روی موضوع زمان در ترید برخی افراد کار کردن ولی هر کس از منظری بررسیش کرده. مثلا مایکل تقسیمات ۲۰- ۴۰- ۶۰ روزه داره و ماکروهای زمانی خاصی رو گفته در ۲۴ ساعت و همچنین روی اوبنهای هفتگی کار کرده و یا بروفایلهایی برای انواع وضعیت چارت از دوشنبه تا جمعه داره و یا شخصی که در ایران به عنوان دای یا دایه معروف شد و از شاگردای مایکل هست اس ام تی رو کاملا برده روی یه جدول زمانی.
موضوع بسیار هوشمندانه و چالشبرانگیزی را مطرح کردید. مفهوم فراکتال معمولاً در ساختار قیمت برای تریدرها آشناست و همه میدانند که الگوها در تایمفریمهای مختلف تکرار میشوند؛ اما ورود به بحث «فراکتال زمانی»، یعنی بررسی خودمتشابه بودن نوسانات در بعد زمان، مبحثی است که کمتر تریدری به صورت عمیق به آن پرداخته است.
در واقع، این ایده که زمان در بازار صرفاً یک خط مستقیم نیست و دارای ساختارهای تکرارپذیر و هندسی است، میتواند کلید درک بسیاری از برگشتهای قیمتی باشد که در نگاه اول غیرمنطقی به نظر میرسند. درک رابطه بین چرخههای زمانی و الگوهای قیمتی، مهارتی است که تریدرهای حرفهای را از سطح متوسط جدا میکند.
موضوع بسیار مهم و حیاتی است و قطعاً پرداختن به آن میتواند سطح دانش فنی کاربران انجمن را ارتقا دهد. ما با اشتیاق منتظر ارائه مطالب و دیدگاههای ارزشمند شما در این زمینه هستیم آقای جهانی.
راستش رو بخوای، ما تریدرها معمولاً فقط به قیمت اعتیاد داریم و یادمون میره که قیمت توی ظرف زمان داره حرکت میکنه. اگه قیمت رو بگیم «کجا»، زمان میشه «کی». این که میگی فراکتال، یعنی همونجوری که یه الگوی مثلث توی ۵ دقیقه و روزانه همشکل هستن، زمان هم باید همین خاصیت خودمتشابهی رو داشته باشه. یعنی چرخههای کوچیک، مثل چرخدندههای یه ساعت بزرگ، دارن به چرخههای بزرگتر فرمان میدن.
خواهش میکنم از لطفتون و اینکه مورد توجهتون قرار گرفته خرسندم تا مطالبی که تا به الان در هیچ جایی ارائه نشده و برای اولین بار قراره ارائه بشه رو بهش بپردازم اما راغبم با مشارکت افراد فعال گروه و ارائه دانسته ها و شنیده هایشهان با ذکر منابع و مثالها و دانسته ها و درکشان از بعد زمان ابن مباحث رو عنوان کنم و همچنان منتظر بازخوردهای دوستان هستم…
مهمترین سوال Wh بازار چیزی نیست جز When . این جمله رو از حقیر به یادگار داشته باشید .
بازار هم مختار است و هم دارای تقدیری از پیش تایین شده .
تقدیر مشخص شده فواصل زمانی مشخص رو تایین خواهد کرد و این کار از ۲ جنبه ادم رو شگفت زده میکنه . یک اینکه این نواحی (نگارنده ی محترم حقیر معتقد است باید از کلمه ی نواحی استفاده شود تا فرکتال . فرکتال در ۱ کلمه یعنی تغییر و زمان رودی است جاری بدون تغییر که گاه حال و آینده و گذشته را نیز به سخره می کشد ) گه گاه آنچنان با ساعت و دقیقه اعلام اخبار اقتصادی مماس میشوند که تحلیلگر متوجه این مهم میگردد که مشخص کردن زمان اعلام اخبار بازار نیز بر اساس نظامی پیچیده دارای یه سیستم کاملا قابل پیش بینی است .
و بازار مختار است تا فقط در آن نواحی زمانی واکنش خود را ثبت نماید . یعنی امکان نداره بازار اونجا رنج باشه . من رنج رو به لیمبو یا برزخ ترجمه میکنم .
و ۲ اینکه میبینیم بازار یا در نواحی مشخص شده فرکتال خواهند داشت یا در فاصله ی میانی این دو . ( مشتق)
و کاملا درست می فرمایید موضوع جای کار بسیار دارد با اینکه می دانیم بزرگانی چون استاد لیور مور به نواحی زمانی و سیکل بیشتر از هر چیز دیگری معتقد بوده اند .
فیبوناچی تایم زون ابزاری است که امادگی تقدیم راهکار قابل اعتماد معاملاتی در خصوص کارکرد اون رو اگر عمری باشد تقدیم خواهم کرد.
باسلام ،بنده دوره پرایس اکشن فراکتالی و سیستم فراکتالی استاد امین دهقان رو شرکت کردم و از بعد زمان یک درک دارم که زمان هم مثل قیمت چرخه های تکرارشونده خودش رو داره و مسیر اینده در بعد زمان از گذشته و حال است … و بسیار مشتاقم از مطالب شما استفاده کنم.
من خیلی دوست داشتم در عصر پیامبران دارای معجزه نظیر حضرت ابراهیم ، عیسی و موسی علیهم السلام بدنیا میومدم . اما این بازار دارای معجزه ای نظیر قرآن است که اگر ۸ میلیا رد ادم این دنیا کنار هم جمع شوند قادر به نگارش حتی آیه ای از آن نخواهند بود . مومنین کفر من رو ببخشند . این بازار بر اساس عدد مقدس آفرینش بنا شده . اگر افرینش معجزه است پس این نیز هم .
میگن عاقل را به اشارتی بس ، خودتون فقط خداونگاری بنام لوکی رو جستجو کنید و عدد ۱۳ .
تاریخ معاصر بورس بسیار زیباست . بازار بردگان نیویورک که شد والستریت . امیدوارم بزودی اینترنت آزاد شه دوستان ، واقعا احساس میکنم عمر ما تریدر ها حد اقل در نبودش بی عمل و بی حاصل خواهد بود .
اگر عمری بود و اینترنتی این قول رو میدم ماحصل یک چهارم عمر ۴۰ سالم فعالیت ۲۴ ساعته ی خودم در بازار رو اینجا برای همه ی عزیزان منتشر کنم . تعداد ساعات و چارت های تریدینگ ویویی که شما مشاهده میکنید اخر سال براتون ارسال میشه و خواهید دید به طور میانگین روزانه ۱۵ ساعت من فقط ترید کردم و تحلیل طبق مستندات تریدینگ ویو و خواهید دید که اون روش ضرر رو برای شما کاملا از بین میبره .
رینج ماکرو ترید !) با این پینگ داغون !) واقعا رینج بهترین جای لیکوید هاست . بهرحال صحبت شما . یادم میاد یک برای برای ۶۵ روزی رینج کوچک قرار گرفت چارت ! چون فراکتل (سیلک زمانی ) رو نمیفهمیدم ! یک بالانس ۰.۱۸ بیت رو رینج با پینگ نابود .!) اما ارزش شو نداشت !) چون دنیا بیرون تقاضای زیادی داشت ! انگار مجبور باشی ترید کنی! واقعا برزخی ممکن شود !)
خوب جالب که یک چنین بحث رو مطرح کرد ؛) فیبوناچی فوقالعاده اما راز دار راز ساده ! من نظاره گره این مبحث هستم تا جامع ببینم دیدگاههای شأن راه چگونه و پیش خواهد برد ؛)
اتفاقا من بهمراه یکسری از تریدر های با تجربه تحقیقاتی رو بر مبنای فرکتال زمانی شروع کردیم و به یکسری دیتای بسیار مهمی دست پیدا کردیم.
در نهایت در حال ساخت ربات هایی هستیم که از طریق آن بتونیم اطلاعات آماری دقیقتری که از عهده شخص خارج هستش را بدست بیاریم برای نتیجه گیری نهایی.
البته قطعا نیازمند نت بین الملل هستیم .
در کل یک راهنمایی در مورد اینکه مثلا در نماد طلا هر ۲ ماه یکبار این حرکت بزرگ به قصد تسویه حساب های بزرگ و جابجایی مالی بین موسسات بزرگ انجام میشه .
در بازه زمانی ۶ روز که از تقریبا روز ۲۷ ماه زوج شروع میشه و به روز ۳ ماه فرد میرسه . یک رفت و برگشت در حد تایم فریم های هفتگی و ماهانه میباشد.
مثال دیگه همین ۲۰.۳.۲۰۲۶ بوده که به روز triple witching معروفه که انواع قرارداد های فیوچر و آپشن و غیره تاریخ انقضا مشترک پیدا میکنند .
این در مورد شاخص ها و یهام هستش ولی چون نقدینگی میان مارکت ها جابجا میشه پس در نتیجه روی نمادهایی مثل طلا هم تاثیر گذاره.
پیش بینی این ریزش آخری طلا هم طبق این تحقیقات شده بودش . البته تارگت ۵۱۰۷ و یا نقطه عطف ۵۱۰۷ مشخص نشده بود . ولی یکی از ابزار مورد بررسی این نقطه را دقیق تریگری نشان داده بود.
متاسفانه به کلی دیتای هیستریکال و ابزار تحقیقاتی دسترسی نداریم برای بالا بردن دقت .
مثال دیگه فرکتال زمانی به میانه ماه های فرد که منطبق با جلسه نرخ بهره هستش بر مبگرده .
اقا مصطفی جسارتا اگر ایشان در این دوره مبحث جدیدی رو در فرکتال ها کشف کردند نامشون ارزش شنیدن داره و لقب استاد برازندشون خواهد بود . خواهش میکنم در این مورد آگاه سازی کنید چون در این صورت ایشان فردی هستند سو استفاده گر(پکیج فروش) و داستان سرا و در بهترین حالت مترجم نه استاد بازارهای مالی.
تا جایی که حقیر مطلع است تا چند وقت پیش در خصوص فرکتال ها کشف و تز و تحقیقی علمی جز معرفی فرکتال صعودی ونزولی یافته ای نداشتیم .
جز فرکتال صعودی و نزولی ایشان صحبت جدیدی با شما کرده اند ؟
من و دوستان عزیزم زمانی بدنبال این تحقیقات افتادیم که متوجه شدیم ( مثل تمام شما عزیزان با تجربه )
چارت در بازه های زمانی خاصی که من اسمشو « مومنتوم تایم » گذاشتم برای بررسی بهتر …
در این بازه ها سبک ها بی اثر هستند ، تحلیل ها فیلد میشوند ، چاک ها و مارکت شیفت ها و شکست ها کم اثر و بی اثر میشوند ، تاییدیه ها صورت میگیرند ولی بی اعتبار میشوند .
اینجا فقط دلیوری قیمت و عدد قیمت مدنظر هستش و مارکت میگر بدنبال رفتار به ظاهر منصفانه نیست . زودتر باید قیمت رو به آن عددی که مدنظر هستش برساند .
این مومنتوم تایم با پایان قرارداد های فیوچر و آپشن و غیره همراستا هستش.
در چین خاطرم هست گوگل رو نمیتونستم بالا بیارم و واتس اپ رو . البته اون زمان با تریدینگ ویو اشنا نبودم و فکر نمیکنم حتی تاسیس شده بود . اینترنت ملی واژه ای است که رفتگان متخصص
تکنولوژی اطلاعات و شبکه را در گور خویش میلرزاند !
نکته ی عجیب دیگری نیز در چین به چشم دیدم . نبود صندوق صدقات
چرا ؟
چون تکدی گری نبود . واقعا نبود . در گو انگجو اصل و هدف را فراموش کردم و هر چه گشتم نبود که ندایی آمد گشتم نبود نگرد نیست !!!
دوستان گرامی برای به چالش کشیدن مطالب سوالهای بسیار بسیار مهم و کلاسیک روتین عنوان میشه که لازمه که حضار جوابی ارائه دهند تا دیدگاهشان نسبت به سوال و جوابها مشخص بشه و مباحث چالش برانگیز استارت زده بشه
هدف از طرح سوال و جواب صرفا درک مطالب جدیدی هست از که قراره ارائه شوند
سوال : نوسانات بازار و تغییرات قیمتی ناشی از کدام عوامل است؟
سوال مطروحه حضرت عالی در نظر ارادتمندتان به صورت بنیادی اشتباه است . نوسانات بدلیل وجود بازار پدیدار می گردند ، در واقع بازار داریم تا Bear/ Bull اختلافی میان بها و قیمت را درک کنند . عدم توافقی بر قیمت و توافقی بر بها یا توافقی بر قیمت و عدم توافقی بر سر بها (به همین جهت که خرید یا فروش اساسا ۱ فرایند است ، اولی در چارت معمول و دومی در چارت معکوس که با تقسیم چارت در یک حاصل میشود و تنها در تریدینگ ویو سابسکرایب شده قابل بررسی است )
مراد از بها ارزش بنیادین موضوع مورد معامله است . ( استاد بیل ویلیامز فرمود : An agreement on the price and a disagreement on the value ) . این توافق و عدم توافق دو جبهه موجب جرقه ای بنام مومنتوم می شود که با صدایی بلند حجم را طلب میکند . با فراهم شدن اکسیژن ، ماده ی قابل اشتعال و جرقه شاهد تغییر قیمت یا نوسان در مارکت خواهیم بود .
نوسانات و تغییرات قیمتی نشات گرفته از چه چیزیست ؟
وجود مارکت
مومنتوم
حجم
مومنتوم چیست ؟ واکنش بازار به یک عدم توافق و توافق میان ۲ گروه بر سر قیمت و ارزش
اولا خبر تا خبر قیمت دلیوری میشه . بخاطر ماهیت خبر و دلار و تصمیمگیری موسسات و بنگاه های بزرگ و بانک های بین المللی در نحوه استفاده از لیکوییدی جهانی .
دوما تاریخ انقضا قرارداد ها و خرید های جدید در فیوچر و اسپات و آپشن ( داده های cmegruop ) .
سوما مسایل ژئوپولتیک که بصورت اخبار اگرسیو هستش که متاسفانه قابل ردگیری برای عموم نیست.
چهارما جنگ های تجاری در سطح کلان ( بعنوان مثال در سبک های نقدینگی : رفتار هر سشن نسبت به سشن قبل )
پنجما تحلیل بنیادی و اتفاقات بنیادی در نماد های خاص