با سلام به دوستان گرامی و علاقه مندان به بازارهای مالی جهانی .
هیچ وقت نتونستم و نمیتونم به لفظ اداری و رسمی صحبت کنم به همین خاطر هم میخوام تا اونجایی که میتونم به زبان عامیانه و محاوره ی روزانه بنویسم.
من محمد امیری ام و تقریبا بیشتر از ۱۰ ساله که از آشنایی اولیه ام و ۶ سال از روز صفر شروع آموزش هام میگذره و تقریبا ۴ سال و نیم هم از ترید روزانه ی پر فشار همراه با اموزشم میگذره.
بعد از این همه مدت هم که تو ترید روزانه بودم به موفقیت های محدودی دست پیدا کردم و میخوام یواش یواش از این به بعد دانش و تجربیات چند ساله ام رو باهاتون ب اشتراک بذارم که شاید بتونه خیلی ها رو از سردرگمی و رفتن راه های اضافی دور کنه .
امیدوارم تک تک حرف هام رو گوش کنید و به دقت به جمله جمله و کلمه به کلمه اش فکر کنید .
این تجربه ای هم که دارم ازش صحبت میکنم تجربه ی بسیار بسیار بسیار پرفشار و زیادی بوده که به جرات میتونم بگم شاید تو ایران کمتر کسی اینقدر به خودش تو زمینه ی آموزش و تمرین سخت گرفته باشه .
هر کجا و هر روز و هر ساعتی هم که سوال داشتید در هر زمینه ای از ترید و در مورد هر سبکی از ترید بپرسید که حتما جوابتون میدم فقط یه کم صبر کنید .
اسم سبک تحلیلی و تریدم هم تئوری کندل نشانه گذاشتم که تا اونجایی که میدونم کس دیگه ای این اسم و این روش رو قبلا جای دیگه ای نگفته.
البته که به نظر من همه ی سبک های ترید تو دنیا در واقع یک سبک هستن فقط به زبان های مختلفی گفته شدن مثل اینکه بیای کلمه ی آب رو به فارسی بگی بعد یه انگلیسی زبان بیاد بگه درستش واتر هست و همینطور بقیه ی زبان های دنیا . و صد البته که همه ی سبک ها همون مارکت استراکچر کلاسیک هستن که هر کسی اومده فقط اسمش رو عوض کرده.
باهام همراه باشید که میخوام همه تون رو از لحاظ روانی و فکری به چالش بکشم .
دوستان عزیز و گرامی بدونن که با اسم SignCandleTheory هم داخل اینستاگرام هم یوتیوب پیج دارم و تو تلگرام هم گروه .
ولی تاکید میکنم فعلا با توجه به شرایط اینترنت داخل گروه بله میمونیم تا بعدا با نظر جمع هر کجای دیگه فعالیت کنیم .
ممنون از توجه همه .