تئوری کندل نشانه: فراتر از آموزش های معمول

اول یه توضیح کوچولو در مورد این بدم که که چرا مثلا ما از اصطلاحات آی سی تی یا سبک های دیگه استفاده نمیکنیم چون امروز یکی از دوستان خودم ازم راهنمایی خواست و پرسید گفتم که توضیحش برای شما هم خالی از لطف نیست .

به عنوان مثال ما اینجا به FVG 1024Min داریم که خیلی وقتا پیش میومد مایکل داخل ویدیوهاش از خط میانی یک FVG میگفت و این خط رو هم جزو نواحی ترید کردن قرار میداد .

(اینو بگم که به شخصه آی سی تی و ویدیوهای اصلی یوتیوبش رو سه بار دیدم !!! بیش از ۷۰۰ تا ویدیو هست و اگه بخوام فقط به یه نفر بگم استاد اون یه نفر بدون شک مایل هادلستون خالق سبک آی سی تی هست)

ایرادی که به این سبک میتونم بگیرم اینه یک مفهوم رو داره بارها و به تعداد دفعات زیاد تقسیم بندی و دسته بندی میکنه . مثلا FVG و iFVG یا میتیگیشن بلاک و بریکربلاک و یه دو جین اصطلاحات دیگه که خیلی هاشون دارن یک مفهوم رو میرسونن که من اینجا دارم یکی از صدها اصطلاح آی سی تی رو میگم .

مثلا خط میانی این FVG تقریبا خط Hunt 512Min میشه حالا بیام مفهوم 50 درصد FVG و 50 درصد دم کندل و 50 درصد گپ هفتگی و روزانه و ماهانه و بادی فلان جا رو بگم کی میخوام به ترید فکر کنم چطور میخوام رو چه حسابی تریدشون کنم ؟؟؟

برای همینه که تاکید میکنم مفهوم رو بفهمید و همه اش مولتی تایم فریم هم هست و تاکید زیادی روی پیوستگی تایم فریم هاتون میکنم.

3 لایک کرده

اگه یادتون بیاد همین بالا گفتم که رابطه ی پوند یورو ممکنه چطور باشه و اصلا به چارتش هم نگاه نکرده بودم .

این چارت 24D یورو هست که ما احتمال برگشت مون از اولین خط Hunt 24D هست که تقریبا زیر مولتی مگنت 6x مون هست و تارگت احتمالی بزرگتر 12x که تقریبا نزدیک به کف سویینگ اخر یورو هست.

به اون خط خطی های نزدیک قیمت لایو توجه نکنید چون مال تایم فریم های پایین تره.

حالا همون خط Hunt 1024Min پوند روی یورو 3D هست !خیلی قابل توجهه!

و اگه تا تایم فریم 256Min پایین بریم هم ، همه ی رفت و برگشت های گذشته ی یورو به این صورت میشه .

و من برای ورود هام به عنوان مثال به عنوان مثال فقط میخوام رو خط Hunt های روزانه وارد بشم و خطوط Hunt ام به این صورت میشن !

چون واکنش بزرگترم به سمت Sell هست فعلا فقط به Sell فکر میکنم و هیچ فرقی هم نمیکنه که از چه تایم فریمی شروع میکنید .

اگه میخواید سویینگ بگیرید از 1024Min بالاتر نرید اگه میخواید اسکلپ کنید از 192Min بالاتر نرید و در کل هر طور دوست دارید با تایم فریم هاتون رفتار کنید که بهترین خودتون رو کشف کنید .

من خودم دوست ندارم زیاد چارتم شلوغ بشه ولی دوست ندارم زیاد هم تو یه معامله باشم .

فقط به تعداد ورود های تایم 24Min توجه کنید که با خط سفید مشخص کردن و همه شون هم یا ورود تو تایم تریگر دادن یا دابل تریگر .

اینم یه دابل تریگر تو تایم فریم 3Min که فقط به نحوه ی واکنش کندل های فیوچرز نگاه کنید و پرهاتون به باد بره .

به عنوان مثال پایین ترین ورود 24Min مون ریوارد 12 رو به راحتی داده ‌

و در پایان بدون اینکه به هیجان بندازمتون بگم که مطمئن باشید اگه به دقت تمام مطالبی که گفتم و در اینده میخوام بارها و بارها و بارها براتون تکرار کنم رو دقیق و درست به صورت عمقی و مفهومی کار و تمرین کنید و سعی کنید یادش بگیرید بهتون قول میدم که به مدت شب های متوالی از خوشحالی خوابتون نبره .

3 لایک کرده

درود آقا محمد

ممنونم از شما که مطالب رو ادامه میدی

خیلی هیجان انگیز این نوع ترید مخصوصا به دلیل تایم فریم های فراکتالیش

به شخصه خیلی زیاد روی این مبحث فراکتال مشکل دارم

امیدوارم بتونیم با این روش اصولی ترید کنیم

و دلیل تی پی خوردن ها و استاپ خوردن هامون رو متوجه بشیم

1 لایک کرده

درود بر شما.

سپاس از انرژی مثبت شما. حتما مثال های زیادتری میزنم تا مطلب برای همه ی دوستان جا بیفته .

3 لایک کرده

لطفا کاملش کنین از دیروز روی لایو بک تست میگیرم اکثرا استاپ میخوره لایو مارکت

2 لایک کرده

اولش یه مقدار که نه خیلی سخته .

اگه بکتست گرفتی حالا برو ببین از اون محلی که برگشته چرا برگشته .

شما به جهت مخالف قیمت و کندل های لایوی که تشکیل میشه هم باید دقت کنی .

بیشتر توضیح میدم حتما.

1 لایک کرده

چند تا از دوستان دیگه تو دایرکت و جاهای دیگه هم که بهشون معرفی کردم یه مقدار مشکل دارن .

میدونم ریشه ی مشکلاتتون تقریبا چیه چون به سبک خودم اجحاف کامل دارم .

به نظرم باید اول از تحلیل کندل به کندل تک تایم فریم براتون شروع کنم که یه مقدار به اصطلاح مختون باز بشه بعد یواش‌ یواش موارد دیگه رو بیشتر توضیح بدم.

برای شروع هم یک جفت ارز یا Pair یا نماد رو انتخاب میکنم تو یه تایم فریم و کندل ها رو براتون شماره گذاری میکنم و تحلیل کندل به کندل رو اول براتون میگم .

هر نمادی هم خواستین براتون تو هر تایم فریمی که خواستید درخواست بدید.

ممنون از محبت های همه ی دوستان عزیزم.

6 لایک کرده

اگه چارت فراز دارید نماد فیوچرز ین ژاپن رو بیارید رو صفحه نمایشتون.

و زمان رو هم روی NewYork -4 ست کنید.

من تحلیل رو تایم 1H نرمال از تاریخ 5 می 2026 ساعت 13 انجام میدم و اون کندل رو به عنوان کندل شماره یک بدونید و هر ده کندل رو با یه خط عمودی نقطه چین آبی رنگ جدا میکنم .

به صورت زیر

فقط یادتون باشه که چارت رو باید از این قسمت اینورت اسکیل کنید .

روی نوار قیمت طرف راست ،راست کلیک کنید بالا میاد .

رنگ ها رو هم اینطوری کنید که برعکس حالت ما نشون نده

من خودم کندل هام رو هم رو Hollow Candles گذاشتم که Gap های کلاسیک رو هم برام متفاوت نشون میده . شما هم رو همین بذارید

2 لایک کرده

کندل شماره ی ۱۲ یک کندل سبز رنگ اما نزولیه . چرا ؟ چون موفق به ثبت Low جدید شده اما کندل شماره ی ۱۳ موفق به Hunt اون نشده و Close مماس با High کندل ۱۲ داده و Hunt کندل شماره ی ۱۳ توسط کندل شماره ی ۱۴ هم بی اعتباره.چرا؟ چون کندل قبلش صعودی بوده پس یه ادامه ی روند ساده رو داریم.

حالا کندل شماره ی ۱۴ خودش تبدیل به یه کندل دوجی شده چون هم یه High جدید ثبت کرده و هم یک Low جدید نسبت به کندل شماره ی ۱۳

کندل شماره ی ۱۵ که یه کندل Inside (کندلی که نه موفق به ثبت High جدید شده و نه Low جدید نسبت به کندل ساین یا قبلی خودش) تشکیل داده و کندل شماره ی ۱۶ هم باز دوباره یه کندل Inside نسبت به کندل شماره ی ۱۵
کندل شماره ۱۷ رو به دقت نگاه کنید که چه بادی ریسپکت و Hunt زیبایی نسبت به کندل صعودی شماره ی ۱۴ انجام داده و موفق ثبت یه High جدید هم شده اما هنوز تاییدیه ی Close رو نداده و روی چارت براتون علامتش زدم.

کندل شماره ی ۱۸ هم باز یه بادی ریسپکت زیبای دیگه .

و در نهایت ورود با Close کندل ۱۹ و تغییر جهت .

نکته : خط آبی رنگ عمودی دوم رو یه کندل اشتباه قبل کذاشته بودم که جاش رو اصلاح کردم

با اجازه ی شما تا همینجا کافیه و فردا ادامه اش میدم و نکات بیشتری مونده که باید بهش اشاره کنم.

ورودتون رو هم میذارم.

2 لایک کرده

مهمترین نکته برای تحلیل کندل به کندل اینه که هر کندل لایو رو فقط نسبت به کندل قبل خودش میسنجیم و ما فقط نسبت به واکنش به High Low کندل قبل و Close قیمت بالا یا پایین این High و Low ها میسنجیم .

و من مخصوصا این قسمت از چارت ین رو انتخاب کردم که این موضوع رو براتون روشن کنم که چیزی به عنوان کانتکس وجود نداره بر خلاف همون سبکی که خیلی ادعاش میاد و اعداد و ارقام دانشجوهاش و سینه چاک های عاشقش از جمعیت یه کلانشهر هم بیشتره و تک تایم فریمه و مووینگ اوریج ۲۰ رو روی چارتشون میندازن .

خب بگذریم و بریم سراغ چارت.

۸ تا کندل قبل از کندل شماره ۱ ما یه کندل سبز رنگه که نسبت به کندل قبل از خودش یک Low پایینتر و یک High بالاتر ثبت کرده که اون رو با یه فلش براتون مشخص کردم

حالا قرار ورود ما این بود که:

با Hunt سقف یا همون High کندلی که موفق به ثبت Low جدید شده وارد معامله ی Sell بشیم و

با Hunt کف یا همون Low کندلی که موفق به ثبت Low جدید شده وارد معامله ی Buy بشیم .OK؟

حالا برگردیم به همون کندلی منفی ۸ خودمون که موفق به هر دوی این ها شده و ما قرارمون این بود که این کندل ها رو Doji اسم گذاری کنیم و با اولین واکنش به هر سمتش وارد معامله بشیم .

تا اینجا رو داشته باشید .

حالا دوباره میریم سراغ کندل شماره ۱

کندل شماره ی ۱ صرفا یک کندل صعودی که به هیچ سطح Hunt ای برخورد نکرده و ادامه روند قبل بوده .

نکته: ما وارد تایم فریم های پایین تر و تریگر و دابل تریگر نمیشیم و فقط میخوایم ورود تک تایم فریم انجام بدیم و تحلیل مون هم تک تایم فریم هست .

کندل شماره ۲ هم یه Higher High جدید ثبت کرده اما با بادی ریسپکت به High کندل منفی ۸ که بهش اشاره کردیم

کندل شماره ۳ هم یه کندل دوجی شکل( اصطلاح اشتباه قدیمیش رو دارم میگم) که باز هم یه بادی ریسپکت به High کندل منفی ۸ انجام داده .

نکته: ما چون داریم تک تایم فریم کار میکنیم پس تاییدیه ی دوم ما بعد از بادی ریسپکت میشه Close کندل لایو جدید زیر کندل کندل ساین خودش برای Sell و بالهی کندل ساین برای Buy .

کندل شماره ۴ باز هم یه بادی ریسپکت دیگه که سبز رنگ بسته شده اما چون موفق به ثبت Low جدید شده پس یه کندل نزولی نامگذاری میشه اما زیر کندل ساین خودش Close نداده که ما وارد معامله بشیم.

کندل شماره ۵ باز یه بادی ریسپکت دیگه به High کندل منفی ۸ و این بار Close زیر Low کندل شماره ی ۴ .

نکته: چرا هنوز از High کندل شماره ی منفی ۸ استفاده میکنیم؟ چون اون کندل موفق یه ثبت Low نسبت به کندل ساین خودش شده و هنوز هیچ کندلی بالای High اون Close نداده.

پس ورود ما به معامله ی Sell با Clsoe کندل شماره ۵ انجام میشه .

کندل شماره ی ۶ یه کندل نزولی در ادامه ی ریزش .

کندل شماره ی ۷ رو به دقت نگاه کنید که چه Low برابری با کندل شماره ۶ انجام داده و اون رو Hunt نکرده و بعد کندل های شماره ی ۸ و ۹ سبز رنگ صعودی و ۱۰ قرمز رنگ صعودی در مسیر خلاف Sell ما و بعد کندل شماره ی ۱۱ با اون ریزش شارپ نزولی که ریوارد ۱۰ و ۱۱ هم بهمون داده .

حالا از اینجا به بعد تا کندل ۲۰ رو به دقت تمام بخونید که چطور قیمت برگشت پیدا میکنه اونم تک تایم فریم بدون اندیکاتور و کانتکس و مولتی تایم فریم !

2 لایک کرده

بعضی وقتا پست ها میره واسه تایید و اون اولی دوم میاد .

حالا هم همینطور شده .

اول این بالایی رو بخونید بعد بالاترش رو.

2 لایک کرده

سلام و درود و خداقوت اگر امکانش رو دارید از توضیحاتتون روی چارت یک ویدیو کوتاه ریکورد کنید

2 لایک کرده

ویدیو هم آپلود میشه؟؟؟:sweat_smile:

این همه دارم زور میزنم تایپ کنم؟

خب فردا به صورت ویدیوی کوتاه دوباره این بخش تحلیل کندل به کندل که ۲۰ تای اولش رو گفتم و حداقل ۴۰ بعدش هم ویدیو میگیرم.:grinning_face_with_smiling_eyes:

4 لایک کرده

اقایه امیری سلام وقتت بخیر مرسی بابت توضیحاتت

و وقتی که میزاری

استراتژی خوب و عالیی هست

یسری قسمتاشو فقط هنوز متوجه نشدم ممنون میشم ویدئو که میگیری از صفر نشون بدی چیکار کنیم تا ورود به معامله و مدیریتش دمت گرم :heart::folded_hands:t3:

3 لایک کرده

این مثال از چارت طلا هست فقط میخوام فهممو از حرفاتون ببینم تا چه حد بوده و راهو دارم درست میرم یا نه
کنل شماره 1 رو با فلش مشخص کردم
کندل شماره تو موفق به های و لو جدید نسبت به مندل شماره یک شده پس هر طرف هانت بشه و کلوز زیر لو کندل هانت داشتیم ورود میکنیم کندل شماره 3 هانت کرد سقف رو کندل 4 کلوز داد که وارد میشیم نتیجه تو این معامله استاپ بود

حالا جدا از هرنتیجه میخوام ببینم مراحلو درست رفتم یا نه ایراداتش کجاست تایم فریم هم 5 دقیقه هست

2 لایک کرده

این مثال اخر طلا دقیقا همون اطلاعاتی بود که دادین و کاملا اوکی هستش مشکل اینجاست که داخل مثال ها کندل های گذشته رو فقط در نظر میگیرین و با کنل های جدید که دارن تشکیل میشن کار ندارین و این سر در گم میکنه و اینکه لطفا در انتها تایم فریم ها رو دقیق تر لطف کنین مثلا 12ساعته تقسیم بر8 میشه و مجددا یک بار دیگه تقسیم بر 8 میشه درسته

2 لایک کرده

تاریخش رو برام بنویس که چه روزی بوده.

خدایا شکر یه نفر تقریبا مفهوم رو فمهمید .

کارت درسته اشکال نداره استاپ شده ولی مفهوم رو تقریبا گرفتی.

کندل منفی یک خودش هانت صعودی کندل منفی چهاره و ورود صعودی هم بعدش داده اما چطور باید میفهمیدی که نباید سل دوم رو که خودت گرفتی باید بگیری ؟

اون دیگه بر میگرده به مولتی تایم فریم .

و اینکه چارت فیوچرز طلا رو بررسی کن .نمادش GC1 هست چون ورود هامون ۸ خیلی دقیقه ممکنه رو فیوچرز های و لو ها و اپن کلوز ها مقداری قابل توجهی هم فرق داشته باشه.

تاریخش رو برام بفرست تا دقیق تر جوابت رو بدم.

2 لایک کرده

دوست من .

قبلا خدمتتون توضیخ دادم که باید همزمان به دو طرف چارت یعنی هم نزولی هم صعودی توجه کنید و هم به کندل های تازه تشکیل شده .

تحلیل تک تایم فریم هم که باز اشاره کردم برای اینه که به اصطلاح مختون یه مقدار باز بشه بعد یواش یواش خیلی اهسته دو تایم فریمه و چند تایم فریمش کنیم .

۱۲ ساعته هم یک هشتمش میشه ۹۰ دقیقه که تو چارت فراز از قسمت تایم فریم ها میتونی اضافه کنی.

بازم سوالی بود من با حوصله جواب میدم فقط یه مقدار عجله نکنید و اگه دیر جواب دادم ببخشید ولی حتما جواب میدم.

2 لایک کرده

چشم حتما فقط به دوستان هم گفتم عجله نکنید تا یواش یواش دو یا چند تایم فریم اش کنیم و از این به بعد تمرین هم بهتون میدم .

این کاری نیست که بخوهید یه شبه بهش مسلط بشید!

3 لایک کرده