مهمترین نکته برای تحلیل کندل به کندل اینه که هر کندل لایو رو فقط نسبت به کندل قبل خودش میسنجیم و ما فقط نسبت به واکنش به High Low کندل قبل و Close قیمت بالا یا پایین این High و Low ها میسنجیم .
و من مخصوصا این قسمت از چارت ین رو انتخاب کردم که این موضوع رو براتون روشن کنم که چیزی به عنوان کانتکس وجود نداره بر خلاف همون سبکی که خیلی ادعاش میاد و اعداد و ارقام دانشجوهاش و سینه چاک های عاشقش از جمعیت یه کلانشهر هم بیشتره و تک تایم فریمه و مووینگ اوریج ۲۰ رو روی چارتشون میندازن .
خب بگذریم و بریم سراغ چارت.
۸ تا کندل قبل از کندل شماره ۱ ما یه کندل سبز رنگه که نسبت به کندل قبل از خودش یک Low پایینتر و یک High بالاتر ثبت کرده که اون رو با یه فلش براتون مشخص کردم
حالا قرار ورود ما این بود که:
با Hunt سقف یا همون High کندلی که موفق به ثبت Low جدید شده وارد معامله ی Sell بشیم و
با Hunt کف یا همون Low کندلی که موفق به ثبت Low جدید شده وارد معامله ی Buy بشیم .OK؟
حالا برگردیم به همون کندلی منفی ۸ خودمون که موفق به هر دوی این ها شده و ما قرارمون این بود که این کندل ها رو Doji اسم گذاری کنیم و با اولین واکنش به هر سمتش وارد معامله بشیم .
تا اینجا رو داشته باشید .
حالا دوباره میریم سراغ کندل شماره ۱
کندل شماره ی ۱ صرفا یک کندل صعودی که به هیچ سطح Hunt ای برخورد نکرده و ادامه روند قبل بوده .
نکته: ما وارد تایم فریم های پایین تر و تریگر و دابل تریگر نمیشیم و فقط میخوایم ورود تک تایم فریم انجام بدیم و تحلیل مون هم تک تایم فریم هست .
کندل شماره ۲ هم یه Higher High جدید ثبت کرده اما با بادی ریسپکت به High کندل منفی ۸ که بهش اشاره کردیم
کندل شماره ۳ هم یه کندل دوجی شکل( اصطلاح اشتباه قدیمیش رو دارم میگم) که باز هم یه بادی ریسپکت به High کندل منفی ۸ انجام داده .
نکته: ما چون داریم تک تایم فریم کار میکنیم پس تاییدیه ی دوم ما بعد از بادی ریسپکت میشه Close کندل لایو جدید زیر کندل کندل ساین خودش برای Sell و بالهی کندل ساین برای Buy .
کندل شماره ۴ باز هم یه بادی ریسپکت دیگه که سبز رنگ بسته شده اما چون موفق به ثبت Low جدید شده پس یه کندل نزولی نامگذاری میشه اما زیر کندل ساین خودش Close نداده که ما وارد معامله بشیم.
کندل شماره ۵ باز یه بادی ریسپکت دیگه به High کندل منفی ۸ و این بار Close زیر Low کندل شماره ی ۴ .
نکته: چرا هنوز از High کندل شماره ی منفی ۸ استفاده میکنیم؟ چون اون کندل موفق یه ثبت Low نسبت به کندل ساین خودش شده و هنوز هیچ کندلی بالای High اون Close نداده.
پس ورود ما به معامله ی Sell با Clsoe کندل شماره ۵ انجام میشه .
کندل شماره ی ۶ یه کندل نزولی در ادامه ی ریزش .
کندل شماره ی ۷ رو به دقت نگاه کنید که چه Low برابری با کندل شماره ۶ انجام داده و اون رو Hunt نکرده و بعد کندل های شماره ی ۸ و ۹ سبز رنگ صعودی و ۱۰ قرمز رنگ صعودی در مسیر خلاف Sell ما و بعد کندل شماره ی ۱۱ با اون ریزش شارپ نزولی که ریوارد ۱۰ و ۱۱ هم بهمون داده .
حالا از اینجا به بعد تا کندل ۲۰ رو به دقت تمام بخونید که چطور قیمت برگشت پیدا میکنه اونم تک تایم فریم بدون اندیکاتور و کانتکس و مولتی تایم فریم !