تئوری کندل نشانه: فراتر از آموزش های معمول

با سلام مجدد.

خب اولین کاری که میکنیم در لایو مارکت اینه که از بالاترین و بزرگترین تایم فریمی که میخوایم کارمون رو شروع کنیم همه ی خط های Hunt مون رو مشخ میکنیم .

باز فلش بک میزنم که خط. Hunt صعودی رو از یک Low کندل صعودی رسم میکنیم و خط Hunt نزولی رو از High یک کندل نزولی !

که باز قبلا گفتم که کندل صعودی ای فارق از رنگ کندلی که داره کندلی هست موفق به ثبت High جدید شده و کندل نزولی کندلی هست که موفق به ثبت Low جدید شده و در اینجا که بزرگترین تایم فریم من 1D هست کندل Sign من که همون روز قبل من هم میشه موفق به ثبت High جدید شده که اون رو با دو خط نقطه چین آبی رنگ از کندل لایو امروز جدا کردم .

نکته: فرقی نداره گه شما از تایم فریمی از بالا به پایین شروع میکنید برای رسم خط Hunt هاتون .اینجا چون من کندل های هفتگی و دو هفته و دو روزه ی من خیلی بالا رفتن تو روزهای قبلی پس من از 1D شروع کردم .

من به طور خلاصه شده خط Hunt های صعودی رو با H+ و سبز رنگ علامت میزنم ، خط Hunt های نزولی رو با H- و قرمز رنگ و مگنت های مثبت رو با M+ نقطه چین سفید و مگنت های منفی رو با M- نقطه چین سفید که قبلا هم گفتم که خط مگنت یا Target خط طرف دیگه ی کندلی میشه که روی خط Hunt اون وارد میشیم و تبدیل به هدف قیمت برای رسیدن به اون میشه و خط هانت از پشت همه ی کندل هایی که جلوش اومدن هم به جلو کشیده میشه مثلا همین الان که دارم این رو برای شما میفرستم نزدک به خط Hunt 6H واکنش و ورود صحیح داده ام و ورودش از خط مگنت بالاتر بوده یعنی قبل از واکنش به خط Hunt به خط مگنت رسیده پس ورود ما ور جهت Buy نا معتبر میشه . مثال برای خط مگنت که تصویرش رو زیر میذارم .

تایم فریم دبل تریگرش هم که 45Min بوده لین شکلیه

اینجا بادی ریسپکت و Higher High مون رو با هم داده اما متاسفانه بالای خط مگنت !پس به نظرم تو این تایم فریم مارکت Buy نمیده!

خدمت اون دوستمون که گفته بود مثال از بادی ریسپکت بزن .

داخل تصویر پایین نمونه ی بادی ریسپکت رو توجه کن .

یعنی بادی کندلی که تو تایم فریم دبل تریگرمون هست به اوت خط نفوذ نکرده و زیر اون بسته نشده در اینجا.

4 لایک کرده

خب من فقط یه چند تا نگاه گذار تو توضیحات قبلی دادم .

حالا ادامه میدم که چارت شما اگر از تایم فریم 1D شروع و تا تایم 6H خط Hunt ها رو علامت میزدید باید برای امروز به این شکل میشد!

به تایم فریم های اون بالا هم توجه کنید که چی ها رو دارم!

خب اولین خط Hunt ما یه خط Hunt 12H بوده که بادی ریسپکت رو در تایم فریم دبل تریگرش یعنی 90Min داده اما Higher High رو نداده پس ما اونجا Buy نداشتیم و براتون علامتش هم زدم !

دومین خط Hunt مون خط Hunt 1D بوده که تو تصویر پایین اصلا Buy نداده و در تایم فریم دبل تریگرش کلا Pullback معکوس داده .

به شدت به نحوه ی واکنش کندل ها بهش دقت کنید !!! بسیار بسیار بسیار مهمه .

وقتی صحبت از مارکت استراکچر میشه یعنی انگار حکم حکومتی صادر شده !

فقط بادی ریسپکت های معکوسش رو نگاه کنید .

1 لایک کرده

حالا دو تصویر از تایم های 1H و 90Min میذارم که به ترتیب دبل تریگر های 8H و 12H های پایین تر هستن و هیچکدومشون ورود صحیح در جهت Buy ندادن .

نکته: به این دلیل میگم زیاد وارد تایم فریم های پایین تر نشید چون پارامترهای تحلیل و بررسی تون بالاتر میره و احتمال خطاتون هم بالاتر .

پس با این حساب ما امروز هیچ Buy ای در نماد نزدک تا به الان نداشتیم و اون 6H پایین هم اول بررسی کردیم که چرا ورود نداد! اما از کجا باید میفهمیدیم که امروز باید Sell بگیریم ما امروز Buy ها رو تا تایم فریم 6H بررسی کردیم و برای اینکه مغزتون بتونه این حجم از داده رو پردازش کنه فعلا تایم فریم ها رو زیاد نمیکنم و اگه بخوام زیاد کنم که دیگه باید 24 ساعتی واستون تایپ کنم :grin: بابتش عذر میخوام . :slight_smile:

و اما Sell مارکت:

امروز ما تو مارکت Sell هامون هم تایم فریم های دقیقه ای بوده که من فعلا نمیخوام واردش بشم و تنها Sell ساعتی درستمون دیروز رو کندل 6H دوجی سبز رنک بالای بالای حرکتمون بود که ورودش تو تایم دبل تریگر به این صورت بوده و اون تارگتش هم مگنتش بوده .

و باز هم بحث دابل تارگت رو نمیکنم که واسه پوزیشن 6H دیروز میشه کف کندل روزانه ی پریروز که هنوز بهش نرسیده و براتون مشخصش کردن تو تصویر پایین !

که اولی ریوارد 5.5 میشه و دومی ریوارد 25

اینم اولین هدف لایو واسه همه تون هر چند که از وسط راه گفتم !

به نظرم برای امشب کافیه .

اگه میخواید پوزیشن بگیرید روی نزدک با رعایت دقیق مدیریت سرمایه که به نظر من ریسک حداکثری و خانمان سوز 1 درصدی هست میتونید با استفاده از همین خط Hunt های نزولی و تایم فریم دبل تریگرشون با دیدن بادی ریسپکت و Lower Low وارد بشید .

حواستون باشه فعلا خط Hunt های کمتر از 2H به هیچ عنوان ورود نزنید!

تارگت هم که مشخصه .

موفق باشید . فعلا.

3 لایک کرده

اینم خط Hunt هاتون تا تایم فریم 2H دیگه ببخشید که خسته بودم و نامگذاری نکردم .

خودتون نامگذاری کنید و اگه بهتون ورود داد با رعایت اون نکات میتونید ورود بزنید و اگه دوست داشتید همینجا عکس هاش رو اشتراک بذارید .

اها یادم رفت بگم که به جز تایم دبل تریگر یه نیم نگاهی هم به تایم تریگر داشته باشید بعضی وقتا ورودهای خوبی میده .

4 لایک کرده

دیروز و امروز تقریبا هیچ معامله ی تایم بالایی نداد بهمون دو سه تا داده ‌ه اونا رو فعلا نگفتم( از دابل تریگر ها به دابل مگنت یا تارگت ها و بالاتر از اینا منظورمه)

باید حتما تو تایم فریم و استراتژی خودتون بمونید وگرنه شکستن هر قانونی بهایی داره یا با استاپ با خدایی نکرده زبونم لال بدون استاپ و به فنا رفتن .

پس توی تایم فریم خودتون و استراتژی خودتون فعلا هیچی .

یه مقدار جلوتر اگه وقت کنم درباره ی ورود دبل تریگر ها به هدف دبل و تریپل و مولتی مگنت ها میگم مخصوصا چونکه شما رو اوردم روی نماد نزدک که جزو شاخص هاست میتونه بسیار براتون کاربردی باشه مخصوصا برای پاس پراپ و ریوارد های بالاتر !

عجله نکیند و منتظر بمونید که قسمت های هیجان انگیزش مونده !

5 لایک کرده

و در اخر امروز هم اگه نماد خاصی رو میخواید که کالبدشکافی کنم برام بنویسید تا بهش بپردازیم!

3 لایک کرده

درود آقا محمد، اگر ممکنه نماد یورو به دلار یا پوند به دلار را بررسی کنید . سپاس از شما

3 لایک کرده

داره جذاب تر میشه موضوع

3 لایک کرده

درود بر شما دوست عزیزم .

باشه حتما . هر دوش رو انجام میدم.

3 لایک کرده

بله همون چیزی که بهش میگن LIT جدیدا و مثلا توضیح میدن که قیمت چطور میره و خودش رو به نقدینگی های پایین یا بالا میرسونه اما هیچ وقت نمیگن که دلیلش چیه و چرا به سمت اونا میره و چرا مثلا گاهی اوقات به یکی دو نقدینگی آخر نمیرسه و یهو قیمت برمیگرده و تریدر رو سنگ رو یخ میکنه و خیلی چیزای دیگه .

دیگه توضیح نمیدن که نقدینگی همون High و Low های قدیمی تر دست نخورده هستن .

که من همینجا به این موضوع اشاره کردم که فقط High و Low های دست نخورده رو مد نظر قرار میدیم .

2 لایک کرده

در مورد نقدینگی زیاد اطلاعاتی ندارم اما میگن نقدینگی یعنی زده شدن استاپ معامله گران خرد . اما چرا گاها قیمت از چند سطح که نقدینگی یا استاپ معامله گران خرد رو در خودش داره عبور میکنه ؟ پاسخی که میدن این هست ، قیمت نقدینگی بزرگتر رو برداشته و دیگه این نقدینگی های کوچک جلودارش نیست . چگونگیش رو نمیدونم در سبک lit گفته شده یا نه

2 لایک کرده

نقدینگی همون High وLow هاست و برداشتن نقدینگی بزرگتر هم همون High Low تایم فریم بالاتره.

القای نقدینگی یا همون LIT تقریبا به مارکت استراکچر نزدیک هست اما بازم میگم که مسائل توضیح نداده اش هم کم نیست .

3 لایک کرده

جناب امیری کجایین دو روزه خبری ازتون نیست

3 لایک کرده

سلام .

یه مقدار طرف این املاکی ها هستیم ببینیم کدومشون میتونن سرمون کلاه بذارن :grinning_face_with_smiling_eyes: البته شوخی کردم یکی از بهترین دوستام املاکی هست :grin:

گفتم به جز ترید یه کارای دیگه ای هم انجام میدم .

دارم یه چند تا مطلب دیگه اماده میکنم به علاوه تحلیل یورو و پوند البته به اصطلاح تحلیل یورو و پوند در واقع من بهش میگم اماده سازی چارت .

از شما و بقیه ی دوستان هم خیلی عذر میخوام .

5 لایک کرده

یه مطلب جدید هم از انتخاب تایم فریم ها میذارم که تو بحث انتخاب تایم فریم تاکید میکنم که هیچ تفاوتی نیست و شما میتونید از هر فرمتی که براتون میگم استفاده کنید و در اخر اون تایم فریم دیوانه واری که خودم استفاده میکنم هم بهتون میگم😁

3 لایک کرده

ترتیب کلی کارهایی که برای موشکافی و اماده سازی چارت به صورت اولیه انحام میدیم: مشخص کردن Sign کندل های صعودی و نزولی تایم فریم های بزرگ و مشخص کردن خطوط Hunt برای ورود است.

برای Sell از بالای High کندل نزولی تا ادامه ی ان در Body کندل نزولی تا نهایتا Low کندل نزولی دنبال Sell هستیم و بعد از Low کندل نزولی نه دنبال Buy هستیم و نه Sell
که به طبع بهترین نقطه برای Sell بالای High کندل نزولی هست و هرچه به Low کندل نزولی نزدیک بشیم نقطه ی Sell ما بد و بدتر میشه(البته فقط در اون تایم فریم !چون در تایم فریم های پایین تر کندل های بیشتر و نقطه ورود مناسب با اون تایم فریم کوچیکتر وجود داره)! برای برگشت قیمت از نزولی به صعودی هر چی قیمت بیشتر نزول میکنه احتمال اینکه به یه سطح تایم فریم بالاتر صعودی واکنش بدیم بیشتر.

برای Buy از زیر Low کندل صعودی تا ادامه ی ان در Body کندل صعودی تا نهایتا High کندل صعودی دنبال Buy هستیم و بعد از High کندل صعودی نه دنبال Sell هستیم و نه Buy
که به طبع بهترین نقطه برای Buy زیر Low کندل صعودی هست و هرچه به High کندل صعودی نزدیک شویم نقطه ی Buy ما بد و بدتر میشه!بار برگشت قیمت از صعودی به نزولی هر چی قیمت بیشتر صعود میکنه احتمال اینکه به یه سطح تایم فریم بالاتر نزولی واکنش بدیم بیشتر.

مولتی مگنت ها: منظور از مولتی مگنت ها High و Low کندل های تایم فریم های بالاتر قیمته که در واقع مثلا اگه هدف ما High یک کندل 1D بوده میتونه تا 4 یا 8 کندل 1D یا ببشتر ادامه داشته باشه.به عنوان مثال وقتی که یه سوئینگ صعودی داشتیم و قیمت به خط Hunt یکی از کندل های صعودی میانه ی این سویینگ ما واکنش داده قیمت بالقوه میتونه تا نوک سویینگ ما حرکت کنه هر چند که مگنت ما یا هدف اولیه ی ما کوچیک باشه یعنی اون سویینگ تو هر تایم فریم که بوده باشه میتونه از 4 یا 8 یا 10 یا هرچند کندل دیگه ای تشکیل شده باشه.اما ممکنه به نوک نوک سویینگ نرسه و این ماهیت بازار نقدینگی و مارکته که ممکنه به صورت تصادفی به هر کدوم از این سطوح واکنش بده و وظیفه ی ما اینه که تا اونجایی که میتونیم سلسله رخداد ها رو پیگیری کنیم تا از ضرر جلوگیری و به سود اضافه کنیم! مگنت هم که قبلا گقتم که شما اگه واکنش به یه خط Hunt کندل صعودی داشته باشید اولین هدفش High همون کندل هست و اینکه باید ورودتون با رسیدن به اون یکی نشه . در واقع همون قوانین فیزیکی و نیوتونی هست که یک جسم دوست داره به حرکت خودش ادامه بده مگر اینکه چیزی یا نیرویی مانع اون بشه که اینجا انرژی ما نقدینگی و پول سرمایه گذاران خرد و سازمانی هست . پس وقتی هم قیمت داخل یه ترند صعودی هست دوست داره بالا و بالاتر بره و وقتی که تو یه ترند نزولی هست دوست داره پایین و پایین تر بیاد مگه اینکه یه چیزی مانع اش بشه مثل یه خط Hunt مخالف تایم فریم بالاتر یا هم تایم فریم باشه.

که روی چارت هم مثال های مولتی مگنت رو بیشتر و بیشتر براتون میزنم.
پس به طور خلاصه بگم که اول خط Hunt تایم فریم های بالا بعد خط Hunt تایم فریم های پایین بعد خط هانت تایم فریم های بالاتر و هم تایم فریم جهت مخالف برای برگشت احتمالی قیمت.
نکته بسیار مهم:تقریبا به طور مطلق و به هیچ عنوان قیمت از خط هانت تایم فریم پایین تر جهت ترند تایم فریم بالاتر از خودش رو عوض نمیکنه مگر اینکه اول ترند تایم فریم پایین رو عوض کنه بعد با گذشت زمان و درجا زدن قیمت اون برگشت قیمت تبدیل به یه کندل تایم فریم میانی بشه و همینطور سلسله واکنش ها و کندل ها تبدیل به تایم فریم های بزرگتر بشه و به همین خاطره که بسیاری از ما به طور چشمی میرفتیم تو سقف تاریخی قیمت مخصوصا تو نزدک و داوجونز و طلا Sell میگرفتیم ضرر میکردیم و هیچ ذهنیتی برای برگشت قیمت و چرایی برگشت قیمت و چطور وارد معامله خلاف ترند تایم بزرگ بشیم نداشتیم!!!

مثلا شما باید اول یه کندل نزولی 30 Min تشکیل بشه بعد قیمت داخل دبل تریگر بره به High همین کندل واکنش بده یا اگه بخواد به High یه کندل نزولی تایم فریم کوچیکتر داخل همین کندل 30Min واکنش بده حالا باید بریم داخل دبل تریگر همون کندل دنبال ورود بگردیم و همزمان مواظب خط Hunt کندل های 30Min و بالاتر صعودی طرف مخالف هم باشیم که اونا قیمت رو دوباره برگشت ندن ( برای این هم باید به عنوان مثال کندل 30Min ما که روش ورود کردیم زیر خط Hunt یک یا چند کندل 30Min طرف مخالف Close بده و مثلا این کندل 30Min شما اگه دومین کندل 1H باشه در نتیجه شما ایندفعه Close و Low تایم فریم 1H خواهید داشت و همینطور قیمت رو چک و دنبال کنید .پرانتز بسته شد یه بار دیگه از بالا بدون پرانتز بخونید😁خودمم مخم هنگ میکنه بعض یوقتا چون این مارکت مثل ساختار ذرات و اتم تو تایم فریم های متناوب تکرار و تکرار میشه )

در اخر باز هم میگم که مارکت و استراکچر به طور مطلق اشتباه نمیکنه و این ضررها همه ناشی از خطاهای انسانی هستن و مارکت به صورت تئوری وین ریت ۱۰۰ درصدی داره.

4 لایک کرده

در بحث تایم فریم ها اگه توجه کرده باشید میتونید ببینید که تقریبا تو اون تایم فریم های عمومی یا نرمال ما هیچ نسبت دقیق زمانی که از بالا بیایم پایین یا از پایین بریم بالا وجود نداره .

بعد اگه یادتون باشهو بالاترهم توضیح دادم ما با ضریب زمانی کار داشتیم یعنی ضریب ۲ و ضریب ۳ چون زمان و سال زمینی و تقسیم بندی جهانی ما به صورت هر روز ۲۴ ساعت و هر ساعت ۶۰ دقیقه اس پس باید حتما دو ضریب تایم فریمی داشته باشیم

شما چه از پایین شروع به رفتن بالا کنید و چه از بالا رو به پایین بیاید اگه بخواید از ضرایب زمانی عمومی استفاده کنید در نهایت یه جایی قفل میشید .

به عنوان مثال اگه ضریب ۳ رو به صورت دو برابر تو تایم فریم های عمومی از بالا به پایین شروع کنید به اینصورت میشه: ۲۴ ۱۲ ۶ ۳ ساعته ۹۰ ۴۵ ۲۲/۵ که باید ۲۲/۵رو گرد کنیم به ۲۰ و بعد ۱۰ ۵ و ۲ و ۱ دقیقه .حالا اگه بخواید از پایین به بالا برید باید اول ۱ دقیقه بعد ۳ دقیقه رو انتخاب کنید بعد به جای ۶ از ۵ استفاده کنید و بعد ۱۰ ۲۰ ۴۵ ۹۰ و غیره !

در هر صورت شما یک باگ زمانی تو ضربتون دارید.یا اگه بخواید از بالا به پایین و ضرایب ۲ بیاید پایین باید از ۲۴ ساعت بیاید ۸ ساعت و بعد ۴ و ۲ و ۱ ساعت بعد ۳۰ و ۱۵ دقیقه بعد دوباره یه باگ زمانی که باید از ۱۰ و ۵ و ۲ و ۱ یا ۱۰ و ۵ و ۳ و ۲ و ۱ دقیقه استفاده کنید .

همین مشکل هم برای تایم فریم های بالای روزانه وجود داره یعنی شما یا باید از ۱ ۲ ۴ روزه بعد ۱ ۲ هفته بعد ۱ ۲ ۴ ۸ ماهه استفاده کنید یا برای ضریب ۳ از ۱ ۲ ۳ روزه بعد ۱ ۲ ۳ هفته بعد ۱ ۲ ۳ ۶ ۱۲ ماهه استفاده کنید .

یا به جای هفتگی و ماهانه از روزانه استفاده کنید یا به جای ماهانه از ۴ هفته .

که همه فرمت ها رو تو چارت منظم براتون میذارم و عکسش رو میگیرم که دقیقا متوجه منظورم بشید.

ترتیب ضریب ۳ تقسیم بر ۲ روزانه

ترتیب ضریب ۲ تقسیم بر ۲ روزانه

ترتیب ضریب ۳ تقسیم بر ۲ هفتگی

ترتیب ضریب ۲ تقسیم ۲ هفتگی

ترتیب ضریب ۲ و ضریب ۳ تقسیم ۲ ماهانه ( با هم دیگه گذاشتم)

نکته: به هر کدوم از ضریب ۲ ها هم میتونید به صورت اختیاری 16H رو هم اضافه کنید.

نکته و توضیح نهایی: اگه توجه کرده باشید همه ی این تقسیم بندی ها ، تقسیم بندی های معمول تایم فریم ها هستن و همه شون هم از بالا به پایین تقسیم بندی شدن که متاسفانه برای ورود های دقیق یه مقدار باگ تایم فریمی و تقسیم بندی داریم .

تایم فریم های شخصی سازی شده و مورد استفاده ی خودم همین ضرایب ۲ و ۳ از پایین به بالا و بدون گرد کردن هستن !

حالا چرا از این توالی استفاده میکنم ؟

چون دقتش تا تایم فریم روزانه صدرصدی هست و از تایم فریم بالای روزانه هم یه تایم پرش میزنم و تایم فریم ۱ روزه داخلش نمیذارم که در واقع باید تایم 2048Min که تقریبا 1.5 روزه میشه و خودش نصف 3D و بالاتره میشه اما چون 1D بزرگتره داخل این چارت نمایش داده نمیشه!

و نصف 2D هم که 768Min میشه که تقریب نزدیکی از 12H و 24H میشه. پس کمترین و بهترین باگ های زمانی رو داریم در واقع.

بازم میگم که تایم فریم ها تقریبا هیچ تفاوتی ندارن فقط یه توالی نسبتا دقیق پیدا کنید ولی من از این به بعد از همین توالی استفاده میکنم!!!:slightly_smiling_face:

5 لایک کرده

قبل از اینکه بریم سراغ تحلیل پوند دلار اول چند تا مطلب هم در مورد قیمت گذاری ها و چارت بقیه ی بروکر ها بگم .

شما اگه از فراز چارت استفاده میکنید در بحث انتخاب نمادها با این صفحه رو به رو میشید

ما چه در بحث نمادهای فارکس چه شاخص ها چه فلزات فقط از چارت گروه CME استفاده میکنم که همه میدونن بازار معاملات آتی شیگاگو میشه پس ما با داده هایی با همق حجم بسیار بالا و متمرکزی سر و کار داریم که اپن و کلوز دقیق هم دارن و اگه بعدا وارد بحث رمز ارزها هم شدیم فقط از. چارت رمزارز-فیوچرز استفاده میکنیم .

دقیت واکنش دهی تو چارت های CME یه چیزی کمتر از یک پیپ و در بسیاری از مواقع تقریبا بیش از ۹۵ درصد مواقع در حد یک پوینت فارکسی هست !

پس ما با ترکیب تایم فریم های بسیار دقیق و چارت بسیار دقیق ابزار لازم برای سوددهی رو خواهیم داشت .

و برای شما عکس واچ لیستم هم میذارم.

نکته: تو چارت های فارکسی CME همیشه دلار سمت دوم معادله اس پس باید چارت های ین ژاپن و دلار کانادا و فرانک سوییس رو از با باست کلیک روی نوار قیمت سمت راست INVERT SCALE کنید که برای ترید روی پلتفرم های MT4 MT5 و غیره مشکل پیدا نکنید و رنگ کندل ها هم عکس کنید.

6J1 مال ین ژاپنه به عنوان مثال.

5 لایک کرده

یکی از بهترین مثال هایی که اگه شاید میخواستم خودم به تنهایی پیداش کنم شاید هیچ وقت نمیتونستم رو پوند دلار تو همین جریانات اخیر ما تشکیل داده .

خوب به چارت پوند دلار تو تایم 24D نگاه کنید (میتونید تایم فریم های بزرگتر هم استفاده کنید یا روی چارت بیارید برای من همینقدر کافیه)

من آخرین واکنش رو در نظر میگیریم و کاری به واکنشوهای قبلی ندارم که موضوع الکی پیچیده نشه

خب همونطور که میبینید مولتی مگنت یا همون تارگت های 6x و 12x هم براتون مشخص کردم .

نکته: فقط توجه کنید که ما خودمون تو این حرکت داخل یک Sign کندل نزولی بسیار تایم فریم بزرگتر هستیم و دیگه چارت رو زیاد خط خطی نمیکنیم و به همین واکنش 24D بسنده میکنیم. مهم اینه که شما مفهوم رو درک کنید. اگر حرکت بزرگتر پوند دلار نزولی نمیبود پس ما انتظار واکنش نزولی هم نمیداشتیم.

حالا موضوع جالب تر میشه وقتی به تایم فریم 3D بریم و واکنش یا پالس صعودی اخر رو بررسی کنیم که به یک کندل 3D بوده کا تایم دابل تریگر برخورد نزولی ما بوده و این برگشت خلاف جهت تو این تایم فریم بوده .

و اینم دابل تریگر 3D که میشه 512Min

فقط به بادی ریسپکت ها توجه کنید که چقدر دقیق هستن.

و این لگ اخر نزولی که باز به تایم تریگر 3D یعنی 1024Min نزولی برخورد کرده .

پس با این تفاسیر و صحبت ها به عنوان مثال ما وقتی یه حرکت بزرگ تایم 24D داریم حتی اگه یه موج برگشتی 3D داشته باشین باید انتظار داشته باشیم که که نهایتا تا تایم فریم دابل تریگر اون موج 3D هم بتونه قیمت رو دوباره به روند بزرگترش یعنی 24D برگردونه .

و این نمای تمام قد و تمام عیاری از سبک ما به عنوان سبک تئوری کندل نشانه هست ‌.

خود این خط Hunt 1024Min هم داخل کندل ماقبل نشانه ی نزولی 24D بوده و این واکنش در واقع واکنش ریجکتی به سقف کندل نشانه ی 24D هم بوده که تو تریگر یا دابل تریگر برای خود کندل نشانه ی ما نداده!

اینم تایم فریم دابل تریگر 1024Min

ورود و استاپ رو مشخص کردم و تارگت هم میتونه تا اون مولتی مگنت ها باشه.

5 لایک کرده

هر وقت هم دیدید که دلاردر مقابل ارزهای دیگه و نفت و طلا همزمان داره قدرت میگیره بدونید که امریکا میخواد وارد یه جنگ فرسایشی برای تحکیم جایگاه دلارش بشه و دلارش به طور قطع قوی میشه .که من دارم این رو روی همه ی این چارت ها میبینم .

شب هم وقت کردم یورو رو میذارم که تقریبا تفاوت خاصی با پوند دلار نداره فقط مقداری دقیق تره و اینکه تا حدودی پوند دلار تابع حرکت یورو دلاره مثلا ممکنه که چون یورو دلار به یه سطح تایم فریم بالاتر برخورد کرده باشه پوند دلار با یه سطح تایم فریم پایین تر هم ، هم جهت یورو دلار بشه.

اگاهانه و به دقت به هر سبکی که هر کسی میخواد یادتون بده توجه و دقت کنید .

خودتون میفهمید که طرف داره گیج میزنه یا نه . خزعبل میگه یا نه . شما تا زمانی که بخواید حدودی وارد معامله بشید براساس زون و ناحیه وارد بشید براساس اینکه ترند لاین شکسته بشه وارد بشید و غیره و غیره احتمالا هیچوقت به سود نخواهید رسید .

شما دارید وقتتون رو سرمایه گذاری میکنید .پس اگاهانه و پرسشگرانه یه سبک رو دنبال کنید .

همین .

فعلا.

7 لایک کرده