تجربه در بروکر ترندو با نت ملی!

من چند روز دمو کار کردم باهاش خوبه سرعت ش،و حد ضرر و حد سود رو خوب میبنده ،فقط یبار حد سود م زد ،ولی اون خط حد ضرر و حد سود هنوز بود رو چارت و قیمت رد شده بود ،گفتم چرا نبست پس،اومدم رو چارت حد ضرر و حد سود جابجا کنم ببینم.. دیگه بسته ولی رو چارت خط آ هست هنوز یه بار رفرش یا نرم افزار رو ببندی و باز کنی حله…

میشه کار کرد واقعاً ،سرعتش برا من ک خوب بود

منم می‌خوام همین هفته شارژ کنم

بررسی کامل بروکر ترندو

در مسابقه ای که اسب ها اجازه ورود ندارن مسلما خرها برنده میشن. خفت و خواری ما ایرانی. ها از همه جهت داره روز به روز بدتر میشه. تا قبل از این داستان اینترنت ملی کسی نمی‌دونست ترندو چه کوفتیه؟ حالا با هزار زد و بند تونسته این مشکل رو دور بزنه، مسلما نه به خاطر اینکه خواسته باشه کمکی به تریدر ایرانی کنه، که حتما دنبال سود خودش بوده. از تیم پشتیبانی بی مسئولیتش گرفته تا قوانین من درآوردی. مجبوریم به هر چرت و پرت ش گوش بدیم.

1 لایک کرده

سلام من 4 تا بروکر با نت ملی تست کردم. میخام یه تاپیک مجزا در مورد تجربم و خوبی ها بدی هاشون بسازم حتما اون تاپیک بخون به دردت میخوره اما بین این 4 تا ترندو راحت ترین واریز و برداشت رو داره انصافا . اما از نظر فنی مشکل زیاد داره. کلا مبشه باهاش کار کرد اما باید سطح توقع خودتوبیاری پایین
اگه بتونی به متا تریدرش کانکت بشی گزینه ی بهتریه ولی اصلا سمت وب ترمینالش نرو

میشه بیشتر توضیح بدید منم در جریان قرار بگیرم

سلام.آیا ترندو نسخه اندروید داره؟

سلام بله اندذوید و دکستاب داره

این موضوع به صورت خود کار بعد از 30 ساعت بعد از آخرین پاسخ بسته شد. پاسخ جدید دیگر مجاز نیست.

نظرتون و تجربتون راجع به بروکر ترندو چیه؟

در نسخه وب و در ساعات پیک همش قطع و وصل میشه و بغیر از سروذهای امارات بقیه قطع هستن. یه ساعاتی خوب هست و یه ساعاتی خیلی تاخیر داره دقیقا میشه مثل پلتفرمهای مظنه ایرانی. منم الان چند روزی هست دارم تست میکنم و همین عدم ثباتش کمی منو مردد کرده. و احساس میکنم نسخه وب خیلی ضعیفه. اگه کس دیگه ای نظر مشابهی داره ممنون میشم اطلاع رسانی کنه

من استفاده نکردم از ترندو ولی بازخوردی که کاربرا گفتن اصلا ترغیب نشدم که اصلا برم سمتش

برداشت پول توی حجم بالا مشکل داره قطعی وصلی های مکرر و تو خود کامیونیتی خیلیا گفتن که حسابشون بسته شده و به پشتیبانی هم اطلاع داده پیگیری صورت نگرفته و کلا پولشون نتونستن بگیرن

درکل برای من قابل اعتماد نیست بخوام اصن بهش فکر کنم

یه مورد عجیبی که هست بونوس که گذاشته اصلا منطقی نیست ینی فقط برای جذب کردن الکی اینکارو کردن مشخصه

دوستان نظراتتون در مورد ترندو ایکس بگید . همچیناز مدیریت سایت میخواهم در این مورد تحقیق کنند

سلام من ثبت نام كردم و طبق تحقيقي كه از پشتيباني ترندو و ترندو ايكس انجام دادم متوجه شدم هردو زير مجموعه يك شركت و يك مالك هستند فقط فرق ترندواكس اينه كه مثل صرافي هست و ارز پايه usdt هست در واقع مرجع قيمت تتري هست يغني وقتي انس معامله ميكني داري چارت xau/usdt رو معامله ميكني

این موضوع به صورت خود کار بعد از 30 ساعت بعد از آخرین پاسخ بسته شد. پاسخ جدید دیگر مجاز نیست.

اگر تجربه فعالیت و معامله با بروکر ترندو (FXTRENDO) را داشته اید با ما به اشتراک بگذارید

من الان کاز میکنم اسپرد کم واسپلیچ هم عالی هست.کمی باگ داشت قبلا که با این اپدیت به نظر میاد رفع شده.من که مشکلی نداشتم ولی چک بکنید حتما خودتون