8.مفهوم Pullback و Magnet و Hunt: پس با تکمیل شدن بخش قبل باید بدونید همه ی ترید های ما بر اساس نوع واکنش کندل لایو ما تو تایم فریم تریگر و دبل تریگر ما انجام میشه .یعنی باز تکرار میکنم که که در یک کندل دو محل قیمتی فقط برای ما مهم هست که اون High و Low کندل Sign در اون تایم فریم هست و به صورت فرکتالی این رو ادامه میدیم .حالا این یعنی چی؟یعنی مثلا شما وقتی که تایم فریم هاتون رو به چارتتون اضافه کردید میرید از تایم بالا مثلا از 1D کندل Sign یا همون کندل قبلی لایو رو علامت میزنید . کجاش رو علامت میزنید ؟ چند تا حالت داره که به ترتیب مینویسم:
کندل سبز رنگ یا قرمز رنگی که موفق به ثبت High جدید شده رو و قبلا گفتم که فقط به این کندل میگیم صعودی، High اش رو برای Pullback و Low اش رو برای Hunt علامت میزنیم
تایم فریم 1D یا همون دیلی نزدک همین الان لایو مارکت.
تایم فریم دبل تریگر نزدک در 1D یعنی 3H( به بادی ریسپکت که نشانه ی اول ورودمون هست توجه کنید و به محض اینکه قیمت به High کندلی که بادی ریسپکت انجام داده رسیده میتونستید ورود بزنید.
کندل سبز یا قرمز رنگی که موفق به ثبت Low جدید شده رو و قبلا گفتم که فقط به این کندل میگیم نزولی، Low اش رو برای Pullback و High اش رو برای Hunt علامت میزنیم .
تایم فریم 4H نماد نزدک روز 29 ژانویه
تایم فریم دبل تریگر که همونطور میبینیدطرف چپ تصویر Pullback نداده که جزو استراتژی شخصی خودم هم نیست ولی سمت راست یک Hunt با بادی ریسپکت و Lower Low به عنوان تاییدیه ی نهایی هم داده.
و کندل های دوجی که توضیح دادم یعنی چی ؟ یعنی هر دوحالتش یعنی هم High اش و هم Low اش رو علامت میزنیم
دو تا کندل دوجی متوالی درتاریخ 29 اکتبر 2025 و تایم فریم 12H
تایم فریم دبل تریگر 12H یعنی 90Min که سمت چپ Hunt رو ورود داده اما پولبک رو چون کندل بعدی بادی ریسپکت رفته پشت خط Pullback بسته شده پس Pullback بی اعتبار شده و سمت راست که قیمت با اختلاف ناچیزی Hunt تایم فریم 12H ما رو نگرفته ولی Pullback ما رو گرفته که تو این حالت که پایینتر گفتم تریدش ■■■■■■■ و همون Hunt اولیه یه ریوارد 40 رو بهمون میداد که البته من اینطوری حساب نمیکنم😉
نکته: برای ترید کندل های دوجی به این صورت عمل میکنیم که قیمت اول به هر طرف از High و یا Low حرکت کرد و اون رو Hunt کرد رو به اون طرف وارد معامله میشیم و وارد معامله ی Pullback ای اون نمیشیم
نکته: معامله ی Hunt ای یعنی معامله ای که تو تایم فریم تریگر یا دبل تریگر واکنش به صورت Body Respect انجام بده
و معامله ی Pullback ای معامله ای هست که تو همون تایم فریم تریگر و دبل تریگر اول شکست با Body Close رخ بده و بعد Body Respect معکوس بده .
یک نمونه معامله و حرکت Pullback کندل 12H نزدک در 10 اکتبر 2025 واکنش میده به کندل 14 سپتامبر 2025 که با اخلاف جزیی ای تبدیل به یه کندل صعودی شده و واکنش بسیار دقیق بهش داده و در واقع همون الگوی Body Close و بعد Body Respect معکوس رو داده.
اگه متوجه شده باشید و دقیق خونده باشید نحوه ی معامله ها رو متوجه میشید که مرز بین صعودی شدن و نزولی شدن یک حرکت چقدر باریک و ظریف میتونه باشه .
نکته: ما به هیچ عنوان واکنش های Pullback ای رو نمیگیریم مخصوصا تو نمادهای فارکس و فلزات مثل طلا . چرا ؟ چون این حرکت در بسیاری از مواقع به صورت تجربی برای خودم پیش اومده که مارکت توان حرکت نداشته و اول یه حرکت Pullback ای Failed زده یعنی ناتوان از ادامه زده و بعد رفته و Hunt کرده. و بعد باز دوباره به صورت تجربی میگم که حرکت های پولبکی نرخ موفقیتشون مخصوصا منظورم تو جفت ارزهای فارکس و طلا از پنجاه درصد کمتره و بعد که بخواید خط Hunt های فرکتال و مولتی تایم فریم رو بکشید چارتتون بسیار بسیار شلوغ میشه پس پیشنهاد اکید من اینه که فقط روی Hunt تمرکز کنید و اگه یه موقع خواستید روی Pullback هم کار کنید فقط و فقط روی شاخص های امریکا یا جهانی کار کنید منظورم S&P و Nas و Dow و Nikkie ژاپن و غیره اس.
نکته: همیشه مراقب تشکیل Sign کندل های جدید و نحوه ی واکنش قیمت یه این کندل ها باشید چون همیشه Sign کندل های جدید تشکیل شده به قدیمی تر ها ارجحیت دارن.
نکته:مفهوم مگنت هم یعنی مارکت دوست داره ترند خودش رو حفظ کنه و به حرکت خودش در یک جهت ادامه بده مگر اینکه خلافش ثابت بشه به این معنا که High کندل Sign Candle صعودی Target یا به اصطلاح Magnet قیمت میشه و ما همیشه Target مون بی کم و کاست High کندل Sign صعودی و Low کندل Sign نزولی در نظر گرفته میشه.
کندل دو ماهه ی May و June نزدک سال 2024 که به شدت و سرعت بالا به سمت Magnet یا Target خودش کشیده میشه
تایم فریم 1W و دبل تریگر 2Month
البته من معمولا همچین تایم فریم های بزرگی رو کار نمیکنم که بتونم ریوارد های بزرگ تر بگیرم.
نکته کنکوری برای پاس پراپ: اما شما میتونید با مطالعه ی دقیق این سبک Target های ماهانه یا دو ماهه رو در نظر بگیرید و در تایم فریم های پایین تر ورود بزنید البته ریسکتون رو بیارید رو نیم درصد !