرا قرار است از یک اندیکاتور خوب استفاده کنیم که به‌صورت خودکار هم رنج مورد نظر (کف و سقف) و هم شکست کندلی مد نظر ما را نمایش می‌دهد.

:backhand_index_pointing_left: برای استفاده از این استراتژی به تریدینگ‌ویو (TradingView) نیاز داریم.

:white_check_mark: نماد: داوجونز

زمان اجرای ترید:
بعد از باز شدن بازار بورس آمریکا (ساعت ۹:۳۰ صبح به وقت نیویورک).

:left_arrow: تعیین بایاس (Bias) و جهت ترید:
با استفاده از اندیکاتور Volume در تایم‌فریم m15. (من شخصاً به‌صورت فرکتالی در m5 مقایسه می‌کنم و حجم میله‌ها را در پایین چارت بررسی می‌کنم؛ اما در m15 با خواندن رنگ میله ولوم، جهت ترید را مشخص می‌کنم).

در این روش:

• سبز: حجم خرید بیشتر (صعودی)
  • قرمز: حجم فروش بیشتر (نزولی)

:backhand_index_pointing_left: پس از بسته شدن کندل ۱۵ دقیقه‌ی اول اوپن، به تایم‌فریم 5 دقیقه می‌رویم. تایم‌فریم اجرای ترید و ورود ما، m5 است.

استراتژی ORB در ۱۵ دقیقه اول اوپن مارکت، به این معنی است که سقف و کف کندل ۱۵ دقیقه‌ی ابتدایی مارکت، همان «رنج» مورد نظر ماست که به دنبال شکست آن در تایم‌فریم ۵ دقیقه هستیم. شکست معتبر باید باید از نوع بدنه کندلی باشد یعنی بدنه کندل با بسته شدن کندل از کف یا سقف رنج باشد که یک شکست معتبر رخ دهد

پس تا اینجا، اولین کار تعیین جهتی است که فقط در آن جهت به دنبال شکست رنج هستیم. این کار با استفاده از اندیکاتور Volume انجام می‌شود:

• اگر ولوم در تایم‌فریم ۱۵ دقیقه صعودی بود، ما فقط مجاز به ترید در جهت صعودی (خرید) هستیم. (و برعکس )
  • چون اگر شکستی از کف رنج رخ داد، آن را تر یدنمی‌کنیم؛ زیرا می‌تواند فیک‌بریک، هانت استاپ یا جذب نقدینگی باشد.

اضافه کردن فیلتر حجم، احتمال خطا و نویز را کاهش می‌دهد و در هر روز فقط یا صعودی یا نزولی بودن بازار را ترید می‌کنیم تا از نظر آماری احتمالات را به نفع خود سوق دهیم (دلیل منطقی استفاده از این کار همین است).

نکته: تریدرهای حرفه‌ای که بایاس روزانه را بلدند بخوانند، می‌توانند از روش‌های خود استفاده کنند. برای تعیین جهت و بایاس روزانه و از اندیکاتور ولوم استفاده نکنند.
امامن ستاپ را طوری طراحی کرده‌ام که همه چیز از قبل فکرش شده و راحت باشد که حتی یک تریدرهای تازه‌کار هم به راحتی یادبگیرد و هم آن را به سادگی اجرا و ترید کند.

:left_arrow: راحت‌سازی کار:
بسیاری از دوستان (از جمله خودم) همزمان با اوپن، چندین نماد و ستاپ ترید می‌کنند و دشوار است تمام این محاسبات و کارهای مورد نیاز چندین ستاپ را همزمان دستی و ذهنی در یک زمان بسیار کوتاه انجام دهیم پس برای ساده سازی یک اندیکاتور کاربردی از تریدینگ ویو پیدا کردم و قرار است از آن هم استفاده کنیم.

پس برای ساده سازی و راحتی کار در انجام ترید
در تریدینگ‌ویو، اندیکاتور ORB 369 – Opening Range Breakout و اندیکاتور Volume را روی چارت می اندازیم.

این اندیکاتور پس از اتمام ۱۵ دقیقه‌ی اول، کف و سقف را مشخص می‌کند. در تایم‌فریم ۵ دقیقه، هرگاه شکست کندلی در حال رخ دادن باشد، با یک فلش قرمز :red_triangle_pointed_down: یا سبز :upwards_button:به ما نمایش می‌دهد.

هشدار مهم: در لایو بازار باید صبر کنید تا کندل ۵ دقیقه‌ای کاملاً بسته شود. اندیکاتور زمانی فلش را نشان می‌دهد که کندل از کف یا سقف عبور کرده باشد. اگر در ثانیه‌های پایانی شکست رخ ندهد، اندیکاتور فلش را نشان و پرینت نخواهد کرد. پس در هنگام ترید لایو به این نکته دقت کنید و تا ثانیه آخر که کندل M5 بسته شودهنوز شکست معتبر برای ما رخ نداده ولی اندیکاتور به محض لمس کف یا سقف فلش ها را نشان میدهد ولی ما شکستی را میخواهیم که همراه با بسته شدن کندل باشد

:backhand_index_pointing_left: فرض کنیم ولوم به ما بایاس صعودی داده و فقط مجاز به خرید (Long) هستیم.
اگر قیمت از کف رنج خارج شود و اندیکاتور فلش قرمز :red_triangle_pointed_down:(نزولی) را نشان دهد، ما مجاز به ترید نیستیم چون ما به دلیل بایاس صعودی که از اندیکاتور volume گرفتی م در مرحله ثبل فقط به دنبال ترید خرید هستیم.

:white_check_mark: شرط ورود:
ورود به ترید زمانی اتفاق می‌افتد که کندلی که به سمت بایاس و جهت ولوم ماست، با کلوز (بسته شدن) موفق انجام شود.

در سیستم ORB روش‌های مختلفی برای ورود مانند اوردرگذاری لیمیت وجود دارد، اما در این روش ما با بسته شدن و کلوز کندل ۵ دقیقه که شکست موفقی در جهت تایید ولوم داشته است، با بلافاصله با بسته شدن کندل وارد معامله می‌شویم.
در این روش ورود چندین دقیقه یا ثانیه برای تصمیم گیری های قبل ورود زمان داریم که قبل از ورود به ویژه جای مناسب استاپ لاست را مشخص کرده باشیم

:cross_mark: استاپ لاس (Stop Loss):
بسته به تجربه و ریسک‌پذیری شما متفاوت است.

من برای راحتی کار (که در عکس‌ها می‌بینید) به این صورت عمل می‌کنم:

1. اگر کندل ورود به نسبت کندل‌های قبلی اندازه کوچک و مناسبی داشته باشد، استاپ را پشت کندل قبلی قرار می‌دهم (معمولاً کمتر از ۵۰ پیپ در داوجونز). البته می‌توانید از ATR هم برای مشخص کردن مناسب ترین عدد برای کمترین میزان استاپ لاست استفاده کنید.
  2. اگر کندل ورود اندازه بزرگی داشته باشد، استاپ را پشت خود همان کندل می‌گذارم؛ به‌ویژه اگر پشت آن کندل، خط وسط رنج رد شده باشد.
  3. ولی اگر کندل خیلی بزرگ باشد که در اوپن زیاد اتفاق می افتد و ورود به من ریسک به ریوارد مناسب ندهد ورود نخواهم کرد و منتظر یک ورود دیگر با موقعیت بهتر خواهم ماند
  4. (براساس تجربه بالاتر بهتر میتوانید بفهمید این نکته رو)
  5. گاهی هم استاپ را پشت خط رنج می‌گذارم تا اگر قیمت به رنج برگشت و بعد به سمت حد سود ما حرکت کرد، استاپ نخورده باشم.

قانون ورود مجدد:
اگر ورود اول استاپ بخورد، با تایید ورود بعدی باید دوباره وارد شویم. یعنی مجاز به دو ترید هستیم (حتی اگر هر دو ضرر شوند).

تیک پرافیت (TP) و فری کردن:
من فری کردن را لحاظ نکرده‌ام، اما شما می‌توانید برای خودتان انجام دهید. معمولاً وقتی قیمت نزدیک حدسود حداقال بالای ریوارد 1.5 می‌رود، فری کردن بهتر است.

مدیریت سرمایه:
ریسک‌پذیری با خود شماست.
اما برای حساب‌های پراپ (Prop)، ریسک زیر یک درصد برای هر ترید مناسب نیست (البته این بخش به تصمیم شخصی شما بستگی دارد).

:white_check_mark: حد سود (Take Profit):
۲ ریوارد به عنوان حد سود در نظر گرفته شده است.

کسانی که تجربه بیشتری دارند می‌توانند از تریل کردن (Trailing Stop) استفاده کنند. من خودم یکی از ستاپ‌هایم روی داوجونز اصلا TP ندارد و از ریوارد ۳ به بعد تریل می‌کنم، زیرا حرکات شارپ زیادی دارد و گاهی ریوارد ۶ یا ۷ نصیبم می‌شود.

سخن پایانی درباره این استراتژی:

عکس‌ها را به مرور آپلود می‌کنم و هر روز قصد دارم آن‌ها را به‌صورت فوروارد تست (Forward Test) قرار دهم.

برای کسانی که می‌گویند: «هیچ تریدری استراتژی سودده‌اش را رایگان به دیگران نمی‌گوید»

بله، اگر مشکل اینترنت نبود و من خودم بکتست یک‌سال اخیر این سیستم را کامل گرفته بودم، هرگز آن را رایگان نمی‌گفتم. دلیل دیگر انتشار آن در اینجا (و نه در کانال خودم) این است:

:left_arrow: دلیل اصلی من برای گذاشتن این استراتژی در این کامیونیتی این است که این استراتژی را با بهره بردن از مطالب این کامیونیتی و تاپیک‌های دوستان عزیزم که به ذهنم خطور کرده درست کرده ام
یادم هست که یکی از دوستان درباره ORB سوال کرده بود و من دیدم چقدر برای من کاربردی است و شباهت زیادی به ستاپ‌های طلا خودم دارد. دوستی دیگر هم در پیام‌ها به من کمک کرد و چون اینترنت نداشتم کلیپ‌های خارجی ببینم، توضیحات را از هوش مصنوعی گرفتند و برای من فرستاند و فهمیدم دقیقاً همان چیزی است که فکر می‌کردم (فقط با نامی دیگر).

تصمیم گرفتم زمان بگذارم و این استراتژِ را اینجا آموزش بدهم شاید به درد کسی بخورد و استفاده کند . البته نه برای آدم‌هایی که اگر ستاپ رایگان گذاشته شود می‌گویند «اگر سودده بود رایگان نمی‌ذاشتی».

و برای آن دسته از تریدرهای حسود!
شاید برای اولین بار باشد که به این اسم برمی‌خورید: تریدرهایی که یا خودشان ستاپی دارند یا از کسی گرفته‌اند، اما نمی‌توانند ببینند بقیه هم ستاپ مناسب دارند. آن‌ها زورشان می‌آید و دوست ندارند بقیه از هر ستاپی (به‌ویژه رایگان) استفاده کنند و موفق شوند. و می گویند اگر خوب بود که رایگان نبود!

آیا من ستاپ‌های دیگری ندارم؟ نه، من هم ستاپ‌های دیگری دارم که ترید می‌کنم. برای کسی که تجربه‌اش بالا رفته، ستاپ جدید خود را می‌سازد. من هم اخیراً با اندیکاتور ORB 369 بکتست یک‌ماهه گرفتم و دیدم نویز دارد. گفتم چطور نویز را کم کنیم؟ با استفاده از اندیکاتور حجم. اتفاقاً خیلی روزها جواب می‌دهد. مثلاً اگر اندیکاتور حجم نزولی باشد اما داوجونز در اوپن صعودی برود، این یک «فیک بریک» است و ستاپ ما ورود نمیدهد .

شما نمی‌توانید به معلم خودتان بگویید: «چون حقوق معلمی می‌گیری، پس برای کلاس جبرانی که من که کلاس ها را شرکت نکردم به هردلیلی حالا پول نگیر پس ! چون تو حقوق معلمیت رو گرفتی دیگر»

شما هم به تریدری که وقت زیادی گذاشته، بکتست گرفته و ستاپ‌های زیادی را رد کرده تا به این نتیجه رسیده، هزینه‌ی این زمان‌ها و تلاش‌ها را می‌پردازید یا اینکه خودتان بروید و تمام ستاپ‌های رایگان را بکتست بگیرید تا ببینید آیا ارزش استفاده دارند اصلا یا نه و تا بشود یکی خوب پیدا کنید

من قرار نیست جواب این دوستان را بدهم.
تریدری که استفاده کند، می‌آید می‌خواند، می‌گوید «عه، یه چیزایی درسته» و یک جرقه در ذهنش می‌زند و خودش هم دنبالش می‌رود. این آموزش برای اوست.

نتایج عملکرد:
در سخت‌گیرانه‌ترین حالت ممکن، از ۸ آپریل تا ۷ ماه (یک ماه)، این استراتژی ۲۰ تا ۲۳ ریوارد سود داده است.
این هم در ماهی که اخبار و جنگ‌های غیرمنتظره وارد بازار می‌شد!

از شما ممنونم که تا اینجا همراه من بودید و ارزش گذاشتید.
:rose: :folded_hands:

ORB (14)
ORB (15)

ORB (22)

اون لوگو و لیبل‌ها رو هم از عمد زدم تا کسی سوءاستفاده نکنه.
لااقل اگه خواستید از این ستاپ استفاده کنید، اول خودتان بکتست بگیرید تا زحمتش کشیده شده باشد.
معرفی این ستاپ رایگان است، اما زحمت ما را کپی نکنید.

اگر کسی سوالی داشت، در دایرکت همینجا در خدمتم.

16 لایک کرده

خیلی خیلی ممنون از اشتراک گذاری و گفتن تمام جزئیات.
مثال ها خیلی به درک ستاپ کمک کرد.

4 لایک کرده

دوستان عزیز، با لایک کردن و نوشتن نظرات خودتون کمک بزرگی به دیده شدن این تاپیک می‌کنید. خوشحال می‌شم نظراتتون رو بدونم :folded_hands:

4 لایک کرده

سلام . رفیق من تمامی تصاویر بالا رو دونه دونه چک کردم . در عین سادگی این استراتژی واقعا کاربردیه . بسیار سپاس از این که وقت گذاشتی و به اشتراک گذاشتی . دمت گرم❤️

2 لایک کرده

ممنون از شما عزیز :folded_hands: :rose:

2 لایک کرده

واقعا جناب دمتون گرم و دستتون درد نکنه واسه سبک عالیتون و واسه توضیح دادن خوبتون واقعا تا حدی کمکم کرد تا ستاپ خودم رو دقیق تر و بهتر کنم :rose::folded_hands:

2 لایک کرده

خواهش میکنم عزیز خیلی خوشحال که مورد پسندت بوده و تونسته کمک بکنه بهت ممنون بابت نظر خوبت :rose:

2 لایک کرده

عملکرد ستاپ ORB+VOLUME روی نماد داوجنز

جمعه ۸ می ۲۰۲۶، ۱۸ اردیبهشت ماه

4 لایک کرده

سلام سپاس فراوان

1 لایک کرده

:folded_hands: :heart: درود فراوان ممنون از شما دوست عزیز

1 لایک کرده

@ClubSupervisor

2 لایک کرده

ممنون از زحماتت سالی عزیز

1 لایک کرده

ممنون از کامینوتی قشنگ و زحماتی که شما کشیده اید برای ساخت و ادامه آن:folded_hands: :heart:

1 لایک کرده

عالیه . من هم پیگیر بودم و دقیقا همین نتیجه حاصل شد ‌.و اینکه روی نزدک هم انجام دادم که تی پی رو با اولین ورود داد

1 لایک کرده

سلام بابت زحماتتون ,سایت فراز این اندیکاتور رو نداره یا من پیدا نکردم.

1 لایک کرده

مشکلی نیست، نباشه، فقط خودتون باید کندل 15 اوپن رو سقف و کفش رو به عنوان رنج مشخص کنید و در تایم فریم 5 دقیقه به دنبال شکست موفق کندلی به سمتی و جهتی ک ولوم و حجم به ما اجازه ترید میشه باشیم،

3 لایک کرده

سلام.
خیلی عالی، ممنون بابت نتایج بک تست.

1 لایک کرده

درود
خواهش
ممنون از شما :rose: :heart:

2 لایک کرده

خیلی ممنون بابت استراتژی سودسازتون

2 لایک کرده

خواهش میکنم امیدوارم مفید بوده براتون و اگر هرسوالی داشتین بپرسین من در خدمتم

2 لایک کرده