ترید با نت ملی تو بروکرها چطوری میشه؟

سلام دوستان الان برای ترید با اینترنت ملی چه کاری باید انجام بدیم لینک بروکر بفرستید لطفا یا بگید کدوم بروکر میشه

درود دوست عزیز بروکر ترندو ( trendo) هست که با نت ملی کار میکنه من خودم فعلا دارم بررسی میکنم حساب دمو ساختم و چند تا ترید زدم ولی هنوز حساب ریل باز نکردم ! اپلیکشنش رو میتونید از کافه بازار دانلود کنید نسخه ویندوز هم دارن که به پشتیبانیشون بگید براتون میفرستن ولی یک هفته تحقیق کنید زمان بزارید و با حساب دمو و پلتفرمشون کار کنید

درود .

بروکر ای پلنت روی سرور های ملی وصل هست.

درود فراوان کدوم بهتره ؟ ای پلنت یا ترندو؟

قبلا ۳ ماه با ای پلنت کار کردم مشکلی نداشتم .

حالا باز خودتون بیشتر تحقیق کنید تا ببینین کدوم مناسب شما عه.

ای پلنت متاتریدر داره و پشتیبانی سریع و خوب و بروکر خوبیه الان

یعنی با متاتریدر 5 کار میکنه ؟

متاتریدر تحت وب داره .

اره ولی وب ش بهتره

و سی تریدر و اپ ش کار میکنه ولی وبش راحت تر ه

ممنون دوست عزیز پر سود باشی :folded_hands:

اپش رو از کجا دانلود کنم ؟

وبش با نت ملی بالا میاد ؟ میشه لینک های مرتبط رو بزاری برامون

دوستان بروکر ای پلنت مثل اینکه شرایط ت ترید کردن با نت ملی :stop_sign: خبر فوری : قابل توجه تریدر های بازار ( فارکس )
————————
:postbox: تریدر های بازار فارکس که تو این مدت ، درآمد ، و فعالیتشون با واسطه قطع نت بین الملل از بین رفته بود ، طبق پیگیری هایی که انجام دادیم موارد زیر جهت فعالیت در بازار فارکس تو این شرایط فراهم شد :
:minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus:
*:hollow_red_circle: لینک ثبت نام در بروکر ( ای پلنت ) با نت ملی : :backhand_index_pointing_down:t2: *

https://client.eplanetbrokers.com/fa/auth/sign-up

:hollow_red_circle: لینک دسترسی به پنل کاربری ای پلنت با نت ملی (بعد از ثبت‌نام) : :backhand_index_pointing_down:t2:

:hollow_red_circle: لینک متاتریدر با نت ملی ( وب‌ تریدر ) : :backhand_index_pointing_down:t2:
trade.eplanetbrokers.com
:minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus::minus:
:cross_mark: نکته : جهت دسترسی تریدرهای بازار فارکس به ابزار کارشان تو این شرایط در انتقال و اشتراک گذاری این مطلب همکاری کنید ، با تشکر :rose: فراهم کردن

وب داره تو پنل بری هست

دمت گرم پر سود باشی :growing_heart:

بروکر اوریکس هم مثل اینکه اوکی شده شرایط خرید کردن

برادر جان اوربکس با نت ملی ok شده؟

گوگل که باز نمی شه، لطف می کنید راهنمایی کنید

باسلام:

میخواستم بپرسم که آیا تمام واکنشها و بازخوردها در حالت دمو در پلتفرم، عیناً مانند حالت ریل یا واقعی میباشد و هیچ تفاوتی باهم درهیچ قسمتی ندارد؟؟؟ اگه تجربه ای دارید بانو ممنون میشم بامنم به اشتراک بگذارید،،، شبخوش خانومی

اگه تو این شرایط تجربه ترید داشتید به اشتراک بذارید