با سلام مجدد.
خب اولین کاری که میکنیم در لایو مارکت اینه که از بالاترین و بزرگترین تایم فریمی که میخوایم کارمون رو شروع کنیم همه ی خط های Hunt مون رو مشخ میکنیم .
باز فلش بک میزنم که خط. Hunt صعودی رو از یک Low کندل صعودی رسم میکنیم و خط Hunt نزولی رو از High یک کندل نزولی !
که باز قبلا گفتم که کندل صعودی ای فارق از رنگ کندلی که داره کندلی هست موفق به ثبت High جدید شده و کندل نزولی کندلی هست که موفق به ثبت Low جدید شده و در اینجا که بزرگترین تایم فریم من 1D هست کندل Sign من که همون روز قبل من هم میشه موفق به ثبت High جدید شده که اون رو با دو خط نقطه چین آبی رنگ از کندل لایو امروز جدا کردم .
نکته: فرقی نداره گه شما از تایم فریمی از بالا به پایین شروع میکنید برای رسم خط Hunt هاتون .اینجا چون من کندل های هفتگی و دو هفته و دو روزه ی من خیلی بالا رفتن تو روزهای قبلی پس من از 1D شروع کردم .
من به طور خلاصه شده خط Hunt های صعودی رو با H+ و سبز رنگ علامت میزنم ، خط Hunt های نزولی رو با H- و قرمز رنگ و مگنت های مثبت رو با M+ نقطه چین سفید و مگنت های منفی رو با M- نقطه چین سفید که قبلا هم گفتم که خط مگنت یا Target خط طرف دیگه ی کندلی میشه که روی خط Hunt اون وارد میشیم و تبدیل به هدف قیمت برای رسیدن به اون میشه و خط هانت از پشت همه ی کندل هایی که جلوش اومدن هم به جلو کشیده میشه مثلا همین الان که دارم این رو برای شما میفرستم نزدک به خط Hunt 6H واکنش و ورود صحیح داده ام و ورودش از خط مگنت بالاتر بوده یعنی قبل از واکنش به خط Hunt به خط مگنت رسیده پس ورود ما ور جهت Buy نا معتبر میشه . مثال برای خط مگنت که تصویرش رو زیر میذارم .
تایم فریم دبل تریگرش هم که 45Min بوده لین شکلیه
اینجا بادی ریسپکت و Higher High مون رو با هم داده اما متاسفانه بالای خط مگنت !پس به نظرم تو این تایم فریم مارکت Buy نمیده!
خدمت اون دوستمون که گفته بود مثال از بادی ریسپکت بزن .
داخل تصویر پایین نمونه ی بادی ریسپکت رو توجه کن .
یعنی بادی کندلی که تو تایم فریم دبل تریگرمون هست به اوت خط نفوذ نکرده و زیر اون بسته نشده در اینجا.