ترید با نت ملی تو بروکرها چطوری میشه؟

سلام دوستان الان برای ترید با اینترنت ملی چه کاری باید انجام بدیم لینک بروکر بفرستید لطفا یا بگید کدوم بروکر میشه

3 لایک کرده

درود دوست عزیز بروکر ترندو ( trendo) هست که با نت ملی کار میکنه من خودم فعلا دارم بررسی میکنم حساب دمو ساختم و چند تا ترید زدم ولی هنوز حساب ریل باز نکردم ! اپلیکشنش رو میتونید از کافه بازار دانلود کنید نسخه ویندوز هم دارن که به پشتیبانیشون بگید براتون میفرستن ولی یک هفته تحقیق کنید زمان بزارید و با حساب دمو و پلتفرمشون کار کنید

5 لایک کرده

درود .

بروکر ای پلنت روی سرور های ملی وصل هست.

4 لایک کرده

درود فراوان کدوم بهتره ؟ ای پلنت یا ترندو؟

3 لایک کرده

قبلا ۳ ماه با ای پلنت کار کردم مشکلی نداشتم .

حالا باز خودتون بیشتر تحقیق کنید تا ببینین کدوم مناسب شما عه.

4 لایک کرده

ای پلنت متاتریدر داره و پشتیبانی سریع و خوب و بروکر خوبیه الان

4 لایک کرده

یعنی با متاتریدر 5 کار میکنه ؟

2 لایک کرده

متاتریدر تحت وب داره .

3 لایک کرده

اره ولی وب ش بهتره

4 لایک کرده

و سی تریدر و اپ ش کار میکنه ولی وبش راحت تر ه

4 لایک کرده

ممنون دوست عزیز پر سود باشی :folded_hands:

3 لایک کرده

اپش رو از کجا دانلود کنم ؟

1 لایک کرده

وبش با نت ملی بالا میاد ؟ میشه لینک های مرتبط رو بزاری برامون

1 لایک کرده

دوستان بروکر ای پلنت مثل اینکه شرایط ت ترید کردن با نت ملی :stop_sign: خبر فوری : قابل توجه تریدر های بازار ( فارکس )
————————
:postbox: تریدر های بازار فارکس که تو این مدت ، درآمد ، و فعالیتشون با واسطه قطع نت بین الملل از بین رفته بود ، طبق پیگیری هایی که انجام دادیم موارد زیر جهت فعالیت در بازار فارکس تو این شرایط فراهم شد :
:minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus:
*:hollow_red_circle: لینک ثبت نام در بروکر ( ای پلنت ) با نت ملی : :backhand_index_pointing_down:t2: *

https://client.eplanetbrokers.com/fa/auth/sign-up

:hollow_red_circle: لینک دسترسی به پنل کاربری ای پلنت با نت ملی (بعد از ثبت‌نام) : :backhand_index_pointing_down:t2:

:hollow_red_circle: لینک متاتریدر با نت ملی ( وب‌ تریدر ) : :backhand_index_pointing_down:t2:
trade.eplanetbrokers.com
:minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus:
:cross_mark: نکته : جهت دسترسی تریدرهای بازار فارکس به ابزار کارشان تو این شرایط در انتقال و اشتراک گذاری این مطلب همکاری کنید ، با تشکر :rose: فراهم کردن

5 لایک کرده

وب داره تو پنل بری هست

2 لایک کرده

دمت گرم پر سود باشی :growing_heart:

بروکر اوریکس هم مثل اینکه اوکی شده شرایط خرید کردن

برادر جان اوربکس با نت ملی ok شده؟

گوگل که باز نمی شه، لطف می کنید راهنمایی کنید

باسلام:

میخواستم بپرسم که آیا تمام واکنشها و بازخوردها در حالت دمو در پلتفرم، عیناً مانند حالت ریل یا واقعی میباشد و هیچ تفاوتی باهم درهیچ قسمتی ندارد؟؟؟ اگه تجربه ای دارید بانو ممنون میشم بامنم به اشتراک بگذارید،،، شبخوش خانومی

اگه تو این شرایط تجربه ترید داشتید به اشتراک بذارید

1 لایک کرده